banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2016, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma daj,pusti,da zaista mislim ozbiljno,ne bih sigurno pisao na forumu :wink:

sto se tice kolege Klajva,da ne ostanem nedorecen na njegovo pitanje,i dam malo suvisliji odgovor nego sinoc...

malo sam se raspitao....nisam nesto mnogo ni promasio sinoc...

ali,detaljnije....

to sto sam napisao za proljece,unutarstranacki izbori u Srpskoj Demokratskoj Stranci ce se provoditi od 1.feb do 31 aprila....

zasad je raspusteno 15 opstinskih i Gradskih odbora....trebinje....novi grad....srbac...prijedor...knezevo......itd,itd....

ovih dana bice raspusteno jos 16....

a posto je ovo banjalukaforum,vjerovatno vas to i najvise zanima 8)

da...Profa Vulin nije smijenjen,ali i nas Gradski odbor je raspusten.....zbog velicine Odbora i opsirnosti problematike,do Nove Godine ce se detaljno razmatrati svi aspekti,cak i Predsjednik Govedarica se sa dr Milicevicem udubio u problem i preuzeo to na sebe...

eto...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2016, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cica,izvinjavam se...i Laktasi su medju tih 15 raspustenih :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2016, 20:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako se Govedarica upustio u to, kontam da je kraj blizu...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2016, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Obren vlada dodikovim metodama :D i on će kao Dodo,sići će sa vlasti kad mu dosadi

Citiraj:
Ima li Obren Pe­tro­vić svo­je lju­de u opo­zi­ci­onim par­ti­ja­ma?
– Da, nažalost ima u svim par­ti­ja­ma. Pos­to­je par­ti­je u ko­ji­ma Obren Pe­tro­vić ima ja­če upo­ri­šte ne­go u sa­mom SDS-u.

Nalupa se svakakvi gluposti mlada "nezavisna" :lol:
http://www.glasbanjaluke.com/sanja-vuli ... od-sipova/

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2016, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ova je dobra samo za jednu stvar.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ljudi, postoji li SDS jos uvijek? Zadnjih dana prozivamo samo nesposobnu vlast, a dok smo opoziciju koja nije u stanju uzeti izbore ovoj epski nesposobnoj vlasti skroz zaboravili...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mešetari se u Opštinskim odborima...na sve načine se pokušava da promjene budu kozmetičke.U Laktašima iz stranke izbacili jedinu konkurentnu struju koja je bila u stanju promjeniti vlast u OO :D .

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
О свом се јаду забавише.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci nacionalno odgovorno bi bilo da iskreni clanovi SDS.a (ako ih jos ima takvih) jednostavno raspuste to. Sto god to bilo.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

У Требињу су за повјереника поставили бившег предсједника градског одбора. Велика су трвења.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da postoji nacionalna odgovornost nebi do ovog ni došlo.To je sad usko-interesdžijska stranka...pojedinci koji se izdvoje iz mase i budu primjećeni vrlo brzo budu vrbovani od ostalih opozicionih stranaka da pređu kod njih jer oni hronično kubure sa kadrovima.
I tako u krug,od izbora do izbora.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posmatrajte to kao vrijedni vojni objekat (npr. kao Zeljava) koji je pred neminovnim padom u ruke neprijatelja. Da bi se steta ogranicila i sprijecilo koristenje tog objekta od strane neprijatelja, neophodno je samounistenje.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Како је нама лијепо кад је стање у опозицији највећи проблем друштва.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma da, opozicija treba da je odgovorna za posumljavanje Mjeseca. Ta opozicija su, nece valjda tjerati vlast da ozbiljno radi. Boze Danice...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Хоћеш рећи, треба да се правда ликовима који свакако гласају за СНСД.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, hocu reci da skuplja glasove naivnijeg dijela protivnika rezima i onda ih dezintegrise svojim djelovanjem.
Sa druge strane, ogroman broj svjesnijih glasaca tjera da ostanu kod kuce i to vrijeme za izbore iskoriste za trazenje kakve seme da se prebace u Njemacku ili Austriju.

Tako izgleda kada neki objekat sluzi neprijatelju.

Da li sam pominjao samounistenje?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da, ako kazes da ne trebaju polagati racune gradjanima koji ne glasaju za njih koji kurko se bave politikom?
I sta tebe i tvoj kont cini principjelno drugacijim od Mile Dodika i njegovog priatupa kada je (navodno) nalozio davljenje opstina koje nisu glasale za SNSD?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 22:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd,drago mi je da vas jos zanima SDS,pa evo da vas informisem,ko ne zna....

u svakom gradu RS gdje smo imali ispod 10% udjela u birackom tijelu,raspusteni su gradski odbori...i imenovan je povjerenik za provodjenje novih unutarstranackih izbora,koji uskoro krecu...povjerenici su uglavnom nacelnici koji su dobro prosli na izborima,uz jedan-dva izuzetka koji su tu drugim kriterijumima....uglavnom,od prvog februara,do 31 maja,sve bukvalno treba biti zavrseno...ono,novoizabrani predsjednici MO biraju predsjednika GO,pa jos par instanci,i na nasoj Skupstini 31 maja ce se birati i potpuno novo Predsjednistvo stranke....

Uglavnom,da vas ne gnjavim proceduralnim stvarima,vec malo i konkretno...Banjaluka vas vjerovatno,najvise zanima...imali smo udio 9,2% i 0,8 nam je falilo da nas ova prva cistka mimoidje.....i da...raspusten je ne samo banjalucki GO,vec i bukvalno svi Predsjednici Mjesnih,Rejonskih i Podrucnih odbora....jedan od takvih sam i ja,tako da sam naravno i ja raspusten,i sad sam samo clan...Naravno,niko nama raspustenima nece braniti da se ponovo kandidujemo,ali to mi je bezveze,i naravno da mi ne pada na pamet....moja borba se ovdje zavrsava....odsad cu samo voljeti SDS...nesto kao Fk Borac...nisam vise na navijackoj tribini,ne ucestvujem u akcijama,ali i dalje volim istim zarom i svaku utakmicu prezivljavam....Potpuno razumijem stav vrha stranke da nas raspusti...cak i podrzavam....ako 20 godina ne mozes nijednom poslije rata doci na vlast u Gradu Banjaluci,ocito ne znas....skloni se,i pusti nekom drugom da pokusa....nadam se mladjem,na mladjima svijet ostaje....ja sve volim porediti sa sportom....a ovi nasi redovni porazi u BL me podsjecaju,npr,da neki klub gubi 20 godina utakmice ubjedljivim rezultatima,i da stalno kuka kako mu ne valja teren....sudija...visoka trava...kisa.....pa takvog bi otjerali za mjesec dana,a ne nakon 20 godina :( :(

Povjerenik za Banjaluku (i Prijedor) je dr Milicevic iz Teslica.....za Spijine Laktase je Davor Sesic :D ...Davor je takodje povjerenik i za Mrkonjic,sa onim nasim poslanikom Neskovicem,zaboravih odakle je...a za Laktase je sam...

To je to,sto se tice stvari koje bi vas mogle zanimati iz moje stranke...a sad malo patetike :lol: :lol:

Ovi koji nas naslijede,nek vole Srpsku Demokratsku Stranku bar onoliko koliko smo je mi voljeli..i volimo......a s druge strane nek budu pametniji u toj politickoj borbi....snalazljiviji,mudriji,uspjesniji...jednom rjecju-sposobniji.

Nek je vjecna Srpska Demokratska Stranka!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prava zimska idila. Za Lemija :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2016, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Oooo to zasluzuje prigodni "emotikon": :( :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]