banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2020, 13:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Pitanje:zasto nije registrovao klub sa starim imenom
KK Borac Nektar, nego je registrovao
SKK Borac 1947
Pametnom dosta.
Neka igra 2 ligu RS grupa Zapad, pa lagano.
KK Borac će ABA 2 I Premijer.
Biće dobre kosarke u Boriku

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Piše i hemijskom olovkom 1947.
Šta je za takve budale 40 godina.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
polapet je napisao:
SKK Borac 1947
Pametnom dosta.
Zakon,nije moglo drugačije.

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
polapet je napisao:
SKK Borac 1947
Pametnom dosta.

Kontam,nije im nektar sponzor vise.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Polako ljudi , previse se prepirete zbog istorije koja i nije neka istorija, kao da je bitno... Tjerajte svoje pa ko bude bolji.
Ovdje vidim neke objave, vec se vidi aba liga, vec se pominje dvorana, a ko ce to da plati ? Otkud tolike pare pa da se velike pare daju Igokei, Borcu, Fk Borcu, Rk Borcu, Krupi, žkk Orlovi isto aba liga, pa nisam znao da su tolike pare u nasem gradu.

A to gledanje ka aba ligi, dvorani i slicnim cudima mi je poznato, a to u nasem gradu zavrsava obicno velikim dugovima i gasenjem kluba u roku od 2-3 godine. Ovi ljudi koji su tu da su toliko mocni i kvalitetni usli bi odma u BiH ligu, a ne bi prvo izgubili 2 finala a prednoscu domaceg terena. Ozbiljni ljudi iskesiraju odma na polusezoni 3-4 ozbiljna pojacanja i rijese pricu. Cak ni ovu sezonu nisu osvojili na terenu, a pitanje je sta bi bilo u plej ofu, jer poznato je da ako se neko moze razigrati u Boriku i sam dobiti Borac to je Bocka. Da li je u ovom svemu upletena Igokea? Da li ce Borac postati poligon za razigravanje Igokeinih igraca ? Meni je iskreno sumnjivo, a i pricao sam sa ljudima koji bolje poznaju situaciju i koji su takodje skepticni, jer na osnovu cega bi Borac dobio pozivnicu kao dojucerasnji drugoligas u odnosu na Slobodu koja je bila osvjezenje te lige i imala najvecu posjetu ? Jedino logicno rjesenje je da ih gura Igokea koja ima ozbiljne veze u vrhu lige, a onda ce im Borac za uzvrat nesto morati dati.

Isto tako nemojmo se zavaravati da je to neka vanserijski jaka liga, to je i prosle godine bila skromna liga, a sad ce biti jos puno skromnija jer su 2 najbolje ekipe otisle u abu, a mozda ce i treca. Ekipe poput Zlatibora, Sutjeske, Slobode iz Uzica, Gorice, Domzala, Mladosti iz Zemuna, Studentskog centra itd. su daleko od nekih atraktivnih protivnika. Posjeta ce zavisiti i od toga koliko je Igokea upletena u sve to, na pocetku ce biti sigurno dobra, ali znajuci nas mentalitet nakon eventualno par poraza i to bi zestoko splasnulo jer ipak su to daleko od atraktivnih protivnika
koji mogu privuci veliki broj ljudi u kontinuitetu. Igrajuci na 2 fronta moras dovesti veliki broj igraca, uloziti velike pare, a kao sto sam rekao na pocetku to se kod nas vec 2 puta zavrsavalo gasenjem kluba.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ako im ABA 2 nece privuci dodatne sponzore i znacajne pare u klub, onda mozda i ne treba zuriti sa tim ove sezone..
Prvo vidjeti kako stoje stvari u BiH ligi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
polapet je napisao:
Piše i hemijskom olovkom 1947.
Šta je za takve budale 40 godina.

Ja ne vjerujem da ovo čitam, konstruktivna rasprava ovde prestaje.

polapet je napisao:
SKK Borac 1947
Pametnom dosta.

Vidim pametni se razumiju u problematiku kao Mara u kriv .urac...

Nepoznavanje istorije banjalučke košarke, klubova koji su obitavali i obitavaju pod imenom Borac, imena kluba kroz istoriju zavisno od zahtjeva sponzora, nas je dovelo do toga da neko, da ga sad ne spominjemo, svojata sve i svašta bez ikakvog smisla i znanja, da radi "retro dresove" iz najodvratnijih godina u zadnje dvije decenije... primjera takvih gluposti je more.

SKK je izašao sa izvodima iz sudskog registra u kojima sve jasno piše, godine osnivanja jednog i drugog kluba, a ako neko ima problem sa sujetama ili tamo nekim osobama, to je već druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Rangarok je napisao:
Ako im ABA 2 nece privuci dodatne sponzore i znacajne pare u klub, onda mozda i ne treba zuriti sa tim ove sezone..
Prvo vidjeti kako stoje stvari u BiH ligi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Hellas je napisao:
Pa nisu tri, osnivač ovog gore DOO je ovaj Borac 1947 udruženja građana. Slično ima i FK Borac.

