banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
hehe

neko rece... najbolji hitovi na talasima oksigena... uzmi im pare covjece, eto prijedloga za neki jingle. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 12:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jan 2005, 21:12
Madam Lash :
Citiraj:
nije mi jasno kako covjek sebe uopste dovode do toga da se veze za jednu radio stanicu??? ili za bilo sta slicno?? mislim, ne kazem da se treba ukinuti ali i da se ukine, pa sta? jel kraj svijeta? cemu panika?

Navika je jako grozna stvar,zar ne?Kad otvorim cesmu ocekujem da ce iz nje poteci voda,kad ujutru otvorim oci ocekujem da vidim svjetlost,isto tako kad upalim radio oksigen ocekujem samo dobru muziku.
Nije kraj svjeta zasto bi bio,ne daj Boze da bude zbog toga kraj sveta,samo je lijepo znati da je nesto tu gde si ga ostavio zadnji put kad si ga koristio.

Citiraj:
1000 slusalaca u zemlji od 4 miliona? to je puno?!

To je moje skromno misljenje,slusalaca Oksigena vjeruj mi ima MNOOOGOO VISEEEE!
Btw gde su ta 4 miliona ljudi u ovoj zemlji?

Boro :
Citiraj:
Je li momci, volite li vi Gospodara prstenova?

Ukusi su razliciti,bez obzira sta rekao Ja,Ti ili neko treci,film "Gospodar Prstenova" je osvojio gomilu oskara,mislim da to govori o njegovom kvalitetu, zar ne?

Kefalo :
Citiraj:
emisija vremeplov je emisija koju sam izostavio a nisam smio jer je strava i slusao sam je prije nego se pocela pustati na oksigenu, posto su je prenosile stanice u scg i cro.

Jesu je prenosile mnoge radio stanice u scg i cro ali i neke radio stanice u BIH,medjutim te radio stanice (u BiH),non-stop su mjenjale vrijeme pustanja,pa nikad nisam znao kad ce sledeca emisija.Jednog dana mi je bilo dosta toga.
Licno sam poslao mail gospodji Juliji (glavni urednik O2 radija) i zamolio je da razmotri ubacivanje te emisije na program Oksigena,vjerovatno nisam bio jedini.I tako jednog lepog dana Vojo I Dijana su imali glasanje u programu za tu emisiju i emisija je prosla.Pocela se emitovati petkom od 00 do 03 h.
Samo pravi zaljubljenici u "staru" muziku su cekali i slusali do 3 sata taj program (koliko samo noci nisam spavao zbog te emisije).
Sad emisija ide u "normalno" doba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 16:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jan 2005, 21:12
Film nazalost nisam ni gledao ali eto da ti odgovorim. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 04:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
ne vidim kakve veze pitanje u vezi sa LOTR-om ima bilo kakve veze sa temom! ili samo ja nisam u toku!

pozdrav

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
ne kažem da je o2 savršen, ali je po meni skoro pa jedini radio vrijedan slušanja.
sebe ne mogu natjerati da slušam seljačine sa seljačkim naglaskom na BIGu, žao mi je...
to je samo jedan primjer... o vikomu neću jer on za mene ne postoji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2005, 01:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Uzasno. Ne mogu da vjerujem da mladima oduzimaju jedini medij koji im je pruzao pogled u svijet, a nije na satelitu. Taj Radio Mir je bio tipicna predratna radio stanica, a postao je bolji kad je poceo kopirati Oksigen. Oksigen je pokusao povesti radio revoluciju u BiH koja se u svim normalnim zemljama davno desila, a izgleda da cemo i tom aspektu ostati na pecinskom nivou. Ne znam ko je od pametnjakovica koji kritikuju Oksigen ikada poslusao ijednu zapadnu radio stanicu? Neka koji minut interneta potrose na istrazivanje, pa nek onda pricaju i kritikuju. I pricaju o tome sta je normalan program.

...mh, evo ja ovdje trosim internet 24h dnevno, i radio mi je stalno upaljen pa opet kazem da je sranje... Pogled u svijet? Pogledaj si u kucu prvo,pa onda,ako je sve u redu,zvjernjaj do mile volje.

