banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2016, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
e vidis, sad si pokazao pravo lice... drsko i bezobrazno!
zeljo je livada za skorojevice koji fudbal prate unazad 4-5 godina u bl.
i jos nesto da ti kazem, slazem se da ce vrijeme da pokaze ko je bio u pravu... mozda ne bas za godinu ali vidjecemo gdje ces ti da budes i koga ces za godinu dvije da podrzavas!
imas tu tendenciju da mijenjas klubove koje podrzavas, da danas neke ljude dizes u nebesa a do juce si ih prozivao i pljuvao...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
vlakanje je napisao:
e vidis, sad si pokazao pravo lice... drsko i bezobrazno!
zeljo je livada za skorojevice koji fudbal prate unazad 4-5 godina u bl.
i jos nesto da ti kazem, slazem se da ce vrijeme da pokaze ko je bio u pravu... mozda ne bas za godinu ali vidjecemo gdje ces ti da budes i koga ces za godinu dvije da podrzavas!
imas tu tendenciju da mijenjas klubove koje podrzavas, da danas neke ljude dizes u nebesa a do juce si ih prozivao i pljuvao...

Ja fudbal u BL pratim i navijam za Borac još prije nego što si se ti rodio. I tu se ništa neće promijeniti, ako možeš to da shvatiš. Pokušavam da objasnim neke druge stvari, ali nećeš da čuješ.
Nije ni važno sad. Neka ti bude. Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
WrDa je napisao:
Bas sam se opet sa rodjakom koji je navijac Borca dotkao price zasto Borac nije i nikad nece biti velikan i zasto u gradu imamo fenomen gdje 80-90% grada cak i u doba najvecih uspjeha kluba boli ona stvar za tim klubom.

On svoje ja svoje, samo tapkamo u mjestu.

Za Borac su vecinom vezani ljudi koji su djeca ovog grada, rodjeni Banja Lucani... broj takvih je u gradu omanji, pogotovo medju generacijama 1950-1980.

Evo Slager je redovno na temama sporta, navijac je Borca i dijete je ovog grada. Kroz zivot je vjerovatno najjace veze (prijateljske, kumovske itd) ostvario sa ljudima koji su takodje djeca ovog grada. Medjusobno se druzeci, oni i nisu bas vezani za realnost.... a realnost kaze da vecina stanovnika Banja Luke tek odskora ima veze sa gradom, u grad su dosli kao izgradjene licnosti i ako su ljubitelji fudbala, simpatizeri su CZ ili Partizana.

U gradu imamo situaciju gdje se vecina naroda smije kad kazes da ides na utakmicu Borca. To je cak bilo i u doba najvecih uspjeha kluba i vi morate prihvatiti to da prosjecni danasnji stanovnik Banja Luke veze nema sa Borcem.

Da postoji neka dublja veza naroda i Borca, skupilo bi se 10 000 ljudi, malo bjesnijih ljudi, pa bi stali ispred gradske uprave i protestvovali dok se ne nadje rijesenje za njihov klub, poenta - nema ih. Borac ima oko 500-1000 zagrizenih navijaca u gradu, koji se vjerovatno medjusobno znaju. Jos par hiljada simpatizera i onih koji ce doci na stadion ako bude fino vrijeme, ako je protivnik atraktivan ako ako... ostalo? Ostalo se smije Borcu.
. Nazalost,u pravu si....meni se cesto desi da sa nekog porodicnog skupa,janjetine,prasetine,rostilja,kazem da moram ici na borac-tekstilac i sl...tacno primjetim da me gledaju sa sazaljenjem,al da nece da se smiju naglas,jer eto,familija smo,nije lijepo...u zadnje vrijeme i ne detaljisem...moram ici,aj cao...kad bih rekao da idem,u ovim godinama u prijedor,gradisku...na drugu ligu :( ....jedino gdje grijesis je da nije uvijek bilo tako...zato ne kapiram ovo o godistima koje pominjes....bar 20 puta sam ovdje gledao oartizan i zvezdu za bodove,i bilo je na tribinama 80-20 za borac!!!!...najmanje,cak mislim da sam im dao i previse...a sad....sad je vjerovatno tako kako kazes

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 22:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Nisam pricao o tome, nego spominjem zrele odrasle ljude koji danas imaju po 40-50 godina a da su djeca ovog grada - u manjini su. Od djece ovog grada ti ide i najveca podrska Borcu. Ljudi koji su u BL dosli sa strane, mnogo rijedje imaju bilo kakvu vezu sa Borcem.

Igrom slucaja za onu stranacku predizbornu utakmicu Borac Zvezda sam dobio VIP karte iako sa tom klikom nemam veze... dakle sjedio sam oko ljudi koji su da kazes elita danasnjeg grada.... joj kakvih sam se tu komentara naslusao o Borcu.... sto podsmjeha, sto mrznje, sto prezira.

Pitanje za tebe..... Da li se podrska Borcu u regiji prosirila tokom najvecih uspjeha krajem 80tih ili je i tada vecina podrske bila iz grada od gradske djece..

