banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 16:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
lujkacha_NS je napisao:
cini mi se da sam i ja jedno vreme bila normalna, tj str8 ..........imala decka voleli se i te fore, bilo nam lepo.............divno.............ma super............i onda je to puklo, pa moguce da je to bio taj trenutak kad sam prsla totalno, i probala sve ostalo, zbog cega se ne kajem, jer mi se svidelo..........al moram priznati da ponekad prosto ceznem za ponovnom prvom i ne prezaljenom ljubavlju, ili necim bar nalik na to...........

:banghead: jesi razmisljala da "prsnes" u ovom pravcu???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
boa je napisao:
lujkacha_NS je napisao:
cini mi se da sam i ja jedno vreme bila normalna, tj str8 ..........imala decka voleli se i te fore, bilo nam lepo.............divno.............ma super............i onda je to puklo, pa moguce da je to bio taj trenutak kad sam prsla totalno, i probala sve ostalo, zbog cega se ne kajem, jer mi se svidelo..........al moram priznati da ponekad prosto ceznem za ponovnom prvom i ne prezaljenom ljubavlju, ili necim bar nalik na to...........

:banghead: jesi razmisljala da "prsnes" u ovom pravcu???

Mudro zboris :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 17:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
lujkacha_NS: Vrlo hrabro od tebe sto se u ovakvoj sredini "javno" deklarises tako. Za razliku od prethodnih komentatora, meni to ne smeta i nemam nikakvih prigovora - zelim ti puno srece u pronalasku idealne partnerice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Digresija deklarise se ko sta?

Deklarise se ko klinka koja eksperimentise, trazi ljubav i paznu na najeksentricniji moguci nacin i uz to misli da je to cool.

To zraci iz njenih postova, i drugi to osjete...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
ova tema je skroz OFF-TOPIC otisla :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 19:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2005, 21:13
lujkacha_NS je napisao:

ja sam vec spominjala , da svako ima motiv i pshiolosku podlogu modela svog sexualnog ponasanja, i nekako mi se cini da se covjek uvijek kaje vise zbog stvari koje ne uradi u zivotu , nego onog sto uradi.ja ciijenim tvoju otvorenost,i slazem se sa tobom kad kazes da treba pomeriti granice " opsteprihvatljivog - ovdje prihvatljivg modela ponasanja", i to ne iskljucuje emocije , ni ljubav . neka konzervativnih ,ako ih to cini srecnim, ( da ne kazem uskracenih zaneka iskustva i mozda zadovoljstva i pomjeranje granicai psiholoskih barijera. sto se bolesti tice ( neko je spomenuo ) ,21.vijek je i svako iole savjestan, i obrazovan zna za koristenje prezervativa i ostalih vidova zastite. sto se balkana tice,ne znam zasto se ponosimo tim???!!!nemam tu komentar ,ali na tvojo sam strani

Vrh

Tema posta: Re: sex bez ljubavi
PostPoslato: 05 Jun 2005, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
SlipKnoT je napisao:
ahm...
pricao sam sa prijateljima i prijateljicama o sexu sa osobom prema kojoj ne osjecas nista, i pola njih je reklo da ne moze biti pravog sexa sa osobama koje ne volis, a pola je reklo suprotno. e sada...sta vi kazete o tome? Zelim cuti misljenja vas iskusnijih...vidim da vas dooosta na ovom forumu ima :)
sto se mene tice...pa, ja sam ipak na strani ovih sto kazu da sexa... i to stvarno dobrog moze biti sa osobom koju ne volis...ali to je ona vrsta sexa samo da bi se uzivalo. da vas cujem

! ! ! N E D O L A Z I U O B Z I R ! ! !

