banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 19:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2018, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Bićete dezintegrisani

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Pošteni Srda je napisao:
Ja sam uvijek poštovao miliciju.
A policiju?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Na Srdinoj strani su organi. Ne zajebavati se sa njim. Oko njega hodaju poderanih hlaca i gaca.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Coventry City je napisao:
Pfc88 je napisao:
Vaskovic je toliko glup, da ga samo budale spominju. I oni sto kazu jaooo vidi sta pise Vaskovic, kao i oni drugi Vaskovic je govno bla bla...
Svako spominjanje njegovog imena u bilo kom kontekstu samo mu daje na znacaju.

Vaskovic je iznio i vise nego dovoljno informacija, od kojih za vecinu i te kako ima dokaze, sto je uostalom i dokumentovao validnim papirima. Jer, da nije tako, da nisu postojali dokazi koji ukazuju na mnogobrojne nepravilnosti, svega ovoga ne bi ni bilo. Od reakcije naroda pa do nikad panicnije reakcije ljudi iz vrha vlasti. Bar je to valjda jasno svakoj iole normalnoj osobi. Sve ostalo je najobicnije spinovanje, pri cemu se sada na sve nacine pokusava diskreditovati Vaskovic, odnosno vrhuska potpomognuta privatizovanim medijima, na celu sa RTRS-om, kao i sa botovima (nebitno da l' su placeni il' su entuzijasti), pokusava ga predstaviti k'o pajaca, a ljude, koji s razlogom sumnjaju i negoduju zbog svega, pokusavaju napraviti budalama. Vec ustaljena mantra!

Nema potrebe da botovska spin-masina bas u tolikoj mjeri pokusava objasniti neukom narodu sta i koga da slusa. Taj ocajnicki pokusaj botova da izokrenu cijelu situaciju prelazi u ozbiljnu patetiku. Sve cesci pokusaji botova da nametnu tezu da su ovdje Vaskovic i Davidov otac duzni da nesto dokazuju, i pored toga sto su dokazali da su nadlezni za istragu uhvaceni u lazi, i jos konstantnije ponavljanje da je kriminalac Lukac, kao, iznio jedino logicno objasnjenje, zaista je bijedno na vise nivoa.

Vaskovic je novinar. Dakle, jos jednom, novinar. Nije njegov posao da rasvjetljava zlocine i hapsi kriminalce. Sve i kad bi to htio, covjek iz uloge novinara nema nikakve uslove da to i radi. On je jedino u poziciji da svojim iskustvom u ovakvim situacijama (definitivno je u upucen u proceduru, "sta" i "kako", bez obzira na to sta botovi pricaju), zatim preko informacija/papira kojima moze pristupiti, kao i zahvaljujuci odredjenim izvorima (koje ima manje-vise svaki novinar), ima mogucnosti da dodje do odredjenih saznanja i zakljucaka. Naravno, opet se vracamo na pocetak, odnosno pocetnu konstataciju da je Vaskovic novinar i da su njegove mogucnosti i dalje male, tj. poprilicno su ogranicene, sto automatski ostavlja ogroman prostor kriminalcu Lukacu i njegovim pudlicama da reaguju onim vec toliko puta ponovljenim (prakticno retorickim) pitanjem, koje je ko-zna-koliko puta ponovljeno u ovom nasem kriminogenom okruzenju - "Mozes li dokazati to?". K'o sto je i Vaskovic nedavno rekao, zato sada imamo jednu potpuno apsurdnu situaciju, da gradjani moraju voditi istragu i traziti dokaze, a oni koji su zaduzeni za taj posao bave se prikrivanjem tih istih dokaza i opstrukcijom istrage. Oni koji su (jedini) u mogucnosti da (ne)rasvijetle zlocin - ne rade svoj posao. Tu uopste nije ni bitno iz kod razloga se to desava. S jedne tacke gledista sve bi se moglo pripisati tome da su nestrucni, da jednostavno ne znaju (sto je opet sam po sebi i vise nego dovoljan razlog da kriminalac Lukac i ostali budu otjerani). Al' onda dolazimo do toga da se potencirala "vjerovatno zadesna smrt" i da se istraga pokusala isforsirati u tom pravcu, iako je i vise nego jasno (i dokazano) da je momak isprebijan. Dolazimo do toga da se obdukcioni nalazi jednostavno ne podudaraju (takodje dokazano), a vrhunac svega je cirkus sa ovom pljackom kuce i vise nego sumnjivim video zapisima (tacnije, nisu ni sumnjivi, vec bukvalno sprdnja, al' eto...da ostavimo tu minimalnu sansu da su vjerodostojni). Ako ne postoje bilo kakve indicije da je momak i ranije bio umijesan u obijanje i pljacku stanova ili kuca, stvarno je tesko povjerovati da je jedan prakticno klinac, pod dejstvom alkohola i droge, bio u stanju da s toliko rutine prvo obije bravu, a onda (valjda) u mraku i potpuno necujno uspije pronaci tolike stvari od vrijednosti. I sve to iz prvog puta, perfektno, a onda ubrzo nakon toga "promasio okean", tj. upao u kanal. A svemu prethodila setnja gradom, jedenje bureka, neka koskanja/tuca i sta sve ne...i odjednom dosao na ideju da opljacka kucu!?

