banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2018, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
sinip je napisao:
У ком ти паралелном универзуму обитаваш?

To isto pitanje bih mogao postaviti i ja tebi.

Ја у оном у коме је сасвим аргументовано објашњено да Давида није нико отео, мучио, држао, силовао?!? па на карју баладе бацио у Црквену. А ти?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
NoisyBoy je napisao:
Imas svakodnevno proteste na trgu glavnog grada sto prijeti da se prosiri i na druge gradove.Vec se organizuju protesti u Novom,Modrici,Bijeljini,Istocnom dijelu RS...

nojzi brate, ti si fakat u paralelnom univerzumu, priviđa ti se oktobarski pad režima i sve nekako slikaš prema svojim željama.
u Prijedoru "protesti" traju poodavno, i posjećenost varira, od večeri do večeri, između 6 i 7 učesnika.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Rocker je napisao:
Nojzi se suzdržavao do sad, ali se izdade :D

Ako ti je baš stalo do "napada policije na narod" poturi leđa pod neku kornjaču pa kasnije uslikaj za raju na forumu.
Dugo nisam vidjeo masnice koje ostavlja "vaspitna gumena palica br 12" :D

А ко му је крив што реалност не одговара његовом поимању исте...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 11:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Rocker je napisao:

Ako ti je baš stalo do "napada policije na narod" poturi leđa pod neku kornjaču pa kasnije uslikaj za raju na forumu.

Nisam se nikad suzdrzavao da pokazem da bih rado vidio ledja Crvenoj Bandi koja je oskrnavila i ovo malo sto smo dobili,za sta je preko 23000 boraca VRS dalo zivot.A ti sto mislis da Crvenokosci danas stoje na braniku otadzbine tvoj problem,svako ima pravo na svoje misljenje.Ovo za palice i masnice ne bih komentarisao,vidim da je to vrhunac koliko tvoj mozak moze dobaciti.

Poslednji put menjao NoisyBoy dana 11 Maj 2018, 12:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
NoisyBoy je napisao:
sinip je napisao:
У ком ти паралелном универзуму обитаваш?

To isto pitanje bih mogao postaviti i ja tebi.

Ја у оном у коме је сасвим аргументовано објашњено да Давида није нико отео, мучио, држао, силовао?!? па на карју баладе бацио у Црквену. А ти?

Ovo nije bila tema mog komentara na koji si odgovorio.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Rocker je napisao:
.

Zar sada ne tuku tonfom?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kosta je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Imas svakodnevno proteste na trgu glavnog grada sto prijeti da se prosiri i na druge gradove.Vec se organizuju protesti u Novom,Modrici,Bijeljini,Istocnom dijelu RS...

nojzi brate, ti si fakat u paralelnom univerzumu, priviđa ti se oktobarski pad režima i sve nekako slikaš prema svojim željama.
u Prijedoru "protesti" traju poodavno, i posjećenost varira, od večeri do večeri, između 6 i 7 učesnika.

"Fakat" je rijec muslimanskog porijekla.Takvi mi pokusavaju prodati patriotizam?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
NoisyBoy je napisao:
Nisam se nikad suzdrzavao da pokazem da bih rado vidio ledja Crvenoj Bandi koja je oskrnavila i ovo malo sto smo dobili,za sta je preko 23000 boraca VRS dalo zivot.A ti sto mislis da Crvenokosci danas stoje na braniku otadzbine tvoj problem,svako ima pravo na svoje misljenje.Ovo za palice i masnice ne bih komentarisao,vidim da je to vrhunac koliko tvoj mozak moze dobaciti.

Obraćaš se bivšem starješini u VRS i borcu koji je ranjen dva puta. Vjeruj mi da znam dobro za šta sam se borio i odabrati za koga da glasam. Uvijek za crvene protiv terorista iz SDS-a.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Philby je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Da posaljes kornjace na narod,vodene topove,kao sto neki jastrebovi pokusavaju reci da je to dobra ideja.Ovo bih bas volio da se desi.To bi bio zadnji ekser u Vozdovom zbogom koferu na predstojecim izborima.

