banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 13:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2018, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pa ko je rekao da se anketni odbor bavi krivičnom istragom ?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 21:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
veteran 1987 je napisao:
Wrangler je napisao:
Ovo ljudi sto jos izlazi je uglavnom tu zbog Davora dok su Vaskovic i Radovanovic odvratili mnoge ukljucujuci i mene i sto je interesantno vecina ovih sto izlaze ne vjeruju da ce istina ikada izaci na vidjelo.

Pa sta se desilo sa tobom i Vaskovicem. Koliko se sjecam zestoko si branio njegove nebuloze.

To sto se Vaskoviceve nebuloze u nekim parametrima poklapaju sa mojim vidjenjem stvari ne znaci da branim njega nego sebe,
elem eno neko na grupi predlaze da se sledeci rafting odrzi na rijeci Crkveni. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 21:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Wrangler je napisao:
To sto se Vaskoviceve nebuloze u nekim parametrima poklapaju sa mojim vidjenjem stvari ne znaci da branim njega nego sebe,
elem eno neko na grupi predlaze da se sledeci rafting odrzi na rijeci Crkveni. :D

Jos ako bi Stevandic otvarao rafting... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da ljudi imaju pravo sumnjati da je ovaj momak pijan i drogiran "skočio sa mosta":

Slika

Znao sam dosta narkomana, nijedan nije bio ovako građen. Ne isključujem mogućnost da se stvarno okliznuo i udario glavom od beton, te utopio, ali ta mi mogućnost izgleda najmanje vjerovatna.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
NoisyBoy je napisao:
Wrangler je napisao:

Stevandic ne smije blizu Crkvene, posto je konje vec nosila.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Haha, dobra :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Wrangler je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Што би требало да значи шта? Да већина и даље мисли да ти треба два метра воде да би се утопио?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 22:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Pfc88 je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 22:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
Hahaha..
Od sutra navijam za Partizan

Послато са ....

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
manitu uci da svira je napisao:
Danjamin je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Danjamin je napisao:
Cekajte ljudi, pa mi zivimo u nazovi demokratskoj drzavi/republici. Svi oni koju su na vlasti su tamo jer smo ih mi, narod, tamo postavili i primaju plate iz nasih dzepova. Stoga, ako narod hoce da se formira jos pedeset anketnih odbora neka tako i bude. Ako u MUP-u i drugim drzavnim institucijama imamo ljudi koji nisu sposobni adekvatno vrsiti svoju duznost neka se to vidi. Mozda nece onda svaka budala biti inspektor/nacelnik/ministar. Mozda ce se malo vise voditi racuna o tome ko predstavlja ovu drzavu i na koji nacin.

Tako je, sutra pravac na Trg Krajine ili sad u grupu, da objasni kako se sve mora vratiti u institucionalne okvire i tokove.
Prekosutra ces pisati kao i ja.

Ti bas izgleda ne citas sta se pise. Nekoliko sam puta napisala da ne idem na Trg, niti planiram. Obrati malo paznju. :wink:

Znam, al što ti je teško otići na grupu i iznijeti misljenje? Daj malo aktivizma, nije valjda da se bojiš?

