banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Dove je napisao:
Eh Kume i ti ga sada, da ne kazem pretjera! I sto samo sudis po 6-7 cura iz tvoje firme? Pogledaj koliko je okolo uspjesnih zena ne sa fakultetima nego i sa vecim diplomama, imaju porodicu, karijeru, prijatelje (ja sam bas okruzena takvim), imaju sve. I ko kaze da se one nisu provodile za vrijeme studiranja, pametna zena moze sve (govorim iz iskustva :D ), i provod, i fax, i momak i drustvo... A danasnji trend je da se udaje oko 30, imas zavrsen fax, 'bogato iskustvo' radilo se nekoliko godina, proslo se svijeta i vrijeme da se osnuje porodica i usisava kuca. A sta su ove 'tvoje idealne cure' prosle sa svoje 22-23 god? Zavrsile srednju skolu, bile na birou godinam i nasle nekog zagonciju i udale se, do 30-te izrodile djecu, muzevi im ocelavili i udebljali se :). Eh i to mi je zivot, ali Boze moj - svi smo razliciti i svako ima svoje, neko voli obrazovane a neko ne (ja sam ipak za intelektualke :))

Tebi mora da je neka 'skolovana' dobaro stala na zulj kad tako govoris.

Potpuno se slazem. Pametna i uspjeshna zena moze da uspije na svim poljima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
opsti zakljucak, muskarci se plase pametnih zena, koje znaju koliko vrijede i koje se ne daju z.........eeee moj kume, hi hi........ pa zar i ti???

a sad ozbiljno pitanje:

zasto zenu od 30 i nesto godina smatrate starom????
a da ne pricam o nekih 27 - 28 godina???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Dark Man je napisao:
Ja sam primjetio ovdje u BL, a i vecina je sigurno, da zenske odmjeravaju vise same zenske nego mi muski njih :oops: :-?
Sad zbog ljubomore ili zbog toga sto se ona fino obukla to ne znam, ali kad ih vidim da se zableje, pa kad se njih 3-4 okrenu za njom i onda krenu razni komentari, mene vise to smeta, nego sto se neko napucao...

Ma ni muskarci nisu zlatni,da se ne zavaravamo.
Ovdje je to postao narodni obicaj,zauzmes busiju u parkicu,pa odmjeravas svakog zivog ko prodje ulicom ili udje u kafic i opleti po njemu.

Danas,prije posla,sjednemo ja i dragi u Portabelo (tako nekako se zove),narucimo i uzivamo.
Medjutim,do nas grupa od 5-6 momaka (oko 30 godina imaju,dakle nisu balavci).Zatekli smo ih kad smo dosli,sjedili smo tu oko sat vremena i otisli,a oni su jos ostali.
Za tih sat vremena jedino o cemu su oni pricali bile su djevojke koje prolaze.I to prilicno glasno.
"Vidi ovog stada (kad je naisla grupa djevojaka,izreceno naravno podsmjesljivim glasom)","ova je upravo sjavila ovce","vidi ovoj gnijezda na glavi,to kosilicom treba...","ova je poslovna zena (podrugljivim glasom za fino obucenu djevojku,koja vjerovatno i ide s posla)"...
Uglavnom,sve su iz stale ili pojate izasle,eventualno su upravo sjavile ovce i ostalu zivinu,sve su ruzne,sve su za ismijavanje...i tako sat vremena!!!
Za tih sat vremena ni jedna cura nije bila cak ni prosjecna,vec su sve seljanke i rugobe i ovakve i onakve.
Od cega oni boluju ne znam,ali cisto sumnjam da je izljecivo. :roll:

Ostala sam zapanjena kako im uspije poci za rukom prokomentarisati 90% djevojaka/zena koje su prosle izmedju 2 i 3 sata popodne u parkicu,po divnom suncanom danu.
Mislim,predocite sebi koliko je to zena. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

boa je napisao:
Najzalije mi je djevojaka koje su se posvetile faksu, zavrsile ga i sa 26-27 godina ne izlaze-svugdje su klinci,nemaju raje- jer su se poudali i pozenili...
Na sata je osudjene jedna obrazovana zena u tom gradu???

