banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2018, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
pa on je jedini zalijegao za tebe kad si banovan jebo te on

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 19:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Крол, знам. Зато ме баш изненадило и чуди.

Он је први којем сам се повјерио за неке ствари. И човјек којег ниједном нисам увриједио од 2010. године ( и са старим ником и са овим)То и сам може потврдити. Био сам са многима у вербалном сукобу, с њим никада. Штавише изузетно га цијеним, као и жељу јер су прошли сав пакао рата и часно носили амблем ВРС-а.

Ал кад год га ко увриједи на форуму, он одмах полети реинкарнација дрининог. Вања и остали слободно нек провјере све и један навод...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 19:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Volim Borac je napisao:
hahahahaha

koje izvrtanje cinjenica i napadanje Schlagera jer covjek ne krije koja je politicka opcija ....

zalosno ...

pa Davor vam je svaki dan na trgu otidjite recite covjeku u lice da je izdajnik , kreten i sve ostalo cime ga castite ... nije valjda vama forumasima to problem...

Preko tastature je lakse...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka

Никац од Ровина je napisao:
Крол, знам. Зато ме баш изненадило и чуди.

Он је први којем сам се повјерио за неке ствари. И човјек којег ниједном нисам увриједио од 2010. године ( и са старим ником и са овим)То и сам може потврдити. Био сам са многима у вербалном сукобу, с њим никада. Штавише изузетно га цијеним, као и жељу јер су прошли сав пакао рата и часно носили амблем ВРС-а.

Ал кад год га ко увриједи на форуму, он одмах полети реинкарнација дрининог. Вања и остали слободно нек провјере све и један навод...

sam si kriv..pises sa 100 naloga pa te ljudi prepoznaju i gdje jesi i gdje nisi

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
апропо 100 налога (небитно 100 као сто, два, три, пет, десет)

- То је чињеница, добио си такву информацију од администрације и модерације, тај дринин је стварно ментол који нема пречег посла већ да пише сам са собом?
- То је спекулација, производ нечијег стереотипа, пожељан дух тоталитета зарад форумске креативности?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka

bjez tamo nemam ja zivaca za naprdjivanje...objasnice ti slagzi

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
jebo te retard u usta

Poslije onog za vikend i ovoga sad ...drago mi je vidjeti da jos ima vatre .... :D 8) ziv ti meni bio Srbine!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Šlagerovo sredstvo naplate čini da se srdacoin strmoglavi na berzama.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Mr Jack Lumber je napisao:
Šlagerovo sredstvo naplate čini da se srdacoin strmoglavi na berzama.

devalvirace ga Slagzi ja ti kazem ..... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
PIB je napisao:
Sada na grupi traze da se ukine RTRS. A susjedi iz FBIH su to jedva docekali ... Jer to je velikosrpsko smece

Ko bi rekao da ce se svaki normalan covjek u RSu sloziti bar u necemu sa federalcima. Imaju I muslimani dobrih ideja.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Šlager je najzad nakon plačipičkarenja došao do pravih postova. Kratko ali jebitačno.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 21:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ucio sam od najboljih....jedna eminentna licnost je dala kultnu izjavu,koja mi je i zivotni moto......"u dijelu chicaga gdje sam odrastao,primjetio sam da se mnogo bolje u zivotu prolazi sa ljubaznoscu i pistoljem,nego samo sa ljubaznoscu"

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Maj 2018, 21:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Prirodni gospodin.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
https://www.nezavisne.com/novosti/drust ... ica/478806

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 21:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2015, 15:12
Schlager je napisao:
novogorski...druze,nemoj se zamarat ovim nasim problemima,jer mi smo potpuno opusteni,imamo svog predsjednika koji nas brani od svih mogucih opasnosti kojima smo izlozeni...mirno spavamo i mi i on...on,jer je hronicno nezainteresovan za bilo sta materijalno,prizemno,ovozemaljsko...covjek koji zaspiva i budi se sa imenom Republika Srpska na usnama,a i mi sa takvim predsjednikom koji nas brani i od stranih i od domacih izdajnika...cjenim tvoju zabrinutost,ali na tvom mjestu bih se vise posvetio tim novosadjankama..prelijepe su!!!!...mene godinama ubjedjuju da su beogradjanke,banjalucanke,visoke capljinke-vrh vrhova!!!...ali ja cu i na sudnjem danu tvrdit,da takve zene kao sto imate vi u novom sadu nema niko na svijetu!!!!...ja za 6 mjeseci obuke za vojnog policajca jna,u novom sadu ruzno zensko nisam vidio!!!!...e sad,jedino ako krijete u kuci te sto su manje privlacne spoljasnosti i ne date im da izlaze:( ...

Apstrahovaću ovde bilo kakvu negativnu intonaciju,jer i dalje mislim da si ljudina. Suptilno si je upakovao a to cenim, za razliku od ovih frustriranih drvoseča sa tečim detinjstvom tipa „neki to vole vruće.“

Što se tiče Novosađanki,sve je promenama pa i to. Ali pozivam te do dođeš,pa da se lično uveriš kako stoje stvari.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Stotine-Zenicana-na-setnji-za-Davida-Dragicevica-i-Dzenana-Memica/478806

Molim gradske vlasti da Trg Krajine preimenuju u Trg Radovana Karadzica, zašto bi Zenicani imali pravo buniti se na Trgu Alije Izetbegovića, isto pravo treba dati i Banjo Lučanima

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Radovan je ziv pobogu :-D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Radovan je ziv pobogu :-D

