banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2018, 11:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Причу коју је исконструисао неки блогер лешинар и не мали љигавац а коју понавља Давор подржан инструментализованом свјетином, није баш разумно доживљавати озбиљно.
Нити ће се неко потрудити да то мало разјасни, све ће се свести на ону "ми знамо све, ал нећу да вам кажем".

Сами перфоманси на Тргу Крајине су по прнципу copy/paste, иста мантра се понавља сваки дан, ту имамо и понашање свјетине гдје један диригује, а присутна грла хорски одговара. Перфоманси карактеристични за навијачке скупине, или разуздану гомилу када их "понесе" политички митинг.
Али овдје имамо такво понашање својствено чопору мотивисано личном трагедијом. У почетку то бјеше гротексно, сада је болесно.

Давору није замјерити, доживио је емотивни слом, такав далеко је од нормале, у једном стању опсесије, и ту су га узели под своје лешинари који га максимално злоупотребљавају и он је за њих (жао ми је због Даворовог менталног стања да то напишем ал то је тако) корисни идиот.

Но има нешто друго, јутрос сам погледао клип (наравно БН ТВ која се својски труди око ове хајке) https://www.youtube.com/watch?v=Gsib_6EsEdk, и ту на крају клипа имамо ову грлату женку која прозива Стевандића и натура му црвени комби из 1990их.
Мислим, рат бјеше, свега бјеше, ту ће овакви попут ове грлате строго селективно бирати догађаје, те нам кроз њих покушати моделирати прошлост гдје су строго подијељене улоге, са "дежурним негативцма", Србима наравно и позитивцима, наивним жртвама ових негативаца.

Разумијемо ми то, и како иде та игра, и да су кеширани да тако лају, али какве везе овај скуп посвећен упокојеном Давиду, тражење истине и правде (истине наравно коју је моделирао један љигави блогер), са дешавањима 1990их, улогом овог Стевандића и црвеним комбијем?

Како и написах доста пута, овдје више нико и не мари за Давидовом судбином, реално их и није брига, и постало је неважно како је скончао, ови што су активни и грлати у овој хајци, откривају се. Позадина ове хајке је ипак друга.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 13 Maj 2018, 12:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Volim Borac je napisao:

Ne kontate pricu ili se pravite ludi... Davor po meni optuzuje ljude na pozicijama jer smatra da svojom sutnjom ili nesavjesnim radim nisi ucinili sve ili ne rade sve da se slucaj potpuno rasvjetli...u tom smislu ih proziva da su saucesnici...

ni jedna strana nije iznjela dokaze za svoje tvrdnje a obe strane imaju argumente za svoje pretpostavke...a opet kazem policija je sana sebi napravula haos svojim postupcima, postavlja se pita je samo da li su to svijesno uradili ili jer su nesposobni...u prvom slucaju imaju u svojim redovima saucesnike , u drugom zbog nesposobnosti i sindroma "gazda" se pita sve opet treba stati u kraj tome...

@super koza kakve veze ima grupa pravda za davida sa opozicijom ili ovi neki sta napisu procitala sam tamo ....

Što se mene tiče, Lukač je odlične argumente iznio. Logične, potkrijepio ih dokazima, saslušanjima, poligrafima...
Ovi iz grupe pravda za Davida ništa drugo ne rade nego izmišljaju scenarije i pljuju po kome stigne. I sam Davor je prvo optuživao Filipa Ćuluma, pa Rađene, pa kad više nije znao koga onda policiju, patologa, ne zna ni on više koga bi. Čovjek je očigledno "in denial", ne može da prihvati da mu nema sina, da je završio možda baš na banalan način, pod dejstvom alkohola i droge slučajno upao u Crkvenu i utopio se. Njemu treba psiholog da mu pomogne. I sve ovo što rade na trgu, to je sve način da njegov sin i dalje živi, i njega to održava. Dok je okupljanja, on će gurati nekako, ali ako ovo prestane, ako se on konačno suoči sa stvarnošću, ne znam kako će ju prihvatiti, može čovjek sebi nauditi kad shvati šta se sve desilo...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://www.facebook.com/frontal.ba/pos ... 8698005413

