giometar je napisao:
ne trazim ja nista, to si ti mene pomjesao sa nekim, ja sam izvan svega ovoga.
nego je sa moralne strane smijesno kako to da inace sve zivo ismijavate i dovodite u pitanje, a kad se ovako nesto objavi onda evo vjerujete na keca i nema nikakve nepoznanice.
Jebe se meni za likom što je mrtav. Nit sam ga znao, nit znam ikog da je bio dobar s njim. Ako je ubijen, taj neko treba da odgovara. Ako je neko doprinjeo njegovoj smrti, treba da odgovara. Ali između opcije da vjerujem policiji koja se drži jedne priče (i daje koliko toliko dobre dokaze za istu), i Davidovog oca i ljudi ko Vasković s druge strane, koji mjenjaju svoju priču, izmišljaju stvari, pa nakon toga te stvari koje su smislili ignorišu kao da se nikad nisu desile, namjerno iskrivljuju stavri samo da bi odgovarala njihovoj viziji, ja sam možda budala, al vjerujem opciji jedan. Da li me to čini Dodikovim špijunom, da li me to čini stranačkim botom, da li me to čini čovjekom koji ne želi da vidi istinu, boli me kurac. Moža bih i ja na ovoj temi bio manje pogan, da suprotna strana nije onakva kakva je. Jer kao što rekoh u startu, zaboli me kitica moja mala za ubijenim, što je dovoljan razlog da to ignorišem. Ali ne zaboli me kad vidim šta ljudi koji misle da je ubijen govore, i u tom slučaju ja imam pravo da odgovorim na prozivanja i komentare.
manitu uci da svira je napisao:
_зока je napisao:
Mi smo, na svom forumu, botovi, a ovi padobranci su oaza slobodne misli.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Baš, ybt, ne mozes vjerovati, Tns, Rocker i ja pisemo postove skoro 35 godina, i onda neko registrovan 01.05.2018 dodje i pametuje. Pa mi smo ovakvih politickih tema "prebacili" vec hiljadu puta preko tastature
Ja bi rekao da je pojedince ovde mnogo pogodilo što ih zovu botovima...
Citiraj:
P.S. Džontra, mene je stavio prvog
kaci veće đubre