banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2017, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Naravno da treba. Ujedno ćemo tako izbjeći one priče, "da nam je bio Muslin..." u slučaju debakla.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 20:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Lacio trazi samo 100 miliona "oera" za naseg SMS, hoce da ga zadrze a traze toliko :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 09:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
http://zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/ ... -selektora

I taaakoooo...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 09:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Još jedna potvrda da smo govna bez premca.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Катастрофална одлука.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Напокон је неко прогледо у савезу.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Ćaća ne seri. Nisu trebali postavljati Muslina onda. Nije da se nije znalo kakav je trener i koliko je tvrdoglav. Nije došao sa Marsa jbg. Čovjek ispoštuje dogovor, odvede nas na SP direktno i oni ga smjenjuju jer ne igra lijep fudbal. Je l' Grčka igrala lijepo kad je osvojila EP? Je l' Italija ikad igrala lijepo? Igraju Portugalci lijepo uvijek pa vazda ispuše.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Португал је шампион европе, толико о пушењу. Или си био саркастичан, а ја нисам сконтао. Не могу они с нама у исту реченицу.

Јебеш Муслина, немач појма, најбоље да ћу за њим жалити што више није селектор. Једино је горе ако опет поставе неког батађористу, али контам да ни Кокеза дебилни није толика будала. Ако се он уопште ишта пита.
Добијеш групу као да је Путин лично извлачио, ко фол неки дефанзивани селектор, а од просјечних репрезентација се напримали голова, да се не лажемо.

Нећу ја никог убјеђивати да сам ја управу, али немојте ни ви мене да ово није треблао урадити.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Португал је шампион европе, толико о пушењу.

Prvi put. Više imaju neučešća na EP nego učešća. Više puta je učestovala Jugoslavija nego oni, a Jugoslavija ne postoji 20 godina. A igraju lijepo, prelijepo.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Први пут шампиони европе, небитан података тотално.
Јебла те Југославија и прошлост.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Srpski fudbal mi izaziva gadjenje!

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
to sad koliko je Muslin strucan ili nijie manje vise, al bez obzira jebote kontam da nije moralno da covjek ostvari cilj koji si mu postavio, odvede te na svjetsko prvenstvo i onda ga otjeras
da su mu dali otkaz bar dvije utakmice prije kraja kvalifikacija ne bih rijec rekao, al ovako su bas djubrad

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 10:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Upravo. Ko se sada prihvati klupe Srbije totalni je kreten.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Konacno nesto pametno i od Kokeze da docekam.
Nije ni Piksi za selektora, mutljaros je i on, ne znam da li uopste i smije doci u Srbiju. Ne tako davno su bacane bombe na njegovu kucu, napadnut je na Marakani, tacnije izbacen sa stadiona. Saradjivao je sa najvecim krimosima, a ne znam sto mu je to bilo potrebno.
Dovesti Nikolica ili Milojevica, pod uslovom da moze ostati i na Zvezdinoj klupi. Mada, moglo bi se pokusati i sa Grofom. Opet kad pogledas, izbor je slab. Ima tu par dobrih trenera u Srbiji, ali to jos nisu neka imena koja bi ubijedjene zvijezde postovale. Stolica, Veselinovic, Rastavac... momci koji imaju stofa, ali ko su oni za splavarose?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 12:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
e sad vise nije sterilno,bezlicno,i dosadno "MOZDA"! :D

iako sam do prije koji dan imao razumjevanje za obe strane,sad sam se def opredjelio..

iscitah sve ovo ovdje i po portalima,i potpuno sam na strani kokeze,cace,raskoljnikova...hebo muslina...

mozda i zato sto s godinama sve manje uopste cjenim trenersku ulogu u sportu...ruzno rec,ali skoro da mi djeluje da to moze svako biti...

vise cjenim i sudije,nije ni to lako....mozes do 40 i neke godine...o igracima koji citav zivot treniraju i po blatu i po suncu,rade hiljade sklekova i trce hiljade kilometara,to da ne pricam....ogromno postovanje imam prema svakome ko je postao igrac!!!
pokusao sam,nisam uspio,ali znam koji je to krv i znoj...koliko i talenta i sportske inteligencije moras imati da bi uspio,a jos vise radnih navika!...uopste nisam od onih koji to nipodastavaju "svak je mogao da je htio"...ne....

al trenere zaista ne sljivim 2% :(

u mojoj glavi to ide toliko daleko,da sam recimo siguran da zinedin zidan nije odjednom najbolji trener ssvih vremena i toliki genijalac,koji je jedini uspio i osvojit i odbranit ligu sampiona!!....ne,cak da idem do granice apsurda,mislim da u borcu uopste ne bi bio prvak bih,ni blizu...niti bi imao bolje rezultate nego cupo vranjes ili vule trivunovic...al uopste nisam siguran da neko od njih ne bi bio prvak evrope sa bejlom,ronaldom,iskom,benzemom...

znaci,ocito trenere ne hebem 2%,ne samo u fudbalu...i za duleta vujosevica sam mislio da je vanzemaljac,pa se ispostavilo da je stvar bila samo u politickoj podrsci...za radonjica isto,dok ne dodje sad momak jos bolji od njega....
i onda citam ove detalje razgovora muslin-kokeza,gdje predsjednik saveza samo trazi da do mundijala da sansu mladjim igracima,tipa andrija zivkovic,nemanja radonjic,grujic,sergej milinkovic savic...a selektor kaze "ne samo da necu zvat sergeja,vec mi i ljajic nije u planovima,iako sam ga zvao zadnje dve utakmice!!"..

e pa majstore,hebi se ti,ako se smatras vaznijim od igraca,i ti i tvoja sujeta!!

cim ti mozes biti trtener ili selektor i sa 70+ godina,to je meni odmah degradirajuce i za funkciju i ulogu...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 12:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako je post bio nejasan,da pojasnim da se ni najmanje ne slazem sa vlakanjem,zokom,skevom,pinkarom,republika srpska,giometrom i ostalim...

pucajte :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Paun i Jokan, to su nasa dva najbolja trenera i tacka.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 13:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

samo nac neko rjesenje da igraju najbolji igraci i bez managerskog upliva,potpuno mi je svejedno ko je taj koji moze to obezbjedit....pa kako god da prodjemo u rusiji....a ne da mi od najskupljeg igraca trazis da ispunjava neka tvoja "tri uslova" :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Okt 2017, 13:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Slager, iako si vecinom u pravu, ipak ima i do trenera, strucnog staba. Eto, Crvena zvezda ima Milojevica, a Milojevic ima strucni stab koji zna svoj posao. Jedni skautiraju protivnike, jedni rade na snazi, jedni rade sa mladjim igracima, a na kraju Milojevic to sve sklopi i tim izgleda kako izgleda. Nazalost, danas se u srpskom sportu gleda neka stara slava, pa tako je Krstajic u strucnom stabu, Djorovic i tako ti. Mozda su oni bili dobri fudbaleri, ali to ne znaci da su za trenere. Eto, ko je od vas cuo za Kosanovica, koji je sad u Zvezdi? Niko, a covjek je suvo zlato za klub. Veliki posao je uradio za zlatne orlice, ali za njega niko ne zna, on je anonimus i njemu se nikad nece dati sansa, vec tamo nekim Krstajicima, Djorovicima i sta znam.
Trener treba da uklopi razlicite karaktere u jedan karakter, pobjednicki.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 13:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Citam Vajs kandidat za selektora.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]