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Juliette je napisao:
Volim Borac je napisao:

Ne kontate pricu ili se pravite ludi... Davor po meni optuzuje ljude na pozicijama jer smatra da svojom sutnjom ili nesavjesnim radim nisi ucinili sve ili ne rade sve da se slucaj potpuno rasvjetli...u tom smislu ih proziva da su saucesnici...

ni jedna strana nije iznjela dokaze za svoje tvrdnje a obe strane imaju argumente za svoje pretpostavke...a opet kazem policija je sana sebi napravula haos svojim postupcima, postavlja se pita je samo da li su to svijesno uradili ili jer su nesposobni...u prvom slucaju imaju u svojim redovima saucesnike , u drugom zbog nesposobnosti i sindroma "gazda" se pita sve opet treba stati u kraj tome...

@super koza kakve veze ima grupa pravda za davida sa opozicijom ili ovi neki sta napisu procitala sam tamo ....

Što se mene tiče, Lukač je odlične argumente iznio. Logične, potkrijepio ih dokazima, saslušanjima, poligrafima...
Ovi iz grupe pravda za Davida ništa drugo ne rade nego izmišljaju scenarije i pljuju po kome stigne. I sam Davor je prvo optuživao Filipa Ćuluma, pa Rađene, pa kad više nije znao koga onda policiju, patologa, ne zna ni on više koga bi. Čovjek je očigledno "in denial", ne može da prihvati da mu nema sina, da je završio možda baš na banalan način, pod dejstvom alkohola i droge slučajno upao u Crkvenu i utopio se. Njemu treba psiholog da mu pomogne. I sve ovo što rade na trgu, to je sve način da njegov sin i dalje živi, i njega to održava. Dok je okupljanja, on će gurati nekako, ali ako ovo prestane, ako se on konačno suoči sa stvarnošću, ne znam kako će ju prihvatiti, može čovjek sebi nauditi kad shvati šta se sve desilo...

ok, to je tvoje misljenje...imam li ja pravo na moje?
Moje misljenje je drugacoje od tvoga, a policija da ima dokaze za svoje tvrdnje isto tako bi do sada to iznjeli, a momacki kopaju i hvataju se za slamke gdje stignu....iznesite i zavrsite ovaj slucaj tragedije ili zlocina.

@Khal Drogo nemoj izokretati cinjenice, nije lijepo.
Vec smo ustanovili ko je prvi preuzeo posao tuzioca, a isto tako Stevandica nije niko spomenuo dok se nije sam javio da "opravda" gazdi svoju funkciju neumjesnim komentarom....sada kada dovija zapapreni odgovor nazad opet se prica o poslijedici a ne uzroku...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Juliette je napisao:
Volim Borac je napisao:

Ne bih da budem grub, govoricu generalno o o vecini roditelja srednje i mlade dobi: vama su djeca izgovor za sve, sto im se manje posvete glasniji su u samohvali o svojim roditeljskim dometima u odgoju, nema se vremena od kladionica, kafana, pijanki, rostilja, kurvanja ...pa se onda optuzi nemilosrdni sistem za taj manjak porodicnog vremena. Sa djecom treba razgovarati, svaki dan, djeci se treba posvetiti, od rođenja pa dok ne zasnuju porodicu, kasno je se posipati pepelom kada devijantnost uzme danak. Svi samo seru, a treba vam kvalitetan sat svaki dan, pitajte ga šta radi, s kim se druzi, ko su mu prijatelji, ima li djevojku, kakve su ideje za buducnost, posao, skolovanje, kako se bori s besparicom, da li vas razumije, da li shvata vašu ulogu, poziciju, trud...I mogao bih jos stotine riječi napisati koje ne bih volio da se pogrešno protumace, jer su ljudi i u poziciji, i opoziciji, i oko Davora, i protiv Davora, uglavnom teski licemjeri i lazovi, a napisacu, ma kako ruzno bilo, rečenica da dodje do 03.00 h kuci, djetetu koje je "samotnjak" je skandalozna. Dok zive pod mojim krovom, ne zavrse faks i ne zarade prvu platu dolazice do 01.00

