Citiraj:
На челу бањалучког СДС-а мора бити нека особа допадљива људима и уједно способна.
Ne mora biti sposoban, mora biti dopadljiv
Sposoban neka bude u sjeni i savjetuje dopadljivog
Profa je osvojio najmanje individualnih glasova od svih nosioca liste
Osvojio je manje glasova od Draska Stanivukovica
Dzaba njemu sto je dobar covjek (u sta, s obzirom koliko to Slager tuli, vjerujem da jeste) u politici se to ne vrednuje
Izbori, kao i sve na ovom svijetu, su marketing - da bi pobjedio, izmedju ostalog (a danas vise nego ikad) ti je potreban dobar marketing
Da bi to napravio treba i osoba na cijim se plecima taj marketing moze napraviti
SNSD stavio Amidzica na celo liste
Decko mlad, uspjesan, lijep k'o slika i vrlo vjerovatno o organizaciji partije, skupstine i kojecega zna koliko i Mara o krivu kurcu
Al' zato kad ga vide studentice i maturantkinje .. drazica ovlazi .. a one fino X pored njegovog imena bez razmisljanja o tome da li je i kakav politicki program predstavio
Mali Drasko uzeo uz sebe VV i drugarice
Mlada ekipa, mlade djevojcice, lijepe .. poletilo djecacica da glasa za "njihovog" kandidata koliko hoces
Ljubu Ninkovica na celo da ste stavili (bez obzira sto je mozda manje sposoban nego neko drugi) .. jebo mater sto ne bi imali barem 500 vise glasova nego sada
O OT ne bih pisao opet, moj stav o maslaccima iz 2014 i dalje stoji
Citiraj:
al da narod ovdje vecinski voli Milorada Dodika,da se opasno u narodu primila ona kretenska prica o izdajnicima Bakirovim
Ne voli u toj mjeri u kojoj ti mislis da ga voli
Narod nije dovoljno animiran da izadje na izbore i stavi X pored SDSa
To je najveci problem stranke
Mi smo ovde 100x tulili .. ne treba nama (narodu) neko da pokaze kakvi su SNSD i Mile Dodik, vrlo dobro mi to znamo
Treba neko (nesto) da pokaze da je SDS taj koji ce prema narodu biti bolji i to treba pokazati dovoljno snazno da onog koji do sada nije nikada glasao (za Dodika jer ga ne voli, a za SDS jer ih i dalje percipira kao poslijeratni lopovski SDS koji ne nudi nista novo) natjerati da ustane iz kreveta i da svoj glas za SDS
Ja ne znam na koji nacin to uraditi .. ali sigurno, negdje, neko postoji ko zna
Ako unutar SDSa ne postoji takav neko .. a onda ga pronaci gdjegod da je, dati mu novac da skroji ideju i politiku i na tome bazirati politicku platformu .. a ne na tome da se formira lista sa idiotom Sukalom koji urlice "GOTOV JE BAJA GOTOV JE BAJA" kao da je na fudbalskom stadionu