banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2018, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
U Bijeljini je poznat kao Mićo Trećina. Al' i dalje se u njega kunu seljaci.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Moram primjetiti da je nakon ovih izbora nekako "zaboravljena" cuvena krilatica: SDS im je dao sve, a oni mu zabijaju noz u ledja!

Malo sam razocaran :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Boci u tome da je u psihologiji ljudi mocnih ljudi (koji su na vlasti) da ostanu mocni.
Svi su oni jos prije nekoliko izbornih ciklusa finansijski obezbjedili i sebe i pet generacija iza sebe, ali niko u tom periodu nije odvojio vrijeme da kaze "sad cu za izbore 3-4-5 godina u buducnosti da obucim i stvorim svog nasljednika". Stari ljekar ne obucava mladoga, jer ga smatra konkurencijom, a ne kolegom .. hiljadu je i jedan primjer u hiljadu i jednoj profesiji, a pogotovo u politici.
Nije to klasicna glad za parama, nego cinjenica da oni jednostavno ne poznaju drugi nacin zivota.

Jebe se meni za SDS prvacima i unutrasnjim previranjima, nek ide ko s kim hoce .. al' mi se povraca kad mi neko prica da je ovaj podlet SDSa pod SNSD "zbog naroda".
Kojeg kurcevog naroda kad ste sve i jedan glas zaradili na tome zato sto ste trkeljali kako SNSD vodi losu politiku .. pljuvali po Stevandicu kad se priklonio SNSD, Tadicu kad je usao u DNS (jer - izdaja, otisao na drugu stranu).
I na sve to .. ono sto je najvaznije je da, kad se prica o koaliciji sa SNSD, se govori "to je najbolje za SDS".
Znaci, prvo da se namiri SDS i vidi koja je njegova racunica .. narod moze da bude na vrlodobrom trecem, cetvrtom, petom mjestu.

Ili je to fazon .. mi cemo iz vlasti uciniti da bude bolje.
Ozenicu ja kurvu pa cu je promjeniti.
Ta prica.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Kako razmišlja prosječan SDS zombi:

Slika

Ni 24 časa nakon što je priprijetio ubijanjem "izdajnika" post nije obrisan, ili se Dr Miličević slaže sa idejom, ili šta ?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 12:38 
kakomise cini slazese...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Jel Muskobre Miro Djuric?
To je taj stil pisanja :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
V@nja je napisao:
Boci u tome da je u psihologiji ljudi mocnih ljudi (koji su na vlasti) da ostanu mocni.
Svi su oni jos prije nekoliko izbornih ciklusa finansijski obezbjedili i sebe i pet generacija iza sebe, ali niko u tom periodu nije odvojio vrijeme da kaze "sad cu za izbore 3-4-5 godina u buducnosti da obucim i stvorim svog nasljednika". Stari ljekar ne obucava mladoga, jer ga smatra konkurencijom, a ne kolegom .. hiljadu je i jedan primjer u hiljadu i jednoj profesiji, a pogotovo u politici.
Nije to klasicna glad za parama, nego cinjenica da oni jednostavno ne poznaju drugi nacin zivota.

Jebe se meni za SDS prvacima i unutrasnjim previranjima, nek ide ko s kim hoce .. al' mi se povraca kad mi neko prica da je ovaj podlet SDSa pod SNSD "zbog naroda".
Kojeg kurcevog naroda kad ste sve i jedan glas zaradili na tome zato sto ste trkeljali kako SNSD vodi losu politiku .. pljuvali po Stevandicu kad se priklonio SNSD, Tadicu kad je usao u DNS (jer - izdaja, otisao na drugu stranu).
I na sve to .. ono sto je najvaznije je da, kad se prica o koaliciji sa SNSD, se govori "to je najbolje za SDS".
Znaci, prvo da se namiri SDS i vidi koja je njegova racunica .. narod moze da bude na vrlodobrom trecem, cetvrtom, petom mjestu.