Ne mislim da je razlog sto je neko sam sa 26-27 to sto studira.To je samo izgovor,po meni.

Studira jako mnogo ljudi,pa nisu sami.
U svakom slucaju,sve te studentkinje imaju svoje kolege studente,koji takodje nemaju na raspolaganju svo vrijeme ovog svijeta za izlaske.
A drugove ne izgubis kad se "ubrace".
Jeste da parovi sa djecom nemaju vise toliko vremena,kao u periodu kad su bili sami,no to je i razumljivo.
Ali zato ta djevojka koja je studirala ima (valjda?!?) prijateljice koje su skupa s njom studirale,pa moze i sa njima izlaziti. :-?
Ako bas nema prijatelje (zivi na relaciji kuca-fakultet???...pa i tad moras nekoga upoznati i imati prijatelje,bar poznanike s kojima mozes izaci...),neka se potrudi da upozna nove ljude.
Pa ovo je grad sa mnogo ljudi u tim godinama,koji nisu u braku i koji su raspolozeni za druzenje i izlaske.

U 28 godini zivota ne mislim da sam stara za izlaske.
Doduse,ne privlace me vise toliko,skupimo se kod nekog ili prijatelji dodju kod nas,pa se druzimo,ali povremeno izadjem.
Da zelim izaci imala bih i s kim i gdje,pa ima i starijih djevojaka od mene koje izlaze.

Realno gledano i normalno je da najvise izlaze tinejdzeri i mladi ljudi,jer oni imaju najmanje obaveza i najvise slobodnog vremena.
Ljudi koji rade i koji imaju porodice ne mogu odvojiti vise tako puno svog vremena za izlaske kao kad su bili mladji.
Takodje je normalno da od 18,pa nadalje,ljudi pocinju da stupaju u "bracne vode",te da je s godinama sve manje raspolozivih slobodnih pripadnika suprotnog pola.

Po meni te godine uopste nisu tako "crne" kako ispade iz ovih tvojih rijeci.
Sta onda reci za zene od 35 i vise.Bioloski sat otkucava,slobodnih muskaraca malo...
A ljudi se opet nadju.
Prijatelji te upoznaju sa svim slobodnim muskarcima koje znaju,a da ti odgovaraju po godinama,izadjes pa upoznas nekog primjerenog,upises neki kurs pa upoznas zanimljive ljude.
Ako sjedis u kuci i ne mozes nikoga naci,jedino ako si te srece da ti pukne cijev,a na poziv dodje seksi vodoinstalater. :D

Da i ne govorim o curama koje studiraju i uz to imaju momka (pa niko ne uci 24 sata dnevno,a ako mu je zaista toliko vremena potrebno - onda fakultet i nije za tu osobu,Boze moj,ne moraju svi imati fakultetske diplome) ili se cak udaju,pa i djecu dobiju,a stignu i zavrsiti fakultet ili ostave brak i djecu za "poslije fakulteta",ali imaju veze,momke,prijatelje,izlaze...

Nerodjena sestra od Zalosne Sovice zivi sa nama,studira bas gore spomenutu farmaciju,ima momka jos od srednje skole,a izlazi i sa prijateljicama.
Jos joj je momak iz njenog rodnog grada,nije iz Banjaluke.Pa sve stigne.
Druga je godina,nada se da ce u junu imati uslov za trecu,tako da ne mora biti u grcu u septembru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nekako mi se ne svidja pretpostavka da su ljudi sa 27 sami jer nemaju s kim biti ili jer ih niko nece.

Ti ljudi mozda ne zele vezu u tom periodu ili jednostavno nisu sreli osobu koja ih je zainteresovala.

Osoba koja je sama sa 27 moze biti sama jer joj ne odgovara udvaranje momaka koji je okruzuju (sad bi neko trebao spustiti svoje kriterije na "nek ima k*rac medju nogama i dovoljno je",samo zato jer ima 27?).

