banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 17:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Odakle ste?
Srbija 41%  41%  [ 12 ]
Bosna 48%  48%  [ 14 ]
Jugoslavija 10%  10%  [ 3 ]
Hrvatska 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 29
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Dove je napisao:
Sorry, moja greska. Nekako mi je nelogicno bilo da je Mr.X rekao da su Srbi njegov narod (a 'vamo nam se prodaje za Engleza :)) ali fino pise 'moj narod'.!

Dove behave...

Moj narod su svi ljudi svjeta .Ja sam dio naroda-ljudske vrste-samo to je moj narod.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
osjecam istinsku zelju da kazem SORRY za sve one koji to nece da kazu a trebali bi, jedno sto moje Sorry bi se razlikovalo jer ja bi to zaista rekao-i zaista mislio...

It's OK.

God bless you.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Za P_I_M_P-a,

The Hunters

There were but two beneath the sky.

The thing I came to kill, and I.

I, under cover, quietly.

Watched him sense Eternity.

From quivering brush to pointed nose.

My gun to shoulder level rose.

*

And then I felt (I could not see),

Far off - a Hunter watching Me.

I slowly put my rifle by,

For there were Two who had to die.

The thing I wished to kill, and I.

Native American Prayer

p.s. Vader, ako prevedem izgubice se ritam.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Flavoure-Flave je napisao:
sarah je napisao:
Banja Luka,Bosna bila i ostace.A vi koji mislite suprotno,selite se i srbujte negdje drugdje.Bosna je kao kopriva,zdrava iz korijena a ozari kada je neko dirne. :wink:

Reci nam to ti "bosanko" nasa...
Kako mi idu na k...c ovi "najzagrizenije bosanske patriote" iz Svedske,UK,SAD...
Uff... :mad:

BTW. Banjaluka nije dio Srbije niti mislim da ce biti,ali je Banjaluka dio REPUBLIKE SRPSKE i narod u BL je srpski narod (sto znaci da je isti kao narod u BG,NS,Kragujevcu,Nisu...)

Pa tebi Flavoure sve ide na tu stvar.Bas si ugrozen,mislim da bi ti dobar psihijatar "mozda"mogao pomoci.Nikako mi nije jasno sta ocekujes od mene,da ti bodrim tu tvoju "Republicicu".Nisam sigurna da ce ti san postati java,na tvoju zalost a na moju radost nikada nece biti ono u sto ludo vjerujes.Voljela bih da te upoznam pa da mi kazes u lice sta mislis o nama bosancima ,ili se vec znamo ? :wink: Sta kazes na moj predlog??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 09:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2004, 15:02
narod u BL je srpski narod (sto znaci da je isti kao narod u BG,NS,Kragujevcu,Nisu...)

A sta je sa ostalim narodima u BL? Sta...ili moraju biti Srbi ili nista...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
blabla je napisao:
narod u BL je srpski narod (sto znaci da je isti kao narod u BG,NS,Kragujevcu,Nisu...)

Naravno da ne blabla...ovo sam rekao u kontekstu VECINE.
Nervira me sto ovakvi misevi poput X-a seru i filozofiraju o tome kakav je srpski narod,kako se trebamo ponasati i sl.Svjestan svam svoje vjerske i nacionalne pripadnosti.I kazem otvoreno da sam nacionalista.Pa sta ako sam.Samo po X-ovoj definiciji,ja sam EKSTREMISTA,MALOUMNIK,CETNIK i sl.To me najvise nervira kod njega i takvih likova.
X je spomenuo da je neko snajperom roknuo bebu.Dalje je nastavio u kontekstu kako "Flave i slicni tako razmisljaju".I onda mis pise kilometarske postove o tome kakav sam ja,kakav je srpski narod i sl.
Onaj ko je snajperom roknuo tu bebu-ja bih ga licno likvidirao!Makar bio moj najrodjeniji.Boli me kurac koje je nacionalnosti.
Pitanje za X-a:Ali...zar nisi nasao za shodno da spomenes 12 zvjezdica koje su pale sa neba u toku 92 godine???
To je upravo uradila "tvoja" civilizovana Evropa kojom se tako ponosis da si se odrekao korijena.
Btw. X,samo da ti kazem da imam rodbine drugih vjeroispovjesti i nacija.

Poslednji put menjao Flave dana 12 Maj 2005, 13:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
EZAN je napisao:
nitro ...
biti COVJEK je vrijednost i cast, a pripadnikom nekog naroda se radjas.
Razlika je ogromna.

