banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 08:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2017, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Мектића, па да све гори.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
I onda kažu da SDS ne drži Dodika na vlasti.....idemo u nove pobjede sa likovima koji nisu nikad ni jedn bitku dobili

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
V@nja je napisao:
http://www.srpskacafe.com/2017/09/bosic-sds-ov-izbor-za-predsjednika-srpske/

Nas treba jebati

Recite mi da mi se svasta prividja kao kutku...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
:sign2:

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
The_new_Statesman je napisao:
V@nja je napisao:
http://www.srpskacafe.com/2017/09/bosic-sds-ov-izbor-za-predsjednika-srpske/

Nas treba jebati

Recite mi da mi se svasta prividja kao kutku...

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 13:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ako se ovo stvarno desi, zovite me da vam izguglam kako se ispisuje iz stranke... :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ja kontam da je ovo suplja... Neko lozi narod bezze.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Za sad tu vijest prenose samo neki žnj portali

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Jedini ko iz SDS u ovom trenutku moze dobiti Lemijevog kandidata je Mico Micic. Svi ostali su ili kocka, ili kao u ovom (Bosic,Mektic) slucaju propast i pre izbora.
E sad pitanje je da li vladajucim odgovara Mico koji ne jebe zivu silu.
Jer njegovom pobjedom bi se morao promjeniti neki odnos snaga u samoj stranci, a nesto ne vjerujem da ce se Vukota i ostali sloziti sa tim.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Ko jebe Vukotu i ostale ako je Mićo normalan i napravi sa svojom ekipom nešto. Al sudeći po istoriji, male su šanse da bi se šta mjenjalo...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 07:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Za sad tu vijest prenose samo neki žnj portali

Znj portali plus brt Boske licno:

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/B ... uci/444870

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 07:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Znaci da se sam namece.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 07:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, ali za predsjednika Vlade. Valjda mu je jasno da bi ga u direktnom suprostavljanju potukao cak i Adam Sukalo.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 07:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja bih definitivno glasao za Micica.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Obican "mali" covjek pada u trans kada cuje kako Mektic proziva Dodika za sverc i kriminal. Mektic jedini ima kapaciteta da dobije Dodika (Dodikovog kandidata) u tom prizemnom prepucavanju koje je neminovno.Covjek je bio u ratu, nema oraha u dzepovima... On je u stanju da prodrma i one koji ne izlaze na izbore. A to je potrebno za pobjedu protiv Dodika, za koga glasaju bukvalno svi koji su na drzavnim jaslama. Ne postoji SNSD. Postoji Dodik, koji je sam SNSD i bez kojega ce se ta stranka istog momenta raspasti na sto frakcija.Znaci treba neko glasnjji i da jace pjeva pod satorom... Ako SDS njega ne kandiduje,dzaba se trude u opste.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prvo sam kontao da se zajebavas, kad ti stvarno ozbiljan. Ja kao clan SDS i glasac ne bi glasao za Mektica pa makar mu protiv kandidat bila Majkicka. Otisao bi nacrtao veliku k.rcinu i spokojan ubacio listic.
Meni je i sad zalosno da dobijes priliku da preko vlasti u Sarajevu nesto uradis, da skupis neke poene, pridobijes narod, pokazes da si drugaciji od njih, da moze bolje, iiiii sta uradis, postavis jebenog Mektica za bilo sta i kao klovna ga koristis na televiziji, ne shvatajuci da samo radis protiv sebe i SDS.
Ako ce(mo) traziti Baju u svojim redovima da bi ga suprotstavili laktaskom Baji onda nam se crno pise.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 16:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
1-ako je ovaj forum ikakav reper,onda bi ubjedljivo najbolji naš kandidat bio Mićo Mićić!

nekako je ĆoMi isplivao u narodu kroz one poplave...pojavljivanje na svakom nasipu u uniformi Civilne Zaštite....i treba možda taj public relations i ispoštovat...možda bi zaista najviše glasova dobio od bilo kog našeg drugog kandidata...