Na kraju krajeva,za osobe koje nemaju dovoljno vremena da bi upoznale na 'obican' nacin pozeljnu osobu suprotnog pola uvijek postoji rjesenje - oglasi licne prirode.
Sad,ako neko misli da se tamo javljaju samo jadnici,to je njegov problem.
Jer ako nam je neko drugi ko je sam jadan,a mi sjedimo sami i "super smo si",e onda i trebemo biti sami!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 13:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
I_am je napisao:
a sad ozbiljno pitanje:

zasto zenu od 30 i nesto godina smatrate starom????
a da ne pricam o nekih 27 - 28 godina???

kako kome
meni je taj dob kod zena najsladja :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ventilator je napisao:
boa je napisao:
Najzalije mi je djevojaka koje su se posvetile faksu, zavrsile ga i sa 26-27 godina ne izlaze-svugdje su klinci,nemaju raje- jer su se poudali i pozenili...
Na sata je osudjene jedna obrazovana zena u tom gradu???

Ne mislim da je razlog sto je neko sam sa 26-27 to sto studira.To je samo izgovor,po meni.

Studira jako mnogo ljudi,pa nisu sami.
U svakom slucaju,sve te studentkinje imaju svoje kolege studente,koji takodje nemaju na raspolaganju svo vrijeme ovog svijeta za izlaske.
A drugove ne izgubis kad se "ubrace".

.

e o tome pricama a ti 'mala' da te tako nazovem Lisa na tebe se odnosi......ceri moja....lupas k'o maksim po diviziji.....il' me ne kontas sta hocu reci il' tjeras svoju pricu al' neosnovano repliciras meni...

i ti Dove pogresno si razumila moj post

jer nisam uopste htio reci da su neskolovane zene out i sto ova mala lupa mise bojimo intelektualki.....ja sam se konkretno osvrnuo na 5-6 cura u mome okruzenju i o tim i takvim slucajevima govorio .....na boin post se osvrnuo.....

a ti Lisa djevojcice polako sunce moje prvo skoci pa reci hop..... :wink:

p.s a kad ste kod tog kuhanja i usisavanja i pranja............vi ste teorije ja imam fakultet i to necu raditi a ???
zlatne pi*ke imate ????
joj joj........manje malo filmove i sapunice gledati....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 01:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2004, 16:31
Kad Banja Luka postane grad onda ima smisla o tome pricati... A ovako u ovom spajzu koji se zove Banja Luka mozemo samo pricati gluposti... 'ebem ti grad kad subotom rade samo 4 lokala i ni u njih ne mozes uci kako treba vec ulazis kao ormar na kant i naopacke.... a o izlasku iz isith da ne pricam..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 08:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
govoreci nekom da je ruzan i ismijavati ga nece ti pomoci da postanes ljepsi/a

govoreci nekom da se moze izlaziti i zabavljati sa 30 ko kad imas 17 ti nece pomoci da se utjesis

govoreci da su tamo neke djevojke koje prolaze kurve i ovakve i onakve ti nece pomoci da sam nadjes djevojku

sjediti kod kuce pa ti uopste nije dobro, zato zaboravite sve ajte napolje i kad vidite kakvu finu djevojku ( ili momka ) pridite joj, ako i dobijete kosaru nikom nista, sjedeci ovdje i filozofirajuci vom je jos gore

em je ljeto

i finih djevojaka na svakom koraku ( samo neki su premalo sigurni u sebe pa samo do zla boga filozofiraju )

koliko sam samo slusao izgovora ( kod svojih prijatelja ) te glupa je, te fali joj ovo -ono, te kurva je ( jer je bila sa nekim tipm ??? ), te nemam auta, te nemam stana, te nemam 1000 evra trenutno, te imam ispit za 2 mjeseca, te sutra idem na selo, te umoran sam, te ima ljepsu sestru nju cu ...

mlada , stara, plava ili zelena ako mi se svidja za mene je najljepsa, ako me ispali uvjek ima neka " slatka komsinica "

lp

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
a ono da s emoze izlaziti sa 27 ili 30 isto ko sa 17 godina je najveca glupost .