Trn, Laktasi, Celinac i ostalo... sve to meni danas izgleda kao manja ili veca uporista 2 BG kluba.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 22:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nikad borac nije bio neka regionalna prica u krajini,kao recimo hajduk u dalmaciji i sl....znali su,naravno,doci na jace utakmice,derbije...ali kad dolazi osijek,rijeka,buducnost....znalo se ...samo transparenti "Vole te Sitari" i sl :D ...al ponavljam,ni navijaci velike cetvorke se nisu culi,kao da ih nema...za ostale da ne pricam...na Gradskom je postojao samo Borac!!...volio bih dozivjet da jos jednom igramo za bodove sa Zvezdom i Partizanom,pa da vidim jel zaista sve postalo pepeo i dim...mozda zbog tih urezanih slika,jos uvijek mastam da bi Borac imao vecu podrsku....mada nikad vise onako uvjerljivo.....doduse,ove zadnje prijateljske ne odaju takav utisak :(

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 22:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cak mislim da su BBB jedini koje sam uopste cuo na Gradskom,kad su jednom fino popunili Sjever

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
http://www.frend.ba/sport/ne-moraju-uvijek-lose-vijesti-moze-i-ovako/
"Ponosni smo što smo bili dio fudbalskog spektakla koji ste priredili na gradskom stadionu u Krupi na Vrbasu"
:lol: :lol: :lol:

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2016, 14:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2016, 11:04
Zalosno je sta se desava trenutno sa Borcem a i sama cinjenica da je puno banjalucana opsednuto sa Zvjezom i Partizanom ali to su sve posljedice komunizma.Vecinom su to Ljudi doba 40-50 godina koji sire tu bolest na svoju decu da navijaju za Zvezdu ili Partizan naprimer ja kao mali sam uvek navijao za Zvezdu posto mi je stari uvjek to govorio i ako on nije imao pojma o Zvezdi kao I mnogi drugi koji Teraju svoju djecu, ja naprimer nisam ni znao da postoji jedan Velikan u mome gradu kojeg bi ja trebao da podrzavam kada bi pitao za Borac stari bi mi rekao ma pusti to.To je tako bilo sve do moje 12 godine kada sam presao u drugu skolu (7-9 razred) tu me vec moji roditelji nisu mogli skrivati od borca,tu sam vidio da puno djece navija za Borac i shvatio sam da to nije neki mali gradski klub nego sampion BiH(to je bilo 2011 god.) a njegovi navijaci grupa propalica.Ubrzo nakon toga sam krenuo da idem na sve Borceve utakmice a Zvezdu za koju nikada nisam navijao nego bio u onome fazonu kao I vecina BL klinaca"ako te neko pita za koga navijas reci Zvezdu" i ako neznas nista o njoj I ako nezivis u BG nego u BL sam zaboravio.Ja sam pobedio tu komunisticku bolest ali zapamtite ja sam 1 u 5 koji je shvatio stvari na vreme, jos jedan kljucni faktor zbog kojeg Banjalucani navijaju za BG klubove je medijska propaganda, kada otvoris novine ili Facebook sve sto vidis ce biti o czv I partizanu tako da djeci opiraju Mozak od malena kao sto su meni. PRAVI BORCEVCI NEMORAJU DA BRINU POSTO TA KOMUNISTICKA GENERACIJA ODLAZI A SVE JE VISE DJECE KAO JA STO NAVIJAJU ZA BORAC.PORUKA OVOGA SVEGA JE DA MORAMO BITI BORCI I DA NEDOZVOLIMO DA NAM ISPIRAJU MOZAK SA BG KLUBOVIMA NEGO DA NAVIJAMO ZA NAS LOKALNI KLUB. Ako ce neki dole komentarisati niko nema to sto ima zvezda... sta to zvezda ima Vucica I dug od 30 miliona... ZATO PAMET UGLAVU. NEBUDI SMRAD PODRZI SVOJ GRAD!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2016, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kengur_01 je napisao:
Zalosno je sta se desava trenutno sa Borcem a i sama cinjenica da je puno banjalucana opsednuto sa Zvjezom i Partizanom ali to su sve posljedice komunizma.Vecinom su to Ljudi doba 40-50 godina koji sire tu bolest na svoju decu da navijaju za Zvezdu ili Partizan naprimer ja kao mali sam uvek navijao za Zvezdu posto mi je stari uvjek to govorio i ako on nije imao pojma o Zvezdi kao I mnogi drugi koji Teraju svoju djecu, ja naprimer nisam ni znao da postoji jedan Velikan u mome gradu kojeg bi ja trebao da podrzavam kada bi pitao za Borac stari bi mi rekao ma pusti to.To je tako bilo sve do moje 12 godine kada sam presao u drugu skolu (7-9 razred) tu me vec moji roditelji nisu mogli skrivati od borca,tu sam vidio da puno djece navija za Borac i shvatio sam da to nije neki mali gradski klub nego sampion BiH(to je bilo 2011 god.) a njegovi navijaci grupa propalica.Ubrzo nakon toga sam krenuo da idem na sve Borceve utakmice a Zvezdu za koju nikada nisam navijao nego bio u onome fazonu kao I vecina BL klinaca"ako te neko pita za koga navijas reci Zvezdu" i ako neznas nista o njoj I ako nezivis u BG nego u BL sam zaboravio.Ja sam pobedio tu komunisticku bolest ali zapamtite ja sam 1 u 5 koji je shvatio stvari na vreme, jos jedan kljucni faktor zbog kojeg Banjalucani navijaju za BG klubove je medijska propaganda, kada otvoris novine ili Facebook sve sto vidis ce biti o czv I partizanu tako da djeci opiraju Mozak od malena kao sto su meni. PRAVI BORCEVCI NEMORAJU DA BRINU POSTO TA KOMUNISTICKA GENERACIJA ODLAZI A SVE JE VISE DJECE KAO JA STO NAVIJAJU ZA BORAC.PORUKA OVOGA SVEGA JE DA MORAMO BITI BORCI I DA NEDOZVOLIMO DA NAM ISPIRAJU MOZAK SA BG KLUBOVIMA NEGO DA NAVIJAMO ZA NAS LOKALNI KLUB. Ako ce neki dole komentarisati niko nema to sto ima zvezda... sta to zvezda ima Vucica I dug od 30 miliona... ZATO PAMET UGLAVU. NEBUDI SMRAD PODRZI SVOJ GRAD!!!!!!

