banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 11:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
The_new_Statesman je napisao:
Zasto?

Da su te ikad silovali, znao bi da najbolje poslje toga ide jedan džoint...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 09:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2018, 19:26
puno je znao iskreno...pravdaaaa

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sta je znao? I kako je to saznao?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako je već puno znao, kako nije znao da pliva?
Šah. Mat.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Citiraj:
“Žalosti me što Milorad Dodik čak i tragediju porodice Dragičević koristi za političke spinove. Svaka policija protiv koje se digne narod i treba biti ukinuta”, napisao je Nikšić.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nermin- ... /180510026

Ko spinuje da je dignuta policija na svoj narod? Nesto se ne sjecam da je Polcija Republike Srpske tukla svoj narod kao Policija Federacije BiH. Cak i kad je Nermin bio vlast.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Tukli su pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova. Dvorana Borik. E sad, to što mu je narod to zaboravio, to je nešto treće. Dok god moje dijete koje nije moglo završiti za frizera bez ponavljanja razreda radi u Vladi kao referent, savjetnik i slično, ništa drugo me ne zanima.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Lukač puko ko zvečka.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
U Boriku su više glavu okretli, a Dodikove gorile djecu udarale. Ako misliš na to dešavanje u Boriku.

Ali meni je zanimljiv ovaj članak što se i Nikšić uglavio za slikanje, a ovaj objeručke prihvatio. Mislim, naravno da nema potrebe spominjati nedavni sukob specijalaca i demobilisanih boraca u FBiH. To je normalno.

Poslednji put menjao danijell dana 10 Maj 2018, 10:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Khal Drogo je napisao:
@pinkara, питање јесте смислено, али и реторичко јер се одговор зна.
Нема шансе да било који разултати истраге, било који, задовоље инструментализовану свјетину која се окупља на Тргу Крајине.

Полиција је ту у немогућој ситуацији, које год резултате истраге да објаве као "коначне", та лоботомирана и од лешинара који се настоје окористити на овој причи инструментализована свјетина ће то порицати, истрајавати како полиција лаже, како та "багра" опет штити некога, да су упетљани, и то проституисање ће се наставити. Спласнуће проституција ове приче тек када ти медији који роваре постану сами себи превише биједни и отрцани.

И опет понављам, Давидова судбина је неважна у овој причи, нико од ових што су се расписали, што као брину за истоном и правдом, што су предани у овој хајци, што арлаучу, грокћу и рокћу, и не мари за Давидовом судбином и како је скончао, нити маре да се случај разоткрије.

Ако ништа, форуми су добри да видимо како плебс дише, како размишља о некој теми, а ето захваљујући индијанцима из Ефбиха сазнали смо да тамо 90% људи не вјерује полицији Српске. Супер, ја сам био увјерен да је то 100%, минимум.

Ti si izabrao stranu, ocigledno ... zasto se ne ostavlja mogucnost da je ipak istina sto Davor govori?

Ja ne trvdim ali ostavljam mogucnost , a tvrditi da se vjeruje policiji to je presmjesno ...

Da si napisao vojsci pa hajde, vojska je narod a policija je vlast ...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Tukli su pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova. Dvorana Borik. E sad, to što mu je narod to zaboravio, to je nešto treće. Dok god moje dijete koje nije moglo završiti za frizera bez ponavljanja razreda radi u Vladi kao referent, savjetnik i slično, ništa drugo me ne zanima.
To su bila seljacko-navijacka posla. To sto su neki zbog posla imali znacke mup.a u sustini ne mjenja stvari.
Jeste sranje, ali neuporedivo je sa tim kada vlast izvede kornjace, borna kola, suzavac i vodene topove.

Da li je su pod jasnom komandom linijom i odlukama vlasti ikada policajci tukli svoj narod?

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Kako bi se ti osjećao da ti neko prijeti djeci, od kojeg najstariji ima 10 godina. Davor je upravu, ali su mu glavi napunili Vasković i kompanija.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Lukač je kanda neurozan.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
https://www.youtube.com/watch?v=LonKGuS9uuQ

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Lukač je puko, glup je jer su na to išli. Napali mu na porodicu da ga dovedu na tanak led.
Ovo što sad upravo govori je totalna ludost.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Psiho Lukac prijeti ako neko dirne njegovu djecu nacice ga garantuje. E da se tako boris i za drugu djecu nista od ovoga ne bi ni bilo.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A šta se dešava s Lukačem?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Ова прича јесте испростуисана, да ли ћемо сазнати истину или не (вјерованије не, остаће да свако вјерује у своје виђење) показаће вријеме, но овдје су се уплели у ову причу, предани су у хајци на полицију и тужилаштво, медији у фед.БиХ, укључујући и неке у Српској, прије свега портал "Бука" и БН ТВ, и једини разлог због којег су предани је речен у овом тексту https://www.klix.ba/vijesti/bih/nermin- ... /180510026 и кључни цитат који је Данијел пренио

Citiraj:
“Žalosti me što Milorad Dodik čak i tragediju porodice Dragičević koristi za političke spinove. Svaka policija protiv koje se digne narod i treba biti ukinuta”, napisao je Nikšić.

И то је та прича, зато они арлаучу, ричу, реже на полицију Српске (а ту су и ови из "Буке" и ови из БН ТВ), цљ је укидање те полиције, погледаје и коментаре читалаца (додуше, неки се и овдје убацују) испод тога текста.

И нема то везе да ли полиција Српске ради ваљано или не, уосталом увијек ће полиција бити у плебсу криминализована, циљ ове хајке је отети Српској још један од атрибута (имали смо ми ту сличну причу све тамо сдо 2004-е, невјероватне подлости и манипулације, знам ја добро како иде та игра) државности, и то јесте једини циљ.

Давидов отац је доживио емотивни слом, тешко се враћа у нормалу, ако се икад врати, у таквом све нестабилнијем стању је злоупотребљен од лешинара и погани, од којих неки (не сви, неки, а ови други су несвјесно у тој причи) раде на томе, неки опет што су кеширани, а неки поред тпга што су кеширани и исконски мрзе Српску.

Можда и није требало ово да напишем, но моје је да напишем како ствари стоје, па нека се свако одреди.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 10 Maj 2018, 10:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Predsjednik VS Karleusa
Ministar VS Vaskovic

Daleko smo dogurali

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
The_new_Statesman je napisao:
MuskoBre je napisao:
To su bila seljacko-navijacka posla. To sto su neki zbog posla imali znacke mup.a u sustini ne mjenja stvari.
Jeste sranje, ali neuporedivo je sa tim kada vlast izvede kornjace, borna kola, suzavac i vodene topove.

Da li je su pod jasnom komandom linijom i odlukama vlasti ikada policajci tukli svoj narod?

Pa ko im je naredio da tad rade šta su uradili? Ja? Ti? Narod?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Džontra je napisao:
A šta se dešava s Lukačem?

Evo priča na RTRS+ na NSRS,imaće ukupno 90 minuta...

Prilično razumno priča,ali kolegama se vjerovatno nije svidjelo ovo što je rekao da bi sam tražio pravdu za svog sina,da mu se nešto desi,a da institucije to ne mogu rasvjetliti.

Jer na tom njegovom položaju,to ne smiješ reći čak ni ako misliš tako...Moraš samo pričati "neka institucije rade svoj posao".

Vjerovatno na to kolege misle.

Vidi se da nije političar.

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 10:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]