Simpatizer je napisao:
@Volim Borac
Ja bas udaram na to jer se upravo isto prigovara Lukacu.
Slucaj ostao u magli. Nemaju bas svi kratko pamcenje.
I presmijesno je ovo isticanje "prepiske" droljice sa dna kace i Mileta. Da ne kazem maltene svrsavanje na te idiotluke. Kao tek smo sad svjesni da je Mile seljacina?
Nisam bas sve iscitao,citavu prepisku,ali za Lukaca sam vec rekao sta mislim...i kao borcu,samo jedna rijec NARODNI HEROJ!!
i kao covjeku,tacnije,kao gostu u kaficu gdje sam radio-vrh!
o njemu kao policajcu,zaista sve najgore!!!
kad je trebao poslije rata da bude policajac,da stiti ustavni poredak i legalno izabranu vlast,stao je na celo pucista,izvrsio drzavni udar,okrenuo ledja i svojim ratnim drugovima iz specijalne policije!
stao na stranu nasih neprijatelja olbrajtove i alije izetbegovica koji je prvi pozdravio taj vanisnticuinoalni puc...(dobro,on i vaskovic)
tad smo bili drzava mnogo vise od mnogih priznatih drzava danas..na pasosu imali oznaku RS,imali cirilicne registarske tablice,dinar kao zvanicno sredstvo placanja,Vojsku Republike Srpske...
nazalost,nije stao na stranu DRZAVE,vec na stranu ovih antihrista,koji nas otad podjelise,do dana danasnjeg..,i to ce me do kraja zivota mucit zasto jedan ratni heroj staje na stranu nekoga ko mu,mimo izbora, rusi drzavu za koju se borio i njene institucije....jedino racionalno objasnjenje mi je da je ucjenjen..necim iz rata,laznim ili istinitim....nemam ja drugog objasnjenja,zaista

..
uglavnom,uradio je kako je uradio,i nakon toga je krenula izdaja,bez obzira ko je bio na vlasti...vecinu toga,tih ovlastenja,90%, je prenio dodik,ali nije mana bila ni sds-u,jer ko je ista vrijedio tu,preko 200 ljudi je dobilo zabranu bavljenja politikom

..
sad smo jedna prazna ljustura,bez ijednog od tih obiljezja koje pomenuh,i sad je skoro potpuno svejedno ko je na tom mjestu..cak mi je onaj njegov prethodnik ,Jovicic,bio mnogo bolji!!....sad smo sa te strane q od ovce...
ali i dalje imamo fin entitet,velik prostor,i treba se borit da ne dozivimo bar ekonomski i demografski krah,da budemo svoji na svom,slavimo svoje praznike.....a ta obiljezja drzave cemo jak tesko vratit nakon te izdaje,taman da mene ili nekok od vas licno sad postave na celo RS
to je to sto se tice kakav je bio policajac kad je trebao biti policajac...a sad za ovog mandata,mislim da je sasvim dovoljno to sto mu specijalci pljackaju banke...
sto mu inspektori dilaju drogu....
pa samo zbog ta dva slucaja bi trebao podnijet ostavku...citam neki dan da je premijer japana podnio ostavku jer je neki njegov poznanik dobio dozvolu da otvori veterinarsku stanicu,a sumnja se da je to dobio brze jer je premijerov poznanik
a kakav je danas policajac,dovoljno govori onaj prvi press ilica ili karana...ili ukljucivanje oca u istrazni tim...i sto ne naplacuje kazne za odrzavanje neprijavljenog skupa na Trgu svako vece,itd,itd...
vidjelo to policajca nije...on je policajac samo za onoga koji veruje rtrs-u,nijedan argument tu nema
i na kraju...sad kad smo vec ostali bez svih obiljezja drzave,sad mene treba nesto zanimati da li ce neko lukacu uraditi ono sto je on uradio kad smo bili drzava,tjerati ga ulicom i "desavanjima naroda"!
ma boli me q,najiskrenije....sad kad je skoro svejedno da li je ministar MUP Lukac,Dzontra ili ja....
Ostavicu tu zabrinutost za institucije armiji forumasa,jer mojih institucija nema od ljeta 1997...ovo sve otad su Vigemark i Incko institucije
Da je SDS ostao ovuda bi tekli med i mlijeko. Svi bi bili bogati i sretni...