banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 00:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Valjalo bi to pogurati malo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
veljo1981 je napisao:
Ja cu dati misljenje al ne znam jel u kucu provaljeno silom ili je otkljucana, nisam pratio nista pa ako neko jest nek me demantuje
Moja teorija vazi ako nije provaljeno na silu i da je David imao kljuceve s kojim je otkljucao i koje su nasli
Dakle, David se sastao te noci s nekim od one dvojice, u slucaju da je kljuceve ukrao onda s onim koji dolazi zadnji, on zove brata il sta mu je vec, kaze nisam ponio kljuceve ili izgubio sam kljuceve, zato dolaze onako u kratkom vremenskom razmaku. Sigurno nije rekao ukrao mi kljuceve jer bi tad dosli zajedno kuci da ga uhvate ili sa policijom

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ja takođe nisam čuo na koji način je ušao u kuću. Navodno "kroz balkonski prozor" ali ja tu ne vidim nikakav balkon. Ti ključevi koji su pronađeni kod njega su u najmanju ruku čudni, ne znam da li je uobičajeno da kradljivci kradu ključeve . . .

I ja sam stekao utisak da je u pitanju bio dogovoreni sastanak, prvenstveno jer mi se čini da je svima hod bio ležeran, nije mi se učinilo da neko od njih žuri ili da je uspaničen.
Sjećam se da smo prije komentarisali kako David, dok ulazi u dvorište, gleda u telefon (neko reče da je to samo odsjaj) a meni se činilo da on nešto čita sa telefona i prilično nezainteresovano ulazi u to dvorište, kao da je u pitanju nešto što se radi rutinski. Govorim kakav sam utisak stekao kad sam prvi put gledao snimak.

Policija ne pominje ta dva lika, pominje se taj bračni par koji u kući stanuje. I prije sam rekao, i još uvijek to mislim, da dva lika koji su za njim ušli u dvorište jednostavno moraju biti interensantni policiji jer su poslednji koji su mogli imati kontakt sa njim.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Džontra je napisao:
Činjenica je da se lik utopio tamo u periodu kad se snijeg topio, to je moralo uticati na velicinu Crkvene.

Mene samo interesuje kad će poceti suđenje, po Lukačevoj tužbi, jer je očigledno da sva ova priča samo tu može da prestane. Tu će davidov ćaća da iznese svoje fantomske dokaze...

Kako si ti samo zamislio da prica moze tu da prestane?Prica moze jedino da zavrsi odgovorom tuzilastva da li je bilo elemenata nasilne smrti ili ne.Ako je odgovor da,istraga se nastavlja i imas slucaj nerijesenog ubistva.Ako je odgovor ne slucaj zavrsen.
To da ce gradjanska tuzba za klevetu Lukaca zavrsiti ovaj slucaj samo pokazuje kakve nebuloze pricas.
Hipoteticki gledano,sta bi se desilo da Lukac dobije ovaj slucaj protiv Vaskovica i Dragicevica, a nakon toga tuzilastvo izadje sa tvrdnjom da je bilo zataskavanja sa strane policije u predmetu David Dragicevic?
Dakle ipak ce ovo ici nekim redom,a ne tako kako si ti to zamislio.

Poslednji put menjao NoisyBoy dana 12 Maj 2018, 21:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ne bi me zacudilo iako ne bih volio,da otac skroz rikne sa glavom i napravi neki manji problem(nekoga udari ili sl) cime bi ga automatski pomotali,proglasili ludim,zbubali mu par doza injekcija i onda bi do kraja zivota hodao kao avet trazeci pravdu,dok bi ovi koji su ga hajcali vec bili na nekoj 15oj zanimaciji.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato što će tuženi morati da prilože dokaze na osnovu kojih pale rulju. Ako ih ne prilože, narod će vidjeti da su u pitanju dva lažova i prevaranta. Tu prestaje svaka priča oko pravde.
Ako ih prilože, to je drugi par opanaka, i tu počinje novo poglavlje u životu ove drzave.
Niko ne govori o slučaju Nojzi, ovde se govori ljudima koji taj slučaj okružuju.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Schlager je napisao:
Simpatizer je napisao:
@Volim Borac

Ja bas udaram na to jer se upravo isto prigovara Lukacu.
Slucaj ostao u magli. Nemaju bas svi kratko pamcenje.