Bosićeva kultura dijaloga,odmjerenost,obrazovanje i poznavanje stranih jezika,neumješanost ni u jednu aferu,niti veza sa bilo kojim tajkunom.....ovdje se tumači kao mrljavost,smotanost,nesposobnost...jednom rječju-nikakvost! :D ...čak se i laži plasiraju da se kandidovao za ko zna šta i redom gubio,što je apsolutna besmislica..ja ne znam da je ikad bio naš kandidat ni za kakvu krucijalnu funkciju....čak naprotiv,zamjeralo mu se što se nikad lično ne kandiduje...

S druge strane,za ovaj forum je Mektić druga suprotnost....Seljačina...neotesan....natčovječanskim naporom sastavlja početak sa krajem rečenice...

Znači,ako je vjerovat forumu-Mićo..tačka!!

2-Ovo što mediji naglabaju,godinu pred izbore,to su gluposti...još ni Glavni odbor SDS ne zna ko će biti naš kandidat....da imaju sad one liste za kladionioce,koje nude kvote za Evroviziju,Svjetskog prvaka u fudbalu itd....i da su izbori sutra...ja bih se kladio da će za Predsjednika RS,kandidat "sds-a" biti Mladen Ivanić,a njihov na drugoj strani Siniša Karan....ali,politika je živa stvar,i to će se mjenjati sigurno do sledećeg ljeta kad bude objava kandidata...prerano je za bilo kakvo otkrivanje karata....

Poslednji put menjao Schlager dana 28 Sep 2017, 16:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Можда би народ и гласао за Мектића баш због тог што је такав, неатипичан политичар који каже шта му је на уму, и то рјечником који разумије сва популација, без неких страних, исфорсираних термина које обичан човјек не разумије.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
1-ako je ovaj forum ikakav reper,onda bi ubjedljivo najbolji naš kandidat bio Mićo Mićić!

nekako je ĆoMi isplivao u narodu kroz one poplave...pojavljivanje na svakom nasipu u uniformi Civilne Zaštite....i treba možda taj public relations i ispoštovat...možda bi zaista najviše glasova dobio od bilo kog našeg drugog kandidata...

Bosićeva kultura dijaloga,odmjerenost,obrazovanje i poznavanje stranih jezika,neumješanost ni u jednu aferu,niti veza sa bilo kojim tajkunom.....ovdje se tumači kao mrljavost,smotanost,nesposobnost...jednom rječju-nikakvost! :D ...čak se i laži plasiraju da se kandidovao za ko zna šta i redom gubio,što je apsolutna besmislica..ja ne znam da je ikad bio naš kandidat ni za kakvu krucijalnu funkciju....čak naprotiv,zamjeralo mu se što se nikad lično ne kandiduje...

S druge strane,za ovaj forum je Mektić druga suprotnost....Seljačina...neotesan....natčovječanskim naporom sastavlja početak sa krajem rečenice...

Znači,ako je vjerovat forumu-Mićo..tačka!!

2-Ovo što mediji naglabaju,godinu pred izbore,to su gluposti...još ni Glavni odbor SDS ne zna ko će biti naš kandidat....da imaju sad one liste za kladionioce,koje nude kvote za Evroviziju,Svjetskog prvaka u fudbalu itd....i da su izbori sutra...ja bih se kladio da će za Predsjednika RS,kandidat "sds-a" biti Mladen Ivanić,a njihov na drugoj strani Siniša Karan....ali,politika je živa stvar,i to će se mjenjati sigurno do sledećeg ljeta kad bude objava kandidata...prerano je za bilo kakvo otkrivanje karata....
Moram da dodam za Micu i pobjedu u foto finisu onog za malo gradonacelnika.
Tu mi je dodatno porastao u ocima, ovaj tamo laje, rezi, pobjeda dza bu, dok veliki Don strpljivo ceka kraj brojanja

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 16:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
hebiga,onda bi ti naš predsjednik glavnog odbora,milićević,trebao biti veća faca,ako već tako gledaš stvari... :D

sve je u tesliću bilo protiv njega...režimski mediji 24/7.....željkica i ministar zdravlja iz teslića..... sa svojom mašinerijom...

sve je dzaba kad si faca :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]