banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Okt 2016, 16:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Vrijeme: 20 jul 2017, oko 22:30

Dogadjaj: Druga runda kvalifikacija za ligu sampiona, revans utakmica Krupa - Celtic 1:0 (u Skotskoj zavrseno 0:0)

Dupke puna sjeverna trbina tuzna, a strijelac pobjedonosnog gola Elvir Koljic baca dres ispred zapadne tribine.

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2016, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://sportsport.ba/bh_fudbal/basic-sp ... ine/211246

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2016, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Jel bas ocigledno sudija navlacio? Gleda li tu krupu iko ikad od vas sa foruma?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2016, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
14.kolo
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2016, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Kaд видиш да је дерби "елите" Радник-крупа, онда јеби и ту лигу и читав фудбал.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2016, 01:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Koliko je Borac nisko pao kad su Rudnik i Krupa elita ispred njega. Jadan Borac i kakav fudbal oni igraju.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Не кажем, не мора Борац да игра дербије, али Радник, који је увијек био нижелигаш, клуб који у оваквој "слави" какву никада није у историји доживио прати 500 гледалаца, и крупа, основана прије неколико година, уздизала се на начин, да сад не помињем, стопроцентно сеоски клуб, и то да буде дерби елитног ранга такмичења неке државе, поред, ето, Борца, Вележа, Челика, Жеље, Сарајева, па и осталих клубова који имају име и историју за разлику од горепоменутих... Мало је чудно, то је све.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2016, 11:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije to cudno. Pored oba mancestera, celzija, liverpula i arsenala, lester uzeo titulu i sad nema poraza u ligi sampiona.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2016, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
15.kolo ovog vikenda
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2016, 18:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
U subotu sam prvi put u zivotu gledao Krupu na onoj Moja tv....nekako uvijek budem na borcu kad njih prenose,ili bar ima nesto drugo zanimljivije..nesto se ulijenio,noje mi se dalo ici za BL na borac,i pustio stream...nikad ih dosad nisam gledao ni kuci,ni u gostima,ni na tv,ni na streamu,ni uzivo...nikako....samo citao u zurnalu,pateticne izjave mog druga bobe o najmladjem,najjeftinijem timu u ligi,kome je jedini cill opstanak...uh bobo,brate,kakva laz :lol: :lol: ....znaci,sto se tice golmana,ne laze...onaj mali bucin sto je bio kod nas je povrijedjen,ali ni ovaj decko sto je branio u subotu,a lani za laktase,sugurno nije skup....al zato....oba stopera iz srbije!...i aleksic i vukotic....mijica,beka ne znam,al vjerujem da je i on....ove ,denisa comora i enisa sadikovica,jako dobro znamo iz zeljeznicara,fk sarajevo...sigurno ne bi "dzaba" dosli i igrali 8) ...jasarevic isto....ljubenovic,po desnoj strani,isto legionar iz srbije....znaci sve,plata,premije plus jos i stan i hrana za sve njih!!!....pa dalje...izlazi jedan srbijanac,milanovic,a umjesto njega ulazi meni nepoznat mirkovic...al i za njega komentator rece da je rodjen u prokuplju,a profilisao se u spartaku iz subotice!!!....sto se ostalih nekih tice...zoki milutinovic mi je zemljak iz gomjenice....al nakon rata se nije pojavio igrac sa bezobraznijom cifrom plate,da predje iz rudara u borac :D ....a i za saleta kajkuta,na kome smo triput zaradili prodajuci ga,znamo da je sve,samo ne jeftin igrac!!...gdje god je otisao nije igrao ispod 5-10 hiljada....nek ovdje igra i za tri,mislim da je ova Krupa sve,samo ne neka jeftina prica!!!....tako da bobo brate,ne vjerujem ti vise ni jednu rijec kad budemo kafenisali 8) ....tim prije sto si i ti budala ako im uzimas manje od 2000 mjesecno,jer samo skolovanje za profi licencu kosta 30 000!!!....zakljucak...jako skupa,internacionalna prica sa ogranicenim rokom trajanja,jer povrata para tu nema ni od kuda...dok eko euro tim bude dobijao poslove naslonjene na budzete.....nakon toga raspad,sudbina laktasa,modrice....to je moja impresija,mada kazem opet,mozda i grijesim,jer prvi put sam ih u subotu gledao

