Draco_Malfoy je napisao:
Ajoj ljudi sta se lozite, i Zvezda je prosle godine uzela onaj pripremni turnir i to u finalu sa Werderom pa su bacili pusu kasnije.
A to za Nisu Saveljica - hah, Partizan malo previse skuplja svoje stare (odbacene) igrace. Mada pametno da je Simon Vukcevic ostao, Ilic ce otici u zaborav brze nego sto je to bio slucaj sa Pericom Ognjenovicem nakon SP 1998...
Ne. Ja se uopshte nisam nalozio neshto na zvezdu (jer me zvezda ne iteresuje), ja sam jednostavno prenio vest koja verovatno interesuje sve grobare. A ovi ostali su pocheli neshto da kenjaju, pa sam reagovao.
Jeste uzela turnir, ali je posle usledila kriza zvana "Dzaja". Ne verujem da je to shto je uzela turnir moglo nekako da shkodi!
A ovo za Saveljica, e pa tako su neki prichali i kad su doshli Mirkovic i Nadj, a ljudi igraju super dobro u Partizanu!
PS a shto se tiche Saleta Ilica, vreme ce pokazati shta ce biti, onda ce se moci neshto prichati!
Bez obzira kako prodje u Evropi on ce za nas prave grobare ostati ILIC KAPITEN!!!
1998-1999 Partizan Belgrad - 23 matches, 14 goals
1999-2000 Partizan Belgrad - 32 matches ,17 goals
2000-2001 Partizan Belgrad - 30 matches ,19 goals
2001-2002 Partizan Belgrad - 28 matches ,12 goals
2002-2003 Partizan Belgrad - 25 matches ,11 goals
2003-2004 Partizan Belgrad - 14 matches, 6 goals (pola sezone)
2004-2005 Partizan Belgrad - 22 matches, 16 goals
I da ponovim 5 titula shampiona scg i 2 kupa. Malo li je?
A kad smo vec kod turnira:
FK Partizan je osvojio turnir "Jako Blitzturnier" u Waldbronnu. Posle polufinalne pobede od 1:0 nad SC Freiburg (gol postigao Odita u 25. minutu), crno-beli su i verceras ispred 2.500 gledalaca pobedili 1:0, golom Boje u 21. minutu. Treba naznaciti da su se utakmice igrale samo 45. minuta. Sledeca utakmica na pripremama u Nemackoj je protiv Turskog Bestikasa.
NAPRED PARTIZAN