banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2018, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
I ovo je fotografija sa druge obdukcije.
Zanimljivo je da administratori procjenjuju koji ce postovi biti pustani na zid. I onda vidis ovako neke budibogsnama.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ko je tip sa agrar frizurom ?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 17:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Како сам (вјерујем подоста) старији од већине форумаша, некако сматрам за обавезу да реагујем. И извињацам се што ћу отићи ван теме.
Постоји огромна разлика између форума и портала. Посебно у данашњем времену када су портали (и у Србији и у Српској, ови у фед.БоХ су ту посебна категрија) у служби неке политичке опције, и готово сви у служби трасирања пртине поданичком менталитету.

Форуми су ти гдје у времену данашњем још увијек преживљава, гдје је сачувана оаза слободне мисли. Ту форумаши могу написати шта заиста мисле, које теме више воле, невезано колико ће ти постови бити умнији или инфантилнији, сви могу ту изнијето свој став, учествовати у расправи.
Постоји ту наравно опасност када плебсу скинете стеге, и ту се расправо лако отме контроли, а неки ће и злоупотребити форум, и ту слободу коју је данас тако тешко остварити. Мислим наравно на псовке, увреде, вулгарности чему су форумаши склони када их "понесе" расправа.
Постоји начини како се борити против те нежељене појаве и када форумаши скрнаве ту тако тешко стечену слободу, и које не могу да напишем, из разумљивих разлога.

Портали имају модераторе, ту је све строго контролисано, ту је свака слободна и недај боже нежељена мисао "непропустива". Још горе ако се преиспитују наручени текстови у том порталу.
БН ТВ је у Српској посебна категорија. Ту могу проћи само "подобни" коментари, такође у правилу и глупи коментари. Ја тамо оставим који пута коментар, и имао сам искуства (наравно да ми већина коментара не прође) за не повјеровати. Који су то ликови.

Уосталом какав је портал и профил тих који га читају можемо закључити из слиједећег.
Тамо имате текстове о култури, спорту, много чему. И знате колико коментара имају ти текстови? 0 (словима нула). Сви, буиквално
Зато текстови о дневној политици, посебно када се спомиње Дпдик, сваки 100+ коментара. Ова прича, сваки дан неколико текстова, баш су је испроституисали, направили сапуницу, и сваки текст 100+ а неки и 200+ коментара. И то говри о том порталу.
И преко 95% су ботовски коментари (не берите бригу, неће ти на форум), а пишу их и сами модератори. Псовке и увреде се подразумијевају.

Зато равнати овај или било који форум са БН ТВ је причично увредљиво и за форум и за форумаше. Нити их треба посебно доживљавати озбиљно, и нису вриједни неке пажње. Наравно ако је неки текст занимљив теми може се пренијети. Некад чисто и да видимо колико далеко иде та лоботомија у покушају.

Још једном се извињавам што сам у реакцији отишао од теме форума.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2017, 13:52
pinkara je napisao:
Kada bi dosli na forum ovi bnovci mislim da bi doslo do ujedinjenja vaskolike svjetine da odbrane integritet i raznolikost blforuma.

Ne mozete jednog BN-ovca da iskontrolisete, a ne... @korisnik :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Nemoj tako. Za korisnika su se forumaši koji su inače na "mrš u tri lijepe" zajedno složili da je retard. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
shakal je napisao:
Schlager je napisao:
shakal je napisao:
shakal je napisao:
Koliko se ljudi okuplja na trgu? Okvirno

Kad sam ja bio,bilo je možda oko 300 ljudi.

Pa pišam se onda ako je to neka kritična masa za grad veličine BL.

Broj je sigurno veci ovih dana.Sigurno blizu hiljadu ljudi radnim danom a vikendom i vise.Svaki put kad dodjem grupa je sve veca i veca.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Op Op, počeli novi ljudi dolaziti...
Pitam se koliko ih ima provjerene informacije iz policije...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo ga novi član, imace efekta onaj komentar na BN-u. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne dobih odgovor koliko Davidovih vršnjaka koji su isto išli u ETŠ BL, a posebno u njegov razred dođe na ova okupljanja. Ako njih nema, mogu protestovati dok Milokrad ne umre.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa ne smiju ljudi. Pritiscnuce ih neko da svjedoce i izvlace informacije iz njih. Ovako im najbolje neutralni da ostanu.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
БН ТВ је у Српској посебна категорија. Ту могу проћи само "подобни" коментари, такође у правилу и глупи коментари. Ја тамо оставим који пута коментар, и имао сам искуства (наравно да ми већина коментара не прође) за не повјеровати. Који су то ликови.