Citiraj:
Da, oni su kopirali Britance, a ostale radio stanice Big?! Bar su imali dobre uzore i znali sta znaci ciljna grupa i format, dok ostali jos uvijek misle da su Politikin zabavnik, pa rade za sve od 7 do 77. Ti si kao nekada slusao britanske stanice? Kazes da je britanska fora smijesna, a nisi slusao nijednu britansku stanicu. Balkanski zanimljivo. Mozda si slusao neke kanale na satelitu, sto je opet posebna prica.

...naime, politikin zabavnik je jedna od onih stvari koju jedan od sagovornika,sto dijeli misljenje identicno tvom,tvrdi da treba postovati kako sam razumio...s'druge strane kazes:"balkanski zanimljivo"... mogu samo reci da je na Balkanu mnogo zanimljivije i dinamicnije nego na zapadu, i da je koncept rada stanica mnogo drugaciji nego u nas(kod njih se radi i samo "probrani termini imaju slusanost" dok je ostalo fus...u vrijeme kad vecina ljudi radi).
Kanali na satelitu jesu posebna prica, sto bi u tvom svijetu bilo nezamislivo...
Prijem kojeg se sjecam je Evil Sonic Radio... ako ti to ne zvoni zvono(britanski-moderno receno) onda ne znam ni sta ce...
Osnovna je razlika izmedju ovakvog tipa stanica i britanskih u tome sto kad britanske upalis(u jednoj sobi)a MTV(u drugoj) dobijes stereo efekat, samo ovaj na TV malo kasni:)

Citiraj:
big je za oxigen jedna velika, velika institucija.

Diskutabilno...

Citiraj:
Ovo je istina, s tim da su komercijalne formatirane stanice govno.
Top 10 po deset puta dnevno, a između reklame kako da što manje razmišljamo.

...istina ima razne oblike....najgori je sa OVE radio stanice, i on ti se pruza radio talasima po principu "Vise puta ponovljena laz postaje istina..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 21:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
O tome da li stanica valja il' ne ne treba raspravljati, to je stvar ukusa.

Ja sam licno zahvalan Oksigenu kao malo kome sa prostora Balkana. Electronic Paradise je znacajano potpomogao u formiranju moje trenutne licnosti. Postao sam producent i DJ, raver i clubber, zahvaljujuci Oksigenu i njihovoj saradnji sa Ministry of Sound-om i njihovoj promociji elektronske muzike, zahvaljujuci DJ Franz-u u junu 2001. u Club Betonu, zahvaljujuci sticaju okolnosti pod kojima sam dosao u dodir sa muzikom koja mi je zapala za uho vise nego ista drugo na cijelom svijetu.

Uprkos tome sto ne slusam skoro ni jednu drugu vrstu muzike koja se cula na Oksigenu (pored elektronike volim i klasiku, jazz, bluess, is ponesto oldies-a, kao npr. Pulp Fiction Soundtrack), uvijek sam ga drzao upaljenog, jer je to i dalje bilo najnormalnije sto se moglo cuti jer licno smatram narodnjake, zabavnjake i sve slice nenormalnim (stvar ukusa). Znam da nisam jedini, i da je sve vise i vise mladih ljudi slusalo Oksigen prije nego sto sam se preselio. Glupo je gasiti radio stanicu koja raste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Potpisujem, DeadOne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
DeadOne je napisao:
O tome da li stanica valja il' ne ne treba raspravljati, to je stvar ukusa.

Ja sam licno zahvalan Oksigenu kao malo kome sa prostora Balkana. Electronic Paradise je znacajano potpomogao u formiranju moje trenutne licnosti. Postao sam producent i DJ, raver i clubber...

