banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 11:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 13:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma hajd` sto se ne znaju obuci kako dolikuje njihovoj dobi vec sto se ponasaju kao najvece fufe
i koliko ima u dobi izmedju 12-18 nezeljenih trudnoca i abortusa, bruka jedna - samo sebi zdravlje upropastavaju da bi se moglo o njoj pricati
cisti provincijalizam

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
sanda je napisao:
skidaju se pa se kasnije zale napao je neki tip,jadna nevina nije se mogla odbraniti.....sredila se i otisla u grad,oskudno obucena,sta ce covjek nego je po******.......

Kako god da se neko obukao,pa makar i go hodao,nijedan baja nema pravo silovati tu osobu!
Mozda se ona oskudno obukla da privuce paznju odredjenog frajera (sto najvjerovatnije i jeste slucaj),onog ko se njoj svidja.To nije razlog da svaki drkadzija uzme sebi za pravo da uradi bilo sta s njom,jer ona njega (tog drkadziju) i ne poznaje,pa on nikako ne moze biti razlog njenog razgolicavanja.
Da li to treba znaciti da sve zene i muskarce u nudistickom kampu treba silovati?
Mislim,da nisu htjeli biti *ebani,ne bi se ni skidali?
zvucnjak je napisao:
Dark Man je napisao:
Tako se jednom skoro nisam za*ebao, pa oduzeo nevinost jednoj klinki 90. god. :oops:
Pa covjek bi joj ladno dao 85. god., ali sta je mala sve radila :o
Danas bi sigurno bio u ćorci :D

Citat:

Ne. Postoji "stariji maloletnik", 16-18.
Za njih se ne odgovara po clanu xyz za zavodjenje maloletnika

Citat 2 :

Član 106, proverio sam. Zapravo, krivično delo je ''Obljuba ili protivprirodni blud nad licima koja nisu navršila četrnaest godina''. Znači, promašio si (ti ili tvoja prva) za dve godine.

P.S. Ovo je sa BGD cafea, znaci tako bi trebalo da bude u SCG... Ne znam da li kod vas ima neke razlike......

Mislim da kod nas bas i nije tako.
Postoji razlika izmedju maloljetnika i starijeg maloljetnika.
Ali je zakonski kaznjivo (ako neko bas insistira na kaznjavanju,tj. tuzi pocinitelja,sto se danas rijetko desava).
Kod maloljetnica vrijedi da roditelj moze podnijeti tuzbu protiv pocinitelja iako je maloljetnica pristala!
Nisam sigurna da li ovo vrijedi i za starije maloljetnice.

Jedan takav slucaj se dogodio prije rata u BL,ne znam da li su na kraju roditelji odustali od svega i sta je bilo,no cura je dobrovoljno pokupila zlato i novac iz kuce i razgulila sa momkom,da bi u miru mogli bludniciti. :D
Na kraju se vratila kuci (posto je momak razgulio dalje ostavivsi nju bez dinara,pa je morala zvati roditelje da dodju po nju),a roditelji su to poceli ganjati,pa je ona pricala da oni mogu i zele tuziti njenog (bivseg?) momka (zbog njenih godina) iako je ona dobrovoljno pristala na seks,mada ih je ona molila da to ne cine (jer je jos bila zaljubljena u njega).

Znam da u slucaju da maloljetnica izmedju 16-18 zatrudni,pa se oni zele vjencati (mom bratu se to dogodilo :D ),psiholog prvo utvrdjuje da li je to zaista bilo dobrovoljno ili je to bilo silovanje,tj. nagovaranje i psihicka prinuda na seks.
Psiholog razgovara pojedinacno i sa njom i sa njim.
Nakon toga psiholog procjenjuje da li je djevojka sposobna,tj. dovoljno zrela za brak,pa se tek onda odobrava stupanje u brak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 17:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
ja koliko vidim ovdje me neki pogresno razumiju,niko ne treba da bude silovan,daleko od toga,vec sam tu rjec "silovanje"navela kao mogucnost.......ne bi bilo lose kad bi se drzali teme.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 20:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Sve je to dragi moji stvar (ne)odgoja, a i ne pada plod daleko od stabla...
Druga je stvar sto se vecina muskaraca kao zgrazava na te i tekve djevocice a nebi im nijedan oprostio-zargonski receno.
'Ajte molim vas pa ne napucavaju se one tako reda radi, vec zato jer vide da se to trazi. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 08:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
vala bash dasho...zinu za djevojcicama koje se napucaju tako, a i samo takve gledaju, a ovamo sve nesto fini fuj to bljak to...a nije dzaba receno "ljubav na prvi pogled" :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 11:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
Ja mislim da nema niko nista protiv zenske kad se sredi i kad drzi do sebe, ali znaju i one nekad preci s tim :oops:
Ja sam primjetio ovdje u BL, a i vecina je sigurno, da zenske odmjeravaju vise same zenske nego mi muski njih :oops: :-? Sad zbog ljubomore ili zbog toga sto se ona fino obukla to ne znam, ali kad ih vidim da se zableje, pa kad se njih 3-4 okrenu za njom i onda krenu razni komentari, mene vise to smeta, nego sto se neko napucao...
Mislim, nema toga ko ne zeli biti u centru paznje, neko svojim oblacenjem, ponasanjem, stavovima, svako svoje goni...
Zenske pregnjace u oblacenju u odnosu na nas muskarce i vecinom s tim privlace paznju okoline, zato te neke ne praktikuju imati nekog sredjenog i dobro obucenog frajera uz sebe, nece tad privlaciti veliku pozornost na sebe :lol: :D
(ova zadnja malo sam se salio, ali ima i istine u tome sigurno) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
dasha je napisao:
Druga je stvar sto se vecina muskaraca kao zgrazava na te i tekve djevocice a nebi im nijedan oprostio-zargonski receno.
'Ajte molim vas pa ne napucavaju se one tako reda radi, vec zato jer vide da se to trazi. :-?