Јесу три, имамо и онај Борац Мако принт.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Spoiler:
GanDra je napisao:
Slika

Slika

Slika

Slika

Aко је ово тако, а и знам да јесте, онда су ствари јасне. Једино је штета што су једни и други још увијек у лошим односима, тако да договор није опција, ни фузија ни ништа. Кад би се то десило, имали би клуб са традицијом, резултатским успјесима, који сада игра Аба 2 лигу, а оввако имамо два клуба, од којих један има историју, традицију, успјехе, пехаре, али тавори у 2. лиги РС, а други је новотарија основана 2011. без неких нарочитих успјеха који сад игра другу Аба, што му је и највећи успјех. Ни једнима ни другима није добро.

И не видим разлог зашто се тај изворни Борац повезује са Божићем(има) и пљује због њега, тј њих? Исто као кад би сад неко основао неки нови Офк Борац и пљувао по старом Борцу освајачу Митропа купа и Маршала тита јер је то нека дралетова илк вицина прћија.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Eto Borac je pod palicom Bozica osvojio sve i svasta, kakvo ti poredjenje imas u pm..sa FK Borcem od prije 90 ih i pustite ljude neka rade svoj posao i neka se pruze koliko mogu, bilo to aba2 ili dovoljno i Premijer liga gdje nismo bili sedam osam godina i sad to ne valja jer je neko na interenetu objavio neki papir i zapocinje raspravu izmedju ljudi, cinjenica je da trenutni OKK ili KK Borac ima rezultate, ozbiljnije igrace, msm da je svako poredjenje sa SKK u najmanju ruku neozbiljno jer iz SKK niti jedan igrac ne moze igrati Prvu ligu RS, a da ne govorim ligu vise, a iz sad iz te "huje" pojedinci kenjaju po svemu sto je uradjeno ove sezone i to ce se nastaviti kroz cijelu sezonu jer ce svaki negativan rezultat biti kritikovan do iznemoglosti, zajedno sa igracima, upravom itd. Stvarno milsim da ova rasprava, original ili ne, vise nema smisla..

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka

Umetnik je napisao:
Spoiler:
GanDra je napisao:
Slika

Slika

Slika

Slika

Aко је ово тако, а и знам да јесте, онда су ствари јасне. Једино је штета што су једни и други још увијек у лошим односима, тако да договор није опција, ни фузија ни ништа. Кад би се то десило, имали би клуб са традицијом, резултатским успјесима, који сада игра Аба 2 лигу, а оввако имамо два клуба, од којих један има историју, традицију, успјехе, пехаре, али тавори у 2. лиги РС, а други је новотарија основана 2011. без неких нарочитих успјеха који сад игра другу Аба, што му је и највећи успјех. Ни једнима ни другима није добро.

И не видим разлог зашто се тај изворни Борац повезује са Божићем(има) и пљује због њега, тј њих? Исто као кад би сад неко основао неки нови Офк Борац и пљувао по старом Борцу освајачу Митропа купа и Маршала тита јер је то нека дралетова илк вицина прћија.

Ovo sto ti pises bi imalo smisla, da ti nikakve veze nisi imao sa fk borac, i iz ljubomore i huje osnujes svoj ofk pa pljujes ove druge. Razlika je ta, da se Bozic i ljudi koji su u skk kunuli u ovaj okk borac, govorili kako je to to,dizu ga iz pepela,to je nas Borac sa grbom,godinom i istorijom. E,kad su dosli ozbiljniji ljudi i sklonili tu garnituru " nema para al bice raje i sendvica" , onda je proradila huja i pokrenut je skk koji je sad pravi,a ovaj ovamo je cuna kerova. Mene je iskreno smorila prica o pravom Borcu, pogotovo jer dolazi od 10-15 likova koje mozes naci u ariji za sankom,kafani uz dvoranu ili kladionici ( manje vise svi znamo ko su ). S druge strane, cudno mi je i da okk apsolutno nista ne objavljuje povodom ovoga svega, da nemaju nikakvu izjavu dati,pokazati neki papir,nesto.
Opet kazem, mislim da je najvaznije to da se kosarka vraca u BL na velika vrata, liga bh i aba je nesto o cemu se sanjalo prije godinu dana,te mislim da je vrijeme da se prekine ova suluda prica o pravom Borcu ( ganDra mislim da nema potrebe da na svaku kosarkasku vijest u zagradi pisete Pravi Borac ili tako nesto ), i da tezimo ka tome da " uspjesniji" Borac bude sto vise uspjesniji u buducnosti.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 15:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Mar 2020, 13:44
Nema potrebe da se oglašavaju kada su svjesni da postoje dva Borca, niti žele da negiraju postojanje SKK, niti da ih omalovažavaju, ljudi su posvećeni svom poslu i dvorištu. Rade sve volonterski i za opštedruštvenu korist, mislim da je to i više nego očigledno. Aj Borac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 16:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Prica je jasna. Bozic je dosao u okk Borac kad taj klub nikog nije zanimao. Odrzao ga u zivotu, pokrenuo vracanje izvornog Borca, on je doveo te ljude u klub, oni su bili jedan period zajedno ! A oni su mu prvom prilikom okrenuli ledja i poceli odvratnu kampanju predvodjeni igracima koje su vjerujem i podmitili, a mnogi od njih ne bi vidjeli Borca da ih Bozic nije doveo u klub. Tada je izgledalo kao da ih Bozic svaki dan maltretira po onome kako su ga predstavili. Pretpostavljam da je Bozic imao te papire oko vracanja izvornog Borca i da je onda sve to preusmjerio na drugu stranu, tad je bila i ona afera gdje je sadasnja uprava pokusala obiti vrata klupskih prostorija vjerovatno da bi se domogli tih papira koji su u posjedu Bozica.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka

