ajd,drago mi je da vas jos zanima SDS,pa evo da vas informisem,ko ne zna....
u svakom gradu RS gdje smo imali ispod 10% udjela u birackom tijelu,raspusteni su gradski odbori...i imenovan je povjerenik za provodjenje novih unutarstranackih izbora,koji uskoro krecu...povjerenici su uglavnom nacelnici koji su dobro prosli na izborima,uz jedan-dva izuzetka koji su tu drugim kriterijumima....uglavnom,od prvog februara,do 31 maja,sve bukvalno treba biti zavrseno...ono,novoizabrani predsjednici MO biraju predsjednika GO,pa jos par instanci,i na nasoj Skupstini 31 maja ce se birati i potpuno novo Predsjednistvo stranke....
Uglavnom,da vas ne gnjavim proceduralnim stvarima,vec malo i konkretno...Banjaluka vas vjerovatno,najvise zanima...imali smo udio 9,2% i 0,8 nam je falilo da nas ova prva cistka mimoidje.....i da...raspusten je ne samo banjalucki GO,vec i bukvalno svi Predsjednici Mjesnih,Rejonskih i Podrucnih odbora....jedan od takvih sam i ja,tako da sam naravno i ja raspusten,i sad sam samo clan...Naravno,niko nama raspustenima nece braniti da se ponovo kandidujemo,ali to mi je bezveze,i naravno da mi ne pada na pamet....moja borba se ovdje zavrsava....odsad cu samo voljeti SDS...nesto kao Fk Borac...nisam vise na navijackoj tribini,ne ucestvujem u akcijama,ali i dalje volim istim zarom i svaku utakmicu prezivljavam....Potpuno razumijem stav vrha stranke da nas raspusti...cak i podrzavam....ako 20 godina ne mozes nijednom poslije rata doci na vlast u Gradu Banjaluci,ocito ne znas....skloni se,i pusti nekom drugom da pokusa....nadam se mladjem,na mladjima svijet ostaje....ja sve volim porediti sa sportom....a ovi nasi redovni porazi u BL me podsjecaju,npr,da neki klub gubi 20 godina utakmice ubjedljivim rezultatima,i da stalno kuka kako mu ne valja teren....sudija...visoka trava...kisa.....pa takvog bi otjerali za mjesec dana,a ne nakon 20 godina
Povjerenik za Banjaluku (i Prijedor) je dr Milicevic iz Teslica.....za Spijine Laktase je Davor Sesic

...Davor je takodje povjerenik i za Mrkonjic,sa onim nasim poslanikom Neskovicem,zaboravih odakle je...a za Laktase je sam...
To je to,sto se tice stvari koje bi vas mogle zanimati iz moje stranke...a sad malo patetike
Ovi koji nas naslijede,nek vole Srpsku Demokratsku Stranku bar onoliko koliko smo je mi voljeli..i volimo......a s druge strane nek budu pametniji u toj politickoj borbi....snalazljiviji,mudriji,uspjesniji...jednom rjecju-sposobniji.
Nek je vjecna Srpska Demokratska Stranka!!!