Rangarok je napisao:
Zašto okrenuše smjer u Milana Tepića kod PPK?
Totalno nejasno, pa ko je planirao skrenuti ka Kralja Petra učinio bi to na raskrsnici prije, kroz Marije Bursać.
A ovako je značila ta uličica ko recimo hoće na parking stare autobuske, ili gore ka dežurnoj apoteci.
Ima li neka pozitivna stvar sa ovim, možda ja griješim..
Juce sam sjeo desetak minuta na klupu u ulici Milana Tepica. 10ak automobila je proslo ulicom u suprotnom smjeru. 10ak ih je krenulo ali su stali u poslednjem trenutku i vratili se nazad u ulicu Kralja Petra. Dva automobila su prosla u pravom smjeru.
Generalno je glavni problem novog jednosmjernog sistema to sto se i dalje velik procenat ne zna pravila.
Desna traka ja namjenjena za buseve i taksije, a za ostala vozila je njena jedina funkcija skretanje desno pri prilaksu raskrsnici. Sve je i oznaceno horizontalnom signalizacijom i ubrzalo bi saobracaj jer je prije jedan od problema bio sto je jedna traka bila za kretanje i pravo i i desno, sto je usporavalo obe opcije. Oni koji skrecu desno ne mogu na uslovno da skrenu, dok oni koji idu pravo moraju da koce jer oni koji skrecu desno usporavaju prije skretanja.
Medjutim veliki broj ljudi i dalje ide desnom trakom citavom duzinom ulice Kralja Petra. I najgore je to sto i ne znaju da grijese jer ih nije niko naucio a nema niko sad da ih nauci.
Isto vazi i za turbo kruzni tok. I dalje se 99% vozaca nepravilo krece kroz kruzni tok kada idu iz smjera Borcevog stadiona/ATV-a ka zgradi vlade.
Pravilo kretanje:

U sustini ostani u traci u koju si usao do samog izasla iz kruznog toka. Nije bitno to sto si usao u unutrasnju traku, i ona postaje spoljasnja, ostani u njoj. Dok kod nas vozaci kao da ne mogu shvatiti koncept. Kad im ovo kazem kao da sam rekao neki paradroks i prekrsio fundamentalno shvatanje voznje. Svaki put je odgovor, ali moram ostati u unutrasnjoj traci jer se tako vozi u obicnom kruznom toku. Stack overflow.