I presmijesno je ovo isticanje "prepiske" droljice sa dna kace i Mileta. Da ne kazem maltene svrsavanje na te idiotluke. Kao tek smo sad svjesni da je Mile seljacina?

Nisam bas sve iscitao,citavu prepisku,ali za Lukaca sam vec rekao sta mislim...i kao borcu,samo jedna rijec NARODNI HEROJ!!

i kao covjeku,tacnije,kao gostu u kaficu gdje sam radio-vrh!

o njemu kao policajcu,zaista sve najgore!!!

kad je trebao poslije rata da bude policajac,da stiti ustavni poredak i legalno izabranu vlast,stao je na celo pucista,izvrsio drzavni udar,okrenuo ledja i svojim ratnim drugovima iz specijalne policije!
stao na stranu nasih neprijatelja olbrajtove i alije izetbegovica koji je prvi pozdravio taj vanisnticuinoalni puc...(dobro,on i vaskovic)
tad smo bili drzava mnogo vise od mnogih priznatih drzava danas..na pasosu imali oznaku RS,imali cirilicne registarske tablice,dinar kao zvanicno sredstvo placanja,Vojsku Republike Srpske...
nazalost,nije stao na stranu DRZAVE,vec na stranu ovih antihrista,koji nas otad podjelise,do dana danasnjeg..,i to ce me do kraja zivota mucit zasto jedan ratni heroj staje na stranu nekoga ko mu,mimo izbora, rusi drzavu za koju se borio i njene institucije....jedino racionalno objasnjenje mi je da je ucjenjen..necim iz rata,laznim ili istinitim....nemam ja drugog objasnjenja,zaista :( ..
uglavnom,uradio je kako je uradio,i nakon toga je krenula izdaja,bez obzira ko je bio na vlasti...vecinu toga,tih ovlastenja,90%, je prenio dodik,ali nije mana bila ni sds-u,jer ko je ista vrijedio tu,preko 200 ljudi je dobilo zabranu bavljenja politikom :( :( ..
sad smo jedna prazna ljustura,bez ijednog od tih obiljezja koje pomenuh,i sad je skoro potpuno svejedno ko je na tom mjestu..cak mi je onaj njegov prethodnik ,Jovicic,bio mnogo bolji!!....sad smo sa te strane q od ovce...
ali i dalje imamo fin entitet,velik prostor,i treba se borit da ne dozivimo bar ekonomski i demografski krah,da budemo svoji na svom,slavimo svoje praznike.....a ta obiljezja drzave cemo jak tesko vratit nakon te izdaje,taman da mene ili nekok od vas licno sad postave na celo RS :(

to je to sto se tice kakav je bio policajac kad je trebao biti policajac...a sad za ovog mandata,mislim da je sasvim dovoljno to sto mu specijalci pljackaju banke...
sto mu inspektori dilaju drogu....
pa samo zbog ta dva slucaja bi trebao podnijet ostavku...citam neki dan da je premijer japana podnio ostavku jer je neki njegov poznanik dobio dozvolu da otvori veterinarsku stanicu,a sumnja se da je to dobio brze jer je premijerov poznanik :(
a kakav je danas policajac,dovoljno govori onaj prvi press ilica ili karana...ili ukljucivanje oca u istrazni tim...i sto ne naplacuje kazne za odrzavanje neprijavljenog skupa na Trgu svako vece,itd,itd...

vidjelo to policajca nije...on je policajac samo za onoga koji veruje rtrs-u,nijedan argument tu nema

i na kraju...sad kad smo vec ostali bez svih obiljezja drzave,sad mene treba nesto zanimati da li ce neko lukacu uraditi ono sto je on uradio kad smo bili drzava,tjerati ga ulicom i "desavanjima naroda"! :(

ma boli me q,najiskrenije....sad kad je skoro svejedno da li je ministar MUP Lukac,Dzontra ili ja....

Ostavicu tu zabrinutost za institucije armiji forumasa,jer mojih institucija nema od ljeta 1997...ovo sve otad su Vigemark i Incko institucije

Da je SDS ostao ovuda bi tekli med i mlijeko. Svi bi bili bogati i sretni...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Schlager je napisao:
Simpatizer je napisao:
@Volim Borac

I presmijesno je ovo isticanje "prepiske" droljice sa dna kace i Mileta. Da ne kazem maltene svrsavanje na te idiotluke. Kao tek smo sad svjesni da je Mile seljacina?

