banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5218, 5219, 5220, 5221, 5222, 5223, 5224 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Avg 2021, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sloboda u gostima, Siroki kuci, Velez u gostima, Sarajevo kuci. Jebeno. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2021, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
tatamata je napisao:
Sloboda u gostima, Siroki kuci, Velez u gostima, Sarajevo kuci. Jebeno. :)
A TC?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2021, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nek se pobjedilo.

Dujak nidžo i Bega najbolji.

U odbrani odrončina,svi loši, sem donekle vojina.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2021, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Три гола примити у стању ништавила у које је клуб упао није ништа неочекивано. Неочекивано у правом смислу ријечи је 4 гола која смо дали. Битно је да смо побиједили на крају, ваљда то буде пректетница.

И даље нам игра изгледа неорганизовано у свим линијама, од голмана до нападача мислим да лопта није прошла ни једном.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2021, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
korpus je napisao:
Do kraja avgusta i prve pauze mislim da će se odigrati 7. kola. Evropa je prioritet tako da je najbolje odmarati igrače u prventvu i dati šansu klincima. Po rasporedu trebali bi do pauze uzeti npr 13 bodova lagano, a čisto sumnjam da će ostali klubovi osvojiti više od 15-16 bodova tako da nam neće puno pobjeći. Marko ima puno kredita pa neće niko ni zamjeriti ako se negdje kiksa sa klincima.

Ako smo sa Klužom odigrali sa trojicom U21, protiv želje će minimum četvorica, a očekujem da će Kulašin debitovati i da vidimo zbog čega su ga doveli. Svi kažu da je ogroman potencijal, 2003. je godište.

Dakle Ćetković, Milojević, Kujundžič, Čavić, Kulašin, Begić. Šestorica momaka koji će biti u rosteru i konkurisati za prvih 11, a ako neko ima informaciju neka napiše šta se desilo sa Šikanjićem i Tahrićem. Šikanjić se ne spominje više, nije išao ni u Sloveniju, dok se za Tahrića spominjalo da će negdje na pozajmicu. Već sam jednom i pitao pa da ponovim, ko je Branko Šević što je išao na pripreme?

Evo našeg rasporeda:
1. Željezničar (A)
2. Leotar (H)
3. Tuzla (H)
4. Posušje (A)
5. Zrinjski (H)
6. Rudar (A)
7. Radnik (H)

Da se vratim na ovaj post napisan prije Grbavice. Očekivao sam da će biti kikseva, ali ovakav raspad ni sanjao nisam. Nije sramota izgubiti od Zrinjskog, ali primiti 5 komada na gradskom je šamarčina koja će se dugo pamtiti. Prosuti bodovi protiv Leotara, pa ni bod u Posušju uz katastrofalnu igru, o Prijedoru nemam prave riječi. Da je normalno stanje, a nije, to je trebalo biti oko 13 bodova i sasvim pristojna razlika s obzirom da smo igrali Evropu, a ovako ćemo kaskati čitavo prvenstvo i boriti se u ovoj kaljugi.

Na Grbavici sam očekivao da Kulašin debituje, momak je zabio i go. U zadnje vrijeme jedini pokazuje energiju i volju, u Prijedoru kao navijen trči. Jedan primjer, kapiten lagano izlazi sa terena a on trči do njega da bi odnio traku do Ćine, samo da uštedi na vremenu. Potencijal je ogroman samo da se ne utopi u ovu letargiju. Begić i Ćetković takođe obećavaju, ali moraju puno raditi da bi napredovali. Dobronamjerna kritika za ostalu trojica U21, zreli su za pozajmice ako ih uopšte neko hoće uzeti.

Slika

11.09. Sloboda - gosti
18.09. Široki - kući
22.09. Velež - gosti
25.09. Sarajevo - kući
02.10. Željezničar - kući
+ Kup, vjerovatno srijeda između Sarajeva i Željezničara.

Došli smo u situaciju da nam je već u septembru prekretnica sezone. Imamo 3 jako teška meča kuči iz kojih moramo izaći sa maksimalnim učinkom ukoliko je i dalje cilj Evropa ili možda i više od toga. Možda će se sve vidjeti u Tuzli, ukoliko tu uđemo jako (ako je to uopšte moguće), onda se imamo čemu nadati. U startu će se pokazati da li smo gore ili dole.

Čisto sumnjam da će TC u septembarskom ciklusu uzeti više od 9 bodova, dok Zrinjski ima lakši raspored i zaostalu utakmicu sa Veležom, pa je očekivati da će oba kluba imati oko 25-26 bodova.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2021, 23:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mada opet moramo biti svjesni da se ta zadnja linija konstantno mijenja, i zbog povreda i zbog loše forme, praktično niko ne spoji više od 2 utakmice na jednoj poziciji Pavlović/Ćetković, Jovanović, Ćosić, Vojnović, Subić, Dujaković, Ćorić, Milojević ... Samo se rotiraju. I umjesto povratkom Uzelca, Pavlovića i Jovanovića da budemo beton mi smo goli k. trenutno u odbrani. U Tuzli ako opet dođe red na Milojevića tek onda smo donji. Žao mi što su crnju izbacili i iz ekipe i iz forme, on je znao dobro krpiti sredinu, brzo je napredovao

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Gdje je i sta radi Zivkovic?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Lukić, Moraitis i Živković ukupno 0 golova u PL.
Marković sam 3 gola u Radniku sa onakvim saigračima.
"Sportski sektor" dozovite se pameti.

