Sanja88 je napisao:
Ljudi, ja bih prvo da sve pozdravim kao "novi član". Istina je da sam nekada davno bila registrovana na banjalukaforumu, ali odavno su me smorila sva silna prepucavanja pa sam prije mnogo godina odustala. Pokušala sam se sjetiti pristupnih podataka, ali nije išlo (love me godine, izgleda).
Nisam se ni sada registrovala da bi se s vama nadmudrivala pošto definitivno imam mnogo važnije poslove u životu da radim. Zato ću napisati samo jedan post i od mene dosta. I taj jedan post pišem samo da bih dobila (ako je ikako moguće) odgovor na neka pitanja vezana za motive vaših pisanija. Radi se o tome da ste vi gotovo fanatički uvjereni da sve što izjavi bilo koji predstavnik MUP-a apsolutna i neoboriva istina (ili se tako bar čini na osnovu vaših postova, a izvinite previše je toga da bi se baš sve pročitalo), a one druge koji dovode u pitanje to mišljenje zovete zaluđenima, naivcima koje je opozicija izmanipulisala, dokonim domaćicama, neostvarenim feministicama itd (ma drugim riječima ljudima ograničenih intelektualnih sposobnosti koji su dobar materijal za manipulaciju zbog promašenog smisla života i dokolice). Eto, otprilike sažela sam sve ono što je na ovoj temi naširoko razmatrano. U svakom slučaju vaš je stav da treba institucije pustiti da rade svoj posao (ne dovodeći u pitanje nikada, ali nikada da li oni to zaista i rade), a ne izigravati neke forenzičare, patologe, umišljene likove iz serija tipa CSA...
Još jednom moram reći da nisam imala živaca ni vremena da čitam post po post nego sam čitala po principu slučajnog odabira. Samim tim, moguće je da ću se ovim postom i ogriješiti o nekog ko ne odgovara opisu. Takve molim da se ne osjećaju prozvanima.
Primijetila sam da su zagovornici "teorije zavjere" koje vi nazivate dokoličarima pokušavali nešto dokazivati i odlazili kada su primijetili da vi uopšte ne razgovarate nego samo demantujete, a ako nemate demant ignorišete, pa su novi dolazili i oni su odlazili, ali vi "pametni, svjesni, koji vjerujete svojim institucijama, niste dokone domaćice, umišljeni detektivi ili forenzičari..." ostajete vjerni i nepokolebljivi u ovoj temi - 215 stranica vašeg i samo vašeg mišljenja koje se ne da ničim poljuljati. Vi ste oni koji misle svojom glavom i vi ste oni koji znate život.
Pa ljudi, pobogu, koji vam je da ne živite taj život nego da se trošite na tamo neku temu koja vam je pri tome izuzetno glupa?
Je li vas neko plaća za iznošenje "pametnih" stavova?
Ako to radi onda taj neko zaista uzalud troši novac.
Ako vas niko ne plaća, onda vi zaista uzalud trošite život.
Imate li vi uopšte vlastiti život?
Na stranu dokone domaćice, neostvarene feministkinje sa dva prezimena, glupaci i zaluđenici, ljudi šta je kod vas krenulo naopačke?
Šta god da napišete, u narednih dan dva možda ću pratiti, ali ni na jedan vaš post neću odgovoriti.
Samo sam htjela da naglasim da ste prezentovanjem svoje silne "pameti" dokazali da i nemate baš mnogo toga što bi bilo valjano za prezentaciju.
Toliko od mene, onako u prolazu.
Samo jedno pitanje i od mene dosta.
Gde je dokaz, bilo kakav dokaz, da je David ubijen?
Da je imao teske povrede a oba patologa, ukljucujuci i profesora sa vma koji je dosao po zahtjevu porodice, rekli da je imao lake. Bez ikakvih lomova.
Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока