banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Sanja88 je napisao:
Ljudi, ja bih prvo da sve pozdravim kao "novi član". Istina je da sam nekada davno bila registrovana na banjalukaforumu, ali odavno su me smorila sva silna prepucavanja pa sam prije mnogo godina odustala. Pokušala sam se sjetiti pristupnih podataka, ali nije išlo (love me godine, izgleda).

Nisam se ni sada registrovala da bi se s vama nadmudrivala pošto definitivno imam mnogo važnije poslove u životu da radim. Zato ću napisati samo jedan post i od mene dosta. I taj jedan post pišem samo da bih dobila (ako je ikako moguće) odgovor na neka pitanja vezana za motive vaših pisanija. Radi se o tome da ste vi gotovo fanatički uvjereni da sve što izjavi bilo koji predstavnik MUP-a apsolutna i neoboriva istina (ili se tako bar čini na osnovu vaših postova, a izvinite previše je toga da bi se baš sve pročitalo), a one druge koji dovode u pitanje to mišljenje zovete zaluđenima, naivcima koje je opozicija izmanipulisala, dokonim domaćicama, neostvarenim feministicama itd (ma drugim riječima ljudima ograničenih intelektualnih sposobnosti koji su dobar materijal za manipulaciju zbog promašenog smisla života i dokolice). Eto, otprilike sažela sam sve ono što je na ovoj temi naširoko razmatrano. U svakom slučaju vaš je stav da treba institucije pustiti da rade svoj posao (ne dovodeći u pitanje nikada, ali nikada da li oni to zaista i rade), a ne izigravati neke forenzičare, patologe, umišljene likove iz serija tipa CSA...

Još jednom moram reći da nisam imala živaca ni vremena da čitam post po post nego sam čitala po principu slučajnog odabira. Samim tim, moguće je da ću se ovim postom i ogriješiti o nekog ko ne odgovara opisu. Takve molim da se ne osjećaju prozvanima.

Primijetila sam da su zagovornici "teorije zavjere" koje vi nazivate dokoličarima pokušavali nešto dokazivati i odlazili kada su primijetili da vi uopšte ne razgovarate nego samo demantujete, a ako nemate demant ignorišete, pa su novi dolazili i oni su odlazili, ali vi "pametni, svjesni, koji vjerujete svojim institucijama, niste dokone domaćice, umišljeni detektivi ili forenzičari..." ostajete vjerni i nepokolebljivi u ovoj temi - 215 stranica vašeg i samo vašeg mišljenja koje se ne da ničim poljuljati. Vi ste oni koji misle svojom glavom i vi ste oni koji znate život.
Pa ljudi, pobogu, koji vam je da ne živite taj život nego da se trošite na tamo neku temu koja vam je pri tome izuzetno glupa?
Je li vas neko plaća za iznošenje "pametnih" stavova?
Ako to radi onda taj neko zaista uzalud troši novac.
Ako vas niko ne plaća, onda vi zaista uzalud trošite život.
Imate li vi uopšte vlastiti život?
Na stranu dokone domaćice, neostvarene feministkinje sa dva prezimena, glupaci i zaluđenici, ljudi šta je kod vas krenulo naopačke?

Šta god da napišete, u narednih dan dva možda ću pratiti, ali ni na jedan vaš post neću odgovoriti.
Samo sam htjela da naglasim da ste prezentovanjem svoje silne "pameti" dokazali da i nemate baš mnogo toga što bi bilo valjano za prezentaciju.
Toliko od mene, onako u prolazu.

Samo jedno pitanje i od mene dosta.
Gde je dokaz, bilo kakav dokaz, da je David ubijen?
Da je imao teske povrede a oba patologa, ukljucujuci i profesora sa vma koji je dosao po zahtjevu porodice, rekli da je imao lake. Bez ikakvih lomova.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:28 
Šumsko voće je napisao:
nemanja066 je napisao:
Kol'ko su mu nasli alkohola i droge u krvi, dobro je hodao ikako. I to je malo cudno sve. Ni Lukac ne djeluje ubjedljivo.