Koji kreten ovako nešto može i pomisliti, a ne napisati?
Neka se napuše kurca svi koji žele bilo kakvo nasilje na ulicama i međusobni sukob građana sa policijom. Vidimo kako federacija napreduje svaki put kad policija izmlati borce koji blokiraju put ili kad kreteni zapale neku od zgrada državnih instirucija. Odma primanja idu 20% gore, a strani investitori otvore po tri fabrike.

Upravo tako.
Samo debil moze da pozeli takav sukob i sve sto ide uz njega, paljevine, lomljenje po gradu, demoliranje!
Kakav retard moras biti da pozelis unistavanje grada u kojem zivis?!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
NoisyBoy je napisao:

Obraćaš se bivšem starješini u VRS i borcu koji je ranjen dva puta. Vjeruj mi da znam dobro za šta sam se borio i odabrati za koga da glasam. Uvijek za crvene protiv terorista iz SDS-a.

Svaka cast za prvu recenicu i moje postovanje.Ali to ne znaci da si u pravu i da bi ja samo zbog tog trebao promijeniti svoje misljenje o crvenim.Rodjen sam 1980, bio u VRS nisam direktan ucesnik rata ali sam imao i poginule i ranjavane u porodici.Hocemo li jos mjeriti koliko je ko dao krvi za RS?Vec sam jednom pitao Schlagera i nije htjeo dati svoje misljenje.Ako su Amerikanci u jeku i naboju srpskog patriotizma doveli svog covjeka tad na tenkovima ,zasto bi im to bilo problem uraditi danas?Tu sve price o americkom uplitanju u naredne izbore padaju u vodu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Tezak psihicki bolesnik moras biti pa da prizeljkujes da se posalje policija na ljude. Tezak.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
Philby je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Da posaljes kornjace na narod,vodene topove,kao sto neki jastrebovi pokusavaju reci da je to dobra ideja.Ovo bih bas volio da se desi.To bi bio zadnji ekser u Vozdovom zbogom koferu na predstojecim izborima.

Neka se napuše kurca svi koji žele bilo kakvo nasilje na ulicama i međusobni sukob građana sa policijom. Vidimo kako federacija napreduje svaki put kad policija izmlati borce koji blokiraju put ili kad kreteni zapale neku od zgrada državnih instirucija. Odma primanja idu 20% gore, a strani investitori otvore po tri fabrike.

Upravo tako.
Samo debil moze da pozeli takav sukob i sve sto ide uz njega, paljevine, lomljenje po gradu, demoliranje!

Kako retard mozes biti pa da se zakacis za vadjenje iz konteksta a ne procitati komentar u cijelini.Isto ono sto su juce Lukacu radili na sjednici.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Iz konteksta??? ahahahahahah

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kazete da imate svoje misljenje,da ste za konstruktivnu raspravu.Po cemu se ovo sad razlikuje od tog da neko od vas ode medju rulju na FB grupi i napise nesto suprotno od onog sto vecina misli?Sta mislite kakav bi odgovor dobili tamo?Nesto slicno kao ja ovdje? :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
NoisyBoy je napisao:
Svaka cast za prvu recenicu i moje postovanje.Ali to ne znaci da si u pravu i da bi ja samo zbog tog trebao promijeniti svoje misljenje o crvenim.Rodjen sam 1980, bio u VRS nisam direktan ucesnik rata ali sam imao i poginule i ranjavane u porodici.Hocemo li jos mjeriti koliko je ko dao krvi za RS?Vec sam jednom pitao Schlagera i nije htjeo dati svoje misljenje.Ako su Amerikanci u jeku i naboju srpskog patriotizma doveli svog covjeka tad na tenkovima ,zasto bi im to bilo problem uraditi danas?Tu sve price o americkom uplitanju u naredne izbore padaju u vodu.

Ti o "crvenim" jednostavno ne znaš ništa. Crveni su listom ušli u SDS, dva vodeća čovjeka u Tesliću su kod mene na krsnoj slavi odbili koljivo i izašli vani da ih slučajno pokojna majka ne okadi. To su crveni.