.....bar nama mladjima bi sex trebao da bude mnogo vise od uzivanja....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 03:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
suncanica je napisao:
lujkacha_NS je napisao:

ja sam vec spominjala , da svako ima motiv i pshiolosku podlogu modela svog sexualnog ponasanja, i nekako mi se cini da se covjek uvijek kaje vise zbog stvari koje ne uradi u zivotu , nego onog sto uradi.ja ciijenim tvoju otvorenost,i slazem se sa tobom kad kazes da treba pomeriti granice " opsteprihvatljivog - ovdje prihvatljivg modela ponasanja", i to ne iskljucuje emocije , ni ljubav . neka konzervativnih ,ako ih to cini srecnim, ( da ne kazem uskracenih zaneka iskustva i mozda zadovoljstva i pomjeranje granicai psiholoskih barijera. sto se bolesti tice ( neko je spomenuo ) ,21.vijek je i svako iole savjestan, i obrazovan zna za koristenje prezervativa i ostalih vidova zastite. sto se balkana tice,ne znam zasto se ponosimo tim???!!!nemam tu komentar ,ali na tvojo sam strani

ako sam ja " konzervativna " ( a nisam ), ja sam uskracena za neka zadovoljstva???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 11:31 
Početnik
Početnik

neka konzervativnih ,ako ih to cini srecnim, ( da ne kazem uskracenih za neka iskustva i mozda zadovoljstva i pomjeranje granicai psiholoskih barijera. )
ako sam ja " konzervativna " ( a nisam ), ja sam uskracena za neka zadovoljstva???[/quote]

evo i ako izvuces iz konteksa! pise MOZDA zadovaljstva, u smislu vise zadovoljstva, za stvari koje nismo probali! a ne znamo ono sto nismo probali,a mozda to ,otvara kanale za postizanje vise uzivanja !?ne znamo sto nismo probali, samo toliko

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 12:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2004, 14:38
suncanica je napisao:
neka konzervativnih ,ako ih to cini srecnim, ( da ne kazem uskracenih za neka iskustva i mozda zadovoljstva i pomjeranje granicai psiholoskih barijera. )
ako sam ja " konzervativna " ( a nisam ), ja sam uskracena za neka zadovoljstva???

[/quote]

a sta ako je neko konzervativan zato sto je probao suprotnost
i shvatio da ga ne zadovoljava :love8:

ko ne proba gresi
ali ko od svih oprobanih opcija izabere konzervativnost :downtown:
taj je ok...

...ili nije?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 14:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2005, 13:56
ne znam da li bi ikada probala, poznavajuci sebe nebi... ne zato sto sam konzervativna, vec jednostavno zato sto moram da vjerujem osobi s kojom stupam u sexualne odnose... a povjerenje ne mogu steci za jednu noc... i naravno, moram da osjecam nesto za tu osobu... tako da to kod mene ne dolazi u obzir, ali ko voli nek izvoli ;) samo napred :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 17:15 
Početnik
Početnik

LaShante je napisao:
suncanica je napisao:

a sta ako je neko konzervativan zato sto je probao suprotnost
i shvatio da ga ne zadovoljava :love8:

ko ne proba gresi
ali ko od svih oprobanih opcija izabere konzervativnost :downtown:
taj je ok...

...ili nije?[/quote]

tako nekako ja gledam na to .
svako ima svoj put i nacin na kojim dolazi do svog opredjeljenja, ja samo nisam za to da se toliko napadaju ljudi koji su skloni experimentu i otvoreni za razlicite vidove zadovoljavanja svojih potreba,kroz sta se provlaci mnogo sta,ali generalno :
ono sto ja zovem konzervativnoscu je zivot sa suzenim vidikom usljed nametnutih moralnih normi, i potpuno nerazumijevanje i osudjivanje onih koji su drugaciji .nisam nikog ja nazvala konzervativnim sem onih koji su se sami prozvali kao takvi. drugo ja uvijek mislim da svako ima pravo svog opredjeljenja i da su kompetentiji da govore oni koji su nesto prosli,ako nista vodjeni svojim iskustvom znaju vise. ako sam promasila temu javi,jer radim tri stvari odjednom pa mi koncentracija nije naj naj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
thanks, ljudima koji su imali dobru volju, i razumeli me.......a ostalima: zivite svoj zivot kako zelite, ja vam se ne mesam, zato nemojte ni vi meni........ovde sam samo da izlozim svoje misljenje, u slucaju da nekom pomogne i zainteresuje ga...........u ostalom, ako sam ja klinka, ili kako si vec boa rekla, sta si ti? ako si god moje majke, jasno mi je zasto ne razumes moje ponasanje(i ne znam jos kakve potrebe koje si navela) koje nije najgore a ni ne znam kako dobro u odnosi na danasnju omladinu......koju u tom slucaju totalno ne kontas...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]