Slazem se sa tvojom konstatacijom, ali moras da shvatis da ne zivimo svi po istim mjerilima i da tvoje misljenje nije etalon po kojem moraju da se ravnaju svi drugi. . . Apsolutno si u pravu kad kazes da je vrijednost i cast biti covjek i tu se ja slazem sa tobom, ali isto tako ni ja ni ti ne mozemo reci da grijesi onaj ko osjeca da je njegova pripadnost nekom narodu vrijednost i cast. . . Svi mi imamo razlicite poglede na stvari oko nas i nije za podsmjeh ono sto drugi smatra. . .

EZAN je napisao:
Svi su pripadnici "nekog naroda" i tu nema nista vrijednije ni casnije od pripadnika nekog "drugog naroda", inace ... hajde se druzi sa onim nacistom WHITE_...

Nacista i nacionalista nisu isti pojmovi. . . Znas to dobro. . .

Mr.X jasno ti je da su ljudi zive pod razlicitim ubjedjenjima. . . I ja se, kao i ti , uostalom kao vecina razumnih i civilizovanih ljudi, grozim od nekih stvari koje se ucinjene od strane mog naroda, ali isto tako se grozim i nad cinjnicom da su recimo i mom narodu ucinjene iste takve grozote, ali ja ne bjezim od toga nii upirem prstom u pripadnike drugih naroda zbog toga. . .
U ratu najvise ispastaju nevini, a ti recimo moras da priznas da je ista ta civilizovana Evropa, bombardovala Jugoslaviju 1999. godine i sve civilne zrtve kojih je bilo mnogo u tom bombardovanju podvela pod kategoriju "kolateralne stete". . . U Banja Luci je 1992 . godine u inkubaoru umrlo 12 beba jer je evropa ostala nijema na molbe da se u Banja Luku dopremi kiseonik za inkubatore. . . U Srebrenici je pocinjen zlocin nad zlocinima i takav zlocin je mrlja i samar uz obraz Srpskom narodu, od kojeg ce i cukun-unucima da nam bride obrazi, ali nisu svi pripadnici jednog naroda krivi za zlocine. . . Ako vozac napravi prekrsaj, ne mora da znaci da je kriv i suvozac koji se vozi sa njim. . . Ako si stvarno radio kao volonter UN onda shvatam da si bio u poziciji da sagledas stvari prilicno objektivno, ali i objektivnost je samo ideal gotovo nedostizan. . . Istina je relativna, a istoriju u ratovima pisu pobjednici. . .

Svi smo mi zrtve rata na ovaj ili onaj nacin i svi smo mi zrtve krutih ideologija koje nas u te ratove uvode. . . Zbog toga i jesmo u ovakvoj situaciji da raspravljamo o ovakvim stvarima. . . Zbog toga se dize prasina i nepotebne tenzije jer vecina nije u stanju da podigne nivo tolerancije i da pokaze dozu humanosti i civilizovanosti. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sarah je napisao:
sarah je napisao:
Banja Luka,Bosna bila i ostace.A vi koji mislite suprotno,selite se i srbujte negdje drugdje.Bosna je kao kopriva,zdrava iz korijena a ozari kada je neko dirne. :wink:

Reci nam to ti "bosanko" nasa...
Kako mi idu na k...c ovi "najzagrizenije bosanske patriote" iz Svedske,UK,SAD...
Uff... :mad:

BTW. Banjaluka nije dio Srbije niti mislim da ce biti,ali je Banjaluka dio REPUBLIKE SRPSKE i narod u BL je srpski narod (sto znaci da je isti kao narod u BG,NS,Kragujevcu,Nisu...)

Pa tebi Flavoure sve ide na tu stvar.Bas si ugrozen,mislim da bi ti dobar psihijatar "mozda"mogao pomoci.Nikako mi nije jasno sta ocekujes od mene,da ti bodrim tu tvoju "Republicicu".Nisam sigurna da ce ti san postati java,na tvoju zalost a na moju radost nikada nece biti ono u sto ludo vjerujes.Voljela bih da te upoznam pa da mi kazes u lice sta mislis o nama bosancima ,ili se vec znamo ? :wink: Sta kazes na moj predlog??

