banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2005, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
e jutros ti je svaka Njegoseva 'mala' !!!! :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2005, 14:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2005, 16:46
boa je napisao:
charmed je napisao:
@stigmata:ne mogu da znam,ali mogu da pretpostavim kroz kakav si pakao prosla.bila sam u slicnoj situaciji i znam koliko boli...ali ne vrijedi dizati ruke od ljubavi,ona je jedino sto zivotu daje smisao...znas ono

ja ne razumijem kroz kakve su tu paklove prolazi?
Alooooo, pa zivjele ste sa nekim, bilo vam je lijepo,djelili ste sve...
...uveseljavli jedno drugo-ne vidim zasto da bude pakao i kad je gotovo?

Kazu treba proslost gledati bez sjete, a buducnost bez gorcine.

Gledaj na to kao nesto lijepo sto sigurno mosez ponoviti na bolji nacin od predhodnog,jer bivsi da su valjali ne bi bili bivsi
:wink:

@boa-sama si napisala-ne razumijes,i iz tvojih se redaka i vidi da ne razumijes,iako si u pravu.sve je lako pricati u teoriji,i misliti da se tebi ne moze desiti da izgubis glavu i poletis previsoko-a pad je izrazito bolan.ne znam za tebe,ali ja kad volim-ja dajem sebe 200% i ne kalkulisem-sta bi bilo,kad bi bilo...rijec"pakao " je bila navedena samo figurativno,i ponavljam da imas pravo-ali mozes li da shvatis da treba vremena(i to ne malo) da proslost gledas bez sjete i samo onda kada se zelis nasmijati necemu?bivsi su bivsi-i tu se slazem sa tobom-ali treba vremena da prihvatis da je bivsi neko za koga si mislio da je "the one".
blago onima koji mogu tako lako voljeti i zaboravljati,ja im zavidim na povrsnosti...(boa-ne mislim na tebe da se ne uvrijedis)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2005, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
ljudi su razliciti, najgore je kad nekog volis,a taj te bas zato sto ga volis mrzi..i to boli vrijedja, dodje ti da places,,..razocaras se....emotivac.Emotivcima preporucujem cim raskinu da odmah nadju drugu,drugog ...ovo je samo jedan od besplatnih savjeta..a za samo 20 km, vracam voljenu osobu..specijalizovao sam vracanje vozacke dozvole i proricanje ispitnih pitanja..a uz to sam i najjeftiniji..vas zipp

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2005, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
zaljubljenost je divan osjecaj...a svako onaj ko smatra da je to osjecaj samo za 18-togodisnjake je cista glupost i licna frustracija vjerovatno iz razloga sto on/ona sami josh nisu dotakli taj osjecaj..
Bez uvrede..ali to je tako.

Sa 18 se zaljubljujes zbog lijepih ociju, lijepog osmijeha, ponekad to mogu biti i najveci mangupcici, ali to te ne zanima jer.. padas na te oci...
Sa 20 trazis vec nesto vishe
Sa 25 gledas malo ozbiljnije na suprotan pol...
A sa 35 te mozda cak nimalo nece oduseviti nesto sto te odusevljavalo u 18-oj...

Kriterijumi su sa godinama drugaciji...jer s ei mi sami mijenjamo..ali osjecaj zaljubljenosti je potreban svima :angel:
Jer koliko god bio star... svako zasluzuje da osjeti zaljubljenost, makar ona vremenom prerastala u nesto drugo.