Ili je to fazon .. mi cemo iz vlasti uciniti da bude bolje.
Ozenicu ja kurvu pa cu je promjeniti.
Ta prica.

Tom psihologijom nema nikakve razlike između Mićića i Mektića.Obojica se bore za uticaj i moć.Mektić je samo zadovoljniji sa manjim što ga ne čini sitijim kako reče citirani novinar forumaš. :evil3: Glupa je bilo koja priča o poštenju i borbi za više & opšte ciljeve bilo kog političara.Usput,Obren je "stvorio" Jerinića.Možemo o njemu govoriti ovako ili onako ali to je fakat.
Nije ovaj "podlet" zbog naroda već zbog ostanka stranke koja je ostvarila najlošiji rezultat od svog postanka...to smo bar elabolirali na forumu i zato sam kopirao onaj tekst koji ne objašnjava ništa već nas navodi na projekcije autora teksta,bez i jednog valjanog dokaza.Da se autor teksta htio ozbiljnije pozabaviti stanjem u stranci mogao je bar iznuditi intervju sa Cickom (ne vjerujem da bi ga odbio) pa da u direktnom razgovoru sa njim potraži odgovore na neka pitanja.Da li je koalicija najbolja po narod ili SDS...ILI MOŽDA ZA OBOJE.Ovako,legao je na mejnstrim rudu klasičnog opozicionog novinarstva trkeljajući o stvarima koje nemaju veze sa stvarnošću.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
SDS u treba koalicija bar od godinu, dvije da se koliko toliko potkozi. Ali i da fizicki opstane.
SNSD.u treba koalicija da im godi egu.
PDP je samo ljubomoran.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stav stranke,zvanični, da se koalicije mogu praviti s kim hoće na nivou lokalnih zajednica,opština,gradova a sa druge strane ne može se pregovarati o koaliciji na republičkom i državnom nivou .
SNSD u treba koalicija sa SDSom zbog zajedničkih nacionalnih stavova koji će biti nužni u narednom periodu....pitanje NATOa,Kosova i samog statusa RSa u BiH.Eventualna koalicija SNSDa sa bilo kom drugom strankom po tim pitanjima ne nosi tu potrebnu težinu nacionalnog jedinstva jer su ostale stranke interesne skupine i ne nose tu težinu kao SDS.

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 01 Nov 2018, 15:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Čiča,zatvorio si pun krug :D

Do prije dve-tri godine,si mi zvučao kao forumaši....pa si poprimio ljudske osobine...

Sad mi opet zvućiš kao forumaši,i da nema nicka ili avatara,mislio bih da neko od njih piše to što ti pišeš :(

Sad me još jedino @Vanja razmije,izgleda :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... K5yoUfOGUc

Šta mislite o ovome?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mr Jack Lumber je napisao:
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dobojski-SDS-ulazi-u-vlast-na-nivou-RS-i-BiH/505764?fbclid=IwAR0mlQtfXnPDrjuilK1XhaTukM_GtAM-d64bKxboBHQ0HA1yyK5yoUfOGUc

Šta mislite o ovome?

sa jedne strane tužno,jer nam je to jedini Odbor koji je odnio pobjedu na sva 4 nivoa..Tako da ovo što Čiča piše nema veze s vezom...SDS je prije 3 nedjelje izgubio i u Bijeljini,Sokocu,Tesliću...

S druge strane,Doboj je mjesto tradicionalno naklonjeno našoj stranci,Ozrenaca je pola grada,i veliko je pitanje da li tamo pobjeđujemo zahvaljujući Obrenu ili unatoč Obrenu.

Vrijeme će pokazati.

A još i treba sačekati da vidimo da li će nam zaista taj Gradski odbor otići ili je ovo medijska šuplja.

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Nov 2018, 15:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dobojski-SDS-ulazi-u-vlast-na-nivou-RS-i-BiH/505764?fbclid=IwAR0mlQtfXnPDrjuilK1XhaTukM_GtAM-d64bKxboBHQ0HA1yyK5yoUfOGUc

Šta mislite o ovome?

