banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2018, 05:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2018, 19:26
po nekom forumasu ovde je covjek koji ima suprotno misljenje i razmislja glavom = BOT ...mozda neki i jesu, ali, ne bas svi...toliko nebuloza ima oko slucaja da je najmanja vjerovatnoca da se samoubio, ali je i mala sansa da je ubijen...nekako zades je najeralnija verzija..a slazem se da je policija jadno odradila uvidjaj i sve sto ide uz to, e za to treba da lete glave

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 06:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja ne znam zašto ljudi misle da neko drugi misli da se ovde radi o samoubistvu....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 06:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2016, 08:14
Schlager je napisao:
Prijedor75 je napisao:
Ja se javno ogradjujem od svojih ratnih drugova i saboraca,koji su večeras bili na trgu.

posto otprilike znam o kome se radi,jesu li bili u uniformama sa obiljezjima vojne policije ili u civilu?

U civilu su bili. Zaboravih isto da kažem,da se ogradjujem i od fb stranice VRS,tj.njenog administratora.Da sad objasnjavam zašto,bilo bi dugo i opširno.Jednostavno nema potrebe za mješanjem baba i žaba.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 07:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
Prijedor75 je napisao:
Ja se javno ogradjujem od svojih ratnih drugova i saboraca,koji su večeras bili na trgu.

posto otprilike znam o kome se radi,jesu li bili u uniformama sa obiljezjima vojne policije ili u civilu?

E taman su trebali da dodju u uniformama i kacketima tj.obiljezjima vojne policije. Doduse nije da nisu htjeli ali im je suptilno receno da ne dolaze u obiljezjima 1.bVP. Komandantova naredjenja se slusaju i izvrsavaju.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Pametno. Ovako su bili kao privatno a onako bi poslali poruku da svi pripadnici tog bataljona stoje iza toga, a to nije tacno i eto novih podjela i sukoba.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
E bas to. I ispalo bi da ovi (pravda za Davida) imaju podrsku udruzenja a u stvari nemaju ....

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Evo na bn sajtu naslov: Policija podrzala Davidovog oca.
Ja otvorim da vidim ko se to upecao kad ono bila dvojica cica penzionera. Radili u mupu prije 20 godina. Mediji iskrivljuju sliku i pisu lazi i gluposti. Zato im ne treba davati povoda.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 08:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
janka123 je napisao:
po nekom forumasu ovde je covjek koji ima suprotno misljenje i razmislja glavom = BOT ...mozda neki i jesu, ali, ne bas svi...toliko nebuloza ima oko slucaja da je najmanja vjerovatnoca da se samoubio, ali je i mala sansa da je ubijen...nekako zades je najeralnija verzija..a slazem se da je policija jadno odradila uvidjaj i sve sto ide uz to, e za to treba da lete glave

Kakvih se sve stvari moglo pročitati od početka šlučaja na raznim portalima i u pisanjima nekih ljudi,na ovom forumu su ipak najvećim dijelom način smrti i eventualni povod za ubistvo "upakovani" u neke hajmo reći realne granice.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Šumsko voće je napisao:
Volim Borac je napisao:
Ja koliko se sjecam u to vrijeme je bilo dosta topljenja snjega i padavina, tako da Crkvena je istina bila veca nego inace. Sedmicu prije tog perioda (otprilike) koliko se sjecam cak se izlila gore na Luasu vise semafora za skretanje na paprikovac, kada je bilo naglo topljenje snjega. Nekada sam bio negdje naletio na sliku nabujale Crkvene otprilike koliko je bila u tom periodum ali ne mogu je vise naci.

Putanje kretanja Davida nisu rjesene, ima dovoljno kamera po gradu i objektima da se sve moglo dokumentovati , ali izgleda da nije?
David koliko sam shvatio je to vece bio pjesak bio, otisao je i u fabriku valjda, gdje tuce tehno (sto nije njegov fazon)? Zasto i sa kim ja bio u fabrici, ako je bio uopste?
Vremenski 10 minuta od centra do zmijanja, za momka za kojeg tvrde da je bio u alkoholisanom stanju i nadrogiranom, u tri ujutru, je preoptimisticno ...

Tijelo na koji nacin je dospjelo do mjesta gdje nadjeno isto je pitanje? Da li moze toliko tjelo da Crkvena nosi do mjesta pronalaska, ne samo sto se tice visine vodostaja, vec i prepreka itd.

Stanje tijela isto je upitno, ako je toliko dugo bio mrtav...

Lukač je saopštio da imaju snimke kamera ,rekao je sa kojih sve objekata.Radi se o vremenskom intervalu od 14 minuta od Ekvatora do ulaska u kuću.Sada uticaj alkohola je više "individualna" stvar ,čini mi se da ne reagujemo baš svi isto na njega.Ako je onaj momak sa snimka na trgu David ,ne odaje mi utisak kao neko ko je "ubijen" od alkohola i narkotika.Lično smatram da je imao dovoljno vremena da stigne.

Crkvena mi je skroz diskutabilna(nivo,prepreke..).

zasto se te snimke ne objave?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Zašto bi objavljivali ako je istraga u toku? Najbolje da sad redom udovoljavaju zahtjevima dokonog naroda.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čeklaju da Vaske prvo da neku glupu teoriju....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Philby je napisao:
Zašto bi objavljivali ako je istraga u toku? Najbolje da sad redom udovoljavaju zahtjevima dokonog naroda.

a to je to ...sada su od jednom strucni postali ... nakon sto su na prvoj presici, rekli "sve" sta su imali ... siguran sam da je to to ...

mogu do oktobra komotno sacekati sa objavljivanjem, kada prodju izbori 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne valja kad objavljuju, ne valja kad ne objavljuju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Volim Borac je napisao:
Philby je napisao:

a to je to ...sada su od jednom strucni postali ...

plediraš da istraju u nestručnosti?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Власт је ухваћена у раскораку, шта год да кажу, дочекани су на нож.
И након несрећне конференције, опет их хватају у контрадикторностима.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Eto srece kad bi vaske i grupa obracali paznju i na svoje kontradiktornosti...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:59 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Maj 2018, 10:23
Ono sto se primjeti u zadnjih nekoliko dana da su Davoru predoceni video snimci iz te noci a koji jos nisu pusteni u javnost.Vise ne spominje TIK TAK,Filipa Culuma,Metalsku skolu itd.Mislim da mu je sad jasno da ga je onaj sibicar Vaskovic navukao na taj scenario.Zanimljivo da je prekinuo i saradnju sa novim policijskim timom Sinise Kostresovica,kada su mu i ovi predocili dokaze da je ono David na snimcima.Mislim da ga neko treba posavjetovati da nastavi saradnju sa policijom i da se sazna sta se stvarno desilo u onoj kuci i na koji je nacin David povezan sa onim ljudima iz kuce.Moje misljanje je da su Radjeni pali na poligrafu ili neko od ukucana i da je sad sav fokus istrage tamo.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Zaplakao sam

Послато са ајфон трипл икс

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Meni liči na Haribo medvjedića punog svinjetine

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]