banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Sep 2017, 19:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa da je taj 1% otisao na drugu stranu,budi siguran da nas pet ovih dunjica,stevandica,banjaca,maksimovica i slicnih poslanika ne bi napustilo i preslo iz vlasti u opoziciju....kako da ne...tad bi neki drugi bili krhki...ljudi su govna.....vjecni su ljubav i ideja

nemam ja mnogo strasti u zivotu,uvijek sam volio taj fk borac i sds.....sad je borac snsd-ov klub.....bez dodikovog necaka i njegovih tajkuna ne mozes jedan deterdzent za pranje sudja kupit,a kamoli dovest nekog igraca ili neku stratesku odluku donijet...

sad ako mi se ta personalna rjesenja ne svidjaju,trebam borac zamrzit,radovat se njegovim neuspjesima,ismijavat?

ili nesto slicno mi sugerisete vezano za sds,bosica,govedaricu?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:

Druga opcija je jos decenija, dvije predsjednikovanja cara golaca drugog uz pomoc brt Vasketa.
Pa ako sta ostane nasljednicima, dobro jest, a ko ne, jbg...

Pazi,ovo što si naveo je suština svega.Ljudi ne svataju da je vremena sve manje i manje i da se mora desiti neki radikalni zaokret u politici jer ovako više ne ide....ili ako bude išlo,ići će u definitivni krah i nestanak.Očekivao sam više od nove stranačke vlasti,više u smislu pomenutog zaokreta ali se nastavilo tamo gdje se stalo odlaskom Bosića.Evo sad će godina dana od kad je osnovan Socijalno-ekonomski savjet SDS-a koji ima sektore za pravdu, ekonomiju, obrazovanje, zdravstvo, bezbjednosti i demografsku politiku,koji je do sad trebao izaći sa inicijativama iza kojih će stajati SDS. Od tad do sad se ništa nije desilo...nula...zero.A u Savjetu su ljudi koji imaju kapacitet da kvalitetno odraditi posao poput gosp. Slaviše Rakovića i drugih.
Znači nije do Savjeta već do sarajevsko-gatačke uhljebljene kamarile.
Njima je dobro i čisto sumnjam da imaju dodir sa običnim narodom i njihovim problemima.Nemaju ni prestavu o evidentnoj propasti o kojoj pričaš.
Zašto sam ovako reagovao na Govedaricu...pa zato što je prethodnih dana uveliko najavljivao van instituciono djelovanje a danas nakon razgovcora sa Vučićem is iste se povukao.OK,mogu ja shvatiti da je Dodik satjeran u ćošak ali ne mogu shvatiti lidera najjače opozicione stranke da se Dodik neće ljigavo izvući iz situacije...kao što je i uradio.
I šta sad????? Nikom ništa ,a?Dodik suspendovao referendum,biće ubuduće kooperativan sa crnim đavolom da bi dobio kredite a mi ćemo i dalje jalovo lajati na njega.Jebeš to,ja to neću....ko hoće neka liže iza kamarile.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
@Schlagzi, necu reci da stranku izjednacavas sa fudbalskim klubom. Presmjesno je.
Za klubove navijate, iako vas vecina ne ucestvuje u bilo kakvim dogovorima ili odlukama vezanim za klubove.

Stranke su (treba da budu) kanal kojim sire narodne mase uticu na stanje drustva i pravac u kome ce kretati.

Klanjanje autoritetu u stranci ne dovodi do efikasnije i mocnije stranke sposobne da ispuni volju vecine biraca, clanova i simpatizera. To se dobija stalnom presijom na rukovodstvo.

Nema tu mjesta za ljubav.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 20:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

..pa zato što je prethodnih dana uveliko najavljivao van instituciono djelovanje a danas nakon razgovcora sa Vučićem is iste se povukao.

na to vaninstitucionalno djelovanje zaboravi...bez obzira sto se vladajucima govno smrzne i imaju nocne more od nekog imaginarnog "makedonskog scenarija" kojeg izgleda i nocima sanjaju,pa ga zato svako vece pominju...ja sam potpuno jasnu sliku o tim stvarima stekao prosle godine u parku,14 .maja na onim nasim protestima saveza za promjene...apsolutno NIJEDNOG gradjanina banjaluke nisam prepoznao,iako sam rodjen u ovom gradu i pola grada bar znam....osim nas stranackih aktivista iz tih par stranaka koje vec u glavu znam sa tih predizbornih tribina koje budu ponekad zajednicke...sve ostalo neka nepoznata masa dovezena busevima iz bjeljine,sokoca i ostatka rs...znaci nijednog banjalucanina da ga ja znam...nula...ziro....neko ce rec da sklanjaju guzove,nek neko drugi ide...ili su zadovoljni,samo nek ne puca....podrzavam i misljenje da se vlast mjenja na izborima,a ne na ulici ili parku...bilo kako bilo,savjetujem ti da ta vaninstitucionalna rjesenja zaboravis potpuno,bar moje proslogodisnje iskustvo je takvo...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
bez obzira sto se vladajucima govno smrzne