...pih,covjece Boziji dje ti zivis... slusao sam sta ti zoves svojom produkcijom... nemoj se sramotiti.... nisi jos ni poceo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 19:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2005, 18:53
Pisem iz Zagreba i evo iznijet cu svoje misljenje u odnosu na situaciju kod nas, a imao sam priliku i pratiti program Oksigen FM radija. Mogu izreci pohvale jer radija s takvom koncepcijom u Hrvatskoj nema. Istina je da se niti u HR niti u BiH nije dogodila radio revolucija, nase stanice jos uvijek funkcioniraju po principu 80-ih. U svijetu je normalno da svaka zemlja ima jedan hit radio (Italija ih ima 5 na nacionalnoj razini) pa stoga ne vidim razloga da netko ima nesto protiv Oksigena. Ukoliko se nekom ne svidja Oksigen tu su i NES i BIG i jos neke pa nek slusaju, ali suludo je vikati za ukidanje jedine hit radio stanice cija god ona bila. Ne moze se u isti kos stavljati Oksigen i B92, to su potpuno drugacije radio stanice, a jedna i druga rade kvalitetan program u svojoj domeni. Bitno je u danasnje vrijeme da se radio stanice rade za ciljanu publiku, dakle nema vise onog od 7 do 77, zna se za koga je koji radio. Smatram da svaki radio ima svoju publiku i tako i treba biti jer prosla su vremena kad su svi slusali Drugi program Radio Zagreba ili Sarajeva, buducnost je upravo u profiliranju svake radio stanice prema ciljanoj publici. Slobodno posjetite stranice talijanskih stanica Deejay, RIN, 105, RDS, RTL 102.5 i pogledajte sto pustaju, sve nabrojane imaju nacionalnu koncesiju. Isto tako uvijek postoje stanice koje vrte evergreene pa ja tu uopce ne vidim logiku da netko zeli da se bilo koja radio stanica ukida samo zato sto se njemu ne svidja. Hvala bogu uvijek mozes promijeniti frekvenciju ukoliko ti se program ne svidja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 20:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
JBT je napisao:
Pisem iz Zagreba i evo iznijet cu svoje misljenje u odnosu na situaciju kod nas, a imao sam priliku i pratiti program Oksigen FM radija. Mogu izreci pohvale jer radija s takvom koncepcijom u Hrvatskoj nema. Istina je da se niti u HR niti u BiH nije dogodila radio revolucija, nase stanice jos uvijek funkcioniraju po principu 80-ih. U svijetu je normalno da svaka zemlja ima jedan hit radio (Italija ih ima 5 na nacionalnoj razini) pa stoga ne vidim razloga da netko ima nesto protiv Oksigena. Ukoliko se nekom ne svidja Oksigen tu su i NES i BIG i jos neke pa nek slusaju, ali suludo je vikati za ukidanje jedine hit radio stanice cija god ona bila. Ne moze se u isti kos stavljati Oksigen i B92, to su potpuno drugacije radio stanice, a jedna i druga rade kvalitetan program u svojoj domeni. Bitno je u danasnje vrijeme da se radio stanice rade za ciljanu publiku, dakle nema vise onog od 7 do 77, zna se za koga je koji radio. Smatram da svaki radio ima svoju publiku i tako i treba biti jer prosla su vremena kad su svi slusali Drugi program Radio Zagreba ili Sarajeva, buducnost je upravo u profiliranju svake radio stanice prema ciljanoj publici. Slobodno posjetite stranice talijanskih stanica Deejay, RIN, 105, RDS, RTL 102.5 i pogledajte sto pustaju, sve nabrojane imaju nacionalnu koncesiju. Isto tako uvijek postoje stanice koje vrte evergreene pa ja tu uopce ne vidim logiku da netko zeli da se bilo koja radio stanica ukida samo zato sto se njemu ne svidja. Hvala bogu uvijek mozes promijeniti frekvenciju ukoliko ti se program ne svidja.