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
I to jedan dan, vikendom, neke proslave u to ne ubrajam. Mozete reci da sam los, katastrofa, al u nase doba u jedan nije bilo nikoga u gradu, sem onih koje zakon odlicno poznaje

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
manitu uci da svira je napisao:
Ne bih da budem grub, govoricu generalno o o vecini roditelja srednje i mlade dobi: vama su djeca izgovor za sve, sto im se manje posvete glasniji su u samohvali o svojim roditeljskim dometima u odgoju, nema se vremena od kladionica, kafana, pijanki, rostilja, kurvanja ...pa se onda optuzi nemilosrdni sistem za taj manjak porodicnog vremena. Sa djecom treba razgovarati, svaki dan, djeci se treba posvetiti, od rođenja pa dok ne zasnuju porodicu, kasno je se posipati pepelom kada devijantnost uzme danak. Svi samo seru, a treba vam kvalitetan sat svaki dan, pitajte ga sra radi, s kim se druzi, ko su mu prijatelji, ima li djevojku, kakve su ideje za buducnost, posao, skolovanje, kako se bori s besparicom, da li vas razumije, da ki shvata vašu ulogu, poziciju, trud...I mogao bih jos stotine riječi napisati koje ne bih volio da se pogrešno protumace, jer su ljudi i u poziciji, i opoziciji, i oko Davora, i protiv Davora, uglavnom teski licemjeri i lazovi, a napisacu, ma kako ruzno bilo, rečenica da dodje do 03.00 h kuci, djetetu koje je "samotnhak" je skandalozna. Dok zive pod mojim krovom, ne zavrse faks i ne zarade prvu platu dolazice do 01.00

Kao roditelj se u potpunosti slažem !
Nije me sramota reći da sam znao otići na plato iza boske, gdje klinci dolaze sa biciklima i skejtovima i pratiti ko tu sve dolazi i kako se ponašaju. Mlađi sin dosta često dolazi tu i ima drugare koji voze bicikle i prave "akrobacije". Znaju oni doći do nas kući, on im popravlja ta čuda, šaroliko društvo i jedna djevojčica (u stvari djevojka, već je punoljetna) i lakše mi je kad vidim lica i čujem kako i šta pričaju.

To je takva bitka, da se djetetu dokaže i objasni zašto ne smije ostati posle zalaska sunca i mraka, zašto ovo zašto ono. O nekakvim klubovima i kasnonoćnim izlascima nema ni govora, ni ja ni supruga nemamo snage da čekamo i strepiimo kad će se vratiti.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@manitu, potpuno si u pravu. Nije grubo, nego je realno. Mene je iskreno strah šta ću i kako ću kad moje dijete počne izlaziti.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Volim Borac, naravno da imas pravo na svoje misljenje, niko nije ni rekao da nemas. Ja samo kazem da je policija iznijela dobre argumente. Ovi iz grupe sad po zadnjem optuzuju policiju da je ubila momka. Kakve oni argumente za to imaju? Nikakve. Samo laprdaju.
Gledam danas neka zenska dijeli limk o ovom novom momku koji je pretucen i ubijen i stavlja komentar sadrzaja, parafraziram, uzese nam djecu, policija ih pretuce i ubije. Ne moze sad policija biti kriva za sve.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Dindu nafin sindrom, amerikanizacija naše policije, kao i u prosvjeti, ne valjaju učitelji....

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Ali, ovdje se nije smjela ni poceti prica o Davidovim roditeljima i to samo o toj njihovoj funkciji-funkciji roditelja, a ja mislim da dosta govori o tome kakav je on zaista bio.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Volim Borac je napisao:
Šumsko voće je napisao:
JohntraVolta je napisao:
Šumsko voće je napisao:
Nadam se da su oni koji bar malo razmišljaju svojom glavom otklonili svaku sumnju da se ovdje radi o nekom dobro organizovanom ubistvu u čijem je prikrivanju učestvovalo nekoliko desetina ljudi.