Ma dajte ljudi, kad sam imao 17 me je bolilo uvo za sve, nikad me nije bilo u kuci, islo se sa party-ja na party, opijalo se do iznemoglosti, bila nas je raja i svako je bio sa svakim ( nisu bile orgije ali ...) zoru sam docekivao u gradu

sad mi nije vise taj cejf, ako se napijem to je cesce preko dana pa idem u 8 spavati i sljedeci dan sam na poslu ko nov covjek, uvjek mi u podsvjesti da sutra imam neke obaveze, sexsam cesce ali nije to ono kad zabrijes sa nekom klinkom u Hallu ( i ja klinac :) sutra sa njenom prijateljicom itd...

sve u svoje vrijeme dame moje, previse gledate sex and city nije svako samanta ili Carey neke su i Mirande :P

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 11:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
drigi je napisao:

Ma dajte ljudi, kad sam imao 17 me je bolilo uvo za sve, nikad me nije bilo u kuci, islo se sa party-ja na party, opijalo se do iznemoglosti, bila nas je raja i svako je bio sa svakim ( nisu bile orgije ali ...) zoru sam docekivao u gradu
Je l' to isto kao kad si se javljao iz Slovenije, a govorio da si na Floridi? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
The Godfather je napisao:
[p.s a kad ste kod tog kuhanja i usisavanja i pranja............vi ste teorije ja imam fakultet i to necu raditi a ???
zlatne pi*ke imate ????
joj joj........manje malo filmove i sapunice gledati....

Al' si ti neki staromodan tip Kume :D . Pa ako neka ima fakultet, znaci njoj je sve servirano, one nista ne rade, one nadju nekog neskolovanog maconju koji ce da im pere, cisti, pegla, pusi :D ???? Sta ces kad su pametne pa im se moze 8) .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Kumovo poimanje evolucije :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
da se vratim na ono sto sam prije pitala, zasto svi djevojku od 30 godina smatraju starom???
po meni su to sasvim lijepe godine, i tada ( a i kasnije ) moze da se osnuje sasvim normalna i zdrava porodica. ne kontam....

zar nije bolje da djevojka zavrsava faks ( to uopste nije razlog da se ne moze naci decko ), malo " poradi " na karijeri, dakle novac, nego da se uda sa 20 i kusur, rodi dijete i jedva sastavlja kraj s krajem??? mozda idem iz krajnosti u krajnost, ali........

dalje, sa faksom ili ne, sve nas , prije ili kasnije ceka krpa.
u svemu je bitna organizacija i naravno, koga imate za muza!

a jest filozofiram, sorry ljudi.. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drigi je napisao:
govoreci nekom da je ruzan i ismijavati ga nece ti pomoci da postanes ljepsi/a

govoreci nekom da se moze izlaziti i zabavljati sa 30 ko kad imas 17 ti nece pomoci da se utjesis

govoreci da su tamo neke djevojke koje prolaze kurve i ovakve i onakve ti nece pomoci da sam nadjes djevojku

sjediti kod kuce pa ti uopste nije dobro, zato zaboravite sve ajte napolje i kad vidite kakvu finu djevojku ( ili momka ) pridite joj, ako i dobijete kosaru nikom nista, sjedeci ovdje i filozofirajuci vom je jos gore

...

drigi je napisao:
a ono da s emoze izlaziti sa 27 ili 30 isto ko sa 17 godina je najveca glupost .

Mislim da neki zaista nisu shvatili sta sam rekla.
ventilator je napisao:
U 28 godini zivota ne mislim da sam stara za izlaske.
Doduse,ne privlace me vise toliko,skupimo se kod nekog ili prijatelji dodju kod nas,pa se druzimo,ali povremeno izadjem.
Da zelim izaci imala bih i s kim i gdje,pa ima i starijih djevojaka od mene koje izlaze.

