The_new_Statesman je napisao:
Druga opcija je jos decenija, dvije predsjednikovanja cara golaca drugog uz pomoc brt Vasketa.
Pa ako sta ostane nasljednicima, dobro jest, a ko ne, jbg...
Pazi,ovo što si naveo je suština svega.Ljudi ne svataju da je vremena sve manje i manje i da se mora desiti neki radikalni zaokret u politici jer ovako više ne ide....ili ako bude išlo,ići će u definitivni krah i nestanak.Očekivao sam više od nove stranačke vlasti,više u smislu pomenutog zaokreta ali se nastavilo tamo gdje se stalo odlaskom Bosića.Evo sad će godina dana od kad je osnovan Socijalno-ekonomski savjet SDS-a koji ima sektore za pravdu, ekonomiju, obrazovanje, zdravstvo, bezbjednosti i demografsku politiku,koji je do sad trebao izaći sa inicijativama iza kojih će stajati SDS. Od tad do sad se ništa nije desilo...nula...zero.A u Savjetu su ljudi koji imaju kapacitet da kvalitetno odraditi posao poput gosp. Slaviše Rakovića i drugih.
Znači nije do Savjeta već do sarajevsko-gatačke uhljebljene kamarile.
Njima je dobro i čisto sumnjam da imaju dodir sa običnim narodom i njihovim problemima.Nemaju ni prestavu o evidentnoj propasti o kojoj pričaš.
Zašto sam ovako reagovao na Govedaricu...pa zato što je prethodnih dana uveliko najavljivao van instituciono djelovanje a danas nakon razgovcora sa Vučićem is iste se povukao.OK,mogu ja shvatiti da je Dodik satjeran u ćošak ali ne mogu shvatiti lidera najjače opozicione stranke da se Dodik neće ljigavo izvući iz situacije...kao što je i uradio.
I šta sad????? Nikom ništa ,a?Dodik suspendovao referendum,biće ubuduće kooperativan sa crnim đavolom da bi dobio kredite a mi ćemo i dalje jalovo lajati na njega.Jebeš to,ja to neću....ko hoće neka liže iza kamarile.