Ja znam ovde Miljacka da djeluje bezazleno, plitka, ali kad malo nabuja odnese, planinska bujica, betonsko korito i zivota je odnijela.

Vidim sliku nabujale Crkvene sto je Dzontra Volta postavio, ne djeluje ni malo bezazleno, jos ako je korito izbetonirano, tu nema sanse, i bas kao sto kazu i konja bi odnijelo...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

U količine narkotika se ne razumijem ,ali njihovo prisustvo u krvi ne ukazuje striktno na konzumiranje istih te večeri,možda je dan -dva prije.A 0.15% alkohola u krvi i nije baš neka toliko velika količina alkohola da skine sumnju da je provalio u tu kuću.

Ne znam koliko je nivo Crkvene tada bio ali znam da je protok Vrbasa bio oko 2x veći nego što je ovih dana(podaci sa rhmzrs.com). Korito je betonsko a nije baš ni tako mala visina na tom mostu.

moze link do tih podataka?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
nemanja066 je napisao:
Kol'ko su mu nasli alkohola i droge u krvi, dobro je hodao ikako. I to je malo cudno sve.

Meni je ovo najteze progutati u ovoj zvanicnoj verziji.Ako je u krvi pronadjen THC,LSD i 1.5 promila alkohola 6 DANA nakon smrti koliki je onda procenat alkohola u krvi bio cirka 1h i 30min vremena prije smrti kad je David snimljen na trgu ?

Moralo bi biti debelo preko 2 promila, jer dosta bi vjerovatno izlapilo prilikom fizickog napora dok bi se doslo iz Gospodske do Lausa.

A njegovi pokreti prilikom kretanja na trgu,a i kasnije na snimku lica za koje se sumnja da je on kako ulazi u kucu,savrseno su precizni,ne odajuci pritom nimalo lice koje je u vidno alkoholisanom stanju,pod THC-om I LSD-jem...

Ili je to sve konzumirao upravo u toj kuci,u tih 50-ak minuta za koliko sluzbena verzija tvrdi da se tamo zadrzao.

A opet od koga bi to tamo dobio,ako je u kucu "provalio" .

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:
nemanja066 je napisao:
Kol'ko su mu nasli alkohola i droge u krvi, dobro je hodao ikako. I to je malo cudno sve.

Meni je ovo najteze progutati u ovoj zvanicnoj verziji.Ako je u krvi pronadjen THC,LSD i 1.5 promila alkohola 6 DANA nakon smrti koliki je onda procenat alkohola u krvi bio cirka 1h i 30min vremena kad je David snimljen na trgu ?

Moralo bi biti debelo preko 2 promila, jer dosta bi vjerovatno izlapilo prilikom fizickog napora dok bi se doslo iz Gospodske do Lausa.

A njegovi pokreti prilikom kretanja na trgu,a i kasnije na snimku lica za koje se sumnja da je on kako ulazi u kucu,savrseno su precizni,ne odajuci pritom nimalo lice koje je u vidno alkoholisanom stanju,pod THC-om I LSD-jem...

Ili je to sve konzumirao upravo u toj kuci,u tih 50-ak minuta za koliko sluzbena verzija tvrdi da se tamo zadrzao.

Ne. Taj procenat je imao u momentu smrti.
Znaci ne u trenutku vjestacenja.
Prilikom vjestacenja kroz odgovarajuce propisane ehnike, zavisno od odmaka vremena, utvrdjuje se koliko je neko imao alkohola u krvi u odredjeno vrijeme.
Dakle ovaj podatak od 1,58 odnosi se na noc kad je momak nestao.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Vi baš volite ignoristi činjenicu da to što su mu pronašli tragove narkotika ne znači da je bio pod dejstvom narkotika? Narkotike je mogao uzimati i ranije, a da tragovi budu pronađeni.
Kad osoba umre, odnosno kad organizam prestane funkcionisati, mislite da se leš može nekako osloboditi alkohola ili narkotika? Možda u nekim malim količinama. Jednostavno, ako imaš alkohol u mokraći, onda se on mora nekako izbaciti iz organizma. A kako da se izbaci, ako je osoba mrtva i ne mokri?