Realno gledano i normalno je da najvise izlaze tinejdzeri i mladi ljudi,jer oni imaju najmanje obaveza i najvise slobodnog vremena.
Ljudi koji rade i koji imaju porodice ne mogu odvojiti vise tako puno svog vremena za izlaske kao kad su bili mladji.
Takodje je normalno da od 18,pa nadalje,ljudi pocinju da stupaju u "bracne vode",te da je s godinama sve manje raspolozivih slobodnih pripadnika suprotnog pola.

Gdje tu pise da se sa 17 izlazi kao sa 30?
Pa ako neko sa 30 ima isti zivot i iste potrebe i ista shvatanja kao sa 17 godina,onda je taj neko nezreo,ali i beter koji zivi na grbaci roditelja...

Ali zelim reci da nikome,ali bas nikome od nas ovdje (ali i uopste nikome od gradjana naseg grada koji izlaze navece),nije cudno kad vidi djevojke od 27-30 godina u gradu,na popularnim mjestima za izlaske.
To je sasvim normalno.

Nije mi potrebno da se tjesim da sa 30 mogu izlaziti kao sa 17,jer to realno i ne zelim,moj zivot se mnogo promijenio od moje 17 godine,a i moja shvatanja,potrebe i zelje.
Vec "pola decenije" sam 'uparena',a zivimo skupa duze od jedne godine.
Ali prosto,ja ne mislim da su djevojke/mladici mojih godina,koji nemaju dugogodisnje veze ili trenutno nisu ni u kakvoj vezi,'pacijenti za tjesenje'.
Pa nije presedan ako je neko u tim godinama sam,neudat/neozenjen,nema djece.
Isto tako,ne mislim da je 'promasaj' udati se sa 20-25.
Svako ima pravo na sopstveni izbor.
Neko se ne moze zamisliti da sa 22 ima muza i djete,a neko se ne moze zamisliti da sa 27 zavrsava fakultet i ganja karijeru,da nema ni kuceta ni maceta.

Ako je zena sretna i zadovoljna,ispunjena iznutra samim tim sto sprema kucu,kuha rucak i odgaja svoju djecu,dok muz radi i pribavlja potrebna materijalna sredstva - super za nju.
Isto tako,ako zena ganja karijeru,pa ima novca da plati kucnu pomocnicu da pospremi stan,zenu da skuha rucak,pa tako sebi na neki nacin "kupi" vrijeme koje ce provesti sa svojom djecom i suprugom - super za nju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Dove je napisao:
Al' si ti neki staromodan tip Kume :D . Pa ako neka ima fakultet, znaci njoj je sve servirano, one nista ne rade, one nadju nekog neskolovanog maconju koji ce da im pere, cisti, pegla, pusi :D ???? Sta ces kad su pametne pa im se moze 8) .

ja bi samo dodao da ako je neko zavrsio fakultet ne znaci da je pametan, nego uporan :)
a sto se tice izlazaka sa 17 godina u to si bile godine. znam da kad dodjem kuci uveliko dan. sad vec pritisle obaveze, faks, posao ovo ono.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja licno ne vidim sebe ni u jednoj od tih varijanti (iskljucivo kucanica/iskljucivo poslovna zena).
Ne bih mogla citav zivot samo odgajati djecu i paziti na kucu,a da ne radim,da nemam neki svoj dinar,da ne doprinosim novcano...
Ja ne bih bila srecna u takvoj ulozi.
Isto tako,ne bih se osjecala prijatno da neko drugi sprema moju kucu umjesto mene,jer i nisam takva cistunica,niti mi ovdje imamo neke vile i kule za koje treba pomoc pri odrzavanju (moje misljenje).