Nisam bas sve iscitao,citavu prepisku,ali za Lukaca sam vec rekao sta mislim...i kao borcu,samo jedna rijec NARODNI HEROJ!!

kad je trebao poslije rata da bude policajac,da stiti ustavni poredak i legalno izabranu vlast,stao je na celo pucista,izvrsio drzavni udar,okrenuo ledja i svojim ratnim drugovima iz specijalne policije!
stao na stranu nasih neprijatelja olbrajtove i alije izetbegovica koji je prvi pozdravio taj vanisnticuinoalni puc...(dobro,on i vaskovic)
tad smo bili drzava mnogo vise od mnogih priznatih drzava danas..na pasosu imali oznaku RS,imali cirilicne registarske tablice,dinar kao zvanicno sredstvo placanja,Vojsku Republike Srpske...
nazalost,nije stao na stranu DRZAVE,vec na stranu ovih antihrista,koji nas otad podjelise,do dana danasnjeg..,i to ce me do kraja zivota mucit zasto jedan ratni heroj staje na stranu nekoga ko mu,mimo izbora, rusi drzavu za koju se borio i njene institucije....jedino racionalno objasnjenje mi je da je ucjenjen..necim iz rata,laznim ili istinitim....nemam ja drugog objasnjenja,zaista :( ..
uglavnom,uradio je kako je uradio,i nakon toga je krenula izdaja,bez obzira ko je bio na vlasti...vecinu toga,tih ovlastenja,90%, je prenio dodik,ali nije mana bila ni sds-u,jer ko je ista vrijedio tu,preko 200 ljudi je dobilo zabranu bavljenja politikom :( :( ..
sad smo jedna prazna ljustura,bez ijednog od tih obiljezja koje pomenuh,i sad je skoro potpuno svejedno ko je na tom mjestu..cak mi je onaj njegov prethodnik ,Jovicic,bio mnogo bolji!!....sad smo sa te strane q od ovce...
ali i dalje imamo fin entitet,velik prostor,i treba se borit da ne dozivimo bar ekonomski i demografski krah,da budemo svoji na svom,slavimo svoje praznike.....a ta obiljezja drzave cemo jak tesko vratit nakon te izdaje,taman da mene ili nekok od vas licno sad postave na celo RS :(

to je to sto se tice kakav je bio policajac kad je trebao biti policajac...a sad za ovog mandata,mislim da je sasvim dovoljno to sto mu specijalci pljackaju banke...
pa samo zbog ta dva slucaja bi trebao podnijet ostavku...citam neki dan da je premijer japana podnio ostavku jer je neki njegov poznanik dobio dozvolu da otvori veterinarsku stanicu,a sumnja se da je to dobio brze jer je premijerov poznanik :(
a kakav je danas policajac,dovoljno govori onaj prvi press ilica ili karana...ili ukljucivanje oca u istrazni tim...i sto ne naplacuje kazne za odrzavanje neprijavljenog skupa na Trgu svako vece,itd,itd...

vidjelo to policajca nije...on je policajac samo za onoga koji veruje rtrs-u,nijedan argument tu nema

i na kraju...sad kad smo vec ostali bez svih obiljezja drzave,sad mene treba nesto zanimati da li ce neko lukacu uraditi ono sto je on uradio kad smo bili drzava,tjerati ga ulicom i "desavanjima naroda"! :(

ma boli me q,najiskrenije....sad kad je skoro svejedno da li je ministar MUP Lukac,Dzontra ili ja....

Ostavicu tu zabrinutost za institucije armiji forumasa,jer mojih institucija nema od ljeta 1997...ovo sve otad su Vigemark i Incko institucije

Vjerovatno bi bilo isto kao i danas,niti bolje niti losije.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Džontra je napisao:
Zato što će tuženi morati da prilože dokaze na osnovu kojih pale rulju. Ako ih ne prilože, narod će vidjeti da su u pitanju dva lažova i prevaranta. Tu prestaje svaka priča oko pravde.
Ako ih prilože, to je drugi par opanaka, i tu počinje novo poglavlje u životu ove drzave.
Niko ne govori o slučaju Nojzi, ovde se govori ljudima koji taj slučaj okružuju.