Nisam ugrozen nimalo,niti se osjecam ugrozenim.Ne ocekujem da bodris "moju" republicicu kako ti kazes.Ali nemoj ni ti ocekivati od mene da ja bodrim bosnjastvo i bosanstvo.U sta ja to "ludo vjerujem"???Vjerujem da trebam prozivjeti svoj zivot najbolje kako znam i umijem.I to ce biti tako nadam se.Ako si mislila na moju "zaludjenost" sa RS,onda ti kazem da NISAM zaludjen s tim.Pun mi je kurac srpstva (laznog),bosnjastva i hrvatstva.Najveci smecari su najglasniji.Gade mi se.RS ce postojati u sklopu BiH i mirna Bosna.
Psihijatar mi ne treba,vjeruj mi.Treba mi samo jedan stomatolog,imam kvar na 5-tici pa moram to da rijesim. :D
Kad bi me upoznala,mozda bi promijenila misljenje o meni.Ali...cisto sumnjam da bi ti i ja imali sta pricati o politici.Upravo zbog tvojih izjava da ih sad ne nabrajam,u meni raste nacionalni naboj.Nikad ni u jednom postu nisam izjavio da treba muslimane ili hrvate protjerati,da je neko necivilizovan,gadan i sl.I opet u tvojim ocima (navodim za primjer tebe,mada vecina bosnjaka misle da je tako) sam ja cetnik,seljak,sisao sa planine i sl.Ali opet...i don`t give a fuck.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Nitro je moj drug i on je u pravu. MIslim da je Srebrenica jedna velika mrlja srpskog naroda. zato bi trebalo da se pojedinci koji so iscenirali osude i kazne. dakle ja sam siguran da to nisu radili ljudi koji imaju zenu i djecu kuci nego svakojaki probisvjeti, narkomani i ludaci. Treba li da dodam da su veliki UN vojnici takodje odgovorni za sve sto se tamo desavalo. Mozda su oni veci ljudi on nas jer su vam dali malo hrane iz svojih vojnih zaliha kojima je istekao rok. Da oni su olicenje ljudstva sa svojim grafitima po Srebrenici. (da podjsjetim. Na jednoj zgradi u Srebrenici je pisalo (na Engleskom naravno) Nema zuba, ima brkove i mnogo smrdi - bosanska djevojka") Sad vi pogledajte koliko su oni veci ljudi od nas.

I jos nesto za ove ljudine iz polarnog kruga. Nemate pravo glasa ako se ja pitam. Dodjite ovde i zivite. Primajte 300 KM mjesecno i onda polemisite o ljudstvu i covjestvu. O drzavama, narodima i narodnostima. Nacionalistima i onima koji to nisu.Ko je dirnuo jednog muslimana u Banjaluci zadnjih 3 godine? Nisam nacionalista, zao mi je svega ovoga sto ocima gledam ali bice bolje. Samo nas nemojte zavadjati iz tih svedskih i danskih fotelja koje ste kupili od para njihovih poreskih obveznika koej su vam ustupljene kao humanitarna pomoc. sada kao glumite neko ljudstvo tamo a u stvari ste obicna rulja koja nije htjela da brani svoj narod. sad tamo slusate narodnjake, gazite im travnjake i kvarite sliku naroda odavde. Isto se odnosi i na Srbe iz dijaspore koji dodju ovde na forum i cetuju a ocevi ih fino sklonili od rata i bijede. slave Bozic i Uskrs a jos u ladicama drze crvene knjizice. O crkvi znaju koliko i prosjecan ateista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 14:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
I jos nesto za ove ljudine iz polarnog kruga. Nemate pravo glasa ako se ja pitam.

Ne pitas se .... kratko i jasno.
Citiraj:
Primajte 300 KM mjesecno i onda polemisite o ljudstvu i covjestvu.

Ljudstvo i "cojstvo" nema veze s parama.
A za 300 rakama ... ste sami krivi.

Citiraj:
Samo nas nemojte zavadjati iz tih svedskih i danskih fotelja koje ste kupili od para njihovih poreskih obveznika koej su vam ustupljene kao humanitarna pomoc.

:lol:
E starac (komarac) ti zaboravljas koliko je godina proslo od naseg dolaska ovdje. Malo ko da se nije snasao (samo onaj koji to nije htio ... ili fizicki bio u stanju). RADI SE I ZARADJUJE i sto je najvaznije normalno se zivi.
Eto bar ne kukamo kao ti ... 300 maraka i sl.
Citiraj:
sad tamo slusate narodnjake, gazite im travnjake i kvarite sliku naroda odavde.