No, nema problema, zovi ih kako hoćeš, samo da ti kažem da bubaš gluposti a mi to ovdje na forumu ne volimo. Ja nemam licencu za napušavanje, pa će to uraditi neko drugi.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Rocker je napisao:

Takozvana teledirigovana.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
NoisyBoy je napisao:
vlakanje je napisao:
Philby je napisao:
NoisyBoy je napisao:

Upravo tako.

Kako retard mozes biti pa da se zakacis za vadjenje iz konteksta a ne procitati komentar u cijelini.Isto ono sto su juce Lukacu radili na sjednici.

Nije iz konteksta jer ti bi volio da vidis taj sukob, ne zbog pravde za davida vec da bi lemi ispusio na izborima!?
Nije bitan razlog iz kojeg zelis sukob, bitno je da ti sukob zelis da se desi!
I to je to, ti ovo vidis kao priliku za rusenje vlasti, jebe se vama za davidom dragicevicem!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
A nemojte ga zajebavati. Skontao je valjda i on kakvu glupost je izvalio.
Obrisao bi da moze, ali citirase ga...jebi ga.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Na stranu sve ali ovolika polarizacija drustva i "mrznja" obicnih gradjana, to je prevrsilo svaku granicu, tuzno je gledati.

Odoh sad na fb (inace pokazuje mi da grupa ima 157,825 clanova) da vidim jesam li ja u toj grupi (da me nije neko ubacio), nije. Onda naletih bas na post gdje neko napisa "Lukac najveci zlocinac 21 vijeka"... mislim stvarno :( , od kuda takva ostrascenost, od kuda takve rijeci... dole naravno ima komentara Amera, Enesa i Indira "ratni zlocinac", "zlocinac zeljan krvi" i slicne gadosti...

Dalje, opet ova iskljucivost, ljudi koji nisu vidjeli nikakvog dokaza, neki nisu ni bili u Banjaluci od marta ali tacno znaju sta je bilo i kako je bilo. Bez imalo sumnje tvrde da je decko ubijen, mucen itd. Ako ukazes da je "mozda ovako bilo", NE, nije tako.

Dakle istaga JOS NIJE ZAVRSENA, znaci pustimo policiju da odradi svoje jer naravno jedini oni ovo mogu rijesiti. Ako iko ima ikakav dokaz, ili zna nesto neka iznese policiji i neka napise i na netu javno tako ce biti transparentno ako ne vjeruje policiji.
Obicni gradjani slucaj rijesiti ne mogu ali zato teorija mogu imati milion mali, to se treba zaustaviti.

Sto se tice samog Davida, decko je nastradao, da li je ubijen ili sam nesrecnim slucajem stradao, niko ne zna sa sigurnoscu tako da se NE MOZE TVRDITI ovo ili ono, nista dok se istraga ne zavrsi.

Izgleda da je bio i bar malo problematican tako da moguce je i da je ubijen, ko zna s kim se sve druzio i u sta umijesao. Medjutim isto tako i nesrecni slucajevi se dogadjaju pa covjek izgubi glavu da se covjek stvarno zapita kako je to moguce.

Otac je otac, on je ovdje totalno pogubljen, u svom bolu svasta kaze ali ipak mora biti oprezan, sve ima svoje granice. Ne mozes nekoga optuziti za ubistvo ili saucesnistvo u ubistvu ako nemas dokaze. Teske su to optuzbe. Ako imas dokaze OK, podnesi tuzbu, pomozi policiji neka se ovo rijesi.

Inace postoji sansa naravno i da sama smrt ostane misterija, ako NEMA svjedoka, NEMA kamere, ugla kada upada u Crkvenu, sta u tom slucaju? A naravno nema policije u svijetu koja nema nerijesen slucaj, bar jedan.

Opet kazem, ne moze se nesto kategoricno TVRDITI bez ikakvog dokaza, na osnovu rekla-kazala.

Poslednji put menjao Sibir dana 11 Maj 2018, 12:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]