banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 13:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2018, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Ne mozes sa takvim kao ti drugacije,na svako razlicito misljenje pljuvanje i vrijedjanje.Ni po cemu se ne razlikujes od onih sto napadaju za razlicito misljenje na FB grupi.Kao sto ti gazda rece skoro kako je njemu djed pricao "sa gospodom gospodski,sa ciganima ciganski".

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 23:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Da li postoje fotografije kada je leš tek izvađen iz vode ,tj. da li ih je neko objavio do sada.Čini mi se da je Karan pričao o tome na pressu.Nešto je govorio o tome koliko se fotografije sa lica mjesta i one sa obdukcije razlikuju ,jer navodno postmortalne promjene i "isušivanje" u frižideru imali su uticaj na to,pa sve te povrede izgleda mnogo teže nego što stvarno jesu.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
Ne mozes sa takvim kao ti drugacije,na svako razlicito misljenje pljuvanje i vrijedjanje.Ni po cemu se ne razlikujes od onih sto napadaju za razlicito misljenje na FB grupi.Kao sto ti gazda rece skoro kako je njemu djed pricao "sa gospodom gospodski,sa ciganima ciganski".

Немам ја проблем са твојим мишљењем, уосталом свако има право да се креће и да буде кретен.

Али кад људи из јасно написаног папира, који сами окаче, извлаче потпуно десете закључке, е то је већ посебан случај...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Džontra je napisao:
Potplaćena 2 doktora, čitav MUP, potplaćeni ti klinci što su ga tukli kod Metalske, potplaćeni oni iz kuće koju je opljačkao, potplaćeni oni što su ga kidnapovali i mučili...pa ko je toliko bitan ubio Davida da se potplaćuje ko stigne... i kolike su pare potrošene...

Raymond Redington. Trenutno gledam Blacklist i pade mi on na pamet jer ne vidim kakav drugi kriminalni mastermajnd bi sve ovo organizovao

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Rekao bih da je strucnjak sa travnickom diplomom.

Zanimljivo je kako se nesto sto je subjektivni dozivljaj predstavlja kao sigurno, jasno, tacno...

Džontra je napisao:
Zar Davidov otac nije dobio slike sa obdukcije? Nešto mi nerealno djeluje da bi doktor koji vršio obdukciju i slikao (ili ko je već slikao) predao slike koje se direkt kose sa rezultatom obdukcije... a i 99% vas što gledate slike ste u picku materinu kvalifikovani da na osnovu njih dolazite do preciznih zaključaka...

Već je bilo par ovakvih stručnjaka koji jednim pogledom daju tačnu analizu i pišaju po amaterima sa VMA. Da vam odmah kažem uzalud je raspravljati sa takvima (pokušavao sam). Nafiluješ ih srdokoinima i ignorišeš

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Coventry City je napisao:
Rocker je napisao:
Govoriš ovo na osnovu čega ? Samo vlastiti zaključak na osnovu pogledanih slika, ili imaš neku stručnu ekspertizu koja potvrđuje ovo mišljenje ?

Da li je realno da vi jos uvijek postojanje tih povreda dovodite u pitanje?

Slika

Citiraj:
Direktan dokaz bio bio, na primjer - njegovi otisci na štoku vrata ili prozora, biološki tragovi - pljuvačka, koža, otisci obuće itd.
Toga nema jer nisu ni tražili. Posle je bilo kasno, jer su vlasnici "pretumbali sve".

Nema sta. Dodik da odlikuje Lukaca za vrhunski posao koji MUP odradjuje. I kljuceve grada da mu dodijeli, da bude bogotac svih gradjana. Tada niko ni cvoku nece smjeti da nam opali.

Jesam ja popio ili ovde na nalazu piše MARIHUNA? :/

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 00:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Nisi dovoljno popio.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja vidim MARHUNA :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
supersonic je napisao:
Ja vidim MARHUNA :lol:

+1
(s tim da kod slova "r" ima tacka, znaci, brzo pisanje slova "i". Slovo "a" je naslonjeno na slovo "n" pa je tako ispalo)
:)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 01:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Džontra je napisao:
Šta ovaj dokument dokazuje?

Da je kaventri glup ko kurac

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 01:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
Danjamin je napisao:
Ma ne znam sto se ja uopste ovde zamajavam s likovima koji provode dana i sprdaju se s necim jako ozbiljnim. Neki od vas se i ne usudjuju pogledati slike sa obdukcije jbt. Ako vam na osnovu slika sa obdukcije (posebno njegovog lica) nije jasno da je momak bio pretucen, nemamo vise o cemu razgovarati. Toliko od mene. Laka vam noc. Troll on. :thumbleft:

Ma, vidis da su se BOTOVI unezverili. :) Mozes ti njima objasnjavati do sutra, al' ako tu nije rijec o nekom citatu iz sabranih djela Milana Ljepojevica, tu je onda slaba vajda. Tesko da ce te razumjeti.