Slusa se ono sto se uvijek slusalo. Ko je kako navikao.
BTW, kako bi na koncertu Baje ... neki dan ?

nitro
Citiraj:
ali isto tako ni ja ni ti ne mozemo reci da grijesi onaj ko osjeca da je njegova pripadnost nekom narodu vrijednost i cast. . .

Ja nisam ni rekao da grijesi TAKAV, grijesi onaj koji misli da je njegov narod malo "visi" od drugih.
Ja sam tako protumacio neke postove.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo sam sad skuzio...

EZAN je napisao:
:lol: ,
fino sto me stavljas u isti "rang" sa Tihicem a pogotova sa Silajdzicem.
LASKAVO - nema sta.

Citiraj:
biti srbin je vrijednost i cast ...

Ovo je biser foruma .... svih vremena.
:lol:

Pa "bosnjacino" ili "muslimancino" nasa :D (bez uvrede za ostale)...vidim da si najglasniji od svih "svedjana".Dok bude ovakvih komentara i ovakvih ljudi kao sto si ti,ja cu uvijek biti nacionalista (naglasavam NACIONALISTA)a ne SOVINISTA kao ti.

Vidim podsmijevas se narodu koji zivi za 300 KM mjesecno...fino,nema sta.E pa onda se zahvali nekom "cetniku" sto te je protjerao pa sad zivis tako dobro.(na gadost sam ti odogovorio ovom recenicom).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
mangia je napisao:
Nitro je moj drug i on je u pravu. MIslim da je Srebrenica jedna velika mrlja srpskog naroda. zato bi trebalo da se pojedinci koji so iscenirali osude i kazne. dakle ja sam siguran da to nisu radili ljudi koji imaju zenu i djecu kuci nego svakojaki probisvjeti, narkomani i ludaci. Treba li da dodam da su veliki UN vojnici takodje odgovorni za sve sto se tamo desavalo. Mozda su oni veci ljudi on nas jer su vam dali malo hrane iz svojih vojnih zaliha kojima je istekao rok. Da oni su olicenje ljudstva sa svojim grafitima po Srebrenici. (da podjsjetim. Na jednoj zgradi u Srebrenici je pisalo (na Engleskom naravno) Nema zuba, ima brkove i mnogo smrdi - bosanska djevojka") Sad vi pogledajte koliko su oni veci ljudi od nas.

I jos nesto za ove ljudine iz polarnog kruga. Nemate pravo glasa ako se ja pitam. Dodjite ovde i zivite. Primajte 300 KM mjesecno i onda polemisite o ljudstvu i covjestvu. O drzavama, narodima i narodnostima. Nacionalistima i onima koji to nisu.Ko je dirnuo jednog muslimana u Banjaluci zadnjih 3 godine? Nisam nacionalista, zao mi je svega ovoga sto ocima gledam ali bice bolje. Samo nas nemojte zavadjati iz tih svedskih i danskih fotelja koje ste kupili od para njihovih poreskih obveznika koej su vam ustupljene kao humanitarna pomoc. sada kao glumite neko ljudstvo tamo a u stvari ste obicna rulja koja nije htjela da brani svoj narod. sad tamo slusate narodnjake, gazite im travnjake i kvarite sliku naroda odavde. Isto se odnosi i na Srbe iz dijaspore koji dodju ovde na forum i cetuju a ocevi ih fino sklonili od rata i bijede. slave Bozic i Uskrs a jos u ladicama drze crvene knjizice. O crkvi znaju koliko i prosjecan ateista.

Prvi paragraf, za 10-tku. Kad ono u drugom sve uprska - pobi ono sto je gore rekao. Mene najvise nerviraju ovi koji znaju kako mi zivimo u dijaspori a nisu nikad bili ni vidjeli, nego sve rekla-kazala. I sto je najgore, svaki put se uhavte za one jadnike, koji su bili jadnici i tamo i koji bi bili jadnici da su i na Marsu, i sude po njima. Neko neki dan rece, rade po samoposlugama i gradjevinama, to rade isti ljudi koji su to isto radili i tamo (kao sad u Bosni svi su sa fakultetima i svi imaju dobre polozaje). U ovoj novijoj imigraciji (poslije ovog zadnjeg rata), govorim samo za Canadu i mozda mogu nesto reci i za USA, vecina (jedno 80-90%) koja je dosla za zavrsenim fakultetima rade taj posao ili su se nesto doskolovavali pa imaju dobre poslove, koji su dosli mladji - isli u skole i pozavrsavali i isto imaju dobre poslove. Sta hocu da kazem je: ko je bio prosjecan tamo prosjecan - je i ovdje, ko je bio dobar tamo - dobar je i ovdje. Nikakava mudrost!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 16:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nervira me sto ovakvi misevi poput X-a seru i filozofiraju o tome kakav je srpski narod,kako se trebamo ponasati i sl.Svjestan svam svoje vjerske i nacionalne pripadnosti.I kazem otvoreno da sam nacionalista.Pa sta ako sam.Samo po X-ovoj definiciji,ja sam EKSTREMISTA,MALOUMNIK,CETNIK i sl.To me najvise nervira kod njega i takvih likova.

