Flavoure-Flave je napisao:
Nervira me sto ovakvi misevi poput X-a seru i filozofiraju o tome kakav je srpski narod,kako se trebamo ponasati i sl.Svjestan svam svoje vjerske i nacionalne pripadnosti.I kazem otvoreno da sam nacionalista.Pa sta ako sam.Samo po X-ovoj definiciji,ja sam EKSTREMISTA,MALOUMNIK,CETNIK i sl.To me najvise nervira kod njega i takvih likova.
Dragi flavoure ja nikada nisam rekao da ti spadas u neku kategoriju niti sam kategorisao narod u ove kategorije vec smo u kontekstu uzeli ovaj primjer kao dobar. Ja nemam pojma kakav je srpski narod niti znam kakav si ti otuda kako bi ja mogao ti govoriti ko si ti i kako se trebas ponasati. Nije dobro biti nacionalista i zalim te zbog toga.Al to je tvoj problem. Jedno pitanje koje sebi uvjek moras postaviti je -sta me cini da mislim da je moja nacija najbolja-a sve ostale ili vecina njih losa???Ustvari jesi li se ikad upitao takvo nesto, ne, nisam ni mislio.
Flavoure-flave je napisao:
X je spomenuo da je neko snajperom roknuo bebu.Dalje je nastavio u kontekstu kako "Flave i slicni tako razmisljaju".I onda mis pise kilometarske postove o tome kakav sam ja,kakav je srpski narod i sl.
Onaj ko je snajperom roknuo tu bebu-ja bih ga licno likvidirao!Makar bio moj najrodjeniji.Boli me kurac koje je nacionalnosti.
Flavoure ja ti negovorim kakav si ti i kako treba da se ponasas ti to govoris sebi, zasto sam sebi govoris da si nacionalista a ne sovinista, ja nevidim razliku u tome bar u nekom cjelom krugu ovih teza.
Sta te cini da mislis da je ok biti nacionalista a nije ok biti sovinista?
Ustvari ti i jesi sovinista pokazujes to iz mnogih uglova...nacionalista nisi , neki ljudi su te napravili takvim i isprali ti mozak filozofijom od koje se vecini ljudi dize kosa na glavi..Neces priznati, ok opet dobro.
Flavoure-Flave je napisao:
Pitanje za X-a:Ali...zar nisi nasao za shodno da spomenes 12 zvjezdica koje su pale sa neba u toku 92 godine???
To je upravo uradila "tvoja" civilizovana Evropa kojom se tako ponosis da si se odrekao korijena.
Btw. X,samo da ti kazem da imam rodbine drugih vjeroispovjesti i nacija.
Ovo je tipicno razmilsljanje nekog ko pojma nema o svemu sto se izdesavalo na podrucjima Bosne a yet bili su u sred nje.Prvo nij epalo nikakvih 12 zvjezdica,( kama srece da jedna padne na ovaj pohlepni svjet i ubije nas sviju... )VEC
12 Pre rano rodjene djece su umrla iskljucivo i samo zbog nedostatka oksigena u generalnoj bolnici paprikovac, Evropa nije obavezna da uci nase ljude kako voditi drzavu!!! niti kako snadbjevati kiseonik preko zaracenih strana kao hrvacki i muslimanske ka srpskoj regiji,,,zbog cega krivis neke ljude koji nisu imali nikakve veze sa svim ovim,(moras nekog izgleda) krivi one ljude koji su prouzrokovali sve ovo na prvom mjestu, kao tadasnji politicki lideri, kojima je jedini izlaz bio konflikt i rat i tako zbog tog konflikta , pomoc je bila nemoguca doprjeti banjaluku preko muslimansko-hrvacke nedozvole...Uostalnom postoje mjesta u kojima je umrlo 12 hiljada bebi a ne samo 12 zbog krivice tih ljudi tako da samo tih dvanaset im je bio bonus i nije vrjedno pomena u poredjenju sa milionima zrtvi zahvaljujuci tim ljudima i ZASTO- samo da bi se taj drzave zvao republika srpska, i ti meni govoris da je to bio ispravan potez/.
Pa ja bi imao malo postovanja prema tim 12 bebama koje su umrle zbog nas i naseg (ili bolje receno vaseg,) pohlepstva...ne mislis li, upitaj se sta bi te bebe htjele ,dali bi i one da su zive sad rekle da, da Evropa je kriva za nas rat, za nase neslaganje , za nas licni problem sto neki covjek ide u djazmiju i skida cipele a neki u crkvu pa se krsti pa nam eto to smetalo, sto Greater srbia u desperanciji hoce da bude kako zvuci , pa to postigne tako sto izbrise milione ljudi sa zemaljske kugle i strpa ih u jednu veliku rupu,,sto je neko ustao na ljevu nogu i odlucio napasti Bosnu...i napraviti takav nered koji ce trajati vjekovima u buducnosti.
Za smrt tih beba nije kriva Evropa - VEC MI!!!!