Nepravedno utamnicen, jaran mu u svakom gradu s bošnjačkom vecinom ima trg i ulicu, red je da se nepravda ispravi.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ni Aerodrom Ratka Mladića u Mahovljanima ne zvuči loše. Bosnjacka politicka vecina drugačiji jezik ne razumije.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2018, 07:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Citiraj:
Marijana Karalić :
Ljudi, kao ljekar znam da se LSD može kratko dokazati u urinu ( u krvi svega nekoliko sati ). Htjela sam SIGURNU INFORMACIJU pa pozvah kolegu toksikologa u Minhenu. On mi reče sledeće:LSD je u KRVI dokaziv maksimalno 12 sati! a u URINU maksimalno 5 dana ! I to slučaju INTOKSIKACIJE / TROVANjA LSD -om ( maksimalno tačno 120 sati )! Za to su potrebana “specijalna labaratorija” i tzv. “brzi test” ili Radioimmunoassay metoda.
Ako odgovorni krenu u priču: to je drugačije kod “hronične upotrebe” , onda nek ga dokažu u kosi ! U kosi može da se dokaže nekoliko mjeseci do godinama unazad ( zavisi od radpoložive dužine dlake ) ! Neophodno je svega 6 cm duga dlaka da se dokaže/opovrgne konzum u poslednjih godinu dana! Kod Davidove dužine kose može se ispitati da li je godinama unazad konzumirao LSD !!!
Što se tiče kanabisa, situacija je sledeća: zavisi od učestalosti i dužine konzumiranja: do maksimalno 12 sedmica može da se dokaže u urinu.
Ako ima daljih pitanja-šaljite ! A ja ću da pitam njemačke stručnjake!
PRAVDA ZA DAVIDA I SVE NEDUŽNE ŽRTVE REŽIMA

Citiraj:
Juče se javilai majka Nikole i napisala:

DA LI ĆE I OVAJ PUT NEKO DA MI PRIJETI?

Za svaki slučaj, SVE pišem javno. Ako mi se nedaj Bože nešto desi, ljudi će znati ko je to uradio.
Što se mene tiče – slobodno! Za Šta više da se bojim – za svoj život kojeg nemam?!? Zbog istine koju zna cijela Banja Luka, a ja ju stalno ponavljam? Zbog toga što me u MUP-u neki dan dok sam tražila neke dokumente, bukvalno ispitao jedan njihov službenik i pitao šta znam o slučaju pogibije moga sina, jer me prepoznao? Sreća pa je bio dobronamjeran, što je rijedak slučaj. Kada je čuo Šta sve znam, samo mi je odgovorio – „Pa Vi sve znate ... ali izvinite, niko od nas Vam ne smije pomoći, jer se bojimo za svoj život i život naših porodica, a na kraju i za radno mjesto!!! Moramo da ćutimo.“ I okrenuo se ka svom laptopu i nastavio da radi. Ne krivim ga, jer i on jadan mora čuvati svoj život – po naređenju Nekoga – zna se koga. Ali hvala mu što mi je potvrdio da je sve ono što stalno govorim i što znam - ISTINA. Pa i na BN TV sam neku veče izjavila da Istina vodi do Vrha vlasti. Pa eto, potvrđeno mi je u samom MUP-u RS. Da bi sve bilo još „bolje“, sinoć u jednom društvu se zadesio mladić stariji od moga sina 2 godine. Poznavao je moga Nikolu. Rekao mi je: „Znam, vidio sam sve, saobraćajku. Čađu su odmah izvukli iz auta i stavili u policijsko auto, a Vašeg sina su ostavili zadnjeg ... da leži u jarku, a bilo je očigledno da je njemu najpotrebnija pomoć. Krvario je, a niko mu nije prišao, čak ni oni iz Hiitne. Njega su zadnjeg pokupili. Znam, kaže, da je Škrbić, uz dozvolu naravno, Čađu prebacio na VMA helikopterom. Žao mi je.“ Nisam u momentu znala Šta odgovoriti. Na kraju sam mu rekla ipak, da znam to, da sam nakon 3 dana ležanja moga Nikole u bolnici, zvala doktora sa VMA (M.S. moj prijatelj) koji mi je rekao da se Škrbić upravo nalazi kraj njega, i da je tamo sa Čađom koji nije teško povrijeđen, slomljena noga, ruka. E onda sam razgovarala sa Škrbićem i rekla mu da ujutro dovodim Nikolu na VMA, da imam dogovor sa doktoricom D. koja će ga operisati. UJUTRO dolazim po svoje dijete, a oni mi kažu:“Vaš sin je sinoć preminuo u pola 9.“ Slučajnost? Ne bih rekla, ali nikada neću saznati. Da li je moj sin nekoga vidio koga nije trebao u saobraćajki?!? Ne znam, i nikada neću saznati. Zar nije puno „slučajnosti“ ovdje?!? Ko me pitao smiju li ga skinuti sa aparata?!? NIKO. Da li mi je javljeno da je preminuo – NIJE. Od KBC-a nikada nisam dobila odgovor na moj upit šta se desilo, NIKADA. Tzv. doktrora Škrbića sam 2 puta pronašla u kafiću i sve mu u oči rekla. Rekla sam mu da, kada ga ne mogu izvesti pred sud, mogu mu kao majka reći ono što mislim. I rekla sam mu pred svim ljudima u bašti kafića. NI JEDNOM JEDINOM RJEČJU NIJE POREKAO da je tada bio sa Čađom na VMA. Samo je dodao da je dr. M.S. sa VMA i njegov prijatelj. Pa eto vam, vi koji mi i nakon 6,5 godina prijetite, i sami znate da ISTINU, zna Banja Luka, a ne samo ja! Moj sin bi 16. MAJA imao 27. godina!!! A poginuo je sa samo 20. godina. Ali istina će isplivati u javnost kad tad, pravda je spora ali dostižna.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]