Jeste li realni vi?
Odakle ti cifra da bi 0.5 promila alkohola iz krvi izlapilo na tom putu od Gospodske do Lauša? Iz glave, onako ofrlje? De budite malo ozbiljni...
Ljudi koji se bave time su obrazovani za to. Sad ćete vi kao da određujete koliko brzo se tijelo rješava nečeg ili ne. Ajd ne serite molim vas...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sanja88 je napisao:
bla bla bla

Sve što si rekla za jedne, možeš da kažeš i za druge, ako ne i gore. Pod dva, lol vi nemate život je argument koji je izgubio na težini od kako je mobilnog interneta, a i zato sto nemamo život.
Priča o Davidu je kao priča o bogu. Ti moš vjerovat u to, al bez određenih dokaza, nemon meni silovati svoju priču...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Dce/02 je napisao:
Prilikom vjestacenja kroz odgovarajuce propisane ehnike, zavisno od odmaka vremena, utvrdjuje se koliko je neko imao alkohola u krvi u odredjeno vrijeme.

Био сам на увиђају саобраћајке 31. децембра једне године код Лукавца гдје је возач "Голфа двојке" надувао 3,2 промила. И возио. Факат, имао је блиски сусрет са лАмеричким војним конвојем ком приликом му је војни "хамер" откинуо скоро читаву страну "Голфа", али је лик ипак возио. :) И остао неповријеђен.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
https://www.banjaluka.com/drustvo/trg-k ... vidov-trg/

Van svake pameti.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Dce/02 je napisao:

Био сам на увиђају саобраћајке 31. децембра једне године код Лукавца гдје је возач "Голфа двојке" надувао 3,2 промила. И возио. Факат, имао је блиски сусрет са лАмеричким војним конвојем ком приликом му је војни "хамер" откинуо скоро читаву страну "Голфа", али је лик ипак возио. :) И остао неповријеђен.

Da, ima likova koji drugacije podnose alkohol, zavisno od x faktora.
Al taj procenat je stvarno ogroman.
Ja licno bih se srusio.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
super_koza je napisao:
Vi baš volite ignoristi činjenicu da to što su mu pronašli tragove narkotika ne znači da je bio pod dejstvom narkotika? Narkotike je mogao uzimati i ranije, a da tragovi budu pronađeni.
Kad osoba umre, odnosno kad organizam prestane funkcionisati, mislite da se leš može nekako osloboditi alkohola ili narkotika? Možda u nekim malim količinama. Jednostavno, ako imaš alkohol u mokraći, onda se on mora nekako izbaciti iz organizma. A kako da se izbaci, ako je osoba mrtva i ne mokri?

Jeste li realni vi?
Odakle ti cifra da bi 0.5 promila alkohola iz krvi izlapilo na tom putu od Gospodske do Lauša? Iz glave, onako ofrlje? De budite malo ozbiljni...
Ljudi koji se bave time su obrazovani za to. Sad ćete vi kao da određujete koliko brzo se tijelo rješava nečeg ili ne. Ajd ne serite molim vas...

Moze i ovako...

super_koza je napisao:
Meni je zanimljivo da je laptop nađen nekih 50 do 60 metara unutar pokrivenog dijela Crkvene (čini mi se da su tako spominjali).
To mi direktno znači da je David sve to vrijeme u vodi držao laptop i da mu je tek tad ispao. Zaista mi djeluje kao nevjerovatno da laptop od cirka 2 kilograma pluta vodom...

Odakle ti ideja da laptop od cirka 2 kilograma voda ne moze nositi 50-60 metara.Iz glave,onako ofrlje?De budite malo ozbiljni...
Ljudi koji se bave time su obrazovani za to.Sad cete vi da odredjujete koliko voda moze nositi laptop.Ajd ne serite molim vas.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 14:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Mene samo cudi da niko nije uzeo mogucnost da su se klinci potukli (prvi tekst nakon sto je David nestao pise o tome da je tu noc bila tuca klinaca) i da je David u tuci izgubio svijest. Klinci se prepali i gurnuli ga u Crkvenu.