Ja imam drugacija iskustva....Rijetko komentarisem tamo,mozda svega 15-20 komentara sam ukupno napisao na BN,i nikad mi nijedan nije izbrisan!

A uopste nisam ni razmisljao da li ce proci komentar ili ne,vec sam samo onako iskreno pisao kako zaista i razmisljam...kao i ovdje

A ni ovdje se ne mogu pozalit da me ikad iko cenzurisao.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:

Nazalost iz policije je tesko dobiti provjerene informacije .Nesto su se ucutali ovih dana,ne znam zasto je to tako.

Poslednji put menjao NoisyBoy dana 08 Maj 2018, 19:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Džontra je napisao:

Šta sam rekao eto BN-ovaca potpoiće nam forum...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nemanja066 je napisao:
Pa ne smiju ljudi. Pritiscnuce ih neko da svjedoce i izvlace informacije iz njih. Ovako im najbolje neutralni da ostanu.

Ko će ih pritisnuti?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Schlager je napisao:
Citiraj:

Ja imam drugacija iskustva....Rijetko komentarisem tamo,mozda svega 15-20 komentara sam ukupno napisao na BN,i nikad mi nijedan nije izbrisan!

A uopste nisam ni razmisljao da li ce proci komentar ili ne,vec sam samo onako iskreno pisao kako zaista i razmisljam...kao i ovdje

A kad si ti stranački čoek koji ima funkciju u istoj..ne smiju ... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
Džontra je napisao:

Nazalost iz policije je tesko dobiti provjerene informacije ovih dana.Nesto su se ucutali ovih dana,ne znam zasto je to tako.

Зато што мурија нема обавезу да даје било какве информације а камо ли провјерене, осим кад се закаже конференција за штампу?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

A kad si ti stranački čoek koji ima funkciju u istoj..ne smiju ... :D :D :D

:D

mene drinin nije ovim komentarom ubjedio da je tamo ne znam kakva cenzura...ali,posto znam da je njemu mile u rangu sa carom lazarom,zato mu i ne zamjeram sto pise tako :D

i danas sam,trazeci ovaj post o bl forumu na BN :D ,u tim komentarima ispod clanka vidio bar 20-30 posto onih koji obozavaju milu i pisu opoziciji da hoce vlast na guzove...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
NoisyBoy je napisao:
Džontra je napisao:

Nazalost iz policije je tesko dobiti provjerene informacije ovih dana.Nesto su se ucutali ovih dana,ne znam zasto je to tako.

Nego jesi li nam došao reći kako je David ubijen, od strane __________ (ubaci svoju verziju) a policija to zataškuje i mi smo glupi jer ne mislimo tako? I usput smo na SNSD platnom spisku...

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 08 Maj 2018, 18:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2018, 05:10
Nebi smjeli patolozi a pogotovo onaj sa VMA lagati ili neznati procjeniti stvari,vidi se da nema nekih lomova na licu u smislu deformacija,valjda su ispitali i jel imo krvarenje na mozgu,al cini mi se da rece Da ne iskljucuje ni druge povrede,poput onih udarcima,tako da se nemoze sa sigurnoscu reci jel ubijen il je sam upo i to ce biti tesko dokazati,neko ga je mogao,udarcem od pozadi onesvjestit pa ga bacit u rijeku.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mimikrija je napisao:
Džontra je napisao:

Šta sam rekao eto BN-ovaca potpoiće nam forum...

Jeste ,zaboravio si jos reci Sorosevaca,pink revolucija i sta sve ne jos.Covjek je pitao koliki je broj ljudi koji dolaze na trg i ja sam odgovorio sa nekom licnom procjenom.Ako je to razlog da me nazoves BN-ovcem i da cu "potpoice" forum OKEI .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]