Micelijus je napisao:
Lisa, postoji li neki smajli kojeg nisi upotrijebila u svom zadnjem postu?
Shta, sad ne smijemo ni da upotrebljavamo smileye u postovima, to je oblik devijantnog ponashanja?
Micelijus je napisao:
Ipak, zaista ne mogu da diskutujem kada si me „pobila“ sa tako neoborivim „ARGUMENTIMA“.
Još mi niko nije odgovorio na pitanje, da mi nabroji makar jednu pozitivnu psiho-fizičko-duhovnu posljedicu pirsanja, a ja sam, čini mi se, nabrojio makar 5 negativnih, i dok stvari stoje tako, dok su glavni argumenti odavno isprane fraze kao što je: „Dis gustibus non discutimus“, mislim da svaka dalja diskusija gubi bilo kakav smisao.
Zashto mijeshash Boga u bukvalno svaku temu na forumu?! Rekla sam ti svoj razlog bushenja nosa... Svidja mi se, bash mi je to super, kad se pogledam u ogledalo pomislim: "Jao, kako je super, jest mi drago shto imam ovaj pirs...."
Micelijuse, zashto bi "O ukusima se ne raspravlja" bila otrcana?! Jeb ga, to je stara poslovica, izgleda da ti, tako modernih i futuristichkih shvatanja ne razumijesh ove stare izreke.... Te tvoje negativne osobine su nebulozne, pretjerujesh.... Stvarno, zar ne vidish da si sam protiv svih?! Mozda onda treba da se zapitash da li si u pravu ili su svi ljudi nenormalni.....
Oh, stavila sam smileya.... Ko zna shta to znachi, mora da sam opet pukla, sigurno cu odmah da istetoviram tribal....
Micelijus je napisao:
I još nešto, kada smo kod ukusa o kojem se ne raspravlja, da li bi isto tako razmišljala kada bi se nekome svidjelo da si, npr. odstrani prst na ruci ili nozi, ili možda nešto još radikalnije? Ipak, to je njegov ukus, a o ukusima se ne raspravlja…
Ne kenjaj, ne prevazilazi granice normalnog i reci bar jednu pametnu danas.....!