Ja nemam 18 godina.. niti cu ih ikad vishe imati :P no zaljubljena jesam, u vezi sam 3 godine...a sto si stariji/a drugacije dozivljavas ljubav jer imash drugu vrstu potreba i davanja, a samim tim se mijenja i osjecaj zaljubljenosti u naravno vishe sfere.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2005, 23:09 
SAM SAM,PREPORUCIO BI TO SVAKOME...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2005, 08:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 11:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2005, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Michigenac je napisao:
A kako tvoja zena uspijeva da "izdrzi" sa tobom?! :D Mnogo si "tezak"!
Mislim kako izdrzi zivjeti?! :wink:

Interesantno pitanje, nisam ozenjen, ali zivim sa partnerkom godinama , ne znam kako mislis tezak, nisam debeo :lol: mrzim debljinu, ahah salim se. Ona uopste ne "izdrzava" vec uziva u zivotu sa mnom jer je identicna, posebna , specijalna i unikantna osoba, kao ja . :oops: :oops: :oops:

To je bas istina.Bar ja mislim al dok tako mislim srecan sam zar ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 09:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2004, 15:02
stigmata je napisao:

Verovala sam i ja u vecnu zaljubljenost i ljubav i bila najsrecnija osoba na svetu.Cak smo i ziveli zajedno. Upoznala sam njegovu "novu friendicu" ,za koju se uspostavilo da je nesto vise.Nego da ne smaram...nisam zaljubljena i ne zelim da budem,nikad vise...previse boli.

Dear (sto Englezi kazu :D ) Stigmata, pa nemoj tako....
Znam odnosno mogu da pretpostavim tvoju razocaranost i to sve...ali opet nemoj tako...doci ce neko novi, puno bolji od tog starog...
A tu frendicu si trebala nokautirati :D ....sjecam se kada je prolazila prva godina zabavljanja sa mojim malim...pa on ljubomoran...pa ja ljubomorna (jos vise :dontknow: )...pa ne smijes ici s drugovima na kafu...ti ne smijes sa drugaricama...i sve tako u krug, dok su nam sumnje lebdile iznad glave...i sve je naravno prevrsilo mjeru, kada je on bez razloga na jednoj zabavi, odgurnuo lika kojeg onako poznajem (ali je lik dobrica pravi i nije sposoban ni za sto...) odgurnuo od mene, jer mu nije bilo jasno zasto pri zvuku od ne znam koliko wati on ima meni da prica na uho.. :-? ...pa sam ja nastavila prebijanjem njegove nazovimo drugarice (koja nije ni D od toga, nego tako zenska se kacila na njega stalno, a ja mu rekla da iz nekih drugih razloga ne zelim vise da je vidim u nasem drustvu-ma cura je fuklja prava)...pa je onda neka njegova kao fol bivsa ljubav zvala mjesecima samo da ga cuje...pa je promijenio broj telefona jer sam ga ja kritikovala (nemojte me sad i vi kritikovati) i onda smo skontali i jedno i drugo: DOSTA BOLAN VISE! Eh, kada smo poceli vjerovati jedno drugom, da ja ako kazem idem s tom i tom drugaricom na kafu, nema ispitivanja: A jesi li ti stvarno s njom i ostali pocetnicki ispadi...onda smo shvatili da smo ustvari jedno drugom i najbolji prijatelj, a uz to jos i momak i cura...
Sada idemo sa nasim prijateljima na kafu, zajedno itd. itd...bukvalno provodimo citav dan zajedno (tj. kada nismo na poslu :iconbiggrin: ), jednostavno se slazemo u dosta stvari, nadopunjujemo, mada naravno ja drzim balans u nekim stvarima (on je malo povodljiv, pa ga cuvam :D )

Eto, mozda ludo i neobicno (mozda i previse)...ali istinito, jednostavno ne mogu zamisliti zivot bez njega (kao reklama :lol: )...a mislila sam prije da ustvari nikada necu imati decka...zato Stigmata, nemoj tako please...