Dostojevski777 je napisao:
Nema potrebe da se oglašavaju kada su svjesni da postoje dva Borca, niti žele da negiraju postojanje SKK, niti da ih omalovažavaju, ljudi su posvećeni svom poslu i dvorištu. Rade sve volonterski i za opštedruštvenu korist, mislim da je to i više nego očigledno. Aj Borac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znaci skk je ipak pravi i izvorni Borac

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
supersonic je napisao:
Ovo sto ti pises bi imalo smisla, da ti nikakve veze nisi imao sa fk borac, i iz ljubomore i huje osnujes svoj ofk pa pljujes ove druge. Razlika je ta, da se Bozic i ljudi koji su u skk kunuli u ovaj okk borac, govorili kako je to to,dizu ga iz pepela,to je nas Borac sa grbom,godinom i istorijom. E,kad su dosli ozbiljniji ljudi i sklonili tu garnituru " nema para al bice raje i sendvica" , onda je proradila huja i pokrenut je skk koji je sad pravi,a ovaj ovamo je cuna kerova. Mene je iskreno smorila prica o pravom Borcu, pogotovo jer dolazi od 10-15 likova koje mozes naci u ariji za sankom,kafani uz dvoranu ili kladionici ( manje vise svi znamo ko su ). S druge strane, cudno mi je i da okk apsolutno nista ne objavljuje povodom ovoga svega, da nemaju nikakvu izjavu dati,pokazati neki papir,nesto.
Opet kazem, mislim da je najvaznije to da se kosarka vraca u BL na velika vrata, liga bh i aba je nesto o cemu se sanjalo prije godinu dana,te mislim da je vrijeme da se prekine ova suluda prica o pravom Borcu ( ganDra mislim da nema potrebe da na svaku kosarkasku vijest u zagradi pisete Pravi Borac ili tako nesto ), i da tezimo ka tome da " uspjesniji" Borac bude sto vise uspjesniji u buducnosti.

Ovo nije tačno. Sjećam se dok je Božić bio u OKK da se pričalo da se radi na tome da se reaktivira izvorni Borac.
Za OKK se zna da je osnovan 2011. godine, mislim da su svi uvijek bili svjesni da to nije pravi Borac što je činjenica.
Služio je da se održi to Borčevo ime u košarci i da se oko njega okupljaju Borčevci do odmrzavanja izvornog Borca. Eto desilo se da je izvorni Borac reaktiviran kad je neka druga garnitura preuzela OKK.

Ako se ne varam, SKK ima isti JIB (jedinstevni identifikacioni broj) koji je imao Borac dok nije zamrznut. To je kao matični broj kod fizičkih lica.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka

A ovo danas sto je oko skk,to su sve borcevci ?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Htio sam reći da je izvorni Borac trebao biti reaktiviran još dok su ljudi koji su radili na reaktivaciji još bili u OKK. Ovako ispada da su ga reaktivirali iz inata jer su otjerani iz OKK.

Nebitno ko je Borčevac.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 17:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Znači iz ove rasprave ako sam dobro shvatio ovaj novi Borac što će igrat ABA 2 nije pravi Borac nego samo klub sa istim imenom, a ovaj SKK Borac 1947 je u stvari onaj Borac Nektar što je Kukić igro nekad u njemu? Ili nijedan nije pravi?

Oba imaju isti logo i istoriju :)

https://skkborac.com/
http://kkborac.com/

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka

Po ovom do sad,skk je pravi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]