Dragi flavoure ja nikada nisam rekao da ti spadas u neku kategoriju niti sam kategorisao narod u ove kategorije vec smo u kontekstu uzeli ovaj primjer kao dobar. Ja nemam pojma kakav je srpski narod niti znam kakav si ti otuda kako bi ja mogao ti govoriti ko si ti i kako se trebas ponasati. Nije dobro biti nacionalista i zalim te zbog toga.Al to je tvoj problem. Jedno pitanje koje sebi uvjek moras postaviti je -sta me cini da mislim da je moja nacija najbolja-a sve ostale ili vecina njih losa???Ustvari jesi li se ikad upitao takvo nesto, ne, nisam ni mislio.
Flavoure-flave je napisao:
X je spomenuo da je neko snajperom roknuo bebu.Dalje je nastavio u kontekstu kako "Flave i slicni tako razmisljaju".I onda mis pise kilometarske postove o tome kakav sam ja,kakav je srpski narod i sl.
Onaj ko je snajperom roknuo tu bebu-ja bih ga licno likvidirao!Makar bio moj najrodjeniji.Boli me kurac koje je nacionalnosti.

Flavoure ja ti negovorim kakav si ti i kako treba da se ponasas ti to govoris sebi, zasto sam sebi govoris da si nacionalista a ne sovinista, ja nevidim razliku u tome bar u nekom cjelom krugu ovih teza.
Sta te cini da mislis da je ok biti nacionalista a nije ok biti sovinista?
Ustvari ti i jesi sovinista pokazujes to iz mnogih uglova...nacionalista nisi , neki ljudi su te napravili takvim i isprali ti mozak filozofijom od koje se vecini ljudi dize kosa na glavi..Neces priznati, ok opet dobro.

Pitanje za X-a:Ali...zar nisi nasao za shodno da spomenes 12 zvjezdica koje su pale sa neba u toku 92 godine???
To je upravo uradila "tvoja" civilizovana Evropa kojom se tako ponosis da si se odrekao korijena.

Ovo je tipicno razmilsljanje nekog ko pojma nema o svemu sto se izdesavalo na podrucjima Bosne a yet bili su u sred nje.Prvo nij epalo nikakvih 12 zvjezdica,( kama srece da jedna padne na ovaj pohlepni svjet i ubije nas sviju... )VEC
12 Pre rano rodjene djece su umrla iskljucivo i samo zbog nedostatka oksigena u generalnoj bolnici paprikovac, Evropa nije obavezna da uci nase ljude kako voditi drzavu!!! niti kako snadbjevati kiseonik preko zaracenih strana kao hrvacki i muslimanske ka srpskoj regiji,,,zbog cega krivis neke ljude koji nisu imali nikakve veze sa svim ovim,(moras nekog izgleda) krivi one ljude koji su prouzrokovali sve ovo na prvom mjestu, kao tadasnji politicki lideri, kojima je jedini izlaz bio konflikt i rat i tako zbog tog konflikta , pomoc je bila nemoguca doprjeti banjaluku preko muslimansko-hrvacke nedozvole...Uostalnom postoje mjesta u kojima je umrlo 12 hiljada bebi a ne samo 12 zbog krivice tih ljudi tako da samo tih dvanaset im je bio bonus i nije vrjedno pomena u poredjenju sa milionima zrtvi zahvaljujuci tim ljudima i ZASTO- samo da bi se taj drzave zvao republika srpska, i ti meni govoris da je to bio ispravan potez/.
Pa ja bi imao malo postovanja prema tim 12 bebama koje su umrle zbog nas i naseg (ili bolje receno vaseg,) pohlepstva...ne mislis li, upitaj se sta bi te bebe htjele ,dali bi i one da su zive sad rekle da, da Evropa je kriva za nas rat, za nase neslaganje , za nas licni problem sto neki covjek ide u djazmiju i skida cipele a neki u crkvu pa se krsti pa nam eto to smetalo, sto Greater srbia u desperanciji hoce da bude kako zvuci , pa to postigne tako sto izbrise milione ljudi sa zemaljske kugle i strpa ih u jednu veliku rupu,,sto je neko ustao na ljevu nogu i odlucio napasti Bosnu...i napraviti takav nered koji ce trajati vjekovima u buducnosti.

