stigmata je napisao:
Verovala sam i ja u vecnu zaljubljenost i ljubav i bila najsrecnija osoba na svetu.Cak smo i ziveli zajedno. Upoznala sam njegovu "novu friendicu" ,za koju se uspostavilo da je nesto vise.Nego da ne smaram...nisam zaljubljena i ne zelim da budem,nikad vise...previse boli.
Dear (sto Englezi kazu

) Stigmata, pa nemoj tako....
Znam odnosno mogu da pretpostavim tvoju razocaranost i to sve...ali opet nemoj tako...doci ce neko novi, puno bolji od tog starog...
A tu frendicu si trebala nokautirati

....sjecam se kada je prolazila prva godina zabavljanja sa mojim malim...pa on ljubomoran...pa ja ljubomorna (jos vise

)...pa ne smijes ici s drugovima na kafu...ti ne smijes sa drugaricama...i sve tako u krug, dok su nam sumnje lebdile iznad glave...i sve je naravno prevrsilo mjeru, kada je on bez razloga na jednoj zabavi, odgurnuo lika kojeg onako poznajem (ali je lik dobrica pravi i nije sposoban ni za sto...) odgurnuo od mene, jer mu nije bilo jasno zasto pri zvuku od ne znam koliko wati on ima meni da prica na uho..

...pa sam ja nastavila prebijanjem njegove nazovimo drugarice (koja nije ni D od toga, nego tako zenska se kacila na njega stalno, a ja mu rekla da iz nekih drugih razloga ne zelim vise da je vidim u nasem drustvu-ma cura je fuklja prava)...pa je onda neka njegova kao fol bivsa ljubav zvala mjesecima samo da ga cuje...pa je promijenio broj telefona jer sam ga ja kritikovala (nemojte me sad i vi kritikovati) i onda smo skontali i jedno i drugo: DOSTA BOLAN VISE! Eh, kada smo poceli vjerovati jedno drugom, da ja ako kazem idem s tom i tom drugaricom na kafu, nema ispitivanja:
A jesi li ti stvarno s njom i ostali pocetnicki ispadi...onda smo shvatili da smo ustvari jedno drugom i najbolji prijatelj, a uz to jos i momak i cura...
Sada idemo sa nasim prijateljima na kafu, zajedno itd. itd...bukvalno provodimo citav dan zajedno (tj. kada nismo na poslu

), jednostavno se slazemo u dosta stvari, nadopunjujemo, mada naravno ja drzim balans u nekim stvarima (on je malo povodljiv, pa ga cuvam

)
Eto, mozda ludo i neobicno (mozda i previse)...ali istinito, jednostavno ne mogu zamisliti zivot bez njega (kao reklama

)...a mislila sam prije da ustvari nikada necu imati decka...zato Stigmata, nemoj tako please...
Pozdrav