Kako to da niko do sad nije napisao - skim se to vece od klinaca tukao David (a da pri tome ne spominju policiju, Marsovce i ostale nebuloze)?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Отићи ћу мало од теме, и извињавам се. Овдје је једна женка, нови члан, оплела по овом форуму, упитавши форумаше имају ли животе? И зашто дангубе на овом форуму (читај зашто дангубе пишући нежељене постове)?

У времену овог нашег проклетог рата, примијетио сам једну ствар (ваљда раније нисам на то обраћао пажњу). Припрости и недовршени људи (и женке) читав свијет равнају према себи, према свом поимању ствари.

Па ако неки форумаши имају други фокус занимања (у периоду када их попусти живот и када се посвете садржајима да удовоље властитим духовним потребама) од оног који они мисле да је једино исправан, рецимо ако погледају неки филм, мало дискутују о филму, спорту, историји, науци, умјесто да им је сав фокус занимања на ријалити садржајима или турским сапуницама, или шта ће рећи нека тамо Карлеуша, како је то побогу и једино нормално, онда они или имају времена за дангубљење или их неко кешира.

Сада се враћам на тему. Нису форумаши на овом форуму проституисали ову тему, јок. Проституисали су је други, који само о тој теми пишу, та тема је проституисана преко ТВ станица, преко свих медија у ефбиху, преко портала БН ТВ и "Бука" који свакодневно проститушу тему, и гдје имамо и једноличне текстове и коментаре, на БН ТВ имамо сваки дан 50 (педесет) пута више постова о овој теми него на овом форуму, и сви гурају исту мантру (наравно да ни један мој пост неће проћи), имамо и ону лоботомирану, инструментализовану свјетину што на Тргу Крајине митингује сваки дан, ако би неко попут овог "новог члана" поставио питање, имају ли они шта паметније да раде, био би дочекан сочним увредама, јер побогу они се убише од бриге за правдом и истином.

Неки форумаши на овом форуму имају другачије виђење, мишљење о овој већ испроституисаној причи. И шта сад? У чему је пробем?
Да се није та прича тако нападно проституисала, не би била ни на овом форуму, не би се у Бањој Луци и шире толико причало о њој, но за такво стање кривица је оних који је проституишу.

И да, можемо препустити и онима који проституишу ову причу, медијима у ефбиху, овим блогерима, порталима "Бука", БН ТВ, игнорисати их, па нека пишу, па нека гурају ту своју мантру до миле воље. Политичари ме овдје апсолутно не занимају, једни и други ће паламудити и на свакој причи настојати ушићарити.

Но у овој причи је више апсолутно неважно како је Давид скончао, нити ико више мари за правдом, а истина се и тако загубила у бројним интерпретацијама, и не пада ми намет да препустим побројаним медијима да нам они кроје "исправно" виђење ове приче. А и не исплати се.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 13 Maj 2018, 14:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 14:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@NoisyBoy

Citiraj:
To mi direktno znači...

Citiraj:
Zaista mi djeluje kao nevjerovatno...

Nisi upratio da je ovo samo moje mišljenje i da sam ga i napisao kao takvo, dok si ti pisao kao da je riječ o činjenicama?

Citiraj:
Ako je u krvi pronadjen THC,LSD i 1.5 promila alkohola 6 DANA nakon smrti koliki je onda procenat alkohola u krvi bio cirka 1h i 30min vremena prije smrti kad je David snimljen na trgu ?

Ako već hoćeš da cjepidlačiš...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 14:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Milan je napisao:
Šumsko voće je napisao:
nemanja066 je napisao:
Kol'ko su mu nasli alkohola i droge u krvi, dobro je hodao ikako. I to je malo cudno sve. Ni Lukac ne djeluje ubjedljivo.

Ja znam ovde Miljacka da djeluje bezazleno, plitka, ali kad malo nabuja odnese, planinska bujica, betonsko korito i zivota je odnijela.

Vidim sliku nabujale Crkvene sto je Dzontra Volta postavio, ne djeluje ni malo bezazleno, jos ako je korito izbetonirano, tu nema sanse, i bas kao sto kazu i konja bi odnijelo...

