banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2016, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
vaske kao ozbiljan izvor informacija je u rangu sa njuz.net!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2016, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.nspm.rs/hronika/ognjen-tadic ... a-puc.html

Кога не мрзи да чита...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2016, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Politicki nepismena osoba za sefa stranke?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 07:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
O brt Vasketu se svasta moze reci, ali se nikako ne moze osporiti da se lako uvalio u SDS:
Spoiler:
Slika

Sigurno mu je Lemi pomogao, nema druge 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 19:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Volio bih da se Profa ogradi jasno od ovih Ognjenovih brljotina i uveseljavanja nasih dusmana.....vidim da je Ognjen glavna zvijezda rezimskih medija zadnja dva dana :( :(

Da jasno kaze da ovo nije stav Gradskog Odbora Banjaluka!!!

U suprotnom ce ga predstojeca cistka pomesti sa mjesta Predsjednika Gradskog Odbora.

I to ne zato sto nije lojalan stranci,naprotiv......vec zato sto je previse dobar covjek da bi Ognjenu (ili bilo kome s kim je dobar) zabio noz u ledja....Mada ja na to ne gledam tako....Ognjen nam je juce svima zabio,ne noz,vec da ne kazem sta :(

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Juče? Ja mislio da je to odradio prije malo jače od dvije godine. :?

Što se tiče čistke zar zaista misliš da se svi koji su doveli do debakla ne trebaju trajno ukloniti sa vodećih pozicija stranke?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ocigledno da mu se nova pozicija (noga u dupe) u stranci ne dopada pa kuknjavom trazi novog mladozenju.
Ja nekako o njemu nikad nisam imao dobro misljenje, jos od vremena dok je za Poplasenom skako ko Vucic za Seseljom. Uvijek mi se cinio nekako neiskren i izvjestacen.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Juče? Ja mislio da je to odradio prije malo jače od dvije godine. :?

Što se tiče čistke zar zaista misliš da se svi koji su doveli do debakla ne trebaju trajno ukloniti sa vodećih pozicija stranke?

Ako mislis na Banjaluku,ovdje narod nit nas je kad volio,niti smo ikad od rata i dana bili na vlasti...

A za ostatak RS,pogotovo,Pale,Prnjavor,Gradisku-i za mene je sok..... :( al eto,Predsjednik stranke je bar preuzeo odgovornost...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Rocker je napisao:
Ocigledno da mu se nova pozicija (noga u dupe) u stranci ne dopada pa kuknjavom trazi novog mladozenju.
Ja nekako o njemu nikad nisam imao dobro misljenje, jos od vremena dok je za Poplasenom skako ko Vucic za Seseljom. Uvijek mi se cinio nekako neiskren i izvjestacen.

A kad se kleo na bibliji (ili necemu vec) da ce uvijek biti radikal pa za par mjeseci presao u SDS? :)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Прочитах напокон шта је овај надробио. Иако постоји пар мјеста са којима бих се сложио, чињеница да је Тадић годинама један од најутицајнијих људи у странци, а да до сада није ништа учинио да спријечи грешке о којима прича, као ни јаран му Босић, највише казује о њему. Дакле, ухватите се за руке, поведите Цицка и Мектића, и срећан пут.
Највише ме интересовало мишљење о БЛ, а када сам видио да је Тадићево спасоносно рјешење Блануша, умало са столице да треснем.
Шлагеру, "Профа", како га зовеш, треба да лети без одгађања. Није способан да направи организацију каква треба да је у БЛ, и доказао је то, не једном, него два пута.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ja još uvjek od njega očekujem iskren odgovor kojeg je lika i po čijem naređenju glumio u tv duelu sa Dodikom.
A da on nije tražio taj duel,laže ko pas.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Шлагеру, "Профа", како га зовеш, треба да лети без одгађања. Није способан да направи организацију каква треба да је у БЛ, и доказао је то, не једном, него два пута.

Ajd,mozda sam bar 1% inside vise od tebe...vjeruj da nije losa organizacija...citao sam forum,i one postove gdje se velica Rajkan kako je ustrojio njihovu organizaciju...pogledao sam i insert iz emisije,gdje gledalac namjernik moze zakljuciti da je Rajko i njegova organizacija jedno 95% uspjeha,a Mile Dodik i harizma jedno 5% :( :( ....vjeruj mi na rijec da je to samo Rajkovo hvalisanje,i da je potpuno obrnuto!!.....vole ljudi Milu...da sutra Milu strefi srcka,mogao bi Rajko komotno macku o rep objesiti ono cime se hvali pola sata u emisiji i svu svoju organizaciju.....

to o cemu on prica 2000 odgovornih,za 2000 birackih mjesta,,to mi imamo sto godina...od nas je i pokupio to :( ...256 Predsjednika Mjesnih odbora je samo po Banjaluci spartalo izborni dan,gledajuci da li nekome starijem treba prevoz,djeleci nasim posmatracima sendvic,sok,pitajuci svakoga treba li mu dopuna,cigare......vjeruj da se hvali bezveze,da nam organizacija uopste nije losa,al da narod ovdje vecinski voli Milorada Dodika,da se opasno u narodu primila ona kretenska prica o izdajnicima Bakirovim.... i patriotama s druge strane,koji nas brane.....mene su ovdje ljudi napusavali zbog moje izjave da su mediji uvijek imali uticaj na javnost,ali da sad imaju moc da od ljudi naprave potpune budale!!!