100% potpisujem.
Situacija u b.l. po tom pitanju je kriticna.
Ali sve to ima objasnjenje.
Masa needukovane omladine, poremecenih moralni vrijednosti, losa procjena bitnih stvari u ziotu....
Djevojke kojih je osjetno vise u ovom gradu da bi bile primjecene(duhovne vrijednoszi navedenom profilu muskakaca je zanemarljiv)MORAJU da se napucavaju.
Cista ekonomija-trziste veliko potraznja mala :wink:

Najzalije mi je djevojaka koje su se posvetile faksu, zavrsile ga i sa 26-27 godina ne izlaze-svugdje su klinci,nemaju raje- jer su se poudali i pozenili...
Na sata je osudjene jedna obrazovana zena u tom gradu???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
nakon ove price se osjecam kao matora .... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
BSE je napisao:
ma hajd` sto se ne znaju obuci kako dolikuje njihovoj dobi vec sto se ponasaju kao najvece fufe
i koliko ima u dobi izmedju 12-18 nezeljenih trudnoca i abortusa, bruka jedna - samo sebi zdravlje upropastavaju da bi se moglo o njoj pricati
cisti provincijalizam

bas sam o ovom sam ja kurcijao po par topica. naime prosto je za nepovjerovati koliko te curice nemaju pojma o mjesecnom ciklusu, kada se moze ostati u drugom stanju itd, plodnim i neplodnim danime . mame im izgleda jos nisu objasnile ali zato izgleda znaju da se pocesu tamo gdje svrbi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2005, 10:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Mar 2005, 17:19
[quote="Dark Man"]
Ja sam primjetio ovdje u BL, a i vecina je sigurno, da zenske odmjeravaju vise same zenske nego mi muski njih :oops: :-? [/quote]

