Ова прича јесте испростуисана, да ли ћемо сазнати истину или не (вјерованије не, остаће да свако вјерује у своје виђење) показаће вријеме, но овдје су се уплели у ову причу, предани су у хајци на полицију и тужилаштво, медији у фед.БиХ, укључујући и неке у Српској, прије свега портал "Бука" и БН ТВ, и једини разлог због којег су предани је речен у овом тексту
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nermin- ... /180510026 и кључни цитат који је Данијел пренио
Citiraj:
“Žalosti me što Milorad Dodik čak i tragediju porodice Dragičević koristi za političke spinove. Svaka policija protiv koje se digne narod i treba biti ukinuta”, napisao je Nikšić.
И то је та прича, зато они арлаучу, ричу, реже на полицију Српске (а ту су и ови из "Буке" и ови из БН ТВ), цљ је укидање те полиције, погледаје и коментаре читалаца (додуше, неки се и овдје убацују) испод тога текста.
И нема то везе да ли полиција Српске ради ваљано или не, уосталом увијек ће полиција бити у плебсу криминализована, циљ ове хајке је отети Српској још један од атрибута (имали смо ми ту сличну причу све тамо сдо 2004-е, невјероватне подлости и манипулације, знам ја добро како иде та игра) државности, и то јесте једини циљ.
Давидов отац је доживио емотивни слом, тешко се враћа у нормалу, ако се икад врати, у таквом све нестабилнијем стању је злоупотребљен од лешинара и погани, од којих неки (не сви, неки, а ови други су несвјесно у тој причи) раде на томе, неки опет што су кеширани, а неки поред тпга што су кеширани и исконски мрзе Српску.
Можда и није требало ово да напишем, но моје је да напишем како ствари стоје, па нека се свако одреди.