Niko njih ne tjera da ucestvuju u diskusiji, uvijek mogu i da preskoce temu (ionako tvrde da sve znaju, da je sve jasno i da je narod samo zaludjen), ali njihov zadatak je da forsiraju rezimsku retoriku, pa otuda cesto i kocijaski rijecnik pri svakom 'njima neprikladnom' komentarisanju Lukaca i ekipe. A onda tvrde da njih neko 'terorise' jer su neistomisljenici, a zapravo oni jure ljude koji drugacije misle. :confused2:

Vaskovic je lijepo objasnio problematiku vezano za to kvalifikovanje povrede i razlog zbog kojeg postoji opravdana sumnja da je Karan dobio instrukcije da laze. Zato su ga i primorali da se pojavi na onoj konferenciji, da bi njihove lazi uz prisustvo i objasnjenje strucnjaka dobile na tezini i da bi neukom narodu objasnili situaciju, ocekujuci da ce taj narod, na celu sa ocem konobarom, 'popusiti' tu pricu bez dodatnih pitanja i sumnje. Jer, sta ima taj narod da sumnja u rijec strucnjaka!? Karan zna svoj posao, ali je korumpiran. A BOTOVIMA smeta Vaskovic zato sto godinama kritikuje Dodika.

Karan je ovdje u zakljucku napisao da se radi o laksim tjelesnim povredama, jer se generalno takve povrede(hematomi/podlivi) po zkp-u ne smatraju opasnim po zivot i samim tim automatski se definisu kao lake. Ali, Karan je u zakljucku napisao da takve povrede ni skupno ne mogu dovesti do smrti, sto je ortodoksna LAZ. Dakle, tu nije napisano da je njegova procjena da David nije nastradao od tih povreda, vec je napisano da se povrede te vrste ne mogu dovesti u vezu sa smrtnom posljedicom, sto prakticno potpuno eliminise mogucnost da osoba ili vise osoba koje su premlatile Davida imaju bilo kakve veze sa njegovom smrcu, a istraga odlazi u drugom pravcu! Klasicna opstrukcija. Zato ovi kriminalci iz MUP-a nisu izasli ni sa jednim imenom koje se moze dovesti u vezu sa nanesenim povredama (tupim predmetom), jer upravo tu i kriju nesto. Pa, valjda i zdravorazumna logika govori da bi na vrhu liste za ispitivanje trebalo da se nalaze osobe koje su ucestvovale u nanosenju tih povreda neposredno prije samog Davidovog nestanka!?Takvim obdukcionim nalazom Karan je zatvorio vrata verziji da je David ubijen, a istragu usmjerio ka cuvenoj verziji o zadesnoj smrti. Iako tvrde da nisu okvalifikovali smrt, oni istragu guraju u samo jednom pravcu. Ako vec, kako kazu, nisu okvalifikovali smrt, gdje su osumnjiceni, tj. osobe koje su pretukle Davida? Ti hematomi/podlivi kao pojedinacne povrede mozda ne ulaze u grupu povreda koje se (po pravilu) smatraju opasnim po zivot, ali u slucajevima kada je rijec o vecem broju takvih povreda, koje svaka za sebe predstavlja laku tjelesnu povredu, one i te kako mogu svojim skupnim dejstvom dovesti do teskog ostecenja zdravlja ili do smrti. To je cinjenica koju je Karan, po direktivi iz vrha MUP-a, svjesno izbacio. Jednostavno, nije tacno da David nije mogao nastradati od tih povreda. A sliku lica je svako mogao vidjeti. Na stranu to da je sve ekspresno odradjeno, tj. poprilicno ubrzano sa zakljuckom obdukcije, konstatacijom da je rijec od zadesnoj smrti i pokusajem da se brzo zatvori slucaj.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja samo ne kontam kako se pojedinima da srati vise i pisati iz šupljeg u prazno.....

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 01:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Dokon narod, šta ćeš... Ili je u pitanju sendvič. Trećeg nema.

Coventry City je napisao:
Vaskovic je lijepo objasnio problematiku

:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 02:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Al stvarno, dokon je preblaga rijec. Koliki primjerak...ne znam kako bih to nazvala uopste...moras biti da analiziras slike necije obdukcije, i to nepotpune, samo par slika od ko zna koliko napravljenih i na osnovu toga zakljucujes bilo sta, a da nisi MAKAR dr medicine, opste prakse bar!?
A jesmo otisli u pm...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 02:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
sale82ful je napisao:
Dokon narod, šta ćeš... Ili je u pitanju sendvič. Trećeg nema.