Boli vladajuce kurac za ovakvim SDS
Ponajvise zato sto je svaki, ali bukvalno svaki javni istup stranke bio autogo

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 20:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovde se slazem sa Schlagerom. Niti sam bio za ulicu kada je Lemi to radio, niti sam sada.
Ulica samo slabi ovo jada sto imamo.

Dok sa druge strane, nepostojanje opipljivih ideja i vizija stvara masivan marketinski problem SDS.a.

Jer za vecinu naroda SDS nudi samo Dodika u bezbroj verzija. To ne donosi glasove. To ne tjera da izadjes da glasas.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisi ti mene skonto
I ja sam protiv mitingovanja....to je bar jasno
Samo kažem da presednik najjače opozicione stranke ne može sebi dopustiti poziv na miting koji će na dan mitinga poništiti.
A sve je uzrok nepostojanja jasnih stranačkih ciljeva koje su morali definisati ljudi koje su zadužili za to.Bosićevski pristup politici komentarisanja svakog Dodikovog poteza vodi stranku u raspad,ostat će samo ljuštura.
Ja sam u stranci u sličnoj situaciji kao i ti,imam neku funkciju koju obavljam čisto da budem prisutan i da kažem koju "pametnu" i znam da je to moj maximum.Nemam ambicija pa se ne moram nekome šlitati (čak sam oko sebe okupio ekipu slični ambicija :D )...nisam omiljen u stranci ali sam neizbježan :wink: (takav sam i kod kuće :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 20:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

iako pises poslije tns-ovog posta,po textu pretpostavljam da se meni obracas...nemam ja vise cak ni te marginalne funkcije,obicni sam clan,kao neko ko se juce uclanio..iako sam tad bio predsjednik mjesnog odbora,nisu mi dali ni da glasam za predsjednika gradskog odbora,na ovim proljecnim stranackim izborima....u zadnjih pola godine su me samo na nasu slavu,petrovdan pozvali...otisao sam,proveselio se sa dragim ljudima,ostao zadnji,do fajronta,pjevali radovanove pjesme i to je to...u 2017-oj,jednom znaci,kao oni penzioneri :D .....istina,volio bih da sam tu na Slavi,vidio nase kandidate sa zadnjih izbora...ili generalnog sekretara vladu babica...ognjena tadica...ili bar odbornike nase,predraga vulina,ljubu ninkovica.....nazalost,oni poput vas,izgleda to sve dozivljaju crno-bijelo,i nije ih bilo....to mi je neka mrlja...ili su jednostavno ljudi sa integritetom,kojima je licni ponos iznad nekih stvari,necu da arbitriram,al samo ne volim podjele...

uglavnom,na kakvoj god da si funkciji,u stranackoj hijerarhiji si iznad mene,i nemoj tako pisat kao danas :lol: :lol:

znas kako je njegos govorio.....Ko na brdu ak` imalo stoji više vidi no onaj pod brdom 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
mislim da je sazrelo vrijeme da ovaj gastos iz Zupe plati 2,3 kile jagnjetine i da se na miru raspravi stranacka politika uzivo....doduse na dijeti sam al jescu ja bez hljeba

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stavljam 10 marki da se neces pojaviti :-D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
apolitican sam prilicno,nisam bez stava ali ni nesto posebno zainteresovan ali konstruktivnu raspravu slager cica ne bih propustio nema sanse

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako sam i mislio. Nea od tog nista :-D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slager trenutno:
https://m.youtube.com/watch?v=0wG_h3U568w

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2017, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Shlager i Čiča, dvije dijametralno suprotne tačke SDS-a! :D

Sent from my Redmi Note 3

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2017, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je najzalije sto cu ostati gladan uz svu tu stranacku politiku

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2017, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Dok je tebi rostfraja i ostrajha, neš ti bit gladan.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2017, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

On je naš Brnjo :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaAUwZ3BKiY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Evo vam promjene u SDSu...

http://rtrs.rs/vijesti/vijest.php?id=270992

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I on je počeo čitati naš forum ali kasno jbg

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2017, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
http://www.srpskacafe.com/2017/09/bosic ... ka-srpske/

Nas treba jebati

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]