Znaci lazu da nema alternative...ima Nezavisnih kandidata koliko hoces (namjerno ne pominjem SDS ili opoziciju)...al vole Dodika,nece da priznaju.....

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Okt 2016, 20:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos uvijek ne znam zasto da glasaci da glasaju za SDS?
Zbog Dodika ili ima tu jos nesto cega nema u pismima, papcima i sl.?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos kad se tu upetljaju kume, snase, bliza i dalja rodbina... Ajme!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Рајко је излапљела будала, али убоде с времена на вријеме нешто паметно. Наравно да би без Додика били смијешни, али ни сам Додик без партијске војске не би био то што јесте.
На челу бањалучког СДС-а мора бити нека особа допадљива људима и уједно способна.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Schlager je napisao:
...al da narod ovdje vecinski voli Milorada Dodika.....

Da li sad u SDS-u shvataju posljedice negativne kampanje koju su vodili protiv nekog koga "narod voli" ?
Umjesto da tu kampanju koncentrisu na Skrbica i jos par baraba, napadanje Dodika je garantovano imalo negativan uticaj na broj glasova, ali za SDS.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam za ostatak SDS,ali mogu ti iznijeti svoje licno misljenje.......nakon ovolike ljubavi prema njemu,ja licno sam promjenio stav,drasticno......Do izbora sam mislio da mu je mjesto iza resetaka,a sad niposto ne bih volio da se to desi!!!.....neko koga narod toliko voli,da ga sutra uhapse,usao bi u gusle!!!!

A mi bi bili obiljezeni kao izdajnici za vijeke vjekova.....jos dosli na ispraznjene fondove.......to bi bio kraj SDS.....ovako nije....nema predaje.......nasa sansa je jedino da mu narod kaze DOSTA...nikako SIPA ili OHR...nadam se da si zadovoljan odgovorom :D

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Okt 2016, 21:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

xxxxx

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Okt 2016, 21:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
На челу бањалучког СДС-а мора бити нека особа допадљива људима и уједно способна.

Ne mora biti sposoban, mora biti dopadljiv
Sposoban neka bude u sjeni i savjetuje dopadljivog

Profa je osvojio najmanje individualnih glasova od svih nosioca liste
Osvojio je manje glasova od Draska Stanivukovica

Dzaba njemu sto je dobar covjek (u sta, s obzirom koliko to Slager tuli, vjerujem da jeste) u politici se to ne vrednuje
Izbori, kao i sve na ovom svijetu, su marketing - da bi pobjedio, izmedju ostalog (a danas vise nego ikad) ti je potreban dobar marketing
Da bi to napravio treba i osoba na cijim se plecima taj marketing moze napraviti

SNSD stavio Amidzica na celo liste
Decko mlad, uspjesan, lijep k'o slika i vrlo vjerovatno o organizaciji partije, skupstine i kojecega zna koliko i Mara o krivu kurcu
Al' zato kad ga vide studentice i maturantkinje .. drazica ovlazi .. a one fino X pored njegovog imena bez razmisljanja o tome da li je i kakav politicki program predstavio

Mali Drasko uzeo uz sebe VV i drugarice
Mlada ekipa, mlade djevojcice, lijepe .. poletilo djecacica da glasa za "njihovog" kandidata koliko hoces

Ljubu Ninkovica na celo da ste stavili (bez obzira sto je mozda manje sposoban nego neko drugi) .. jebo mater sto ne bi imali barem 500 vise glasova nego sada

O OT ne bih pisao opet, moj stav o maslaccima iz 2014 i dalje stoji

Citiraj:
al da narod ovdje vecinski voli Milorada Dodika,da se opasno u narodu primila ona kretenska prica o izdajnicima Bakirovim

Ne voli u toj mjeri u kojoj ti mislis da ga voli
Narod nije dovoljno animiran da izadje na izbore i stavi X pored SDSa
To je najveci problem stranke

Mi smo ovde 100x tulili .. ne treba nama (narodu) neko da pokaze kakvi su SNSD i Mile Dodik, vrlo dobro mi to znamo
Treba neko (nesto) da pokaze da je SDS taj koji ce prema narodu biti bolji i to treba pokazati dovoljno snazno da onog koji do sada nije nikada glasao (za Dodika jer ga ne voli, a za SDS jer ih i dalje percipira kao poslijeratni lopovski SDS koji ne nudi nista novo) natjerati da ustane iz kreveta i da svoj glas za SDS
Ja ne znam na koji nacin to uraditi .. ali sigurno, negdje, neko postoji ko zna
Ako unutar SDSa ne postoji takav neko .. a onda ga pronaci gdjegod da je, dati mu novac da skroji ideju i politiku i na tome bazirati politicku platformu .. a ne na tome da se formira lista sa idiotom Sukalom koji urlice "GOTOV JE BAJA GOTOV JE BAJA" kao da je na fudbalskom stadionu

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
A primjetim da niko od SNSDovaca Slageru ne moze dici zivac ko Majkicka, samo ne mogu prokontati zasto. :D

Narod voli Dodika, to istina, ali da ih je toliko koliko ti predstavljas, ipak nije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]