:lol:

Al' kako botovi fino rade na smjenu. :) Standardni, samo njima duhoviti one-lineri. 8) Pa, valjda radis za taj sendvic!? Nije valjda da to radis samo iz licnog uvjerenja!?

Samo zato sto Vaskovic ne propusta priliku da iznapusava Dodika i da dodatno (sasvim zasluzeno) podje*ava Lukaca ovim 'zacinjavanjem' price (jer oni vec imaju istoriju koja nema veze sa ovim slucajem), botovi su u fazi botorata i odmah vrse udar pri svakom pominjanju doticnog. :D Oni su izgleda u nekom transu i zaista misle da vecina ljudi ne vidi da su odredjene stvari i naduvane i na nivou fantazije. :D Covjek ima 'penal' u vidu trenutne situacije. Ima odredjene dokaze koji definitivno ukazuju na nepravilnosti, a ujedno koristi situaciju da dodatno potkaci olos i kriminalce i da ih dodatno unervozi ovim "glamuroznim" detaljima koje ubacuje, sto je vec i dovelo do odredjenih reakcija. A bogami i botovi se unervozili. :lol: Pa, u sustini, ovdje se samo Lukac i botovi bave Vaskovicem. :D To sto on ima licne motive i sto koristi tragediju u neke svoje svrhe, to je nesto sasvim drugo i to me ne interesuje. Ionako sve funkcionise tako, a u ovom slucaju je i preka potreba. Drugacije se ne moze sasjeci kriminalna mreza. One osnovne stvari vezano za nepravilnosti u istrazi su definitivno potkrijepljene dokazima. Al' to je botovima nedovoljno, jer su oni k'o cigo na casu matematike - gledaju i ne vjeruju. :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 02:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Rece neko ko se registrovao na forum iskljucivo da brani Vaskovica i da u pola 4 ujutro vreba ko ce napisati nesto pa da odmah "zaskoci".

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 05:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Schlager je napisao:
imenjace,moguc scenarij,ali,priznaces i sam,prilicno nerealan....

Ja bih samo da se osvrem na "nerealan", ljudi nema veze koliko je nesto realno sve dok je moguce .
Eto ljudi navedose primjer zdravog i pravog momka koji poginu jadnik u praznom bazenu, fotografisao sta li, ili ono sto procitasmo neki dan covjek dobi na lotu 2 puta u jednoj sedmici?! Koliko je to relano da dobijes loto 2 puta u jednoj sedmici? To je totalno nerealno ali TOTALNO, medjutim isto tako je moguce.

Znaci u nekoj ISTRAZI, "nerealno" uopste ne bi trebalo da bude faktor ili da preusmjeri tok istrage, sve opcije su na stolu i SVE SE RAZMATRAJU.

Uzrok smrti ovoga mladica moze biti totalno bezvezna nesreca (u gluvo doba noci) a moze biti i ubistvo, tj da ga je neko u najmanju ruku gurnuo ili bacio u rijecicu (mozda ga je slucajno ubio ili mislio da ga je ubio pa iz straha gurnuo dole)... mislim milion mali teorija ali jedini koji mogu rijesiti ovaj slucaj su inspektori, policajci. Ovaj pritisak javnosti im samo otezava posao i po meni onog dana kada je ocu ponudjena druga istraga sa timom koji je on izabrao i cak ukljucivanjem oca u istragu (gdje je opet napravljen presedan i GRESKA policije), znaci toga dana su ovi protesti trebali prestati i pustiti ljude da rade istragu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 06:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Stvarno se ponosim što me ova sinoćna diskusija zaobišla... :D

Budala i krivih grana nikad neće faliti...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Džontra je napisao:
Ja imam dar. Ja kad neko okaci sliku dobre pičke na BL forum, mogu naći minimum 10 mana, od koje svaka mana proizilazi iz činjenice da ja tu picoku neć nikad jebavat.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
seven je napisao:
Rece neko ko se registrovao na forum iskljucivo da brani Vaskovica i da u pola 4 ujutro vreba ko ce napisati nesto pa da odmah "zaskoci".

Zamisli :)
Pri tome, sve je ok napisao iz ugla svoje/Vaskoviceve politicke borbe i ubjedjenja, ovaj koristi situaciju, penal i.bla, bla..osim jedne male zackoljice. A to je da ih boli qurac za Davorom i njegovim emocijama, i da je u tom kontekstu izludjivanje teorijama zavjere covjeka kome je stradalo dijete jednako strasno kao i ponasanje MUPa na prvoj konferenciji.
Evo @Sibir je napisao odlican post

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]