lujkacha_NS je napisao:
cini mi se da sam i ja jedno vreme bila normalna, tj str8 ..........imala decka voleli se i te fore, bilo nam lepo.............divno.............ma super............i onda je to puklo, pa moguce da je to bio taj trenutak kad sam prsla totalno, i probala sve ostalo, zbog cega se ne kajem, jer mi se svidelo..........al moram priznati da ponekad prosto ceznem za ponovnom prvom i ne prezaljenom ljubavlju, ili necim bar nalik na to...........
ja sam vec spominjala , da svako ima motiv i pshiolosku podlogu modela svog sexualnog ponasanja, i nekako mi se cini da se covjek uvijek kaje vise zbog stvari koje ne uradi u zivotu , nego onog sto uradi.ja ciijenim tvoju otvorenost,i slazem se sa tobom kad kazes da treba pomeriti granice " opsteprihvatljivog - ovdje prihvatljivg modela ponasanja", i to ne iskljucuje emocije , ni ljubav . neka konzervativnih ,ako ih to cini srecnim, ( da ne kazem uskracenih zaneka iskustva i mozda zadovoljstva i pomjeranje granicai psiholoskih barijera. sto se bolesti tice ( neko je spomenuo ) ,21.vijek je i svako iole savjestan, i obrazovan zna za koristenje prezervativa i ostalih vidova zastite. sto se balkana tice,ne znam zasto se ponosimo tim???!!!nemam tu komentar ,ali na tvojo sam strani