banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 11:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Jelena Trivic
PostPoslato: 13 Maj 2020, 04:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Штета што је у тој љигавој странци (мада ни друге нису много мање љигаве). Буквално ми је то једина замерка, иначе би је 1/1 видео и на месту градоначелника БЛ, али и на месту председника Републике Српске за 2 године.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 07:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
skeva je napisao:
Pfc88 je napisao:
Zanimljivo moze biti samo Radojicicu, jer ce Jecu lagano potuci. Zena i ovako iritira pojavom i tim glasom (u strucnost ne zalazim, ali ima je) ne smijem ni da zamislim kako bi to izgledalo kad bi krenula sa kampanjom pa ucestila sa nastupima.
A sa druge strane, od antipaticnog djeckica Drasko mi je sve pozitivniji.
Savjetnici mu rade odlican posao (osluskuju glas naroda), udaraju mnogo bolje i preciznije nego dok je sam lelujao kao list na vjetru.

Drasko je klovn a Trivicka ozbiljnija mlada skolovana zena. Ne idu mi uopste u istu recenicu, da ne idem dalje.

A cek, bitno je sto je skolovana ? U izbornoj trci ni najmanje, a mi mozemo palamuditi ali Drasko radi na terenu ( znam znam, politicki poeni, iritira, klovn itd itd sve jasno i slazem se ) ali, decko radi aktivno na terenu, isto je radio i dok je bio u skupstini grada s ciljem da se prebaci u NSRS, i uspio, na isti nacin je iskopao kandidaturu za gradonacelnika. Stavimo se u kontekst onih ciji glasovi sude, a znamo ko su ti ljudi i kakav im je IQ i Drasko je tu prolazio i prolazice sa svojim sitnim djelima ( bandere, trotoari, kontejneri, betoniranje, struja, voda itd itd ) to prolazi. Trivicka nije ni do zgloba po tom pitanju, otprilike prikolica Draska koju cupa to sto je malda i obrazovana.

I pazi, nas narod nakon svega ovoga, prelazaka, papaka, ispijanja zajednickih kafa na ekranu ljutih protivnika, laznih obecanja ( dobro to je uvijek bilo ) je stava "asfaltiraj mi ulicu, ili uradi nesto sstino sto ce biti meni od koristi " dajem glas, jer mi je ionako svejedno ko ce biti na celu SNSD / PDP ili neko treci, ja od toga nemam vajde, jer je to sve u 5 deka i isti qurac. Bojim se da je taj stav 100 % ispravan.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 08:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Poslanik može biti svako...svaka vrsta klovna (pimjer Beli Preletarčević) ali za mjesto gradonačelnika se traži ozbiljnost,struka i barem neka ostvarenost u životu.Draško je ostvaren svojim rođenjem u tajkunskoj porodici i ništa više...tu mu ne može pomoći nikakav piar niti tim "stručnjaka".

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 08:44 
Majstor
Majstor

Čiča iz Rogače je napisao:
Poslanik može biti svako...svaka vrsta klovna (pimjer Beli Preletarčević) ali za mjesto gradonačelnika se traži ozbiljnost,struka i barem neka ostvarenost u životu.Draško je ostvaren svojim rođenjem u tajkunskoj porodici i ništa više...tu mu ne može pomoći nikakav piar niti tim "stručnjaka".

Naravno, evo ti primjer iz Srbije, Vesic vodi Beograd, i jako je ostvaren :roll: , za mjesto gradonacelnika ti treba harizma tebe ili vodje vladajuce partije ( opet Srbija je primjer, gdje 70% ljudi ne zna ko im je gradonacelnik i svi ce reci Vesic, a Radojičić je prosao zbog infrastrukture SNSa i uticaja Vucica na narod ), stranacka infrastruktura, rad na terenu, a ne te nebuloze sto navodis, ovo je Balkan. A ovo iz tajkunske porodice i slicno je nebitna stvar i strucnjaci ti rade posao, da to je neoboriva cinjencia

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
skeva je napisao:
Drasko je klovn a Trivicka ozbiljnija mlada skolovana zena. Ne idu mi uopste u istu recenicu, da ne idem dalje.