Ne znam sta ti je poenta? Jesi li ti mozda stekao (pogresan) utisak da ja imam nesto protiv tih ljudi iz grupe/sa Trga? Zasto vam toliko smetaju? Ponavljam, oni samo trose SVOJE vrijeme, ne moje, ne tvoje. Naravno da u grupi ima kojekakvih budaletina koji lupaju svasta (kao i na ovom forumu), ali Boze moj, i budale imaju pravo izrazavanja.
Rekla sam vec da nisam stranacki opredjeljena, ali sam definitivno kivna na ovu nasu policiju u kojoj ima vise kriminalaca nego na ulici. Pa u zadnjih 5-8 godina svako malo mozemo citati o kriminalnim aktivnostima nase policije. Ne kazem da smo mi najgori. Korupcije ima svuda u svijetu, ali obzirom da zivim gdje zivim smeta mi to. Smeta mi to sto svima padne mrak na oci kad se susrecu s policijom, iako nista pogresno nisu ucinili. Smeta mi sto je sasvim normalno da poiiciji (i doktorima, ali sad to nije tema) moras "tusnuti" kojih 20-50 (100-200) maraka samo da bi obavljali sopstvenu duznost. Pa ko ih je tjerao da to rade? Ne samo sto traze mito, vec i nemaju pojma sta rade i onda daju izjave u koje samo ovce mogu vjerovati.
Vidim ljudi pokusavaju opravdati njihov idiotluk i ne vrsenja uvidjaja kod Radjena time sto se tad kao jos nije znalo da su ta dva slucaja povezana??? Kakve to jebene veze ima? Pa ako je izvrsena pljacka vrsi se uvidjaj. Kraj price. Ali taj seljakluk, sveopsta nestrucnost i nesposobnost nisu karakteristika samo ove vlasti. Takva situacija je bila i prije, kada je sadasnja opozicija bila na vlasti.
Moja jedina nada je da sada, zahvaljuci drustvenim mrezama, mnogo laksem pristupu cinjenicama, koliko-toliko boljoj upucenosti, ljudi vise nece biti ovce i nece gutati svako sranje koje im se servira. Ako...we shall see.

Poslednji put menjao Danjamin dana 27 Maj 2018, 22:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 22:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2014, 19:55
Pfc88 je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Wrangler je napisao:

:lol: :lol:

inace, sto se tice anketnog odbora, cini mi se da ni njima nije najjasnije sta treba da utvrde, kakva su im ovlastenja, kao ni koja pitanja smiju da postave. glupo je tuziocima postavljati pitanja vezano za istragu koja je u toku i o kojoj je iscurilo previse informacija. zato sad svaki laik tumaci povrede i sl.
kako se meni cini, oni svoja neslaganja nastavljaju i tamo, pod krinkom utvrdjivanja istine, a zapravo samo dolijevaju ulje na vatru.. svaki od njih se trudi ostaviti sto bolji utisak, s obzirom na predstojece izbore. nema tu ni davida, ni davora,ni pzd, samo parada

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 22:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nisam uzivalac trave i drugih narkotika, ali mi prosto dodje smijesno kad citam pojedine likove ovde koji su u najmanju ruku optereceni svojim predrasudama. Nisam stvarno mislila da jos ima, i to mladih ljudi, koji sa prezirom gledaju na nekoga jer ima drugaciju frizuru i fura neki svoj stil. Pusi travu i narkoman je? U jbt...onda je ona Holandija sve narkoman, do narkomana.
David je ocito bio sportski tip, sto se moze vidjeti na slici koju je rocker postavio, i volio ponekad da popije i pusi travu. I? Jel' ga to cini losim covjekom mozda?

Also, po ko zna koji put, niko ovde ne tvrdi da se David nije udavio. Mozes se u lokvi vode udaviti ako padnes i izgubis svijest. Problem je nastao onda kada je policija izasla sa nebuloznim tvrdnjama, te LSD u sistemu, te trava, te alkohol (sve naravno uradjeno na nacin da nista od toga nije validno na sudu), te tako napusen i nadrogiran isao ljudima usput opljackati kucu (da se ne vracam na ono da Radjeni imaju psa, i da kao nisu culi da im tri razlicita lika ulaze u kucu u sred noci), zadrzati se u pljacki 40 i kusur minuta, i onda upasti u Crkvenu i udaviti se. I sto je najbitnije, nijedan od dvojice patologa nije rekao, niti moze decidno reci da je David slucajno upao u vodu i udavio se. Sto naravno ostavlja mnogo prostora za spekulacije, posebno ako se uzme u obzir priroda svih povreda na Davidovom tijelu, i nevjerovatno dobra ocuvanost tijela obzirom da je isto navodno u vodi provelo 7 dana.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Danjamin je napisao:
Nisam uzivalac trave i drugih narkotika, ali mi prosto dodje smijesno kad citam pojedine likove ovde koji su u najmanju ruku optereceni svojim predrasudama. Nisam stvarno mislila da jos ima, i to mladih ljudi, koji sa prezirom gledaju na nekoga jer ima drugaciju frizuru i fura neki svoj stil. Pusi travu i narkoman je? U jbt...onda je ona Holandija sve narkoman, do narkomana.
David je ocito bio sportski tip, sto se moze vidjeti na slici koju je rocker postavio, i volio ponekad da popije i pusi travu. I? Jel' ga to cini losim covjekom mozda?