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Moj ti kolega... Šta se radi... :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 10:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa ono jest da si ti uvijek bio skeptičan,priznajem :D

al nismo se nikad udubljivali u tu problematiku,nije nas zanimalo...ja sam zaista popušio tu priču o najmlađem i najjeftinijem timu,i slušajući te priče mislio da oni fino guraju sa ovim našim dječacima,redzićem,ilićem,koljićem,nikolom dujakovićem...mislio da je 90% tima takvo.....kad ono,međutim :lol:

nema od onog ništa....ograničen im je vijek trajanja na braću ilić,vrlo brzo će i oni shvatiti da je to vreća bez dna i preskupa zabava....ili još preciznije,na draška....nije nimalo lako voditi i finansirati klub danas ni u velikim gradovima,a kamoli u sredini od 1200 ljudi....

čak i da ostvare neki transfer na koljiću,redziću....i to je kap u moru.....koliko je to skupa zabava,nek posluži primjer čelika,koji je zadnji,a ima budzet od milion i 200 hiljada godišnje,i plate skoro i ne kasne....skupo baš,i ne vjerujem da će dugo moći

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako stvari stoje, izgleda da samo jedan klub u BiH ozbiljno radi sa mladim igračima i u potpunosti računa na njih. Kada to kažem, onda mislim i na osiguran prolaz najtalentovanijima u seniorski kadar. To je Željezničar, ali ne više onaj sarajevski, a pogotovo ne dobojski, nego banjalučki.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A brate odvadi malo... Jedini klub u bh?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daj sličan primjer.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
treba vidjeti kako ce se podijelii kes iz budzeta grada za sport u 2017.god.ukoliko krupa ne dobije kes koji je do sada pripadao borcu (a drasko ozbiljno racuna na to) bice uqrcu i za ocekivati je da krenu prema dole.
tacno je da zeljo gura dosta svoje djece u prvu ekipu ali oni igraju drugu ligu zapad i prva liga rs im je realan domet(sto im je i cilj).
slicnu stvar radi i zvijezda iz stanisica i oni su trenutno sredina tabele.
sa filozofijom koju trenutno forsira zeljo iz bl nerealno je ocekivati da igraju premijer ligu

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, to je prilično realna procjena. Samo, ovoj ekipi Željezničara, koja je na putu u Prvu ligu RS, je tamo već mjesto. Oni kvalitetom već sad pripadaju u sredinu tabele Prve lige RS. Stvar je u tome da iz sezone u sezonu ti mladi igrači prave ogromne skokove. Prošle sezone su se u ovom sastavu jedva izborili sa Karanovcem za ulazak u Drugu ligu RS. Sad pobjeđuju glavnog konkurenta Slobodu NG na njihovom terenu. Ako ostane ova ekipa na okupu, onda ih naredne sezone očekujem u vrhu Prve lige RS. Vidjećemo u naredne dvije ili tri godine koji je stvarni domet te priče. Uz neka dodatna, relativno skromna sponzorstva i angažovanje dva ili tri iskusnija igrača vidim ih u konkurenciji i za Premijer ligu.
Takav pristup cijenim.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ti ako nisi na platnom spisku tog tima ne znam ko je... Toliko ni oni ne ulazu u marketing

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam, daleko od toga. Ne interesuje me to. Kažem, cijenim ovakav pristup i volio bih da ima više takvih primjera. Pogotovo da jednom i Borac profunkcioniše na sličan način. Ovo kako sad funkcioniše PL, a i niži rangovi je žalosno. Pitam se stvarno kome to treba. Zajebancija za dokone. Zrinjski? Šta i kad osvoje sad drugu titulu za redom.
Ako postoje legalne mogućnosti, onda u PL treba uvesti pravilo da 50% igrača na spisku bude ispod 21 godine. U nižim rangovima i veći postotak.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I sta se tim dobije u danasnje vreme, izjednacis kvalitet u domacoj ligi, a u evropi odradis izlet do neke egzoticne zemlje...

Pre svega zbog nelojalne konkurencije, jer ako takvo pravilo ne uvedu sve lige u evropi, onda ne vidim poentu da mi to radimo... Za mlade igrace imas B tim pa neka igraju u nizim rangovima takmicenja, ovako udri do bankrota

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]