Ne idu u istu recenicu ali je ona dosadasnju karijeru svela na to da bude njegov grupi.
U svakom slucaju, bolji je kandidat od njega. Malo ko i nije...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
moje je mišljenje da tupite zube, Igor bi u sadašnjoj situaciji na gradskim izborima najstrašnije ugazio bilo kog protivkandidata, uključivo nekog kojeg bi sam Gospodar Mile nominovao.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne vidim otkud ti takva ideja? Igor nije nikog ugazavao i u periodu najvece popularnosti SNSDa.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rekao sam "u sadašnjoj situaciji".
na stranu sad što razlika između njega i Čave od 17% na poslednjim izborima nije baš da je bila neka tjesnoća.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tesko da ce iko u BL ko zeli promjene glasati za jebenog Cavica. To je cak i mala razlika uzevsi u obzir reputaciju njegovog protivnika.
Sto je Trivicke tice, mislim da joj ide u prilog sto je mlada, bez prljave proslosti i sto je i zena. Mnogo neutralnih "necu da izlazim na izbore jer nemam za koga da glasam" bi joj mogli dati glas zbog toga.
Mislim da bi se SNSD masinerija morala mnogo vise potruditi od kradje pojedinih izbornjih mjesta.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Biće zanimljivo ako budu SDS i PDP kukali da su izgubili zbog krađe na izborima... a imaju u CIK-u svoje ljude.
Ovo sa Jelenom, napokon neki pametniji potez vezano za izbore.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
I to sve dok opozicija "sama sebe" ne minira, pa i SDS i PDP izađu svako sa svojim kandidatom...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Biće zanimljivo ako budu SDS i PDP kukali da su izgubili zbog krađe na izborima... a imaju u CIK-u svoje ljude.
Ovo sa Jelenom, napokon neki pametniji potez vezano za izbore.

tek predstoji žešća žuraja sa ovim sastavom CIK-a, očekujem full-kreativnost što se tiče direktinih intervencija na glasačkim listama a bogme će da mu daju i po kažnjavanju za kršenje izbornih pravila. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 14:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zaboravljate da će, kada izbori dođu, Igor iza sebe imati bar jedan gotov most i drugi u izgradnji, a treći u projektu. X kružnih tokova koji, ruku na srce, jesu ubrzali tok saobraćaja u BL. Završen Istočni tranzit, otvoren Delta Planet. Eko toplanu oko koje su mišljenja pola-pola. Sve to bez nekog većeg fijaska za njegovog mandata.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 16:46 
Majstor
Majstor

SNSD ne Igor

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
_зока je napisao:
Zaboravljate da će, kada izbori dođu, Igor iza sebe imati bar jedan gotov most i drugi u izgradnji, a treći u projektu. X kružnih tokova koji, ruku na srce, jesu ubrzali tok saobraćaja u BL. Završen Istočni tranzit, otvoren Delta Planet. Eko toplanu oko koje su mišljenja pola-pola. Sve to bez nekog većeg fijaska za njegovog mandata.

+ generalno pozitivan stav prema odgovoru Grada na desavanja sa Koronom.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Onda je za opoziciju logicniji izbor Trivicka jer ako nista drugo njena profesorska pozicija ima kakvu takvu profesionalnu i ljudsku tezinu u odnosu na Draska.

Btw. licno vjerujem u SDS i cjelivanje stopa :-) Mozda se Vukota doseli u BL? Mozda se cak i prijavi pa da ne bude kao sa onom kandidatkinjom od pre par ciklusa :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja kontam da poslije 2018. i onog cirkusa Vukota ne moze dobiti ni izbore za blagajnika u ZEVu, kamo li nesto ozbiljnije.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Šuqrac, zar ima blagajnik u ZEV-u?
Mi to šibamo uplatom na račun (knjigovodstvo podijeli račune), a i kada smo skupljali, to je radio predsjednik.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
V@nja je napisao:
Ja kontam da poslije 2018. i onog cirkusa Vukota ne moze dobiti ni izbore za blagajnika u ZEVu, kamo li nesto ozbiljnije.

Ko je rekao da mora dobiti?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 19:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
V@nja je napisao:
_зока je napisao:

+ generalno pozitivan stav prema odgovoru Grada na desavanja sa Koronom.
Ovo mu je sjelo kao kec na desetku.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]