Na osnovu čega?

Послато са HTC U11 уз помоћ Тапатока

Ne kažem da se ne radi o ubistvu ali ne o ubistvu u kojem su saučesnici 2 patologa ,ukućani iz te kuće na Laušu ,nekoliko inspektora i policajaca ,tužilaštvo ,ministar policije i ne znam koliko još momaka čija su se imena povlačila po medijima.
Na osnovu čega ti možeš da vjeruješ da ga je tuklo 20 ljudi ,da je ubijen u Zvorniku,da je silovan,da je kidnapovan ,udavljen u posudi sa vodom i ne znam ni ja šta više.Koliko vidim policija nije odstupila od svoje prve verzije događaja samo su još više dokaza prezentovali.

Druže ne pravim se lud !!!
Ja mogu da razumijem bol i patnju oca kroz koju on prolazi.
Da budemo iskreni ,ne može se čovjeku mnogo ni zamjeriti.
Jasno mi je da on ne misli da je Lukač direkno učestvova u tom "ubistvu" ,ali je napravio takvu sliku u javnosti da jeste.
Pri tom svemu ljudi još uvijek sa istim žarom pričaju o ovim famoznim Vaskovićevim nagađanjima.Isto tako mislim da policija ako nema dokaze vješto bi izbjegavala bilo kakvo obraćanje u javnosti,jer im se tako može.Prilično sam siguran da imaju te njegove snimke kretanja do kuće na Laušu.Jedino dalji tok priče mi je upitan.Gledajuću medije kao TV1 i BN plasirana je slika da je Banjaluka neka favela u kojoj od narkotika i kriminalnih obračuna ljudi ne mogu da živi.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2017, 13:52
Kol'ko su mu nasli alkohola i droge u krvi, dobro je hodao ikako. I to je malo cudno sve. Ni Lukac ne djeluje ubjedljivo.

Ja znam ovde Miljacka da djeluje bezazleno, plitka, ali kad malo nabuja odnese, planinska bujica, betonsko korito i zivota je odnijela.

Vidim sliku nabujale Crkvene sto je Dzontra Volta postavio, ne djeluje ni malo bezazleno, jos ako je korito izbetonirano, tu nema sanse, i bas kao sto kazu i konja bi odnijelo pa da je do koljena voda...mnogi potcjenjuju snagu vode...

Imam jednog druga na Lausu, iz njegove price kao da su najvece 'budale' u tom naselju...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ko je još s Lauša a normalan?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Volim Borac je napisao:

ok, to je tvoje misljenje...imam li ja pravo na moje?
Moje misljenje je drugacoje od tvoga, a policija da ima dokaze za svoje tvrdnje isto tako bi do sada to iznjeli, a momacki kopaju i hvataju se za slamke gdje stignu....iznesite i zavrsite ovaj slucaj tragedije ili zlocina.

https://yandoo.wordpress.com/2016/11/13 ... y-opinion/

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za one kojima se ne da čitati link besparice, ukratko

Spoiler:
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:21 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Maj 2018, 12:44
Ljudi, ja bih prvo da sve pozdravim kao "novi član". Istina je da sam nekada davno bila registrovana na banjalukaforumu, ali odavno su me smorila sva silna prepucavanja pa sam prije mnogo godina odustala. Pokušala sam se sjetiti pristupnih podataka, ali nije išlo (love me godine, izgleda).

