banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 05:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Micelijus je napisao:
azdajica-ny je napisao:
ok,mozda su gluposti,ali od svog tijela radim sta hocu,jer zivim samo jedan zivot,a i on nazalost prekratko traje...
Uvijek me fascinirala ubjeđenost ljudi da će glupostima učiniti život zanimljivijim, ispunjenijim ili šta već...
nisi u pravu ni mrvicu,vodim zaista ispunjen zivot(kvalitetno ,jos da mi se neta rijesiti bila bih na konju)a za takve stvari kao sto su sminka,tatoo...to je stvar ukusa,ako pozelim nesto uraditi na svom tijelu to cu i uraditi,a tudje radoznale oci i komentari me ne interesuju i to nema veze sa zivotom,ne shavtam kako bi mi zivot mogao biti"ispunjen"ako imam tatoo?malo si konfuzan Micelijus osim sto si tipicni zadrti balkanac :( steta sto nemam vremensku masinu rado bih te vratila koji vijek unazad,definitivno si rodjen u pogresno vrijeme...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 17:15 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 17:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2005, 10:23
Micelijus je napisao:
Mogao bih do sutra nabrajati kakve sve morbidne stvari ljudi vole i kakve sve morbidne i bolesne ukuse imaju, ali neću, jer ne vjerujem da će to ikoga pokolebati u tome da traži opravdanja za svoje gluposti...

A znaci tako, pa ja mislim da mi to svi znamo. Recimo kada neko pocne sa jednim a zavrsi sa deset, onda se i ja pitam zar nije dosta. Nevidim u cemu je problem ako neko nesto probusi.

Naravno da svako ima drugacij ukus ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 19:13 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Joj, shto kenjash, Micelijuse..... :roll: Devijantno ponashanje?! Vec sam se dovoljno isprepirala na ovoj temi, stvarno vishe nemam zivaca.....! :evil: To shto si ti rekao da je stvar ukusa kako se neko oblachi ili cheshlja, moze biti do ukusa, a pirs ne moze....? Uf, ako nisi skontao, ljudi rade pirs iz estetskih razloga, bash zato shto im se svidja kako izgleda.... :roll: Znachi, tebi je poremecen onaj koji zeli da drzi do svog izgleda, ima neki izgradjen stil i boli ga kita shto se nekom drugom ne svidja?! To bash i treba poshtovati... Sad svi ljudi trebaju da imaju isti ukus, da nishta ne experimentishu sa svojim tijelom...? :banghead: Ah, kako interesantno, ubija! :banghead: :banghead: :banghead: Bash kao shto gledam da li cu danas obuci plavu ili zelenu majicu, tako kontam da li da stavim plavu ili zelenu mindjushu bila ona u uhu ili nosu..... To je sve stvar ukusa, a "Dis gustibus non discutimus", dragi Mici.... Znachi, ti sad pljujesh po nechijem ukusu zato shto nije u tvom fazonu?! :sad3: :sad3: Maco, nemash pravo..... Ako ti se ne svidja, ok... Mozda se ni nama ne bi svidio tvoj stajling, ali tebi se svidja, super.... Ali, to shto ti nechiji stil nazivash devijantnim ponashanjem, to je plafon chitave ove rasprave..... =D> Genijalan si, stvarno..... =D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2005, 10:23
Slazem se ja da tu ima istine ali u ekstrinim slucajevima, nemozemo sada sviju u isto vrecu.

Nemoj da pretjerujes :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 20:24 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj Micelijus ti bas ides u krajnosti,a i Boga spominjes i gdje treba i gdje ne treba,e sad mi pade na pamet,juce sam bila u naselju gdje zive Jevreji,jesi li ti kad imao priliku vidjeti ortodoksnog jevrejina,u odijelima sa sesirima na +40 i onim kikicama,i oblace djecu k'o male monstrume,a to su im "bozja"obiljezja???znaci nije moda,nije trend,ne drogiraju se,znaci vjera,ja se bukvalno prepadnem kad ih vidim,a ti toliko frku dizes oko nekog pirsinga ili neke tetovazice

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 21:34 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

o religiji nemam pojma :(kao i vecina djece iz mix brakova,s tim da tek moja djeca nece znati sta su(sto se vjere tice) :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Ah ostario sam ... izgleda da zadnjih 6 mjeseci niko nije otvorio temu a da nije bila prije...tako i ova...za pirskin

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=3350

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i vazda ista prica... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Micelijus je napisao:
Mislim da je jedan od najboljih načina da utvrdimo koji je izbor za nas dobar a koji loš, slušanje sebe, svoga tijela, duha i duše, težnja ka prirodi (Bogu) i ka prirodnom (Božanskom) u nama samima.

Upravo tako Micelijus!!! IZBOR!!! Pominjes Boga????Aloooooooooo...isti taj Bog nam je dao mozak, samim tim i izbor!!!