Za smrt tih beba nije kriva Evropa - VEC MI!!!!

Poslednji put menjao Mr.X dana 12 Maj 2005, 16:30, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
daj pustite ih u miru neka pocivaju barem.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pa "bosnjacino" ili "muslimancino" nasa :D (bez uvrede za ostale)...vidim da si najglasniji od svih "svedjana".Dok bude ovakvih komentara i ovakvih ljudi kao sto si ti,ja cu uvijek biti nacionalista (naglasavam NACIONALISTA)a ne SOVINISTA kao ti.

Vidim podsmijevas se narodu koji zivi za 300 KM mjesecno...fino,nema sta.E pa onda se zahvali nekom "cetniku" sto te je protjerao pa sad zivis tako dobro.(na gadost sam ti odogovorio ovom recenicom).

Vidis flavore gdje se vidi tvoj sovinizam, ti nazivas nekog bosnjacino i muslimancino i onda se izvinjavas drugima za to, zasto uoste uvrjediti nekogg samo da im se kasnije mozes izvinuti, to nije izvinjenje propa izvinjenje.Da TI istinski mislis bez uvrede za druge- nikada nebi ni oslovio nekog sa muslimancino ili basnjacino il sta znam.
Nema potrebe da budes nacionalista prema nekom samo zato sto oni tebi kazu nacionalisticki komentar, i mrzis cjelu njihovu populaciju zbog toga. Ako tebi smrdi pas velika je sansa je da isto tako ti smrdis psu, samo zato sto taj dan imas parfem koji iritira psa??
Najbolji nacin da istinski skrijes ono sto vrjednujes , volis ,cuvas i pazis je ako uopste ne obavjestis druge o tome.

Na gadost su vecina tvojih rjeci ipak ne samo one koje ti mislis da su.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Dove je napisao:
i
Prvi paragraf, za 10-tku. Kad ono u drugom sve uprska - pobi ono sto je gore rekao.

Prvo nisam ni trazio da me neko ocjenjuje, . U drugom dijelu sam spomenuo ljudine odavde koji gaze travu, prostacki se ponasaju i frcaju nacionalizmom. Dakle ako se nadjes u recenici iznad onda si ista/isti kao i oni neskolovani. A najbitnije od svega ovoga je sto jako postujem nase ljude koji su SKOLOVANI i kao takvi tamo zive i rade. NJima dajem svu podrsku da tamo ostanu i pokazu da smo dio svijeta a ne neki zavadjeni mravi koje treba pregaziti ili pobiti raznim ekonomskim eksperimentima. Bez obzira kako se gore izjasnjavali (Bosanac, Jugosloven , Srbijanac itd) dolazite iz bivse JUgoslavije i stranci Vas tako gledaju. Nece vas gledati kao dio Evrope sve dok se ne pocnete ponasati tako. Evo recimo ovih par osoba koji se javljaju iz dijaspore i koji redovno spominju ovde Srebrenicu. To je tragedija Muslimanskog naroda a zajedno sa njima je pokopan i obraz i covjestvo Srpskog naroda. Zato bi trebalo (a na tome se radi fala Bogu) pohvatati one odgovorne za to i dokazati da je to njihova volja bila a ne volja cijelog Srpskog naroda. To je ono sto treba objasniti dijasporcima a i ovima ovde koji ne kontaju.

