banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 21:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2005, 03:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Partizan-Sparta P. 3:0 (3:0)

strelci: Vukcevic 5', Radonjic 38',40'.

tim:
Kralj, -Rnic (Cirkovic), Emeghara (Lomic), Milovic, Djordjevic (Bajic),-Tomic (Babovic), Brnovic- Radovic(Vukajlovic), Vukcevic (Nadj), Odita(Boya)- Radonjic (Grubjeshic)

Iako je ovo bila prijateljska utakmica, crno-beli su sasvim rasturili chehe.
Vec u prvom poluvremenu je sve bilo resheno. Chehe je nacheo Vukcevic vec u 5 min, a dokusurio Radonjic u 38' i 40'. U drugom poluvremenu mreze su mirovale a Vermezovic je pruzio shansu skoro svim igrachima. Nisu igrali Bata Mirkovic (koji ima lakshu povredu) i Nisha Saveljic koji se josh uklapa u ekipu. Ova dva igracha bice spremna za sledecu utakmicu koju Partizan igra protiv Freiburga u subotu na turniru u Karlsruhe-u.

NAPRED PARTIZAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2005, 06:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
lijepo smo poceli.......bravo momci.......Evropo stizemo !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2005, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Naravno rijesili se retarda Ilica i odma 0:3, a Galatasaray izgubio, vjerovatno ce i iz lige ispasti uz takvo pojacanje! Bas su se usrecili!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2005, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
super.
samo je autor topica zaboravio da napomene da za spartu nije igralo 5 standardnih iz prvog tima.
toliko.
a, da je ilic retard, to svi znamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 01:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sondri je napisao:
Naravno rijesili se retarda Ilica i odma 0:3, a Galatasaray izgubio, vjerovatno ce i iz lige ispasti uz takvo pojacanje! Bas su se usrecili!!!

Ilic nije ni igrao za galatu! lupash!

Citiraj:
super.
samo je autor topica zaboravio da napomene da za spartu nije igralo 5 standardnih iz prvog tima.
toliko.
a, da je ilic retard, to svi znamo.

otkud ja znam ko su standardni u sparti? a otkud i ti to znash, dechko pochetak je sezone i chisto sumnjam da si ti neki expert kad je u pitanju tim sparte i upshte cheshki fudbal!!? chak ni na oficielnoj stranici ac sparta
ne pishe o tome da nisu igrali neki prvotimci!

Sparta Prag (4-4-2): Bicik - Lukaš, Petriš, Pospeh, Čeh - Sivok, Zelenka, Kisel,Matušovič - Slepička, Jun.

evo tima koji je igrao!

a da vam je Ilic kost u grlu i to svi znamo! Jbg 5 titula shampiona scg i 2 kupa chovek ima u rukama! Zato opet kazem, ciganchici mozete samo da crknete :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 06:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kost u grlu.
meni nije, prije bi rekao da je bio kost u grlu upravi jugoslovenskog sportskog društva partizan koje ga se konačno riješilo nakon 258 pokušaja.
evo, uspjeli su turke da prevare, bar na kratko.
kao što rekoh, eto njega nazad za pola godine.

tata, tata,.. kada je partizan zadnji put pobjedio zvezdu?
ne znam sine, pitaj dedu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2004, 15:19
acrobatico je napisao:
tata, tata,.. kada je partizan zadnji put pobjedio zvezdu?
ne znam sine, pitaj dedu!

:D ovo je dobro brate

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 02:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ma da si ti acrobatico imalo kvalitetan lik mozda bih sa tobom neshto i polemisao.. nego ti si onako kao iz specialne shkole. za tebe je retard preblaga rech!
Ilic je za tebe pojam uspeha. ti nikad necesh biti njemu ni do kolena jer je chovek Bog za tebe! i jedino shto ti ostaje je da lupash svoje gluposti ovde po forumu jer si iskompleksirani seljo. Da neshto i malo znash, znao bi da se JSD Partizan tako vishe ne zove. i nije mi uopshte jasno shto se javljash na postove gde se Partizan spominje. Ko je vama ciganima kriv kad nemate ni jednog znachajnijeg uspeha u poslednjih deset godina! Ne samo u fudbalu nego i u ostalim sportovima! pa ni temu ne mozhesh da postavish vezano za zvezdu!

Partizan je pobedio zvezdu u fudbalu poslednji put 2001.god u finalu kupa golom SALETA ILICA!!!!!!!
Od tad je osvojio josh 3 titule shampiona scg, jednom kup i uchestvovao je u ligi shampiona i ligi uefa! Sve to vreme Sale je bio kapiten Partizana!

Vi cigani me ne interesujete, ali vama je glavni dogadjaj u poslednjih deset godina bila smena Dzajica i postavljanje Pixija!

Zato ciganchicu bolje da pratish deshavanja koja su vezana za zvezdu i da navijash za svoj klub, nego shto svoje komplexe pokushavash da lechish na Partizanu! Nismo mi Grobari krivi shto si ti jedno veliko tele!

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 07:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

AdelonE je napisao:
ma da si ti acrobatico imalo kvalitetan lik mozda bih sa tobom neshto i polemisao.. nego ti si onako kao iz specialne shkole. za tebe je retard preblaga rech!
Ilic je za tebe pojam uspeha. ti nikad necesh biti njemu ni do kolena jer je chovek Bog za tebe! i jedino shto ti ostaje je da lupash svoje gluposti ovde po forumu jer si iskompleksirani seljo. Da neshto i malo znash, znao bi da se JSD Partizan tako vishe ne zove. i nije mi uopshte jasno shto se javljash na postove gde se Partizan spominje. Ko je vama ciganima kriv kad nemate ni jednog znachajnijeg uspeha u poslednjih deset godina! Ne samo u fudbalu nego i u ostalim sportovima! pa ni temu ne mozhesh da postavish vezano za zvezdu!

