Bostech2000 je napisao:
Kao sto je receno vehabije su vjerska sekta kao sto su to satanist,hriscani,baptisti,hare krisna itd itd.
Zabraniti vehabije moras zabraniti i ostale,posto nisu teroristicka grupa nego sekta sa veoma knzervativnim pogledima na zivot.To sto oni odluce za sebe da zive zatvoreni u 4 zida po cudnim pravilima nemozes braniti.To sto se nekima ne svidja to pa automatski poistovjecuju sa terorizmom ili kriminalom je glupost.
Prave od vehabija nekakvu silu iako ih je vrlo malo u Bosni.
Kao sto rekoh cetnici i ustase su veci problem,em su teroristicke organizacije em su veoma opasni,iz proslosti sto su pocinili zlocine i sta planiraju.
Za vehabije se jos ne veze nijedan teroristicki incident,prema tome...sve je to jeftina prica.
Neznam zasto uopste pises takve nebuloze, cak te i "tvoji" ignorisu.
Tebi kao da je mozak isprogramiran da ponavljas jedno te isto uprkos cijelom svijetu.
Pa vidis, ti skaces sam sebi u stomak.Nazivas Hriscanstvo sektom iako je starije od Islama i uporedis ga sa Satanizmom -> pa onda su sve vjere sekte pa tako i i Islam -> znaci ti si sektas.Isto tako kazes da su Vahabisti sektasi i da ih se ne treba zabraniti, onda sto ne sagradimo jedan hram i Satanistima, Okultistima, Pagancima, Carobnjacima? Koliko znam sekte su zabranjene pa tako bi onda trebali zabraniti i Vahabiste, jeli tako? Ili Vahabisti imaju neki priviligeij?
Isto tako ignorises sta sam napisao o Vahabistima i njihovim teroristickim aktovima.Izgleda da to tebe nezanima jer ti iz cijele price izvlacis samo ono sto se tebi svidja a sve ostalo zanemarujes.Isto tamo ignorises moj poziv da nas prosvetlis kakve to planove imaju Cetnici -> iako su Cetnici nestali posle IISR, ali dobro, znam da si ti "poseban" pa se necu svadjati oko toga.Isto tako smo ti sto i jedan put rekli da ovdje raspravljamo o islamskom terorizmu i Vahabistima u BiH a ne o Cetnicima, Ustasama, Sektama pa ako te teme interesuju onda otvori nov topik.