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nikad ne reci nikad blabla........u takve se stvari u najmanju ruku ...glupo zaklinjati i tvrditi.........zato uzivaj u sadasnjosti.......i ne daj se s' guza hahaha.sala ovo na zadnje naravno...... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ah, Kume...pa naravno da moram zivjeti i sa tom stranom zivota...ko zna sta se moze desiti s nama...ja samo kazem da ni Stigmata ne treba da gubi nadu zbog propale ljubavi...
A za salu...pa ni u snu... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
ne volim posesivnost
ziv`la slobodica :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blabla je napisao:
A za salu...pa ni u snu... :D

znas jedan moj drugar .zna reci na tu temu....ja kad ne mogu 'zavrsiti'.ja je samo okrenem z' guza i gotoov za minut'......hahaha :lol: :lol: :lol: ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 11:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

anonima je napisao:
ne volim posesivnost

Eh, jedino toga sam se i bojala i pitala sebe da li sam toliko posesivna...kasnije sam shvatila da je ustvari ljubav u pitanju...pa sam se onda pitala da li ce nam nekada doci do prezasicenja veze...pa sam shvatila Boze moj, ako i dodje, sta ces...lijepo je biti slobodan kada si nesto mladji...ali kada godine pocnu stizati onda je ljepse udvoje :wink:

I da ti repliciram najednostavnije: ZIVJELA LJUBAV! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
E blabla, imam apsolutno isti odnos sa svojom devojkom kao ti sa dechkom.Pomenuo sam vec da smo 18 meseci skupa i da je bilo svakakvih ispada i zabrana i sa jedne i sa druge strane, sad smo se koilko toliko primirili :)

Samo tako devojko!Kazhu.. Ljubav sve pobedjuje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
blabla je napisao:
Dear (sto Englezi kazu :D ) Stigmata, pa nemoj tako....
Znam odnosno mogu da pretpostavim tvoju razocaranost i to sve...ali opet nemoj tako...doci ce neko novi, puno bolji od tog starog...

.... onda smo shvatili da smo ustvari jedno drugom i najbolji prijatelj, a uz to jos i momak i cura...
Sada idemo sa nasim prijateljima na kafu, zajedno itd. itd...bukvalno provodimo citav dan zajedno ,jednostavno se slazemo u dosta stvari, nadopunjujemo...
Eto, mozda ludo i neobicno (mozda i previse)...ali istinito, jednostavno ne mogu zamisliti zivot bez njega (kao reklama :lol: )...a mislila sam prije da ustvari nikada necu imati decka...zato Stigmata, nemoj tako please...

Da, samo je fazon sto sam ja sve to imala sa njim...i nisam mogla zamisliti zivot bez njega...
Znas, kako vreme prolazi, shvatam da je to mnogo dublje. Nisam izgubila samo veru u njega, nego i veru u ljubav, savrsenu vezu, vecnu zaljubljenost... sada vidim da je verovanje u to bila samo zabluda...

Citiraj:
A tu frendicu si trebala nokautirati

HAHAHAHAHAHAHA...
ma jok!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

trebace ti vremena .to stoji..........al' isto tako da vrijeme lijechi sve takodje stoji.........
Kazu da se ljubav rodi onda kad se najmnje nadas.......ja prvi sam to smatrao obichnom pi*darijom i 'ljubavnim romanima'......al' sam to iskusio i dozivio na svojoj kozi ...rodi se iz 'nichega'.........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
The Godfather je napisao:
Kazu da se ljubav rodi onda kad se najmnje nadas.......ja prvi sam to smatrao obichnom pi*darijom i 'ljubavnim romanima'......al' sam to iskusio i dozivio na svojoj kozi ...rodi se iz 'nichega'.........

Slazem se. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 19:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
fabrika za proizvodnju nista je ponos opstine u niodaklevcima..

a ja mislim da je i nista nesto.A sta je to NESTO nemam odgovor. :-k :-k :-k :-k :-k :-k

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
blabla je napisao:
A tu frendicu si trebala nokautirati

Mada... kad nesto razmislim...
I nju i njega???A?
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 09:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:

Mada... kad nesto razmislim...
I nju i njega???A?
:lol: :lol: :lol:

Uh...ne znam sta bih ti rekla :-? Nju je lako :iconbiggrin: ali za njega...znas kako muskarci shvataju napad na njihovu muskost :lol: smatrao bi te bilderom u tom trenutku, a ne djevojkom :( ...eh, unajmiti nekoga :laughing6: to je vec druga stvar :laughing6:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]