Nisam se ni sada registrovala da bi se s vama nadmudrivala pošto definitivno imam mnogo važnije poslove u životu da radim. Zato ću napisati samo jedan post i od mene dosta. I taj jedan post pišem samo da bih dobila (ako je ikako moguće) odgovor na neka pitanja vezana za motive vaših pisanija. Radi se o tome da ste vi gotovo fanatički uvjereni da sve što izjavi bilo koji predstavnik MUP-a apsolutna i neoboriva istina (ili se tako bar čini na osnovu vaših postova, a izvinite previše je toga da bi se baš sve pročitalo), a one druge koji dovode u pitanje to mišljenje zovete zaluđenima, naivcima koje je opozicija izmanipulisala, dokonim domaćicama, neostvarenim feministicama itd (ma drugim riječima ljudima ograničenih intelektualnih sposobnosti koji su dobar materijal za manipulaciju zbog promašenog smisla života i dokolice). Eto, otprilike sažela sam sve ono što je na ovoj temi naširoko razmatrano. U svakom slučaju vaš je stav da treba institucije pustiti da rade svoj posao (ne dovodeći u pitanje nikada, ali nikada da li oni to zaista i rade), a ne izigravati neke forenzičare, patologe, umišljene likove iz serija tipa CSA...

Još jednom moram reći da nisam imala živaca ni vremena da čitam post po post nego sam čitala po principu slučajnog odabira. Samim tim, moguće je da ću se ovim postom i ogriješiti o nekog ko ne odgovara opisu. Takve molim da se ne osjećaju prozvanima.

Primijetila sam da su zagovornici "teorije zavjere" koje vi nazivate dokoličarima pokušavali nešto dokazivati i odlazili kada su primijetili da vi uopšte ne razgovarate nego samo demantujete, a ako nemate demant ignorišete, pa su novi dolazili i oni su odlazili, ali vi "pametni, svjesni, koji vjerujete svojim institucijama, niste dokone domaćice, umišljeni detektivi ili forenzičari..." ostajete vjerni i nepokolebljivi u ovoj temi - 215 stranica vašeg i samo vašeg mišljenja koje se ne da ničim poljuljati. Vi ste oni koji misle svojom glavom i vi ste oni koji znate život.
Pa ljudi, pobogu, koji vam je da ne živite taj život nego da se trošite na tamo neku temu koja vam je pri tome izuzetno glupa?
Je li vas neko plaća za iznošenje "pametnih" stavova?
Ako to radi onda taj neko zaista uzalud troši novac.
Ako vas niko ne plaća, onda vi zaista uzalud trošite život.
Imate li vi uopšte vlastiti život?
Na stranu dokone domaćice, neostvarene feministkinje sa dva prezimena, glupaci i zaluđenici, ljudi šta je kod vas krenulo naopačke?

Šta god da napišete, u narednih dan dva možda ću pratiti, ali ni na jedan vaš post neću odgovoriti.
Samo sam htjela da naglasim da ste prezentovanjem svoje silne "pameti" dokazali da i nemate baš mnogo toga što bi bilo valjano za prezentaciju.
Toliko od mene, onako u prolazu.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U pravu si, baš smo luzreri...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
nemanja066 je napisao:
Kol'ko su mu nasli alkohola i droge u krvi, dobro je hodao ikako. I to je malo cudno sve. Ni Lukac ne djeluje ubjedljivo.

Ja znam ovde Miljacka da djeluje bezazleno, plitka, ali kad malo nabuja odnese, planinska bujica, betonsko korito i zivota je odnijela.

Vidim sliku nabujale Crkvene sto je Dzontra Volta postavio, ne djeluje ni malo bezazleno, jos ako je korito izbetonirano, tu nema sanse, i bas kao sto kazu i konja bi odnijelo...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

U količine narkotika se ne razumijem ,ali njihovo prisustvo u krvi ne ukazuje striktno na konzumiranje istih te večeri,možda je dan -dva prije.A 0.15% alkohola u krvi i nije baš neka toliko velika količina alkohola da skine sumnju da je provalio u tu kuću.

Ne znam koliko je nivo Crkvene tada bio ali znam da je protok Vrbasa bio oko 2x veći nego što je ovih dana(podaci sa rhmzrs.com). Korito je betonsko a nije baš ni tako mala visina na tom mostu.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2018, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Redundantnost?

IT'S OVER 9000!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]