na osnovu svega što smo imali priliku vidjeti i čuti, zar zaista postoji neko ovdje ko vjeruje da Davor ima kod sebe nešto što dosad nije prezentovano?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Rocker je napisao:
veljo1981 je napisao:
Ja cu dati misljenje al ne znam jel u kucu provaljeno silom ili je otkljucana, nisam pratio nista pa ako neko jest nek me demantuje
Moja teorija vazi ako nije provaljeno na silu i da je David imao kljuceve s kojim je otkljucao i koje su nasli
Dakle, David se sastao te noci s nekim od one dvojice, u slucaju da je kljuceve ukrao onda s onim koji dolazi zadnji, on zove brata il sta mu je vec, kaze nisam ponio kljuceve ili izgubio sam kljuceve, zato dolaze onako u kratkom vremenskom razmaku. Sigurno nije rekao ukrao mi kljuceve jer bi tad dosli zajedno kuci da ga uhvate ili sa policijom

Ja takođe nisam čuo na koji način je ušao u kuću. Navodno "kroz balkonski prozor" ali ja tu ne vidim nikakav balkon. Ti ključevi koji su pronađeni kod njega su u najmanju ruku čudni, ne znam da li je uobičajeno da kradljivci kradu ključeve . . .

I ja sam stekao utisak da je u pitanju bio dogovoreni sastanak, prvenstveno jer mi se čini da je svima hod bio ležeran, nije mi se učinilo da neko od njih žuri ili da je uspaničen.
Sjećam se da smo prije komentarisali kako David, dok ulazi u dvorište, gleda u telefon (neko reče da je to samo odsjaj) a meni se činilo da on nešto čita sa telefona i prilično nezainteresovano ulazi u to dvorište, kao da je u pitanju nešto što se radi rutinski. Govorim kakav sam utisak stekao kad sam prvi put gledao snimak.

Policija ne pominje ta dva lika, pominje se taj bračni par koji u kući stanuje. I prije sam rekao, i još uvijek to mislim, da dva lika koji su za njim ušli u dvorište jednostavno moraju biti interensantni policiji jer su poslednji koji su mogli imati kontakt sa njim.
Meni djeluje da ulazi kao u svoje, da ja hocu da negdje provalim i nesto ukradem pa valjda bih to osmatrao a ne jeo burek i uletio bih kao munja do vrata koja obijam ili otkljucavam
Ovaj lagani hod il nije David ili je ukrao kljuceve i zna da su ovi u gradu il dolazi po dogovoru, najvjerovatnija opcija, al sto onda sepa kad izlazi
Onda ona teorija da taj sto sepa nije David, ne vjerujem da je policija trazila dnk po odjeci koju je David imao na sebi, da je Cecin mali trazili bi sigurno, koliko god ja nju respektovao trebali bi svi biti isti
Ja nisam gledao tog ministra kad objasnjava jer zivot je kratak i boli me kar al onako letimicno puno je ovde toga nedoreceno
Plus i dalje ono mislim, ko pljacka tako mrtav ladan taj je Lesli Eldridz a Lesli ne upada u neki potok

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

kosta je napisao:
na osnovu svega što smo imali priliku vidjeti i čuti, zar zaista postoji neko ovdje ko vjeruje da Davor ima kod sebe nešto što dosad nije prezentovano?

Vjeruje ona masa budala što na Trg dolazi svakog dana...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
NoisyBoy je napisao:
ferdinand je napisao:
Schlager je napisao:
Simpatizer je napisao:
@Volim Borac

Vjerovatno bi bilo isto kao i danas,niti bolje niti losije.

Samo gdje moja šuma 1/1..

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Mirat je napisao:
Onaj decko iz BL je u Italiji prosle godine skocio u more gdje je bilo preplitko, pa slomio kicmu. A na toj plazi je onaj sitni, pustinjski pijesak. Kamena nigdje.