Uff.. jebem li ga al ajd dodro svako mišljenje je dobro došlo za analitiku i spoznaju u ovom slučaju...ali....

Poslednji put menjao mimikrija dana 14 Maj 2018, 20:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 20:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bozem 'prosti, kakve se budaletine okupljaju u onoj grupi i kako su zaslijepljeni, ovaj klinac da ozivi oni bi ga roknuli opet...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Šta u ovom slučaju nije jasno....materijalni dokazi,ili nalazi ,svjedoci,poligrafi ..subjektivna ili objektivna mišljenja.Pa dokle više ...izgleda da samo Srda može da pošalje poruku....on ima coine.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Hertzog je napisao:
kosta je napisao:
Hertzog je napisao:
Mup je od foruma trazio IP adrese svih koji pisu na ovoj temi da se utvrdi identitet

i, dade li majstore?

Znaces

ako me kontaktiraju reći ću da sam crveni bot i pozvati se na Šlagera kao pouzdanog svjedoka.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 21:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Људи воле, а ово вријеме ријалитизације је то "погурало", да се трпају у туђи посао. Тако би сви да се играју детектива, од карамела, једног љигавца блогера, до бројних коментатора и форумаша. Хљебтије*ем, сви постадоше експерти.

Ту неки и помињу истраживачко новинарство. И појма немају шта би то могло бити. А истраживачко новинарство је тежак, мукотрпан посао, тражи преданост, посвећеност причи, ваља сваку чињеницу изнова и изнова провјеравати, и тек онда заокружену причу пренијети кроз текст.

Ово што ради карамела или понеки блогер је произвољно нагађање и обична зајебанција. Наравно инструисана лоботомирана свјетина умова обликованих ријалити садржајима то гута, неко на блогу написа, "доказано је", а они онако умно понављају, "да, доказано је".

Шта? Конкретно у овом случају. Шта је доказано? Да је четири или пет криминалаца намамило Давида? Име. Једно име.
Да га је 15-20 (чекај јел 15 или 20) њих мучило, тукло? Опет, име. Само једно име.
И гдје су га тукли. Дај неки доказ, изјаву свједока, "инсајдера", вило шта.
У озбиљном новинарству, каквог је данас све мање, не само на овим просторима, када би новинар који се бави истраживачким новинарством пренио један непровјерен податак, он би себе дисквалификовао и завршио што се тиче озбиљног новинарства.

Ово што имамо је турбо производња трачева која инструментализована свјетина тако вјерно гута. Но испраним умовима који су се уфурали у овој причи нешто објашњавати је залудан посао.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 22:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2017, 07:07
Mislim da Vaskovic i fejs grupa trebaju jos plasirati teoriju o iluminatima i sve bi upotpunjeno bilo!

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Coventry City je napisao:
Vaskovic je novinar. Dakle, jos jednom, novinar

Eto da sam ja sad nepristojan, kao što nisam, rekao bih ti JEBO TI NOVINAR MATER!
Sva sreća pa sam jedan pristojan i fin momak, pa nikada takvo nešto neću reći...

PS. sve nešto kontam, kada bi se ovo napisano velikim slovima ostvarilo, to bi u stvari bio incest?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nemojmo zaboraviti ni ovo:
Citiraj:
ДРАГИЧЕВИЋ СЕ ПОТУКАО, ОПЉАЧКАО КУЋУ И СКОЧИО У РИЈЕКУ
БАЊАЛУКА, 26. МАРТА /СРНА/ - Полиција је утврдила да се Давид Драгичевић /21/ из Бањалуке, чије је тијело пронађено у Врбасу, кобне ноћи, између осталог, потукао са три лица, опљачкао једну кућу и са моста скочио у ријеку, речено је данас на конференцији за новинаре у Бањалуци.

http://www.srna.rs/novosti/580885/dragi ... rijeku.htm

Članak još stoji.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slobodno pisite, zeza se Herc.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
:lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 13:00 
IP = "i pee"....popisa se herc po vama...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
skeva je napisao:
Slobodno pisite, zeza se Herc.

gotovo je sad, sjeme nepovjerenja proklijalo, zatvarajte dućan. :cry:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-57 ... death.html

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ko bi rekao, realan tekst, očekivao da će se okomiti na vlast...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Hertzog je napisao:
Mup je od foruma trazio IP adrese svih koji pisu na ovoj temi da se utvrdi identitet
Najgenijalniji post na temi.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja se ne bojim policije, ja sam Dodikov bot...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 17:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Džontra je napisao:
Ja se ne bojim policije, ja sam Dodikov bot...

Ja se ne bojim Milicije,mene stiti americka ambasada.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]