skeva je napisao:
Pfc88 je napisao:
Zanimljivo moze biti samo Radojicicu, jer ce Jecu lagano potuci. Zena i ovako iritira pojavom i tim glasom (u strucnost ne zalazim, ali ima je) ne smijem ni da zamislim kako bi to izgledalo kad bi krenula sa kampanjom pa ucestila sa nastupima.
A sa druge strane, od antipaticnog djeckica Drasko mi je sve pozitivniji.
Savjetnici mu rade odlican posao (osluskuju glas naroda), udaraju mnogo bolje i preciznije nego dok je sam lelujao kao list na vjetru.
Drasko je klovn a Trivicka ozbiljnija mlada skolovana zena. Ne idu mi uopste u istu recenicu, da ne idem dalje.
A cek, bitno je sto je skolovana ? U izbornoj trci ni najmanje, a mi mozemo palamuditi ali Drasko radi na terenu ( znam znam, politicki poeni, iritira, klovn itd itd sve jasno i slazem se ) ali, decko radi aktivno na terenu, isto je radio i dok je bio u skupstini grada s ciljem da se prebaci u NSRS, i uspio, na isti nacin je iskopao kandidaturu za gradonacelnika. Stavimo se u kontekst onih ciji glasovi sude, a znamo ko su ti ljudi i kakav im je IQ i Drasko je tu prolazio i prolazice sa svojim sitnim djelima ( bandere, trotoari, kontejneri, betoniranje, struja, voda itd itd ) to prolazi. Trivicka nije ni do zgloba po tom pitanju, otprilike prikolica Draska koju cupa to sto je malda i obrazovana.
I pazi, nas narod nakon svega ovoga, prelazaka, papaka, ispijanja zajednickih kafa na ekranu ljutih protivnika, laznih obecanja ( dobro to je uvijek bilo ) je stava "asfaltiraj mi ulicu, ili uradi nesto sstino sto ce biti meni od koristi " dajem glas, jer mi je ionako svejedno ko ce biti na celu SNSD / PDP ili neko treci, ja od toga nemam vajde, jer je to sve u 5 deka i isti qurac. Bojim se da je taj stav 100 % ispravan.