banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 14:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Džontra je napisao:
Ne kontam šta ja imam komentaristi, nestala, našlki su je, tvrdi da je oteta, sad se radi istraga da se utvrdi...Ovde nema nikakve nepoznanice...
Mislim da je Gio kivan na nas što ne tražimo pravdu....

Čemu da se onda smijemo i izrugujemo, ako se juče desilo i tek utvrđuju šta je... ne kontam. Možda je Gia opet prebacilo.

P.S. Džontra, mene je stavio prvog

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
giometar je napisao:
ne trazim ja nista, to si ti mene pomjesao sa nekim, ja sam izvan svega ovoga.
nego je sa moralne strane smijesno kako to da inace sve zivo ismijavate i dovodite u pitanje, a kad se ovako nesto objavi onda evo vjerujete na keca i nema nikakve nepoznanice.

Jebe se meni za likom što je mrtav. Nit sam ga znao, nit znam ikog da je bio dobar s njim. Ako je ubijen, taj neko treba da odgovara. Ako je neko doprinjeo njegovoj smrti, treba da odgovara. Ali između opcije da vjerujem policiji koja se drži jedne priče (i daje koliko toliko dobre dokaze za istu), i Davidovog oca i ljudi ko Vasković s druge strane, koji mjenjaju svoju priču, izmišljaju stvari, pa nakon toga te stvari koje su smislili ignorišu kao da se nikad nisu desile, namjerno iskrivljuju stavri samo da bi odgovarala njihovoj viziji, ja sam možda budala, al vjerujem opciji jedan. Da li me to čini Dodikovim špijunom, da li me to čini stranačkim botom, da li me to čini čovjekom koji ne želi da vidi istinu, boli me kurac. Moža bih i ja na ovoj temi bio manje pogan, da suprotna strana nije onakva kakva je. Jer kao što rekoh u startu, zaboli me kitica moja mala za ubijenim, što je dovoljan razlog da to ignorišem. Ali ne zaboli me kad vidim šta ljudi koji misle da je ubijen govore, i u tom slučaju ja imam pravo da odgovorim na prozivanja i komentare.
manitu uci da svira je napisao:
_зока je napisao:
Mi smo, na svom forumu, botovi, a ovi padobranci su oaza slobodne misli.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Baš, ybt, ne mozes vjerovati, Tns, Rocker i ja pisemo postove skoro 35 godina, i onda neko registrovan 01.05.2018 dodje i pametuje. Pa mi smo ovakvih politickih tema "prebacili" vec hiljadu puta preko tastature

Ja bi rekao da je pojedince ovde mnogo pogodilo što ih zovu botovima...
Citiraj:
P.S. Džontra, mene je stavio prvog

kaci veće đubre

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mile forever <3

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2014, 19:55
V@nja je napisao:
Nije Simic, koji je nastradao 2014., nikada pronadjen.

tačno. a koliko je meni poznato, njegovi roditelji sumnjaju da je nestao u toj bujici, već da je njegova supruga imala prste u tom nestanku.
takođe, znam i za nekoliko tragičnih slučajeva kada roditelji teško prihvataju istinu kakva je utvrđena istragom (čak i u slučajevima kada im dijete ostavi oproštajnu poruku), pa u glavama kreiraju razne teorije zavjere i stvaraju neku svoju "istinu", a onda tako kivni na tužilaštvo i policiju, dižu galamu, jer nadležni organi ne rade svoj posao kako treba (nisu vidjeli "istinu" koju roditelji vide), što dosta podsjeća i na ovu konkretnu situaciju sa davidom, a što i nije neshvatljivo s obzirom na to šta ih je snašlo :(
jasno mi je i da je narod izgubio povjerenje u institucije, ali neki s tim idu u toliku krajnost, da se sad ne vidi razlika između vlasti koju pljuju i njih samih (ovdje prvenstveno mislim na čudan dio iz davidove grupe).
glupo mi je i ovo požurivanje istrage, očito je da je policija traljavo uradila svoj dio posla, plus razni uticaji sa strane, treba sve to obraditi i prečistiti kako bi se istraga privela kraju. plus, ovo davorovo masovno podnošenje krivičnih prijava, tužioca koji vodi slučaj, samo može dodati usporiti, tako da mi nije jasno ko njega savjetuje i koji je smisao svega toga? kvalifikacija djela?

btw, pozdrav svima

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A što se tiče Vasketa, nisam nikad komentarisao njegovo pisanje o krađi, malverzacijama ovom onom. Nit sam upućen u to, nit ikako mogu znati da li je istina a da li je laž.
Ali kad neko napiše da je David prvo odveden na nepoznatu lokaciju pa tučen i ubijen, a onda kasnije napiše da je David udavljen u lavoru s fekalijama iz Boske, pa onda iznese još nekoliko teorija koje se u potpunosti razliku od prošlih, ili da vjeem ocu kad kaže da su mu silovali sina, na sva zvona u Beogradu to razglasi, pa kad se vrati u BL zaboravi na tu priču, pa brt Gio, tu nešto nie u redu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Omaklo mu se ovaj put. Inače Vaske ne piše ništa što nije neoborivo dokazano.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Zanima me samo da li će nakon što se sva ova priča oko smrti Davida završi i utvrde se okolnosti pod kojima je stradao ,pojedinci iz MUP-a ili PzD da snose neke posljedice.
MUP zbog neodgovornosti ili eventualnog prikrivanja dokaza a ovi iz PzD zbog obmanjivanja javnosti.
Jer definitivno neko opasno "laže" !