shit! scary! Ima istine u ovome. Par puta sam se pitala shetajuci gradom, ili negdje u butiku ili u poslasticharnici, jel' to normalno da djevojke krojachki odmjeravaju druge djevojke, shta su obukle, koju marku nose i sl. nebuloze. brrrrrrrr...da se stresesh. Ono, bash neprirodno... stavishe optereceno izgledom i sl. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2005, 20:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2005, 21:13
kako gos i sta god, oblacenje, still, "napucavanje", je vrlo diskutabilna stvar-u stvari i jasna, ne znam da igdje postoji tolika uniformisanost u odijevanju kao kod nas - cijeli gead je poplavjen roza,plavim ili zelenim stvarima,manje ili vise leprsavim,sve u svemu nije lako ni biti kreativan.ili si pojedniac koji sam sebi gradi stil, ili si pod uticajem turskih dobavljaca ili pink televizije....jadna ona koja ne voli ni jednu od 3 gore navedena boje.i to od 14 do 40.
sto se tice djevojaka od 14-16 godina i njihovog " napucavanja"-( kakav termin), mislim da generalno u tom uzrastu predadolescencije i adolescencije ,tesko je govoriti o osobenosti ili stilu ili nacinu odijevanja,svi-odnosno sve upravo tad zelimo izgledati starije no sto jesmo ne sto to tako biramo, nego sto tako diktira normalan slijed u procesu razvoja, niti si dijete, niti zena,al odrastaas i ugledas se na starije-ma gdje kao pojedinac nadjes oslonac ili autoritet.Tesko je tu govoriti o porodici i uticaju roditelja ( roditelji ili su pretrpani poslom ili neobrazovani ili....kako rece "Ventilator",kako god tesko je govoriti o uticaju roditelja,jer taj period je specifican po stvaranju vrsnjackih grupa ,gdje sva svoja iskustva lakse dijelis sa vrsnjacima, nego sa roditeljima i odraslim uopste. A zabrane su rizicne ako zeliis normalno dijete, jer dobijes revolt i potpuno suprotno ponasanje ili skuceno i sputano dijete, koje poslije " uzima sto je njegovo" . ( ja sama sam prije 15 godina gledala u Halll-u, djevocice koje dodju "propisno odjevene", u wc/u se oblace u minice i sl, pred polazak kuci opet presvalacenje i one su svoje ispostovale. Uglavnom jako je tesko govoriti o svemu tome jer je problem i vise nego kompleksan, odrastamo malo brze, pod uticajem smo mnogo cega negativnog-da ne idem sad u sociolosku , istorijsku i kulturolosku podlogu ovog podneblja-mnogo stvari je krivo postavljeno, najmenje prostora tu ima da kritikujemo klinke koje izgledaju starije- klinke su -djeca ,dok smo svi svjesni da ovaj grad i ova drzava, premalo slobodno cu reci nikako-pruza i toj djeci ( van skolske aktivnosti ,pretrpan nastavni plan i program, ne postoji sexualna edukacija, ne postoji edukacija roditelja, nastavnika, bla bla ),previse tog da bismo ikako krivili klinke,zato sto se " napucavaju" i ponasaju kao da su odrasle.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2005, 14:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Potpun o se slazem sa suncanicom. I da vas utjesim malo :D , nije to samo 'kod vas tako' i kod nas je. I ovdje su curice od 13 pa nadalje napucane i razgolicene. Valjda je to uticaj ovih novih 'stars', ili cega vec. A i druga stvar, prodavnice za djecu su pune takve odjece, tako da je roditeljima tesko da ne kupe tu 'razgolicenu' odjecu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 02:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Dove je napisao:
Potpun o se slazem sa suncanicom. I da vas utjesim malo :D , nije to samo 'kod vas tako' i kod nas je. I ovdje su curice od 13 pa nadalje napucane i razgolicene. Valjda je to uticaj ovih novih 'stars', ili cega vec. A i druga stvar, prodavnice za djecu su pune takve odjece, tako da je roditeljima tesko da ne kupe tu 'razgolicenu' odjecu.

Slazem se... Ne samo da nema normalne odjece, vec je to prwshlo sve granice.... Meni npr. ne stoje toliko dobro lache sa nisim strukom... Ali, nemoguce je naci bar malo dublje hlache... Nosim hlache od prije 3 godine, izlizane zato shto sam zimus kupila hlache koje su, kako kaze moja baba, "do po' guzice"... Izvinjavam se na izrazu... Nema smisla, ova "moda" ne vodi nikuda... A shto se neka slatka mrshava klinka ne bi uvukla u te malecke hlache kad su bash po njenoj mjeri napravljene... Djeca hoce da budu kao "odrasle cure" i kakva god moda da izadje, one ce je slijepo pratiti jer su je vidjele na televiziji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 03:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
cuj sta mislim ...mislim sve najbolje...imao sam i ja nekad 15 - 16 god

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 06:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
boa je napisao:
Najzalije mi je djevojaka koje su se posvetile faksu, zavrsile ga i sa 26-27 godina ne izlaze-svugdje su klinci,nemaju raje- jer su se poudali i pozenili...Na sata je osudjene jedna obrazovana zena u tom gradu???

o dusha moja...nisu jadne mogle uz fax i momka naci jer je to previse...ne stizu sve te obaveze.....ne trebaju ga nikad ni naci kad je gulila fax do 27 ...10-ak godina i sjedila kuci i trljala se po 'maloj' sanjareci o da je neko dobro isprasi...sto je i prirodno u tim godinama da se drma 3 puta dnevno !!! A ne mama je rekla prvo fax pa momci :roll: :roll: .....i ako sad nadje morace biti onakav kako ona to zamislja jer je ona *ebena poslovna svjetska zena a ??!! :x

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 09:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Kumasine upravo potvrdi da su curice se 13-ok

Sta ti mislis kada i kao se zavrsava jedna farmacija recimo??
Cimanjem po gospodskoj,cuganjem po kafanama i karanjem u liftu u 23?
Nevjerujem!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
boa je napisao:
Kumasine upravo potvrdi da su curice se 13-ok

Sta ti mislis kada i kao se zavrsava jedna farmacija recimo??
Cimanjem po gospodskoj,cuganjem po kafanama i karanjem u liftu u 23?
Nevjerujem!