Slažem se. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
16.kolo ovog vikenda
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Kengur_01 je napisao:
,tu sam vidio da puno djece navija za Borac i shvatio sam da to nije neki mali gradski klub nego sampion BiH(to je bilo 2011 god.)

Idi umij se i lezi spavati covjece dragi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I to ti kazem ja koji najblaze receno ne volim CZ. Pa ovim postom i budalastinama samo jos vise odvracas narod od Borca.

Ako je ovo prosjecno misljenje osobe koja je redovno na gradskom, pa nije ni cudo sto vas je tamo u prosjeku 500 u gradu u 200 000 i sto vam se vecina grada smije.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 02:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2016, 11:04
Becka Skola procitaj tekst malo bolje I shvatices da sam tad imao oko 12 ili 11 god to je bilo tada moje razmisljanje kao dete ko je mu je receno DA je Borac jedan mali Banjalucki klub a ta vec srednja skola mi je pokazala drugacije...nas ima puno vise od 500 moroncino a ti malo pogledaj svoje partizanovw navijace posto ne navijas za zvezdu svakog dana bam neko umro tamo ubijen tamo izboden prosecna gledanost vam bude 2000 navijaca u gradu od 2 miliona a mi u prvoj ligi Rs mozemo skupiti do 5 hiljada...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2016, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Бечка, де ми реци шта то има толико погрешно у томе што си цитирао? Бај д веј, није ово она тема у Caffe-у гдје постављаш линкове ка инстаграм профилима бањалучких краљица ноћи...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2016, 13:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Idemooiooi KnV :D
0-2 kod olimpika, 2 penala :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2016, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Jbt jesu li ikako promasili penal ove sezone??

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2016, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Čini mi se jedan.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2016, 14:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

koliko su imali penala ove godine?

pitam cisto zato sto sam lani dozivio da mi se ljudi smiju kad sam pitao "zna li iko ko je izvodjac penala kod nas"??? :lol: :lol: :lol:

zaista,u ovoj sezoni kad smo ispali,pa i malo prije,ja niti se sjecam penala za Borac,niti uopste imam predstavu ko bi ga pucao i da nam je dosudjen :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2016, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
koliko su imali penala ove godine? :D

10

Krupi je u ovoj sezoni dosuđeno ukupno 10 penala i po tome je ekipa sa ubjedljivo najvećim brojem dosuđenih penala. Igrači Krupe su realizirali svih 10 penala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

17.kolo ovog vikenda
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Наводно вербално нападнут члан управе Жељезничара Дејан Николић.
Какве се тамо вратоломије праве.

Хусреф Мусемић уканалио Младост ДК, какав потез управе, отјерали Ибру Рахимића који је биљежио сјајне резултате. Боље речено, предсједник Вележа и Младости држе исту фирми па су се договорили да Ибро узме Вележ, ваљда да их спаси од испадња и да крену у ту неку нову, бољу спортку причу са Бајевићем, и осталим легендама Вележа.

Радник опет добро игра, иако је Славко отишао, овај нови тренер ради добар посао. Могла би се опет европа гледати у Бањојлуци 8)

Крупа тандрчек вретено, играчи из Србије махом на позајмици, а колико сам чуо Морачини играчи 8) :D
Вукотић је добар штопер, и Љубеновић крилични играч.

Олимпик би се могао угасити, ако ништа испашће из лиге, надам се да ће и маестрал повући са собом.

Зрињски шампион, то и није нека новост.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]