U količine narkotika se ne razumijem ,ali njihovo prisustvo u krvi ne ukazuje striktno na konzumiranje istih te večeri,možda je dan -dva prije.A 0.15% alkohola u krvi i nije baš neka toliko velika količina alkohola da skine sumnju da je provalio u tu kuću.

Ne znam koliko je nivo Crkvene tada bio ali znam da je protok Vrbasa bio oko 2x veći nego što je ovih dana(podaci sa rhmzrs.com). Korito je betonsko a nije baš ni tako mala visina na tom mostu.

Ovako ,pogriješio sam ,nisu podaci Hidrometeorološkog zavoda nego HE na Vrbasu.
Na stranici rhmzrs.com imate podatke o temperaturama i količinama padavina http://rhmzrs.com/assets/images/meteoro ... rt2018.pdf .
A na ovom linku imaju podaci protoka na profilu Bočac ,pa pogledaj 70 dana unazad http://www.henavrbasu.com/hev/Doc.aspx? ... d=197&br=0 .

Ove podatke treba uzeti malo sa rezervom ,jer nivo Vrbasa ipak znatno zavisi od rada HE.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Blackrose je napisao:
Čitam sad komentare po FB grupi...krenulo je sa: Lukač je i u ratu bio zločinac.
Znači, nemam riječi.

:lol: :lol: Pa naravno,vjerovatno pišu iz Geteborga

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 14:50 
Šumsko voće je napisao:
Milan je napisao:
Šumsko voće je napisao:
nemanja066 je napisao:

Ovako ,pogriješio sam ,nisu podaci Hidrometeorološkog zavoda nego HE na Vrbasu.
Na stranici rhmzrs.com imate podatke o temperaturama i količinama padavina http://rhmzrs.com/assets/images/meteoro ... rt2018.pdf .
A na ovom linku imaju podaci protoka na profilu Bočac ,pa pogledaj 70 dana unazad http://www.henavrbasu.com/hev/Doc.aspx? ... d=197&br=0 .

Ove podatke treba uzeti malo sa rezervom ,jer nivo Vrbasa ipak znatno zavisi od rada HE.

Bio je vrbas visok (samim tim i protok je visok jelte) 18-og ujutru kada je ovaj momak navodno nestao, ali nista pretjerano. ;)

Ne treba gledati bocac, razlika izmedju vodostaja/protoka gore i u centru kod gradskog mosta je veoma cesto nebo i zemlja....

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Čiča iz Rogače je napisao:
Blackrose je napisao:
Čitam sad komentare po FB grupi...krenulo je sa: Lukač je i u ratu bio zločinac.
Znači, nemam riječi.

Je li ovo kazu muslimani kojih je puna grupa ili pak oni iz dijaspore, kojih je takodje puna grupa? Rijec "zlocinac" je jako diskutabilna, u zavisnosti sa koje se strane gleda.

Npr. ako im kazemo da je za nas zlocinac Naser Oric, bas me zanima kako bi tad reagovali.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Blackrose je napisao:
Znači, nemam riječi.

Za njih jeste. Siguran sam da je pola one fejsbuk grupe iz federacije i iz Danske i Svedske. Kad tu dodate ove stranacki ostrascene koji su tu po naredjenju ili ubjedjenju onda mozda ostane per hiljada onih kojima je stvarno stalo do Davida.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 15:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Koja je fora da se ovi iz grupe "Pravda Za Davida" toliko hvataju za mimku i ponasanje ljudi kada daju izjave. Puno se gledao LIAR LIAR i CSI !

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
veteran 1987 je napisao:
Blackrose je napisao:
Znači, nemam riječi.

Za njih jeste. Siguran sam da je pola one fejsbuk grupe iz federacije i iz Danske i Svedske. Kad tu dodate ove stranacki ostrascene koji su tu po naredjenju ili ubjedjenju onda mozda ostane per hiljada onih kojima je stvarno stalo do Davida.

Nas je 200 000 !!!!
Jest kurac.

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]