Sto se tice Ezana ja trenutno imam toliko posla da mi Evropa dolazi na noge. Mozda zvuci prepotentno ali zaista je tako. Necu reci sta radim jer to nije ni bitno ali cu samo reci da se radi o porodicnoj firmi koja posluje mnogo bolje nego vecina slicnih po Evropi (ako ih ima uopste). Dakle sasvim solidno zivim. Sto se tice vremena koje je proslo, moze proci i 100 godina ali fukara ostaje fukara. Na koncer Baje nisam isao jer mislim da nije vrijedan toga. Slusam samo muziku skolovanih ljudi. (ako si skolovan i pjevas posalji mi svoj materijal da oslusnem)

eto nemam vise zivaca da truckam po tastaturi pa Vas toplo pozdravljam.
Ovako svjeze istusiran nakon napornog radnog dana. .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 00:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
blabla je napisao:

Naravno da ne blabla...ovo sam rekao u kontekstu VECINE.

Pa Flave,kako ti rodbina druge nacionalnosti izlazi na kraj sa tobom?Vjerovatno im nije lako..ili? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Mr.X - kad procitah ovaj tvoj zadnji post mogu samo da kazem "oprosti mu Boze on ne zna sta prica"... nadam se da si (ne)poznavanjem srpskog - hrvatskog - bosanskog jezika nasao izgovor za gluposti koje si ovde napisao. Nadam se da nikad vise neces izgovoriti ovakve nebuloze i mogu da kazem uvrede, jer ovim si uvrijedio sve koji su zivjeli na prostorima ex-Yu direktno i indirektno pogodjene ratom. A uvrijedio si i umanjio patnju roditelja koja su gledali kako im se djeca gushe....Ma nemoj samo da mi pricas o mirovnoj Evropi i da seresh (oprostite na rijechniku) o tome da Evropa (i Amerika) nisu krive za ono sto se desilo.

Ogranicen si, mnogo si ogranicen....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
12 Pre rano rodjene djece su umrla iskljucivo i samo zbog nedostatka oksigena u generalnoj bolnici paprikovac, Evropa nije obavezna da uci nase ljude kako voditi drzavu!!! niti kako snadbjevati kiseonik preko zaracenih strana kao hrvacki i muslimanske ka srpskoj regiji. . .

. . .Uostalnom postoje mjesta u kojima je umrlo 12 hiljada bebi a ne samo 12 zbog krivice tih ljudi tako da samo tih dvanaset im je bio bonus i nije vrjedno pomena u poredjenju sa milionima zrtvi zahvaljujuci tim ljudima i ZASTO- samo da bi se taj drzave zvao republika srpska, i ti meni govoris da je to bio ispravan potez/.

Mr.X ovakav komentar ti stvarno nije trebao. Nemoj poslije opet da kazes da izvalcim tvoje rijeci iz konteksta, ali ti si upravo, omalovazio zrtve rata. Kako to mislis da evropa nije obavezna da uci kako da snabdije kiseonikom zaracena podrucja? ? ? Mislim da je obaveza svakog covjeka, naglasavam COVJEKA da pomogne na bilo koji nacin, pogotovo kad su djeca u pitanju. Ako je cijenjena civilizovana Evropa cula poziv da se toj djeci dopremi kiseonik, o kakvim mi to civilizovanim i humanim ljudima govorimo, ako su oni odbili da djeci dopreme kiseonik. . . I ne mozes reci da smo za smrt tih beba krivi MI (donekle shvatam sta si htio da kazes sa ovim, ali nemoj da generalizujes). . . Kriv je svako onaj ko nije pomogao, a bio je u mogucnosti. . . Mislis li da je za smrt nekog ko se ugusi u vodi kriv samo onaj koji ga je u vodu gurnuo ili je kriv i onaj koji mu nije pruzio ruku, a mogao je. . . Ovdje si ipak pretjerao, uz svo duzno postovanje. . .
Niko ne spori da je nevinih zrtava bilo mnogo, ali to ne daje nikom za pravo da umanji znacaj jednih zrtava samo na osnovu toga sto ih je negdje bilo vise. . .

Rekoh vec i ponovicu. . . Svi nevini ljudi, kojih je nazalost najvise stradalo u tom prokletom ratu, samo su zrtve zatupljenih ideologija koje su ukorijenjene na ovim prostorima. . .

A usput da podsjetim da smo totalno skrenuli sa teme. . . Ako se neko uopste sjeca kako je tema glasila. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Well, zao mi je sto se vrjedjate na nesto sto je istina, uvjek kriviti nekog za nase sopstvene radnje za mene stvarno ne pali, da rat nije poceo nijedno od ovog se nebi desilo, a jel mi to vi govorite da Evropa je pocela rat u Bosni????!U cemu je onda problem, bebe su umrle zbog nase krivice i to je istina.

Ma hajd ad se vratimo temi, bolje za sviju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]