Ja pospremam kad stignem,kad mogu i kad imam vremena.Trudim se da sebi olaksam zivot sto je moguce vise.Pa nece svijet propasti ako zrnce prasine nije obrisano isti sekund.
Kad sam odmorna i imam vremena prevrnem cijelu kucu naopacke,a kad sam umorna i nemam vremena onda sve moze cekati.Pospremim u letu ono najnuznije,dragi pospremi koliko stigne i sve ceka dok ne uhvatimo malo vise vremena.
Ne peglam ono sto ne moram peglati,a i ne kupujem odjecu koja iziskuje peglanje,osim ako nije nuzno (Sovice ne nosi kosulje,sem u svecanim prilikama).
Ima ljudi koji ne bi obukli neopeglane gace,koji ne bi obukli neopeglane teksas hlace...ja i moj dragi ni na kraj pameti nemamo takve prohtjeve.

Vazno je organizovati se dobro,ali i tada uvijek nesto iskrsne,pa je bitno znati sta su ti prioriteti u zivotu.
Meni je bitnije da se odmorim i da provedem vrijeme sa svojim dragim,da vidim prijatelje,od toga da li mi je kuca idealno cista i da li je bas sav ves ispeglan.

Posto radim posao sa utvrdjenim radnim vremenom,a iz prve smjene se vracam oko 4 sata kuci,za to vrijeme moj dragi skuha rucak (a i bolji je kuhar,ruku na srce).
Ni tu ne palamudimo,cesto uzmemo gotovo povrce za corbu,jer tako stedimo vrijeme za 10-20 feninga vise.Povrce je oprano,isjeckano,sve je tu,samo istresi u vrelu vodu.
Da nemam tih 10-20 feninga ne bi bio problem ni sjeckati,ali ako mogu,zasto sebi ne bih olaksala zivot?
Sudje pere ko stigne,ko ima vise vremena i ko je trenutno raspolozeniji za to.
Ako stavim ves u masinu u letu,samo mu kazem da je ves na pranju i da ga okaci da se susi kad masina zavrsi,a ja odem na posao ili gdje vec moram.Kad se vratim,ako je vas suh,spremim ga i to je to.
Ako imamo vremena,spremamo jelo skupa i uzivamo u tome,ali to se rijetko desava.

Najvaznije je organizovati sebi zivot onako kako tebi odgovara,da te to ne cini nezadovoljnom osobom.Razumijevanje medju partnerima je vazno i to da jedno ne smatra sebe (zbog bilo cega) predobrim za kuhanje,spremanje ili sta vec,na stetu onog drugog.Ako je to varijanta koja odgovara i jednom i drugom,onda OK.Ali ako jedno ispasta zbog takve 'organizacije',onda ce to stvoriti nezadovoljstvo u toj 'ostecenoj' osobi i na duge staze narusiti harmoniju i odnos medju partnerima.

Kad uhvatim vremena odvojicu ove postove u zasebnu temu (zivot poslije 17 :lol: ),jer bas i ne spadaju u temu o golisavim tinejdzerkama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mangia je napisao:
Dove je napisao:

ja bi samo dodao da ako je neko zavrsio fakultet ne znaci da je pametan, nego uporan :)
a sto se tice izlazaka sa 17 godina u to si bile godine. znam da kad dodjem kuci uveliko dan. sad vec pritisle obaveze, faks, posao ovo ono.....

cekaj malo, za tebe je izlazak kad dodjes kuci a ono vec davno svanulo ?
mislio sam da se dobar provod drugacije definise :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 15:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 12:25
Jos malo pa ce hodanje u gacicama po ulici biti normalna stvar. Protiv ovih napucanih klinki nemam nista,a vjerovatno ni oni chopori momaka koji vise po parkicu a slicnim mjestima kuda one prolaze po 128 puta.
Cudno da im roditelji ne zabrane takvu odjecu...mozda im i brane,ali se one presvuku iza nekog zbuna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
ventilator je napisao:
Isto tako,ne bih se osjecala prijatno da neko drugi sprema moju kucu umjesto mene,

A sto ne bi? Samo da znas kako je prijatan osjecaj - ti dodjes s posla a ono sve spremljeno i ocisceno. Milina!

PS. kako ti se daa da toliko pises :D ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]