Pustinjski pijesak u moru? :lol:

https://blmojgrad.com/foto-trg-krajine- ... agicevica/

Ovo je takva sramota. Cuj preimenovati Trg Krajine u Davidov trg. Prvo, sramota je zbog svih stanovnika Krajine i Krajisnika. Taj trg je valjda njima u cast i belaji kroz koji su oni prosli se ne mogu mjeriti sa smrcu jednog momka, ma koliko god da je ona stravicna, skandalozna i sta vec. Drugo, postavljanje bilo cega na spomenik tragediji koja je zadesila BL i ponositi se time je odvratno. Ako je spomenik, onda treba da sluzi na sjecanje, a ne da nekome bude zgodno da tu nesto kaci. Kako ih samo nije sramota?!

Cini mi se da je Davor Dragicevic spominjao da ce jako brzo iznijeti sve dokaze. Mada ja mislim da on nikakve dokaze ni nema...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
Plus i dalje ono mislim, ko pljacka tako mrtav ladan taj je Lesli Eldridz a Lesli ne upada u neki potok

Osim ako ne treba spasiti Sumiko iz tog potoka.Dok Haragei bubnja u glavi.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

super_koza je napisao:
Mirat je napisao:
Onaj decko iz BL je u Italiji prosle godine skocio u more gdje je bilo preplitko, pa slomio kicmu. A na toj plazi je onaj sitni, pustinjski pijesak. Kamena nigdje.

Pustinjski pijesak u moru? :lol:

Dobro je to jos.Mogle su biti i planinske stijene ili rijecne alge. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
veljo1981 je napisao:

Meni djeluje da ulazi kao u svoje,

Tačno, moj prvi utisak je da ulazi kao da mu nije prvi put.
Citiraj:

da ja hocu da negdje provalim i nesto ukradem pa valjda bih to osmatrao a ne jeo burek i uletio bih kao munja do vrata koja obijam ili otkljucavam
Ovaj lagani hod il nije David ili je ukrao kljuceve i zna da su ovi u gradu il dolazi po dogovoru, najvjerovatnija opcija, al sto onda sepa kad izlazi

Nisam imao utisak da šepa, nego da nosi nešto pod miškom, nešto što nije dobro uhvatio pa zato djeluj ekao da šepa.
Citiraj:
Onda ona teorija da taj sto sepa nije David, . . .

Ako to nije David onda se kompletna slika mijenja. Nije dobro na ovaj način špekulisati, ne bih nekom da napravim štetu a ko to ne zaslužuje, ali ako osoba koja je izašla i užurbano se udaljila nije David, onda je stvar jasna - David je ostao u kući i sledeće gdje se našao je mrtav uj Crkvenoj.

Mislim da ni policajci koji su vodili istragu a ni tužilaštvo ni ovaj scenario nisu odbacili, vidjećemo da li će se neko pojaviti da razjasni i ova pitanja.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
I ja vjerujem da nisu odbacili al zbog ovog pritiska su pozurili da zatvore sto brze
Tu se sad da spekulisati, ako je bio diler mozda su mu bili duzni za robu, dali mu kesa sta su imali a on popizdio i ponio laptop za ostatak...
Siroko je ovo al meni najjadnije sto su se objasnjavali preko medija, sta imas objasnjavati, zaklopi gubicu i radi svoj posao, nek se skuplja i pise ko sta hoce

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako ste gledali onog Karamelu i njegovu emisiju, onda se sigurno sjećate akademika koji je rekao da je David došao kod Rađena kući da mu instalira operativni sistem, ali pošto ti nije mogao uraditi sa njihovim internetom, onda je ponio laptop svojoj kući... :lol: :lol: :lol:

E sad malo ozbiljnosti opet...

Meni je zanimljivo da je laptop nađen nekih 50 do 60 metara unutar pokrivenog dijela Crkvene (čini mi se da su tako spominjali).
To mi direktno znači da je David sve to vrijeme u vodi držao laptop i da mu je tek tad ispao. Zaista mi djeluje kao nevjerovatno da laptop od cirka 2 kilograma pluta vodom...
Ako je neko podmetao dokaze, djeluje mi nevjerovatno da je neko ulazio toliko duboko u taj tunel. Kontam da bi ga ili bacili ili bilo gdje u Crkvenu ili u sami početak tunela.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nije nikakav problem da voda nosi neki teži predmet. Znaš i sam koliko je mali protok vode u kanalu kod nas u naselju, kamenje od 20 kg malo jači pljusak bez problema nosi po pedeset metara.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To mi baš čudno zvuči, nikad nisam vidio takvo nešto...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2018, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Možda je šepao jer ga je bolila guza.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]