U subotu sam prvi put u zivotu gledao Krupu na onoj Moja tv....nekako uvijek budem na borcu kad njih prenose,ili bar ima nesto drugo zanimljivije..nesto se ulijenio,noje mi se dalo ici za BL na borac,i pustio stream...nikad ih dosad nisam gledao ni kuci,ni u gostima,ni na tv,ni na streamu,ni uzivo...nikako....samo citao u zurnalu,pateticne izjave mog druga bobe o najmladjem,najjeftinijem timu u ligi,kome je jedini cill opstanak...uh bobo,brate,kakva laz

....znaci,sto se tice golmana,ne laze...onaj mali bucin sto je bio kod nas je povrijedjen,ali ni ovaj decko sto je branio u subotu,a lani za laktase,sugurno nije skup....al zato....oba stopera iz srbije!...i aleksic i vukotic....mijica,beka ne znam,al vjerujem da je i on....ove ,denisa comora i enisa sadikovica,jako dobro znamo iz zeljeznicara,fk sarajevo...sigurno ne bi "dzaba" dosli i igrali

...jasarevic isto....ljubenovic,po desnoj strani,isto legionar iz srbije....znaci sve,plata,premije plus jos i stan i hrana za sve njih!!!....pa dalje...izlazi jedan srbijanac,milanovic,a umjesto njega ulazi meni nepoznat mirkovic...al i za njega komentator rece da je rodjen u prokuplju,a profilisao se u spartaku iz subotice!!!....sto se ostalih nekih tice...zoki milutinovic mi je zemljak iz gomjenice....al nakon rata se nije pojavio igrac sa bezobraznijom cifrom plate,da predje iz rudara u borac

....a i za saleta kajkuta,na kome smo triput zaradili prodajuci ga,znamo da je sve,samo ne jeftin igrac!!...gdje god je otisao nije igrao ispod 5-10 hiljada....nek ovdje igra i za tri,mislim da je ova Krupa sve,samo ne neka jeftina prica!!!....tako da bobo brate,ne vjerujem ti vise ni jednu rijec kad budemo kafenisali

....tim prije sto si i ti budala ako im uzimas manje od 2000 mjesecno,jer samo skolovanje za profi licencu kosta 30 000!!!....zakljucak...jako skupa,internacionalna prica sa ogranicenim rokom trajanja,jer povrata para tu nema ni od kuda...dok eko euro tim bude dobijao poslove naslonjene na budzete.....nakon toga raspad,sudbina laktasa,modrice....to je moja impresija,mada kazem opet,mozda i grijesim,jer prvi put sam ih u subotu gledao