Isto važi i za onog Brazilca Santosa u Rudaru koji je bio naš, U21. Fino igra tamo, lijevo krilo. On nam nije valjao, a valja Čavić od 30 kila.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Да се не заваравамо, ми годинама немамо неки спортски сектор, можда онај период кад је Крунић био сд, а Јовић тренер, али тад није било пребијене паре у клубу.

Нама је спортски сектор чиста срећа, доведеш нека ко фол имена, па се помолиш Богу да одиграју пристојно. Уз то менаџери изгледају окупају Вицу са разним преварама и ајд ћао.
Мелег, Мирић, Вујаклија, Црнов, све гола пропаст, а далеко од јефтиних.

Има нека трач-анегдота кад је Вукомановић (извјесни) недавно потписао, да је момак био повријеђен, они му рекли "Што нам ниси рекао да си повријеђен?", он одговара "нисте ми ни питали" :lol: :D

Иако је рано, иако ће се многи ухватити за ухваћених 13 бодова прошле сезоне, али мислим да је у Тузли преломна утакмица. Ако бар не изгубимо биће одлично, а побједом би можда могли ухватити неку добру серију, сем гостовања у сточном мостару. Ту се ничему не надам.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Ja ne znam cime bi mogli biti zadovoljni od juce. Primiti 3 gola od Radnika, kad se tome jos na klupi doda Vlado Jagodic...

Odbrana se raspada. Sredine i pas igre nemamo odavno. Napadamo dugim loptama i silenjem nekih polucentarsuteva.

Crna nam je sadasnjost, a jos crnje nam se pise.

Ima li neko da igra umjesto Sinise Dujakovica? Bilo ko?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Posto su nam apetiti malo opali, ja sam za pocetak zadovoljan prvom pobjedom jos od Linfilda. (ako ne grijesim?) A jos sam zadovoljniji time da smo se vratili sa 0:2. I to do poluvremena. Nasi igraci su psiholoski apsolutno dotakli dno. Zajebano je kad ti se uvuce crv u glavu znamo sta znaci psiha za ekipu. Ovo su isti igraci od prosle sezone ako izuzmemo Ziljkica ostali su tu. Prema tome ne mozemo ovoliko losi biti i ova pobjeda je ogroman ogroman korak ka vracanju na pravi put. Mozda nisam u pravu ali mislim da cemo se konacno trgnuti. Imamo srecu ili nesrecu da nam se odmah lomi sezona na pocetku. Evropa je pod moranje i sve osim toga je neuspjeh. A konkurencija je zestoka ove godine.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prošle godine nakon 7 kola (u zagradi na kraju)

Željo 18 (44)
Sar 17 (65)
Tuzl 13 (48)
Bor 12 (67)
Vel 9 (61)

Prošla godina je bila dosta specifična, ne treba je puno gledati, ali kako god, ima puno da se igra, ja čak mislim da će tabela početi poprimati neki stabilniji tok tamo negdje između 14 i 16. kola. Do tad će Sloboda da se strmopizdi, i ovi ostali da se poredaju u skladu sa nekom realnom snagom

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2021, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Такође, може се погледати и из овог угла: прошле сезоне смо у 33 утакмице имали 4 ремија и 8 пораза, док сада, након само 6 кола имамо 3-2. Што значи да, да би поновили прошлогодишњи успјех, имамо луфта за само још 6 пораза и један реми, или 4 ремија и 4 пораза, уз једну побједу мање него прошле године. Звучи као не тако мало луфта, али имамо још 27 утакмица пред собом, што би значило да до краја морамо заредати 20-1-6 или 19-4-4. Сад баш и не изгледа да имамо пуно луфта ;)

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2021, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Prvo pojavljivanje Marka Maksimovica u medijima nakon odlaska iz Borca. Prvih 15 minuta o vremenu provedenom u klubu, pa se moze cuti nekih zanimljivih stvari ko pazljivo slusa.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2021, 07:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Od juce mini pripreme na Balkani

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2021, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
U 16:30 U21 BiH protiv Irske, kvalifikacije za EP.
U prvoj postavi su Milojević, Begić i Kulašin.

Prenos je na Areni 1, ako bi neko htio da pogleda.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2021, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Јуче у пријатељској утакмици у Мркоњићу савладали смо Слободу (стријелци Мелег 39. и Лукић 85.), на терену је читаву утакмицу на мјесту штопера провео наш омладинац Лука Дрча, а на полувремену је ушао нови играч Дејан Гајић (2001. годиште, родом из Брчког, прије наступао за омладинце Партизана и Вождовца).

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2021, 10:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Shadow, kakva je bila utakmica, kakav je bio Borac i kako su se pokazali Drča i Gajić?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2021, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Valjda ima prenos ali nemam pojma ko, pretpostavljam oni isti koji prenose i košarku jednom kamerom. Ako neko skonta link nek nam okači

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5218, 5219, 5220, 5221, 5222, 5223, 5224 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]