Sasvim očekujuća reakcija......dobojski SDS ima tu težinu po rezultatima da joj ne mogu gubitnici govoriti šta da rade.
Treba otvoriti novu temu....šta poslije SDSa :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Šta mislite o ovome?

sa jedne strane tužno,jer nam je to jedini Odbor koji je odnio pobjedu na sva 4 nivoa..Tako da ovo što Čiča piše nema veze s vezom...SDS je prije 3 nedjelje izgubio i u Bijeljini,Sokocu,Tesliću...

S druge strane,Doboj je mjesto tradicionalno naklonjeno našoj stranci,Ozrenaca je pola grada,i veliko je pitanje da li tamo pobjeđujemo zahvaljujući Obrenu ili unatoč Obrenu.

Vrijeme će pokazati.

A još i treba sačekati da vidimo da li će nam zaista taj Gradski odbor otići ili je ovo medijska šuplja.

Sve što pišem ima veze a ti meni objasni zašto si bio akter one sramote ispred sale gdje se održavala sjednica GO SDSa...onih transparenata i etiketiranja istih tih ljudi za koje sad kažeš da su jedini odnijeli pobjedu.Imate 10 posto glasača u BL a nečim se qrčite umjesto da se poklopite po ušima

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da ih Vukota izbaci iz stranke a Mektic poapsi....

Poslednji put menjao Rocker dana 01 Nov 2018, 15:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Schlager je napisao:

Šta mislite o ovome?

Vrijeme će pokazati.

Sve što pišem ima veze a ti meni objasni zašto si bio akter one sramote ispred sale gdje se održavala sjednica GO SDSa...onih transparenata i etiketiranja istih tih ljudi za koje sad kažeš da su jedini odnijeli pobjedu.

Zato što sam ja bio jedini koji je javno sazivao ljude tu..i ovdje na forumu...a vidio si na FB da sam samo ja sazivao od svih njih...i svagdje negdje....Ružno bi bilo da ja ne budem uz njih,pogotovo otkad su se neke prijetnje pojavile veče uoči...da im neko u njihovom gradu prijeti sa 500 kojekakvih

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 15:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Do prije dve-tri godine,si mi zvučao kao forumaši....pa si poprimio ljudske osobine...

SDS od ljudskih osobina posjeduje jedino alavost i lakomost.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedno je dovesti ljude iz bezbjednosti,ovo,ono a drugo maloumnicima dati u ruke transparente i vikati uvrjede nekim članovima SDSa

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Schlager je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Schlager je napisao:

Šta mislite o ovome?

Vrijeme će pokazati.

Sve što pišem ima veze a ti meni objasni zašto si bio akter one sramote ispred sale gdje se održavala sjednica GO SDSa...onih transparenata i etiketiranja istih tih ljudi za koje sad kažeš da su jedini odnijeli pobjedu.

Zato što sam ja bio jedini koji je javno sazivao ljude tu..i ovdje na forumu...a vidio si na FB da sam samo ja sazivao od svih njih...i svagdje negdje....Ružno bi bilo da ja ne budem uz njih,pogotovo otkad su se neke prijetnje pojavile veče uoči...da im neko u njihovom gradu prijeti sa 500 kojekakvih
500 kojekakvih clanova Srpske demokratske stranke.
Pa ne znam zbog cega bi se bilo ko trebao bojati svoga clanstva.
Ili ste vi Banjalucki clanovi uzviseniji od ostalog clanstva.
Ova prica ti je toliko suplja da nemam rijeci. Nije problem da vi jebete mater Obrenu, Cicku, Mici, ali je problem da neko drugi jebe Vukoti, Mekticu, Pandurevicki.

Pre si pisao da si ti "vojnik" stranke. Pa me bas interesuje kako bi se ponasao da je recimo Cicko preuzeo stranku, a ti ga ispred zgrade izvizdao, drzao transparente protiv njega...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad bi u vreći bilo iljadu pičaka i samo jedan kurac, zna se za šta bi brt Šlager uvatio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]