Also, po ko zna koji put, niko ovde ne tvrdi da se David nije udavio. Mozes se u lokvi vode udaviti ako padnes i izgubis svijest. Problem je nastao onda kada je policija izasla sa nebuloznim tvrdnjama, te LSD u sistemu, te trava, te alkohol (sve naravno uradjeno na nacin da nista od toga nije validno na sudu), te tako napusen i nadrogiran isao ljudima usput opljackati kucu (da se ne vracam na ono da Radjeni imaju psa, i da kao nisu culi da im tri razlicita lika ulaze u kucu u sred noci), zadrzati se u pljacki 40 i kusur minuta, i onda upasti u Crkvenu i udaviti se. I sto je najbitnije, nijedan od dvojice patologa nije rekao, niti moze decidno reci da je David slucajno upao u vodu i udavio se. Sto naravno ostavlja mnogo prostora za spekulacije, posebno ako se uzme u obzir priroda svih povreda na Davidovom tijelu, i nevjerovatno dobra ocuvanost tijela obzirom da je isto navodno u vodi provelo 7 dana.

Usta škrbava...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 22:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ej, ljakse...da ga imam sad bi ti rekla da mi se skines s kurca. Hvala :)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Danjamin je napisao:

Биће да га лошим човјеком чини ситница да је био у неколико туча а у једној је неком другом нанио теже тјелесне повреде тако што му је између осталог сломио вилицу, и фасовао кривичну пријаву. То што је иста касније повучена не мијења ништа од ствари које су се догодиле.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Danjamin je napisao:
Ej, ljakse...

Ne trudi se djevojko, i priznaj poraz... Nije teško, i ne boli... Vjeruj mi na rijec... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 23:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
Danjamin je napisao:

Каран рече да су ти налази прелиминарни тј раде се само да се утврди да ли има потребе слати узорке на токсиколошку претрагу. Лсд и траву је могао узети и дан раније јер у мртвом тијелу остају трагови дуже него у живом. Мени исто не изгледа као да је био толико у води али ја нисам патолог, могуће да има утицаја температура. Али знам ово, онако не изгледа претучена особа, нема шансе. Њега да је тукло 15 људи како тврде морало би бити више повреда по лицу и леђима. Да ли је он пао, ударио главом и удавио се или га је неко ударио код моста, мислим да то ни видовита Џамила не може рећи. Ако та трећа аутопсија коју је Давор најавио покаже да нема ломова, да вилица и зуби нису поломљени (како су навела два прва патолога) онда мислим да је то стварно несрећан случај.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 23:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
И још ово, ако је Каран био спреман за паре да "уштима" обдукцију, кад је дошао други патолог већ се подигла фрка око тога. Не знам како би га могли натјерати (потплатити, уцјенити) да и он слаже да нема тешких повреда а свјестан је да родитељи врло вјероватно неће ни његов налаз прихватити што значи да ће бити и трећа обдукција. Шта би њему морали понудити да одбаци сав свој рад и ризикује лиценцу и затвор а види да се дигла повелика галама. Ме звучи ми то реално ни мало јбг

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da je Karan imao namjeru nešto muljati, muljao bi i sa fotografijama, sa kojih se vidi stanje leša i obim i raspored povreda.
I sad te njegove fotografije Davor kači i daje Vaskoviću, da ih koriste kao argument protiv Karana. Glupost.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 00:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sinip je napisao:
Danjamin je napisao:

Биће да га лошим човјеком чини ситница да је био у неколико туча а у једној је неком другом нанио теже тјелесне повреде тако што му је између осталог сломио вилицу, и фасовао кривичну пријаву. То што је иста касније повучена не мијења ништа од ствари које су се догодиле.

Za mene su losi ljudi oni koji siluju, ubijaju, maltretiraju/tuku slabije od sebe. Koliko sam skontala niko od nas ovde nije doticnog poznavao licno, pa svi mi mozemo samo pretpostavljati kakav je on covjek bio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]