Podrzavam!
Najbolje bi bilo otvoriti jos par radio stanica...
Na mojoj [na compu] se trenutno vrti Avril - Sk8er boy, a evo dosla je i Jennifer Lopez - Ain't if funny...
Svako po svom ukusu! :wink: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2005, 11:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2005, 18:53
Bas tako, svatko po svom ukusu, glupo je, kao sto sam tu citao na forumu, govoriti kako nova muzika ne valja, kako mladi trebaju slusati evergreene i sl. Osobno, nisam bas u teen godinama, ali volim slusati nove stvari, isto tako poslusam i stare. Svatko slusa ono sto mu se svidja i svakome je ono sto on slusa najbolje. Oksigen je za mlade i sve one koji vole hitove, NES pusta domace (koliko sam upucen), a mislim da je BIG vise rockerski, ispravite me ako grijesim. I to je to, za svakog ponesto, tako treba biti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

JBT, potpisujem sve što si rekao.
Nes pušta i stranu muziku, oni su mješoviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 13:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Ljudi moji, sve sto iole valja, moramo popljuvati...to nam je u krvi...(naravno,ne generalizujem)!
Zar Oksigen nije bolji od vecine radio stanica u gradu?? Zar ste mogli slusati Vikom, Kontakt, Nes (koji,ruku na srce,, ne valja nista-sad sam vise nego subjektivna)? Naravno da ne! Pa cemu onda pljuckanje po necemu sto je bolje od onog sto se nudi u 90% slucajeva? A to nesto ima tendenciju biti jos bolje...ne razumijem. Da sam neki ovisnik o radiju, nisam, ali kad slusam radio to je Oksigen...Naravno da i tu postoje stvari koje mi se ne svidjaju i da bih rado promijenila iste, ali ne mogu.A, opet i to sto mi, uslovno receno "bode oci" (jer ja radio slusam a ne gledam 8) ), je opet mnogo bolje od mnostva gluposti koje cujem na drugim radio stanicama.
POZ :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

inače, ono malo ljudi što je ostalo na oksigenu zahvatila je teška depresija. nema više ni para ni sponzora.
sve se lagano raspada, a i CRA ih je pritisnula.
čuo sam da su pregovarali sa NES-om da ih NES kupi, ali nisu uspjeli.
sada navodno oksigen želi postati gradski studentski radio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 16:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
čuo sam da su pregovarali sa NES-om da ih NES kupi, ali nisu uspjeli.

Vidis ja sam cuo da je smecar Kopanja htio da kupi njih, sta li je istina?

Citiraj:
inače, ono malo ljudi što je ostalo na oksigenu zahvatila je teška depresija. nema više ni para ni sponzora.
sve se lagano raspada, a i CRA ih je pritisnula.

Jel' ti radis na Nes-u ili Oksigenu ili CRA, pa znas, ili je,ono, rekla-kazala...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2005, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ni jedno ni drugo ni trece.
malo logike, malo informacija od ljudi koji tamo rade.
jednostavno.

oxigen se očajnički želi staviti pod nečiju zaštitu jer sami propadaju. samo su dvije stanice u BL dovoljno jake da im to pruže.
BIG je otpao uglavnom zbog Bucine "srpske" politike, lažni nacionalista i lopovčić.
NES je bio druga varijanta, jer su oni manji nacionalisti, tzv. multietničari, demokrate...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da li oksigen više i postoji? Na kojoj frekvenciji? U Gradišci ga više nema na 98,3 - seljaci su i tu mir stavili. Kao da mi nije dosta na 102,4.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 13:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jul 2005, 12:49
vidim stalno spominjete nes, big i ostale...pitam se da li iko od vas slusa radio uopste? znate li koliko radio stanica ima na skali? da li je iko ikad slusao otvoreni na 104,4 ili recimo hardrockradio na 102,7..njih bi posebno izdvojio jer na ovom radiju nema prije sem ujutro od 7 do 10 a muzika je i vise nego dobra...nema britni, jennifer, i ostalih smaranja...uostalom i naklonjen je slusaocima koji su malo obrazovaniji a koliko primjetih imaju odlicnu fonoteku house i electro mjuze...ja nisam znao za radio al mi rekose kao sto ja vama pisem, upeca se ja i sad stalno slusam hard rock i otvoreni naravno :D i da jos nesto zanimljivo a to je da cet pet i sub od 21 mozete cuti uzivo mix iz roka na radiju (to mi je dio jaja, mislim da to ima malo ko recimo radio AS u Novom Sadu)
http://www.hardrockradiocafe.com
http://www.otvoreni.hr
pozz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]