A to sto se tebi svidja jedno, meni drugo...i neka diskusija o tome...mislim nema svrhe...presipanje supljeg u prazno. Jednostavno prihvati da se meni svidja da busim svoje telo, i da nisam jedina sa takvim kontom, a ja prihvatam da ima ljudi koji razmisljaju tako kao ti. A sada neko uveravanje kako je pirsing ovakav-onakav, kako sam ja bolesna, poremecena, kako je moje ponasanje devijantno itd, nema svrhe! Meni se isto tako ne dopada tvoj nacin razmisljanja, za koji ja smatram da je bolestan, poremecen itd. Ali prihvatam da ima takvih ljudi i da ce ih biti. Jednostavno!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Micelijus je napisao:
Lisa, postoji li neki smajli kojeg nisi upotrijebila u svom zadnjem postu?

Shta, sad ne smijemo ni da upotrebljavamo smileye u postovima, to je oblik devijantnog ponashanja?

Micelijus je napisao:
Ipak, zaista ne mogu da diskutujem kada si me „pobila“ sa tako neoborivim „ARGUMENTIMA“.
Još mi niko nije odgovorio na pitanje, da mi nabroji makar jednu pozitivnu psiho-fizičko-duhovnu posljedicu pirsanja, a ja sam, čini mi se, nabrojio makar 5 negativnih, i dok stvari stoje tako, dok su glavni argumenti odavno isprane fraze kao što je: „Dis gustibus non discutimus“, mislim da svaka dalja diskusija gubi bilo kakav smisao.

Zashto mijeshash Boga u bukvalno svaku temu na forumu?! Rekla sam ti svoj razlog bushenja nosa... Svidja mi se, bash mi je to super, kad se pogledam u ogledalo pomislim: "Jao, kako je super, jest mi drago shto imam ovaj pirs...."
Micelijuse, zashto bi "O ukusima se ne raspravlja" bila otrcana?! Jeb ga, to je stara poslovica, izgleda da ti, tako modernih i futuristichkih shvatanja ne razumijesh ove stare izreke.... Te tvoje negativne osobine su nebulozne, pretjerujesh.... Stvarno, zar ne vidish da si sam protiv svih?! Mozda onda treba da se zapitash da li si u pravu ili su svi ljudi nenormalni..... :roll:
Oh, stavila sam smileya.... Ko zna shta to znachi, mora da sam opet pukla, sigurno cu odmah da istetoviram tribal....
Micelijus je napisao:
I još nešto, kada smo kod ukusa o kojem se ne raspravlja, da li bi isto tako razmišljala kada bi se nekome svidjelo da si, npr. odstrani prst na ruci ili nozi, ili možda nešto još radikalnije? Ipak, to je njegov ukus, a o ukusima se ne raspravlja…

Ne kenjaj, ne prevazilazi granice normalnog i reci bar jednu pametnu danas.....! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boro je napisao:
Ženo, šta ćeš ti da bušiš?

usnu!!!
a imala sam u nosu nekad davno. ne znam jesam li ti to pomenula?? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
iskoristila bih priliku......dal neko ima mozda mindjusu u jeziku.............zelim da probusim jezik, pa me sve detaljno interesuje.......nek se javi na private.......
a sto se nosa tice.........jedna moja prijateljica je sama sebi busila nos iglom, i sve je savrseno ok, cak joj se ni privih par dana nije gnojilo i crvenilo.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 00:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Micelijus je napisao:
Mislim da je jedan od najboljih naèina da utvrdimo koji je izbor za nas dobar a koji lo¹, slu¹anje sebe, svoga tijela, duha i du¹e, te¾nja ka prirodi (Bogu) i ka prirodnom (Bo¾anskom) u nama samima.

Da sam neki uvrjedljiv tip sad bih se naljutio al' nije fazon. Neki od nas ne vjeruju u Boga (i 100% su sigurni u to, kao i ti), tako da je ovakva pretpostavka neprimjerena.

Al' oprosticu ti to, ipak si ti samo ignorantni zatucani konzervativac. Mrdni malo iz srednjeg vijeka, taman da vidis kako se mi super zabavljamo. ;)

P.S.: Svaka cast Flave na argumentima od prije par stranica.

Poslednji put menjao altoid dana 02 Avg 2005, 20:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boro je napisao:
Kako te nije sramota godina tvojih prekobrojnih?

Kolega Mićo, ne obraćaj pažnju na ovu mršavu nervoznu ženu, ona voli malo priviriti u čašicu.

ah da....zaboravih da si ti ono protiv pirsinga!!! pristalica micelijusovog klana :lol: :lol: :lol:

nego...dragi...znaci li to da me vise neces ljubiti ako probusim usnu, a o sexu da i ne govorimo???? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]