a sta ti mislis.....da kad se studira ne znam sta treba sjediti u kuci i ne izaci. ne upoznati ne druziti se.......nece ti momak u kucu uci i sa mamom kavu piti i tako ga nadjes a ??
A to si u pravu eno jutrosnji AVAZ(nezavisne novine) pa u rubrici Banjaluka-vjencani imaju svi sta syu po struci......90% hemijski, sumarski,poljoprivredni,kozarski....poneki elektro tehnicar naravno...i 2-3 dipl.ing-a......takvi se zene i udaju ranije zive prostije i jednostavnije zivote nego li nabrijane farmaceuti i stomatolozi ........koje se udaju sa 35i i karijera joj je numero uno u zivotu a usisivac joj je ispod nivoa.......o tome ja govorim a ne da neko sa 25-30 godina zagoniu klinke od 13-14 god. po carsiji......
jedno je sigurica s' moje subjektivne tacke .........cura preko 26-27 god . bez neke veze iza sebe il' trenutno je ....'jebena igracka' za muskarca.......i jeben si dok si ziv.....
ja kao muskarac mogu reci...lijepo je pored sebe u zivotu imati skolovanu zenu daleko o da to nije tako....ali evo u mojoj najuzoj okolini na poslu ima 6-7 dipl. ing elektro struke ...cure sve 30-35. godina ni jedna ni kuceta ni zagondzije....barem da je za ruku voda o tom pricam a ne o nekom prdonji od 45 koji ima 2 djece i guzi je 2-3 puta u mjesecu da ne zaraste joj zbun.........i sve su usjedilice koje su izbirljivije nego li sa 24-25 logicno godine iskustvo bla bla........i ostace ih pola cure.....poserem joj se na karijeru i fax i posao ...........PORODICA je osnov kome tezimo svi ....valjda........zar ne ???

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Chuj sad ovo... Znachi zena ne treba ni da zavrshava fakultete kao shto je farmacija jer treba da se uda i ma "osnov za zivot".... Daj ne lupetaj.... Pa, radije cu zavrshiti fax i biti svoj chovjek nego kao neka jadnica ganjati za koga da se udam.... Pa, shta ce ta cura koja zavisi od muza koji tri puta mjesechno guzi neku drugu? Pa, radije cu zivjeti sama (ili sa muzem koji ima normalna shvatanje :roll: ) nego s nekim seljachinom koji smatra da je bolje da sjedim kod kuce i kuvam i usisavam umjesto da budem fakultetski obrazovana... Stvarno smijeshna teorija... :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
Lisa_Simpson je napisao:
Chuj sad ovo... Znachi zena ne treba ni da zavrshava fakultete kao shto je farmacija jer treba da se uda i ma "osnov za zivot".... Daj ne lupetaj.... Pa, radije cu zavrshiti fax i biti svoj chovjek nego kao neka jadnica ganjati za koga da se udam.... Pa, shta ce ta cura koja zavisi od muza koji tri puta mjesechno guzi neku drugu? Pa, radije cu zivjeti sama (ili sa muzem koji ima normalna shvatanje :roll: ) nego s nekim seljachinom koji smatra da je bolje da sjedim kod kuce i kuvam i usisavam umjesto da budem fakultetski obrazovana... Stvarno smijeshna teorija... :roll: :roll: :roll:

ej idete iz krajnosti u krajnost.. naravno da je bolje da je zena sto obrazovanija ali cinjenica je da dosta ljudi (i zena i muskaraca) gubi mladost zato sto se posveti samo i iskljucivo obrazovanju (ili bilo chemu drugom) i onda se probude u 28oj i skontaju da su propustile odredjene stvari.... a najzesce je kad tetica u 35oj skonta da nista nije prozivjela pa pocne varati muza na sve strane...

sve ima svoju mjeru. naravno da ne treba hodati obuchena kao drolja sa svojih 15 godina al ne valja bash ni kad se probudi u 30oj sama i zapita se sta je radila do tad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 15:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Eh Kume i ti ga sada, da ne kazem pretjera! I sto samo sudis po 6-7 cura iz tvoje firme? Pogledaj koliko je okolo uspjesnih zena ne sa fakultetima nego i sa vecim diplomama, imaju porodicu, karijeru, prijatelje (ja sam bas okruzena takvim), imaju sve. I ko kaze da se one nisu provodile za vrijeme studiranja, pametna zena moze sve (govorim iz iskustva :D ), i provod, i fax, i momak i drustvo... A danasnji trend je da se udaje oko 30, imas zavrsen fax, 'bogato iskustvo' radilo se nekoliko godina, proslo se svijeta i vrijeme da se osnuje porodica i usisava kuca. A sta su ove 'tvoje idealne cure' prosle sa svoje 22-23 god? Zavrsile srednju skolu, bile na birou godinam i nasle nekog zagonciju i udale se, do 30-te izrodile djecu, muzevi im ocelavili i udebljali se :). Eh i to mi je zivot, ali Boze moj - svi smo razliciti i svako ima svoje, neko voli obrazovane a neko ne (ja sam ipak za intelektualke :))

Tebi mora da je neka 'skolovana' dobaro stala na zulj kad tako govoris.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]