douglas je napustio nas prosle godine ako me sjecanje sluzi...
procitao sma pr njegovih Higher Then God , generatio X s kojom me iznenadio i koju sam dobio od jednog komancha indijanca...
......ima jos par izuzetnih knjiga...
....richard bach nije los da illusions i jos pa zanimljivih knjiga ,,,
ja volim agatu kristi koju nadam se da pocecu citati volim krimi tradicionalne sa dobrim uvjek misticnim zapletom ....
procitao i gledao sma amerikan psiho sto nije losa knjiga a od nasih ko je roker preporucio bih gorana preladzica nadam se da sam pogodio ime a knjiga se zove polagana predaja ...
par horora sam procitao Spanky nije los......
Inace volim jednu knjigu punu maxima koju sam gotivio jedno vrjeme kao i knjizevni kviz koji nisma priznajem imao pojma ali mi je drag i isto tako aldus xakli nije los alan edgar po ima pra prica u sabranim djelima koje sma nasao u starinarnici i bile su izvanredno dobro napisane i svaki trenutak se osjetio i rjec na zutim listovima stranica koje su se raspadale cesto po raznim vozovima u kojim bio se vozio tad dan i noc .... to je sto se mogu sjetiti na prvu , ai nisam neki citac poceo sam wilijama borusa ka i bukowskog i josef hellera da citam ali nisam stigao jer nije mi se dalo manje zbog lijenosti i vise zbog slobodarskog duha i na neki nacin sam praktican i zivim zivot koji nekada moze da ispadne kao mala knjiga dogadjaja pa sam na taj povod prestao da citam , ali volim umjetnost i knjige nisu lose los dio uopste .....
e sad a da sredim caj m, mozda se i obrijem da nisam ko taliban sto kaze mama kao i velika vecina carinika kad me vide u pasosu slike

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: Ex-Almanah dana 05.04.2002. 03:56 ]</font>