Partizan je pobedio zvezdu u fudbalu poslednji put 2001.god u finalu kupa golom SALETA ILICA!!!!!!!
Od tad je osvojio josh 3 titule shampiona scg, jednom kup i uchestvovao je u ligi shampiona i ligi uefa! Sve to vreme Sale je bio kapiten Partizana!

Vi cigani me ne interesujete, ali vama je glavni dogadjaj u poslednjih deset godina bila smena Dzajica i postavljanje Pixija!

Zato ciganchicu bolje da pratish deshavanja koja su vezana za zvezdu i da navijash za svoj klub, nego shto svoje komplexe pokushavash da lechish na Partizanu! Nismo mi Grobari krivi shto si ti jedno veliko tele!

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!

hehehe koji mentol!

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D :D

obožavam napaljene grobarčiće. posebno ovaj tinejdžerski uzrast. doba kada se bubuljice najbolje cijede i svršava uz saleta ilića. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 04:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ma i ti i ova konjina koja fura kurnjikovu kad god hocete javite gde ce te biti! nije prob valjda se ne bojite tinedzerskog uzrasta. kazem kad god hocete idemo na "pivo"! Imate private pa se javite... ps samo nemojte rano ujutro!

ps a shto se postova tiche, pa imate li vi kreteni neshto pametno (al bar da pokushate) pametno da kazete?
sumnjam!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 05:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

AdelonE je napisao:
ma i ti i ova konjina koja fura kurnjikovu kad god hocete javite gde ce te biti! nije prob valjda se ne bojite tinedzerskog uzrasta. kazem kad god hocete idemo na "pivo"! Imate private pa se javite... ps samo nemojte rano ujutro!

ps a shto se postova tiche, pa imate li vi kreteni neshto pametno (al bar da pokushate) pametno da kazete?
sumnjam!

:drinking:

Poslednji put menjao sexy Chetnik dana 16 Jul 2005, 07:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 06:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

sindikalac je napisao:
AdelonE je napisao:

sumnjam!

adelone istinski mi te je zao :cry:
stvarno, si istripovan momak do kraja..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 06:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

to "istripovan" objasni onako poblize, jer ne postoji ni u jednom rechniku srpskog jezika!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2005, 20:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ajoj ljudi sta se lozite, i Zvezda je prosle godine uzela onaj pripremni turnir i to u finalu sa Werderom pa su bacili pusu kasnije.
A to za Nisu Saveljica - hah, Partizan malo previse skuplja svoje stare (odbacene) igrace. Mada pametno da je Simon Vukcevic ostao, Ilic ce otici u zaborav brze nego sto je to bio slucaj sa Pericom Ognjenovicem nakon SP 1998...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 00:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Draco_Malfoy je napisao:
Ajoj ljudi sta se lozite, i Zvezda je prosle godine uzela onaj pripremni turnir i to u finalu sa Werderom pa su bacili pusu kasnije.
A to za Nisu Saveljica - hah, Partizan malo previse skuplja svoje stare (odbacene) igrace. Mada pametno da je Simon Vukcevic ostao, Ilic ce otici u zaborav brze nego sto je to bio slucaj sa Pericom Ognjenovicem nakon SP 1998...

Ne. Ja se uopshte nisam nalozio neshto na zvezdu (jer me zvezda ne iteresuje), ja sam jednostavno prenio vest koja verovatno interesuje sve grobare. A ovi ostali su pocheli neshto da kenjaju, pa sam reagovao.

Jeste uzela turnir, ali je posle usledila kriza zvana "Dzaja". Ne verujem da je to shto je uzela turnir moglo nekako da shkodi!

A ovo za Saveljica, e pa tako su neki prichali i kad su doshli Mirkovic i Nadj, a ljudi igraju super dobro u Partizanu!

PS a shto se tiche Saleta Ilica, vreme ce pokazati shta ce biti, onda ce se moci neshto prichati!
Bez obzira kako prodje u Evropi on ce za nas prave grobare ostati ILIC KAPITEN!!!

1998-1999 Partizan Belgrad - 23 matches, 14 goals
1999-2000 Partizan Belgrad - 32 matches ,17 goals
2000-2001 Partizan Belgrad - 30 matches ,19 goals
2001-2002 Partizan Belgrad - 28 matches ,12 goals
2002-2003 Partizan Belgrad - 25 matches ,11 goals
2003-2004 Partizan Belgrad - 14 matches, 6 goals (pola sezone)
2004-2005 Partizan Belgrad - 22 matches, 16 goals

I da ponovim 5 titula shampiona scg i 2 kupa. Malo li je?

A kad smo vec kod turnira:

FK Partizan je osvojio turnir "Jako Blitzturnier" u Waldbronnu. Posle polufinalne pobede od 1:0 nad SC Freiburg (gol postigao Odita u 25. minutu), crno-beli su i verceras ispred 2.500 gledalaca pobedili 1:0, golom Boje u 21. minutu. Treba naznaciti da su se utakmice igrale samo 45. minuta. Sledeca utakmica na pripremama u Nemackoj je protiv Turskog Bestikasa.

NAPRED PARTIZAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 02:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ma bice super ako bar jedan tim upadne u grupno takmicenje, ali tesko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 01:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

treci krug kvalifikacija za ligu shapiona je stvarno zeznut ali uz malo srece
prilikom zreba, nishta nije nemoguce!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]