sanda je napisao:
skidaju se pa se kasnije zale napao je neki tip,jadna nevina nije se mogla odbraniti.....sredila se i otisla u grad,oskudno obucena,sta ce covjek nego je po******.......
Kako god da se neko obukao,pa makar i go hodao,nijedan baja nema pravo silovati tu osobu!
Mozda se ona oskudno obukla da privuce paznju odredjenog frajera (sto najvjerovatnije i jeste slucaj),onog ko se njoj svidja.To nije razlog da svaki drkadzija uzme sebi za pravo da uradi bilo sta s njom,jer ona njega (tog drkadziju) i ne poznaje,pa on nikako ne moze biti razlog njenog razgolicavanja.
Da li to treba znaciti da sve zene i muskarce u nudistickom kampu treba silovati?
Mislim,da nisu htjeli biti *ebani,ne bi se ni skidali?
zvucnjak je napisao:
Dark Man je napisao:
Tako se jednom skoro nisam za*ebao, pa oduzeo nevinost jednoj klinki 90. god.
Pa covjek bi joj ladno dao 85. god., ali sta je mala sve radila
Danas bi sigurno bio u ćorci

Citat:
Ne. Postoji "stariji maloletnik", 16-18.
Za njih se ne odgovara po clanu xyz za zavodjenje maloletnikaCitat 2 :
Član 106, proverio sam. Zapravo, krivično delo je ''Obljuba ili protivprirodni blud nad licima koja nisu navršila četrnaest godina''. Znači, promašio si (ti ili tvoja prva) za dve godine.P.S. Ovo je sa BGD cafea, znaci tako bi trebalo da bude u SCG... Ne znam da li kod vas ima neke razlike......
Mislim da kod nas bas i nije tako.
Postoji razlika izmedju maloljetnika i starijeg maloljetnika.
Ali je zakonski kaznjivo (ako neko bas insistira na kaznjavanju,tj. tuzi pocinitelja,sto se danas rijetko desava).
Kod maloljetnica vrijedi da roditelj moze podnijeti tuzbu protiv pocinitelja iako je maloljetnica pristala!
Nisam sigurna da li ovo vrijedi i za starije maloljetnice.
Jedan takav slucaj se dogodio prije rata u BL,ne znam da li su na kraju roditelji odustali od svega i sta je bilo,no cura je dobrovoljno pokupila zlato i novac iz kuce i razgulila sa momkom,da bi u miru mogli bludniciti.
Na kraju se vratila kuci (posto je momak razgulio dalje ostavivsi nju bez dinara,pa je morala zvati roditelje da dodju po nju),a roditelji su to poceli ganjati,pa je ona pricala da oni mogu i zele tuziti njenog (bivseg?) momka (zbog njenih godina) iako je ona dobrovoljno pristala na seks,mada ih je ona molila da to ne cine (jer je jos bila zaljubljena u njega).
Znam da u slucaju da maloljetnica izmedju 16-18 zatrudni,pa se oni zele vjencati (mom bratu se to dogodilo

),psiholog prvo utvrdjuje da li je to zaista bilo dobrovoljno ili je to bilo silovanje,tj. nagovaranje i psihicka prinuda na seks.
Psiholog razgovara pojedinacno i sa njom i sa njim.
Nakon toga psiholog procjenjuje da li je djevojka sposobna,tj. dovoljno zrela za brak,pa se tek onda odobrava stupanje u brak.