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Hoće, kao i oni prije 4 godine koji su pisali kako se u Doboju u podrumu tržnog centra utopilo 40 radnika, kako su mrtvačnice pune da leševe dovoze u BL, kako je brana na HE Bočac počela pucati i gomilu drugih gluposti koje su bile i opasnije od ovoga sad.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Opet zamjena teza.
Hoće li neko jednog dana odgovarati za sve ono što se piše u onoj grupi?
Hoće li odgovarati osobe koje bez dokaza optužuju druge za ubistvo, saučesništvo u ubistvu?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Usput, ja ne znam jel se to računa kao da sam bio na skupu, ali prije par dana sam prolazio Trgom dok je trajao isti...
Uglavnom, uzeo neko mikrofon, i reče "šefe, ko ti je šef?" i deset sekundi aplauza...uze neko drugi mikrofon "šefe, 10,9,8....0" i opet aplauz, treći uze, veli "pravda za Davida" opet aplauz...dalje nisam čuo...
Kontam jest kreativno u pizdu materinu, baš ste pomogli u ovom slučaju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Philby,
Ne 40 nego 200, pa pukla brana Modrac.....

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi, ali ovdje nema slucaja, sve je nagadjanje u konstrukcija u glavama ljudi, ako vec tvrdis da je ubijen, dokazi, samo je sada situacija ta da rulja trazi od policije da dokaze da nije ubijen nego da je bio nesretan slucaj, ovi strucnjaci se uhvatili za ono da je smrt nasilna, al njima i ne vrijedi objasnjavati, oni vec sve znaja i ova nesreca se koristi za neke druge svrhe, valjda je bar to jasno...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
nema veze je napisao:
V@nja je napisao:
Nije Simic, koji je nastradao 2014., nikada pronadjen.

tačno. a koliko je meni poznato, njegovi roditelji sumnjaju da je nestao u toj bujici, već da je njegova supruga imala prste u tom nestanku.

ovo bi koliko sutra Vaske mogao detaljnije obraditi u nekom istraživačkom tekstu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 10:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Philby je napisao:
Hoće, kao i oni prije 4 godine koji su pisali kako se u Doboju u podrumu tržnog centra utopilo 40 radnika, kako su mrtvačnice pune da leševe dovoze u BL, kako je brana na HE Bočac počela pucati i gomilu drugih gluposti koje su bile i opasnije od ovoga sad.

A da ,na to sam skoro zaboravio.
Samo tada su autori bar meni ostali nepoznati.
A ovdje postoje ljudi koji već 2 mjeseca aktivno zauzimaju medijski prostor,imenom i prezimenom .

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Džontra je napisao:
Ali ne zaboli me kad vidim šta ljudi koji misle da je ubijen govore, i u tom slučaju ja imam pravo da odgovorim na prozivanja i komentare.

a sto to? jel tebe licno neko od njih prozvao prvi? jel uperio prstom na tebe? otkud ta iznenadna potreba da neumorno branis poziciju (a vjerujem da nisi u stranci)?

ako moze bez uvijanja da mi kazes, stvarno me interesuje ovo

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
Питање за Ковентрија и све остале који се куну у Васковића.
Пре пар вечери је објавио слику преписке инспектора и тог Рађена. Написао следеће, цитирам :
Lukač je taj koji laže i to vrlo drsko i bezobrazno, optužujući druge da iznose neistine.

Đorđe Rađen se inspektoru Bojanu Karanoviću, koji je izvršio uviđaj njegove navodno opljačkane kuće, javlja već u 11 časova i 14 minuta, 18.03., sa: “Dobar dan, ima li nekih novosti”.

Zapanjujuće, jer je Rađen dao izjavu u, kako Lukač kaže, 11 časova, da se samo 14 minuta nakon toga javlja i pita Karanovića ima li rezultata.

Крај цитата.
Да ли би сте ми ти или неко други објаснили зашто Васковић изврће чињенице и сам себе демантује у том тексту? Пасус прије тога је цитирао Лукачеву изјаву у скупштини у којој Лукач каже да је провала пријављена око 8 ујутро а Давор тврди да је око 11. Значи Давор тврди да је пљачка у 11 пријављена, Васковић је то и написао али одмах испод тога обрће тезе да је то Лукач рекао. Већина људи ће летимично "прелетјети" преко текста и неће то ни примјетити и остаде та прича, пријавио у 11 а у 11 и 15 пита има ли шта ново. Е сад у вези слике. Већина вас има вибер па лако може ово да провјери. Порука које се види само дио је послана 18-ог, преписка гдје Рађен пита за новости је од 19-ог а сликано је 20-ог. Зато на оној поруци које се види дио пише 18.05. а на овим другим јуче. Зашто Васковић лаже и изврће, то ми објасните?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ima i ovo - "Tim Siniše Kostreševića je utvrdio da David nije opljačkao kuću".

U stvarnosti je drugačije - nema direktnih dokaza da je David opljačkao kuću, jer nije izvršen uviđaj. I dalje ostaju indirektni dokazi (sadržaj džepova i snimak).

I svi njegovi argumenti su ekstrapolacija od "nije sigurno da jeste" u "Sigurno da nije".

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
@Rocker
Лаже, изврће и измишља. Питао сам га исто на његовом Фб, обрисао ми коментар и блокирао ме. Онда Давор, живи на Лаушу и зна каква Црквена може бити кад надође и прави се будала па објављује селфи са Црквене гдје је вода 10цм. Чему та потреба да се лаже ако тражиш истину?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
АлександарБЛ je napisao:
@Rocker
Онда Давор, живи на Лаушу и зна каква Црквена може бити кад надође и прави се будала па објављује селфи са Црквене гдје је вода 10цм. Чему та потреба да се лаже ако тражиш истину?

budimo realni, nema Davoru nazad. on je upao u to grotlo u kom će, na kraju, ostati sam.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Rezultati pokreta PzD su već vidljivi:

Slika

Kolektivno ludilo, level 9000.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]