1-ako je ovaj forum ikakav reper,onda bi ubjedljivo najbolji naš kandidat bio Mićo Mićić!
nekako je ĆoMi isplivao u narodu kroz one poplave...pojavljivanje na svakom nasipu u uniformi Civilne Zaštite....i treba možda taj public relations i ispoštovat...možda bi zaista najviše glasova dobio od bilo kog našeg drugog kandidata...
Bosićeva kultura dijaloga,odmjerenost,obrazovanje i poznavanje stranih jezika,neumješanost ni u jednu aferu,niti veza sa bilo kojim tajkunom.....ovdje se tumači kao mrljavost,smotanost,nesposobnost...jednom rječju-nikakvost!

...čak se i laži plasiraju da se kandidovao za ko zna šta i redom gubio,što je apsolutna besmislica..ja ne znam da je ikad bio naš kandidat ni za kakvu krucijalnu funkciju....čak naprotiv,zamjeralo mu se što se nikad lično ne kandiduje...
S druge strane,za ovaj forum je Mektić druga suprotnost....Seljačina...neotesan....natčovječanskim naporom sastavlja početak sa krajem rečenice...
Znači,ako je vjerovat forumu-Mićo..tačka!!
2-Ovo što mediji naglabaju,godinu pred izbore,to su gluposti...još ni Glavni odbor SDS ne zna ko će biti naš kandidat....da imaju sad one liste za kladionioce,koje nude kvote za Evroviziju,Svjetskog prvaka u fudbalu itd....i da su izbori sutra...ja bih se kladio da će za Predsjednika RS,kandidat "sds-a" biti Mladen Ivanić,a njihov na drugoj strani Siniša Karan....ali,politika je živa stvar,i to će se mjenjati sigurno do sledećeg ljeta kad bude objava kandidata...prerano je za bilo kakvo otkrivanje karata....